- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 34
Yok daha degil gidip bi yerden destek aliyo ama kalkinca bildigin geziyo evimaşallah size canim.peki bi yere tutunmadan kalkıp yürüyebiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha degil gidip bi yerden destek aliyo ama kalkinca bildigin geziyo evimaşallah size canim.peki bi yere tutunmadan kalkıp yürüyebiliyor mu
Masallah artik iki hafta icinde bitmistir olayi :))) biz sokaktada yuruyoruz ama cisimleri almaya calisip emekleme pozisyonuna geciyor dikkat etmek lazim
Ben aldım 205 parça 150 tl idi ısme özel resimli gayet güzel geldi ürünler ben çok beğendim içinde uyduruk şeylerde var tabi bide parti malzemelerini satan bir dukkana gidip ilave birşeyler daha aldım yarın resmini çekip yollarım fırsatım olursaArkadaslar dogum gunu susleri icin internetten siparis veren varmi bi cok sitede var 71 parca falan 25 lira cok ucuz ya istenilen gibi cikmazsa diye de geliyo aklima siparis veren varsa resim paylasabilirmi
Uçan balon alma canım içinde helyum gazi oluyor ve yanıcı balon patladıktan sonra çakmak çakan olursa Allah muhafaza çok tehlikeli. Ben normal balonları şişirip çift taraflı bantla tavana yapistiracagim ucundan aşağı kurdela sarkitip ucunada kızımın resimlerinden asacagim bir yerde gördüm çok hoşuma gitti fikir olsun sana da kıyafete gelince benimki kız o yüzden zorlanmadim anne kız kombin sipariş verdim dikiliyor umarım sende güzel bişey bulursunBu gun ciktim baktim resmen ates pahasi 1 tane ucan balona 4bucuk lira dedi sok oldum kiyafet konusunda hem fikirim kiz bebeklere ve annelerw ne guzel tutu etekler var oyle kiz annesi olasim geldi resmen
Cok guzel fikir yapilmis halinin resmini bizlerle paylasirmisin canimUçan balon alma canım içinde helyum gazi oluyor ve yanıcı balon patladıktan sonra çakmak çakan olursa Allah muhafaza çok tehlikeli. Ben normal balonları şişirip çift taraflı bantla tavana yapistiracagim ucundan aşağı kurdela sarkitip ucunada kızımın resimlerinden asacagim bir yerde gördüm çok hoşuma gitti fikir olsun sana da kıyafete gelince benimki kız o yüzden zorlanmadim anne kız kombin sipariş verdim dikiliyor umarım sende güzel bişey bulursun
Net çıkmamış ama bunun gibi resimler duvarda değil iplerin ucunda olacak bizim doğum günü 19 şubatta o zaman bende paylasirim resimleriCok guzel fikir yapilmis halinin resmini bizlerle paylasirmisin canim
Ben uçan balon almadım normal balon aldım metalik renklerde çift taraflı bantla tavana asmayı düşünüyorum. Hem daha uygun al sana uçan balon :) kız olsa alcam bir tütü takım tamam erkek olunca özel birşey yok. Gidip normal pantalon gömlek birşeyler uydurcam artık napalım.Bu gun ciktim baktim resmen ates pahasi 1 tane ucan balona 4bucuk lira dedi sok oldum kiyafet konusunda hem fikirim kiz bebeklere ve annelerw ne guzel tutu etekler var oyle kiz annesi olasim geldi resmen
Aynı şeyi düşünmüşüz :) bende oğlumun karışık resimlerini çıkarttım balonların ucuna küçük mandallarla tutturcam. 30 tane balon aldım tüm tavanı kaplıcak şekilde. Birde ay ay resimlerini ipe asıcam kendim her ay özel resmini çektim onları çıkarttırıcam.Net çıkmamış ama bunun gibi resimler duvarda değil iplerin ucunda olacak bizim doğum günü 19 şubatta o zaman bende paylasirim resimleri
Oglumun 12 subat kizlar kutlayan atsin resim fikir olsun... resimleri balonun ucuna zimbalayip mi ascan nasil anlat bacim hadiNet çıkmamış ama bunun gibi resimler duvarda değil iplerin ucunda olacak bizim doğum günü 19 şubatta o zaman bende paylasirim resimleri
Aynen tuttum bu fikriBen uçan balon almadım normal balon aldım metalik renklerde çift taraflı bantla tavana asmayı düşünüyorum. Hem daha uygun al sana uçan balon :) kız olsa alcam bir tütü takım tamam erkek olunca özel birşey yok. Gidip normal pantalon gömlek birşeyler uydurcam artık napalım.
1 yas ani defterleri var ya bende ondan alio ay ay resimlerini yapistirim karsisina o ayki gelisimini falan anlatan yazilar yazmayi dusunuyorumAynı şeyi düşünmüşüz :) bende oğlumun karışık resimlerini çıkarttım balonların ucuna küçük mandallarla tutturcam. 30 tane balon aldım tüm tavanı kaplıcak şekilde. Birde ay ay resimlerini ipe asıcam kendim her ay özel resmini çektim onları çıkarttırıcam.
Bu tullerden nerde bulabilirim ki arkadaslar evde kendim yapsam
Bende de düşündüm onu. Metreyle tül alıp dikmeyi düşünüyorum.Bu tullerden nerde bulabilirim ki arkadaslar evde kendim yapsam
Lastik alip bu tullerden iki tarafada gecirsek olurmu acaba birde nereden bulabiliriz bu tullerden kiBende de düşündüm onu. Metreyle tül alıp dikmeyi düşünüyorum.
Kumaş satan dükkanlarda var. Bebek doğum günü malzemeleri satan yerlerde de oluyor. Lastiğin üstünden tülü geçirip dikebilirsin sanırım. Bende çok dikiş bilmiyorum denicem :)Lastik alip bu tullerden iki tarafada gecirsek olurmu acaba birde nereden bulabiliriz bu tullerden ki
Aay dogeu duzgun bilmiyorumda dikiis o bakimdan seey ettimKumaş satan dükkanlarda var. Bebek doğum günü malzemeleri satan yerlerde de oluyor. Lastiğin üstünden tülü geçirip dikebilirsin sanırım. Bende çok dikiş bilmiyorum denicem :)
ayy hayırlı olsun 3. Yavruşş ve 3. Hamile kisi sen oldun sanırımKizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Ben bir gideyim 2017 ekim annelerine bakayim
yeterki iyi gelsin bu öksürüğe. Hem kan yapar diyolar, doğal aynı zamanda. Teşekkür ederim en kısa zamanda onu alıp deniycemCanim birde keciboynuzu pekmezi dene ben eczaneden soguk SIKIM buldum ve tavsiye ederim .. Gecmis olsun tekrar
Aramiza hosgeldin cnm 3. Hamissin :) hayirlisi olsun.Kizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Ben bir gideyim 2017 ekim annelerine bakayim