- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Her zaman mı böyleydi minik yasemin ela yoksa yeni mi değiştiH heridigine yalnız değilsin canım bnm kızım da 8 10 12 sefer kalkıyor mahvoldum artık uykusuzluk yorgunluk vb ayrıca boğaz enfeksiyonu oldu bugün hastaneye yattık çok zor durumdayım iştahsız ekgıdaya bi türlü gecemedi dinlenemiyorum beslenemiyorum sütüm azalur diye korkuyorum sadece emiyo hareketli
Geçmiş olsun canım. Boğaz enfeksiyonu hastaneye yatacak kadar kötü mü? Ben de bu çocuk niye böyle oldu diye kendimi suçluyorum. Hamileliğimde sorunlar yaşadım biraz acaba ondan mı böyle huysuz diyorum. Ama genele bakınca mutlu bir çocuk gibi de görünüyorH heridigine yalnız değilsin canım bnm kızım da 8 10 12 sefer kalkıyor mahvoldum artık uykusuzluk yorgunluk vb ayrıca boğaz enfeksiyonu oldu bugün hastaneye yattık çok zor durumdayım iştahsız ekgıdaya bi türlü gecemedi dinlenemiyorum beslenemiyorum sütüm azalur diye korkuyorum sadece emiyo hareketli
evet ağrı oluyor bendede geceleri sürekli yatağından kaldırıp yatırmaktan yoruluyorum belim ağrıyor artık pes edip gecenin kalanını yanımda yatırıyorum :)Oğlum bir yaşında oldu. Hala geceleri 4 5 kere kalkıyor. Artık sırtım boynum ağrıyor. ☺
benim de bir kızım bir oğlum var kızım büyük ama acayip inatçı huysuz bende düşünüyorum acaba bende mi sorun benmi yaptım hamile iken gergin dim onamı geçti yoksa mizac olarak mı böyle bakıyorum kendi çocukluğumu düşünüyorum bende inatçı idim çok ağlardım inat ederdim sanırım bana çekti ama benden daha beter ya Allah bana sabır versin diyorum ve İnşallah geçer zamanla :) oğlum çok farklı ondan ona hamile ikende gergindim yani galiba hamilelik ile ilgili değil mizac meselesi çok güleç yüzlü oğlan kızımı hatırlıyorm da onun kadar ken çok gülmezdi yaa işte kardeşler bile çok farklı sonuçta hepsi ayrı bir birey bence yaşları büyüdükçe akılları erdikçe daha güzel olacak herşey İnşallah :)Geçmiş olsun canım. Boğaz enfeksiyonu hastaneye yatacak kadar kötü mü? Ben de bu çocuk niye böyle oldu diye kendimi suçluyorum. Hamileliğimde sorunlar yaşadım biraz acaba ondan mı böyle huysuz diyorum. Ama genele bakınca mutlu bir çocuk gibi de görünüyor
selam nasılsın canım damadım nasıl:) çok uzun zaman oldu tabii görüşmeyeli :)giremedim hiç siteye şimdi bir girim dedim siz hala sohbete devam ediyorsunuz ne güzel :)Masallah canim. Seninki duruyor demek ki. Ben sütü verdigim gece iki kez uyandi acliktan. Mamayi bir kez yiyordu. Süt olunca iki kez beslendi. Ama ben aciktigindan eminim. Çünkü o aglayışını biliyorum. Dün ve bugünkü denemelerimde de içmiyor sütü. Sanirim bi mama bi süt olunca, tercihini mamadan yana kullaniyor. Ya tamamen kesmek gerek mamayi ya da biraz daha devam etmeli galiba. Bi arkadas dr una bebeginin sütü sevmeyip, icmedigini soylemis. Dr da " sütü icse de ilur icmese de olur bosver. Mama yesin daha iyi " demis. Bir yerde de iki yasina kadar sut verilmese de olur diye okumustum. Bizim dr da mamayi kesebilirsin dedi. İnsan neye inanip neyi uygulayacagini sasiriyor. Sanirim her zaman her uygulamada oldugu gibi bebeklerimiz yönlendirecek bizi. :)
