2016 Şubat Anneleri

Merhabalar, yeni hamileler eklenmiş tebrik ederim . ben de çok korkuyorum ama kaza ile olmazsa ikinciyi düşünmem onu da biliyorum nasip... bu ay olmadım daha ...

Sünnet için araştırma yapmadı. Özel de ürolog yapıyor. Sünnetli doğduğu için olsun bitsin istemiştim , tatil dönüşüne kaldı...

Oğlum yürüyor , emekle bitti gibi çok nadir. ama dün düşüp kafayı morartto.. . çok korktum. şükür iyi ..

hastalıktan kurtulamadık. 11 ayda hiç ciddi düşmedi,hasta olmadı. bu ay hepsini birden yaşıyoruz... Şükür mutlu bir bebek, çok az insan görmesine rağmen sosyal ... Ama dediğim dedik, inat ve sert bir erkek olacak gibi.

Bizden haberler böyle...

Öncelikle Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin aranıza yeni katıldım sitenin işleyişi hakkında bir bilgim Yok ancak sizlere sormak istedim bebeğim 2 aylık ve carpus callozum agenezisi var aranızda bu rahatsızlığı olan bebeği ya da tanıdığı olan var mı bizi neler bekliyor ufacık bir şey bile söylese bizim için çok önemli doktor Bile hepsi farklı etkileniyor diyor belki başından geçen biri bir şey der anlatır Allah rızası için bu hastalığı Bilen duyan biri varsa bebeğiyle neler yaşadı anlatsın Rabbim hiç bir anneyi çaresiz bırakmasın

ilk defa duydum, Rabbim acil şifalar versin inşAllah geçer

Sünnet yaptirdiniz mi calistigim icin tatilde yapalm diyoruz ama hastanede mi yapsak sünnetciye mi lazer mi klasik yöntem mi kararsiziz ayy icim gidiyor bi yandan

Sünnet yaptirdiniz mi calistigim icin tatilde yapalm diyoruz ama hastanede mi yapsak sünnetciye mi lazer mi klasik yöntem mi kararsiziz ayy icim gidiyor bi yandan

hazır karne tatili olmuşken eşimde evdeyken yapmayı planlıyorum bu hafta
klipsli yöntemi övüyorlar, devlet hastanesi uzun gün veriyor normal hasahaneler pahalı ürolog sünnetcilerden de emin değilim

hazır karne tatili olmuşken eşimde evdeyken yapmayı planlıyorum bu hafta
klipsli yöntemi övüyorlar, devlet hastanesi uzun gün veriyor normal hasahaneler pahalı ürolog sünnetcilerden de emin değilim
biz de öyle düşünüp aradan cikaralim dedik sunnetciler laser denilen yakma yöntemiyle yapıyormuş o onerilmiyor nette, ozelde 600lira burda onu veririm rahat olsun yeter ki ama 6aydan sonra genel anestezi ile yapıyorlarmis ben de onu istemiyorum emmeden duramaz oğlum emzik de kullanmıyoruz o yüzden karasiz kaldik

Ay ne alakası var canım yaa.. bebekten bebeğe değişir hepsi hoop aynı ay aynı şeyleri yapıcak diye bir kaide yok. Şimdilik esas olan seni anlaması. Anlamıyor hiç tepki vermiyorsa biraz düşündürücü olurdu.

Çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah dahada iyidir şimdi :/

Ben yaptırdım çok araştırdım en iyisinin dikişli sünnet olduğuna karar verdik ve dikişli yaptırdık gayette memnun kaldın

kızlar bebeğimin üst 4 dışı kabarmış hepsi aynı anda mi çıkacak ki epey de zorluyorlar onu belliki.1 hafta önce sebepsiz ateşi çıkmışti sabaha kadar kulağını kaşıyan kaşıyan kıpkırmızı etmiş. üstteki dişler daha mi zor çıkıyor

E
Evet canım üstler biraz zor çıkıyor

Evet sanki ust disler biraz daha zorluyo gibi oglum da daha zor cikardi

Ayyhhh. Artık gündüz uykuları resmen bir e düştü.
Kendi kendine ayarlıyor bacaksız. Bende günde bir kere uyuyunca gece uykusu uzar diye seviniyordum. Neredeee?? Hemde gün boyu koşturuyor yürümüyor artık hep koşturuyor hiç oturmuyor. Nasıl gücü yetiyor bu böcegin ya.. Geceleri hala zırtpırt kalkıyor.

Ahh ahh sabır sabır başka birşey yok.
Bende artık iyice gücü biten anneler grubundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…