- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
aynen oglumunda gündüz uykuları 1 e düştü ve gece hala çok sık uyanıyordu. yaa ben geçen bi hata yaptım oglumu ise götürmek zorunda kaldımı bi gün artık ayaklandıgi için evde hediye gelen bi ayakkabı vardı onu giydirdim idareten biraz büyüktü ve dediydi. çok da yurutmedim halbuki ama o günden sonra evde de yürümüyor emekliyim şimdi oysaki artık daha fazla yürüme çalışmaları yapıyordu. firkan ya zarar gelmiş mıdır ayaklarına ya ne yapacam şimdi ben ayağınin tabanın da da sabah fark ettim kahverengi bi leke olmusAyyhhh.Artık gündüz uykuları resmen bir e düştü.
Kendi kendine ayarlıyor bacaksız. Bende günde bir kere uyuyunca gece uykusu uzar diye seviniyordum.Neredeee?? Hemde gün boyu koşturuyor yürümüyor artık hep koşturuyor hiç oturmuyor. Nasıl gücü yetiyor bu böcegin ya.. Geceleri hala zırtpırt kalkıyor.
Ahh ahh sabır sabır başka birşey yok.
Bende artık iyice gücü biten anneler grubundayım.
aynen canim o zaman cok minikti diye kiyamadim simdi maşallah hareketli zor olacakbiliyor musun en iyisi henüz hareketli değildi o yüzden hemen iyileşti .ama şimdi haraketli olduklarından dolayı iyileşme biraz uzun surebilir
memnun kaldınız mı evde yapandan ben de hastane ve ev arasında kararsız kaldım.ben 13 gunlukken yaptırdım fenni sünnetCi yaptı ev ortamında canım
Canım ayagındaki ayakkabıdan rahatsız olmuş.aynen oglumunda gündüz uykuları 1 e düştü ve gece hala çok sık uyanıyordu. yaa ben geçen bi hata yaptım oglumu ise götürmek zorunda kaldımı bi gün artık ayaklandıgi için evde hediye gelen bi ayakkabı vardı onu giydirdim idareten biraz büyüktü ve dediydi. çok da yurutmedim halbuki ama o günden sonra evde de yürümüyor emekliyim şimdi oysaki artık daha fazla yürüme çalışmaları yapıyordu. firkan ya zarar gelmiş mıdır ayaklarına ya ne yapacam şimdi ben ayağınin tabanın da da sabah fark ettim kahverengi bi leke olmus
Bende o güne kadar hiç giydirmedim evde sadece çorapla yere bastırıyorum . inşallah yürür ya bu durun beni çok üzdüCanım ayagındaki ayakkabıdan rahatsız olmuş.benimkindede aynı sorun var
Erken yürüdüğü için doktor herhangi bir ayakkabı ile yürütme yaşını bekle demişti. Bende dışarda ayakkabı ile yürütmüyorum evde sadece şu çorap ayakkabı gibi yumuşak birşey varya ondan giydiriyordum. Dışarısı çok soğuk diye giydirdiğim ayakkabı ile yürütmedim hiç. Babası birkere yere bastırmış yürüsün diye. İşte o zaman çok rahatsız oldu hatta ağladı ve 1.2 gün yürümedi hiç. Ayakkabıları görünce bile ağladı. Sonra birkaçgün geçince unuttu. Şimdi dışarı çıkarken ayakları üşümesin diye yine o ayakkabıları giydiriyorum ama bastırmıyorum. Ağlamıyor. Yaşına girince gidip ilk adım ayakkabısı alacagım onlar rahat oluyor ama alırken mutlaka bebege giydirip uürütmek lazım rahatsız olurmu diye bakmak için.
Senin bebeginde ayakkabı ayagındayken üzerine bastıysa ve hatta yürüdüyse, o ayakkabıda rahatsız edici bir ayakkabı ise o yüzden yürümüyordur. Şimdi bir süre hiçbişey giydirme evde. Zamanla tekrar yürür.
Kahve lekeye birşey diyemem canım. Neden olduki acaba?
ilk adım ayakkabısıni nerden alacam ayyakkbicidan mi yoksa bebek ürünleri satan yerlerden miCanım ayagındaki ayakkabıdan rahatsız olmuş.benimkindede aynı sorun var
Erken yürüdüğü için doktor herhangi bir ayakkabı ile yürütme yaşını bekle demişti. Bende dışarda ayakkabı ile yürütmüyorum evde sadece şu çorap ayakkabı gibi yumuşak birşey varya ondan giydiriyordum. Dışarısı çok soğuk diye giydirdiğim ayakkabı ile yürütmedim hiç. Babası birkere yere bastırmış yürüsün diye. İşte o zaman çok rahatsız oldu hatta ağladı ve 1.2 gün yürümedi hiç. Ayakkabıları görünce bile ağladı. Sonra birkaçgün geçince unuttu. Şimdi dışarı çıkarken ayakları üşümesin diye yine o ayakkabıları giydiriyorum ama bastırmıyorum. Ağlamıyor. Yaşına girince gidip ilk adım ayakkabısı alacagım onlar rahat oluyor ama alırken mutlaka bebege giydirip uürütmek lazım rahatsız olurmu diye bakmak için.
Senin bebeginde ayakkabı ayagındayken üzerine bastıysa ve hatta yürüdüyse, o ayakkabıda rahatsız edici bir ayakkabı ise o yüzden yürümüyordur. Şimdi bir süre hiçbişey giydirme evde. Zamanla tekrar yürür.