Ben pes edeli çok oldu. İlk yatışında kendi yerinde ben yatmıyorum diye sonrası hep yanımda. Böyle olunca daha az kalkıyor hem. ☺☺evet ağrı oluyor bendede geceleri sürekli yatağından kaldırıp yatırmaktan yoruluyorum belim ağrıyor artık pes edip gecenin kalanını yanımda yatırıyorum :)
Canım doğdupunda kolikti 5.5 ay gaz sabcısı çektik hersey yolunda gitsin derken ekgıdaya gecemedi hep uyanıyo acıkıyo demek kiHer zaman mı böyleydi minik yasemin ela yoksa yeni mi değişti
Geçmiş olsun canım. Boğaz enfeksiyonu hastaneye yatacak kadar kötü mü? Ben de bu çocuk niye böyle oldu diye kendimi suçluyorum. Hamileliğimde sorunlar yaşadım biraz acaba ondan mı böyle huysuz diyorum. Ama genele bakınca mutlu bir çocuk gibi de görünüyor
Geçmiş olsun bu arada inşallah en kısa sürede iyileşir. Benimkinde de 5 ay gaz sancıları yaşadık. Çok kötüydü ya dönüşümlü çeşit çeşit gaz damlaları falan kabus gibiydi. Ek gıdaya çok zor alıştık. Az yiyo ama eski halimizi hatırladıkça şükrediyorum. Ek gıdalarda dikkat ediyosun insta dan görmüştüm. Acaba değişik bişeyler mi yemek istiyo. Kızım büyük yemeklerinden hoşlanıyor. Aşırı tuzlu ve salçalı değilse veriyorum. Ona özel çorba yapınca hayatta içmez mesela.. Ama mercimek çorbasına bayılır :)) bir de şunu farketmiştim. Ek gıda olayını kafaya takmayı bıraktıkca düzeldi. Üzerine düşmemek lazım ben abartıyordum.Canım doğdupunda kolikti 5.5 ay gaz sabcısı çektik hersey yolunda gitsin derken ekgıdaya gecemedi hep uyanıyo acıkıyo demek ki
Membranöz tonsilit oldu cnm bademciklerin üstü kocaman enfeksiyon katmanıyla kaplıateş düşmüyor
Allah acil şifalar versin seninkiyle beraber tüm hasta bebeklere. Masum kuzular hiç acı çekmesin.Canım doğdupunda kolikti 5.5 ay gaz sabcısı çektik hersey yolunda gitsin derken ekgıdaya gecemedi hep uyanıyo acıkıyo demek ki
Membranöz tonsilit oldu cnm bademciklerin üstü kocaman enfeksiyon katmanıyla kaplıateş düşmüyor
Valla haklısın doğru söylüyorsun kafaya taktıkça olmuyo ince eleyip sık dokuyorum huyum kurusunGeçmiş olsun bu arada inşallah en kısa sürede iyileşir. Benimkinde de 5 ay gaz sancıları yaşadık. Çok kötüydü ya dönüşümlü çeşit çeşit gaz damlaları falan kabus gibiydi. Ek gıdaya çok zor alıştık. Az yiyo ama eski halimizi hatırladıkça şükrediyorum. Ek gıdalarda dikkat ediyosun insta dan görmüştüm. Acaba değişik bişeyler mi yemek istiyo. Kızım büyük yemeklerinden hoşlanıyor. Aşırı tuzlu ve salçalı değilse veriyorum. Ona özel çorba yapınca hayatta içmez mesela.. Ama mercimek çorbasına bayılır :)) bir de şunu farketmiştim. Ek gıda olayını kafaya takmayı bıraktıkca düzeldi. Üzerine düşmemek lazım ben abartıyordum.
