Benimko sadece uyurken emzikle uyuyo ama geceleri uyandiginda emzini agzina veriyorum elime vuruyo istemiyo beyefendi bazende emzigi veriyorum agzindan cikarip bana uzatiyo agzini sapirdatiyo sen em diyeYok canım yaa her zaman aç olduğundan uyanmaz. Meme emen bebekler genellikle sırf ağızda o memeyle uyumak için uyanıyor bence emzirmiyorum ama öyle düşünüyorum. Alışkanlık gibi. Emzik kullanıyorsanız gece uyanmaları için süper bişey. Emme isteğini meme yerine yalancı memeyle giderir.emzik vermeme rağmen uyanıyorsa, su içirmek te işe yaramıyorsa karnını doyuruyorum mis gibi uyuyor 3-4 saat deliksiz
Aynen mesela yanlışlıkla ben uyandiriyorum uyuyamiyo yine emmek istiyo aynen bu resimdeki biziz abartmiyorumhayır canim açlıktan uyanmiyorlar nasıl dalacaklarini bilmedikleri için hemen meme istiyorlar bende aynı durumu yaşıyorum bazen cinnet noktasına geliyorum ama kendimi tutuyorum çünkü nasıl dalacagini bilmiyor yardım istiyor benden çıkardığı seslerden anlıyorum .allah hepimize büyük sabırlar versin ama onlarda minik bize ihtiyaçları var kızsak da anlamıyorlar ki
ay kiyamamm :))Aynen mesela yanlışlıkla ben uyandiriyorum uyuyamiyo yine emmek istiyo aynen bu resimdeki biziz abartmiyorum
Resim varmi canim neler hazirladin bize fikir olur eger paylasmak istersen... bide kizlar denenmis guzel cupcake ve cake pops tarifi varmiay kiyamamm :))
Ya canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)Resim varmi canim neler hazirladin bize fikir olur eger paylasmak istersen... bide kizlar denenmis guzel cupcake ve cake pops tarifi varmi
Iyi dogdun uzaycim o zaman:)Ya canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)
Nice senelere uzay o zaman bizimde 19 şubat bende dışarda cafede yapmak istiyorum ama soğuk olur diyede çekiniyorum biraz bakalım bu hafta sonu görüşmeye ve ortamı görmeye gidicezYa canim ben leman cafede organize ettim, pastayi disardan yaptirdim uzay temali.. hediyelik magnet ve icecek acacagi yaptirdim uzayin resim baskisi olan.. bu kadar .. birde veletlerin eline balon tertemiz is oldu valla :)) mesaleler yakildi, iyiki dogdun muzigi actilar.. guzeldi ya genel olarak disarda kutlamak :)
aynı hissiyat bende de varMememi koparticam diye bagirdim akşam fena bir durum seruma bağlı gibi sabaha kadar kötü bir durum aylardir böyle yorgunum
Gece ilk defa su verdim normalde biberonla su İçmez meme mi sandi ne baya içti ama sonra anladi heralde yine agladi yine meme verdim devam sütü aldım onu verecegim diyorum ama bu bianda ağlayıp yatakdan kalkmaya çalışıyo simdi zaten evde degiliz isitip getirenw kadsr uyice kudurur. Ama denicem bakamaynı hissiyat bende de var
Annesinin de Emziğinin tadına bakmasını istiyoBenimko sadece uyurken emzikle uyuyo ama geceleri uyandiginda emzini agzina veriyorum elime vuruyo istemiyo beyefendi bazende emzigi veriyorum agzindan cikarip bana uzatiyo agzini sapirdatiyo sen em diye
koccamannn güzel ve sağlıklı nice yaşları olsun tatlı uzay'in :)Heyo dogum gunu kuzulari ve analarii :)) .. bu ay ve onumuzdeki ay bol bol dogum gunleri yasayacagiz.. bizde bugun dogduk, dun kutladikpastamizi kestik, yedik, eglendik, costuk, hediyeler aldik ohhh oh degmeyin keyfimize :))
Aynen sipa ya oyle tatli oluyo dalga gecer gibi gulerek uzatiyo bideAnnesinin de Emziğinin tadına bakmasını istiyo
koccamannn güzel ve sağlıklı nice yaşları olsun tatlı uzay'in :)
Gece su vermeye devam edersen yavaş yavaş alışır belki? Benimki ağlamadan hemen önce ımhhh falan diyo mızıldanıyo ben o ara mutfağa fırlıyorum (uykum çok hafiftir) 2 dk bile sürmeden sütünü hazırlayıp veriyorum, uykusu tam açılmadan içtiği için daha rahat dalıyor.Gece ilk defa su verdim normalde biberonla su İçmez meme mi sandi ne baya içti ama sonra anladi heralde yine agladi yine meme verdim devam sütü aldım onu verecegim diyorum ama bu bianda ağlayıp yatakdan kalkmaya çalışıyo simdi zaten evde degiliz isitip getirenw kadsr uyice kudurur. Ama denicem bakam
Ayyh o an alıp yüreğine sarası geliyor insanın dimi :)) benimkide yediklerinden bana uzatıyo illa bi ısırık alıcam. ısırmasam geri çekmiyo bekliyo öyleceAynen sipa ya oyle tatli oluyo dalga gecer gibi gulerek uzatiyo bide
Aynen cok tatlilar ya paylasmayi da biliyo kuzucuklarimiz dun bi bebegin agzinda emzik gordu hipnoz olmus gibi pesinden koca sesiyle mee meeee mee meee diye bi gidisi vardikiAyyh o an alıp yüreğine sarası geliyor insanın dimi :)) benimkide yediklerinden bana uzatıyo illa bi ısırık alıcam. ısırmasam geri çekmiyo bekliyo öylece
Aynen cok tatlilar ya paylasmayi da biliyo kuzucuklarimiz dun bi bebegin agzinda emzik gordu hipnoz olmus gibi pesinden koca sesiyle mee meeee mee meee diye bi gidisi vardikiAllahim eksikliklerini gostermesin evlat diye cigeri yanan kim varsa bu duyguyu yasasin insallah zor falan ama annelik cok guzel bi duyguu yaa
Canım sen yatmadan biraz fazla ısıtsan (kaynatmadan) biberona koysan (istersen bir havlu ilede sar) gece o uyanana kadar içilecek kıvama gelir. Bir dene istersen.Gece ilk defa su verdim normalde biberonla su İçmez meme mi sandi ne baya içti ama sonra anladi heralde yine agladi yine meme verdim devam sütü aldım onu verecegim diyorum ama bu bianda ağlayıp yatakdan kalkmaya çalışıyo simdi zaten evde degiliz isitip getirenw kadsr uyice kudurur. Ama denicem bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?