Kahve lekeye birşey diyemem canım. Neden olduki acaba?
evet canım memnun kaldım çok şükür iyi geçti atlattık. ya ev ortamında şu yönden iyi oluyor kucağına alıp emzirip sakinleştirebiliyorsun ve bebeğin bildiği ortam olduğu için urkmuyor kendini daha güvende hissediyor. bazı hastaneler annenin bebeğin yanına geçmesine izin vermiyormemnun kaldınız mı evde yapandan ben de hastane ve ev arasında kararsız kaldım.
Bebek çocuk ayakkabısı satan yerlerden, ayrıca bebek ürünleri satan yerdede vardır canım.ilk adım ayakkabısıni nerden alacam ayyakkbicidan mi yoksa bebek ürünleri satan yerlerden mi
çok teşekkür ederim , kararsız kalmıştım söyledikleriniz mantıklı eşimde evde olsun istiyor bakalım son kararımız ne olacak.evet canım memnun kaldım çok şükür iyi geçti atlattık. ya ev ortamında şu yönden iyi oluyor kucağına alıp emzirip sakinleştirebiliyorsun ve bebeğin bildiği ortam olduğu için urkmuyor kendini daha güvende hissediyor. bazı hastaneler annenin bebeğin yanına geçmesine izin vermiyor
Allah razı olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versinilk defa duydum, Rabbim acil şifalar versin inşAllah geçer
rica ederim ne demek hayırlısı olur umarimçok teşekkür ederim , kararsız kalmıştım söyledikleriniz mantıklı eşimde evde olsun istiyor bakalım son kararımız ne olacak.
Bebegi 1 yasina giren anneler... Süt vermeye basladiniz mi? 1 yas asisini yapilirken hemsiremize sordum yari su yari süt seklinde baslayabilirsin dedi. Sonra dr unu aradim. O da aynisini söyledi. İlk iki denemede cok fazla icmedi. Sonrakiler de icti. Mamayi bayagi azalttik. Ama farkettim ki süt mama kadar tutmuyor acikiyor. Dr mamayi birakabilirsin dedi. Ama gece de acikiyor benim oglum.
peki bu süre boyunca hiç mi uyanmiyor canımBen 3 gün üstüste süt verdim. 4 gün mama vereceğim. Bir müddet bu sıralama ile devam edeceğim, elimdeki mama stoğu da biter hem. Bebişim süt içiyor ama haklısın. Ama gibi tok tutmuyor. Saat 7-8 gibi akşam yemeğini yiyor. 10 civarı sütünü içip yatıyor. Bir daha sabah 9 da kahvaltı yapıyor. Acıksa da ağlamadığı için ben düzenini değiştirmedim.
peki bu süre boyunca hiç mi uyanmiyor canım
Biride benim....1 yasina gelesiy defalarcs bronsiplit oldu..biktim usandim hatta tikendim artik.esimlede kavga ediyotuz surekli birde oglum var 5 yas..hic kimse mutlu deil.bugun ölesim var okadar bitkinimMerhaba kızlar çok uzun zamandır giremedim buraya. İşe başladım. Canı sağ olsun oğlum da pek zor bir bebek. Tuvalete gidecek vakit ve enerji bile kalmıyor bende. Kimse çocuğun bu kadar zor olduğunu söylememişti. İyice tükenmiş durumdayım gerçekten. Sizde durumlar nasıl. Ben mi çok tembelim enerji için ne yapmam lazım bilmiyorum. Üzülüyorum yetemiyorum hiçbir şeye. Bu kadar beceriksiz bir anne var mıdır bilmiyorum.
Gecmos olsun canim. Üç defa da benim oglum gecirdi bronsiolit. Zor bi dönrm gercekten. Umarim bi daha olmazlar.Biride benim....1 yasina gelesiy defalarcs bronsiplit oldu..biktim usandim hatta tikendim artik.esimlede kavga ediyotuz surekli birde oglum var 5 yas..hic kimse mutlu deil.bugun ölesim var okadar bitkinim
Masallah canim. Seninki duruyor demek ki. Ben sütü verdigim gece iki kez uyandi acliktan. Mamayi bir kez yiyordu. Süt olunca iki kez beslendi. Ama ben aciktigindan eminim. Çünkü o aglayışını biliyorum. Dün ve bugünkü denemelerimde de içmiyor sütü. Sanirim bi mama bi süt olunca, tercihini mamadan yana kullaniyor. Ya tamamen kesmek gerek mamayi ya da biraz daha devam etmeli galiba. Bi arkadas dr una bebeginin sütü sevmeyip, icmedigini soylemis. Dr da " sütü icse de ilur icmese de olur bosver. Mama yesin daha iyi " demis. Bir yerde de iki yasina kadar sut verilmese de olur diye okumustum. Bizim dr da mamayi kesebilirsin dedi. İnsan neye inanip neyi uygulayacagini sasiriyor. Sanirim her zaman her uygulamada oldugu gibi bebeklerimiz yönlendirecek bizi. :)Ben 3 gün üstüste süt verdim. 4 gün mama vereceğim. Bir müddet bu sıralama ile devam edeceğim, elimdeki mama stoğu da biter hem. Bebişim süt içiyor ama haklısın. Ama gibi tok tutmuyor. Saat 7-8 gibi akşam yemeğini yiyor. 10 civarı sütünü içip yatıyor. Bir daha sabah 9 da kahvaltı yapıyor. Acıksa da ağlamadığı için ben düzenini değiştirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?