canım benim bebeğimde aynı şekilde gece çok sık uyanıyor hatta bu gece kalktı ve gene uyuması 1.5 saatimi aldı aynen çok bitkin ve yorgunum . sende 2 çocuk daha var ayriyetten allah sabır versin ama bence öyle zorlayıp yemek yedirme. siz önünde yiyin özellikle kardeşleri bi müddet sonra o da ister belki .ama kollarını tutup öyle zorlarsan istemez canim. Benim bebekte bazen iyi yiyor bazen hiç istemiyo en sevdiği bi seyi bile ağzına koymuyor hiç zorlamiyorum sonra kendi istiyorMerhaba kızlar ya bende siz bişeyler sölersiniz diye yazayım dedim ama önceki sayfaları okuyunca meğer herkes aynı durumdaymış. Benim kızım gece 6-7 kez uyanıyor emmek için . Zaten doğduğundan beri aramızda uyuyor artık yoruldum bi çoçuk hiç mi bişey sevmez ne omlet ne peynir yumurta cicibebe karışımı ne çorba ne yoğurt mUz ne de mama. Kafayı yicem zorla ağzına dolduruyorum kollarını tutuyorum tükürüyor hepsini. Meme de meme başka bişey Yok. Hergün yataktan agrılarla uyanıyorum bide evde 7 ve 4 yaşında iki oğlum var bide 15 tatil . Kız benden başka kimseye gitmiyor annem başka şehirde. Çok zorlanıyorum şuan
Canim ben de balik yagi takviyesini doktoruma danisacaktim. Sen kullan memnun kalirsan lutfen bana msj at olur mu? Adim adima uye oldum bu ay 3. Paketimiz geldi. Ilk basta oglum cok ilgilenmedi ama zamanla gordum ki ogreniyor. Yani ilgisiz bile dursa anlattiklarim bilincaltina isliyor ve zamani gelince onu aciga cikariyor. Yani bence faydali bir set ama 11. Ayi ben pek begenmedim isin acigi. Ama bu ayki güzel icnde dogum gununu anlatan seyler falan var.kızlar merhaba ara ara yazıyorum ama hergun ıste okuyorum mutlaka bızde de uyku problemı cok fena gunduz ısteyım sagdıgım sutu dogudugundan berı ıcmeyen kızım koca gun benı bekliyor :) aksamdan sabaha kadar emıyor . hayatımız meme uzerıne kurulu . ANNE de kızım dıyorum mama dıyo :) benı tamamne meme olarak goruyor kızım ama maalesef dayanıcaz hakkı 21 ay o yüzden daha devam . memeye güvenen kızım bu aralar yemek cok yemıyor ben yokken bekliyor bende etraftan soruşturdum doktorumuzada danıştım vıtamın takvıyesı vermeye karar werdım . gripten cok cabuk etkılenıyoruz . meyve suyu sıkıorum balık yedırıorum ama et turu cok yemıyor sebzelerle hıc arası yok çorba yıyor bıde yoğurt. bende basta vıtagluscan denedım inat ettı ıcmedı sımdı efa - vit dıye balık yagı şurubuna başladım bunu zorlada olsa ıcırıorum kusuşu falan yok tadıda güzel ıstah acıcı ozellıgıde varmış bakalım etkılerını yazarım kızlar. sızlerde var mı kullanan . Birde adım adım dıye bır set var ondan sıparıs werdık egıtım setı kullanann var mı aranızda aylık gelısımne gore kıtaplar aktıvıteler gonderıolarmıs varsa alanlar yazabılır mı. uzun oldu kızlar kusura bakmayın sevgıler hepınızıe :)
Allah kolaylık versin gerçekten durumunuz zormuş. Ben tek çocukla baş edemiyorum. Üç çocuğu olanların önünde saygıyla eğiliyorum.Merhaba kızlar ya bende siz bişeyler sölersiniz diye yazayım dedim ama önceki sayfaları okuyunca meğer herkes aynı durumdaymış. Benim kızım gece 6-7 kez uyanıyor emmek için . Zaten doğduğundan beri aramızda uyuyor artık yoruldum bi çoçuk hiç mi bişey sevmez ne omlet ne peynir yumurta cicibebe karışımı ne çorba ne yoğurt mUz ne de mama. Kafayı yicem zorla ağzına dolduruyorum kollarını tutuyorum tükürüyor hepsini. Meme de meme başka bişey Yok. Hergün yataktan agrılarla uyanıyorum bide evde 7 ve 4 yaşında iki oğlum var bide 15 tatil . Kız benden başka kimseye gitmiyor annem başka şehirde. Çok zorlanıyorum şuan
Canım kollarını tutarak zorla yedirmeni hiç tavsiye etmem.. yemege daha çok düşman oluyor. Blw usulünü denedinmi? Eline ver oynasın mıncıklasın yesin. Birde öyle dene. Ama yemeğe zorlama. Eninde sonunda büyüyecek. Yumurtayı pankek gibi dene. Tuzlu sevmiyorsa tatlımtırak yap. Peynir çeşitlerinden yumuşak, sert, lor, çeçil, kaşar. Minik koparıp önüne koy zeytinleti minik doğra ver köz biberi minik doğra ver yumuşak köfte yap illa birşey hoşuna gider. Hoşuna giden birşey bukduğunda diğer herşeyi ona uydurursunMerhaba kızlar ya bende siz bişeyler sölersiniz diye yazayım dedim ama önceki sayfaları okuyunca meğer herkes aynı durumdaymış. Benim kızım gece 6-7 kez uyanıyor emmek için . Zaten doğduğundan beri aramızda uyuyor artık yoruldum bi çoçuk hiç mi bişey sevmez ne omlet ne peynir yumurta cicibebe karışımı ne çorba ne yoğurt mUz ne de mama. Kafayı yicem zorla ağzına dolduruyorum kollarını tutuyorum tükürüyor hepsini. Meme de meme başka bişey Yok. Hergün yataktan agrılarla uyanıyorum bide evde 7 ve 4 yaşında iki oğlum var bide 15 tatil . Kız benden başka kimseye gitmiyor annem başka şehirde. Çok zorlanıyorum şuan
Canım çorba yiyen çocuğa bütün besinleri vermen çok kolay aslında.. Sebzeleri doğra et_kıyma da koy pişir blendırdan çek mis gibi çorba..kızlar merhaba ara ara yazıyorum ama hergun ıste okuyorum mutlaka bızde de uyku problemı cok fena gunduz ısteyım sagdıgım sutu dogudugundan berı ıcmeyen kızım koca gun benı bekliyor :) aksamdan sabaha kadar emıyor . hayatımız meme uzerıne kurulu . ANNE de kızım dıyorum mama dıyo :) benı tamamne meme olarak goruyor kızım ama maalesef dayanıcaz hakkı 21 ay o yüzden daha devam . memeye güvenen kızım bu aralar yemek cok yemıyor ben yokken bekliyor bende etraftan soruşturdum doktorumuzada danıştım vıtamın takvıyesı vermeye karar werdım . gripten cok cabuk etkılenıyoruz . meyve suyu sıkıorum balık yedırıorum ama et turu cok yemıyor sebzelerle hıc arası yok çorba yıyor bıde yoğurt. bende basta vıtagluscan denedım inat ettı ıcmedı sımdı efa - vit dıye balık yagı şurubuna başladım bunu zorlada olsa ıcırıorum kusuşu falan yok tadıda güzel ıstah acıcı ozellıgıde varmış bakalım etkılerını yazarım kızlar. sızlerde var mı kullanan . Birde adım adım dıye bır set var ondan sıparıs werdık egıtım setı kullanann var mı aranızda aylık gelısımne gore kıtaplar aktıvıteler gonderıolarmıs varsa alanlar yazabılır mı. uzun oldu kızlar kusura bakmayın sevgıler hepınızıe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?