2016 Şubat Anneleri

Kızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sanki canım bn
Canım bn verdim balgam filan söktürücü olduğu için öksürüğü artırıyor bn yarım ölçek veriyordum

Kızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sanki

Canım bn verdim balgam filan söktürücü olduğu için öksürüğü artırıyor bn yarım ölçek veriyordum

Evet bizde de öyle oldu 5. Gün geçmişti hastalığı

Kızlar peditus bir dönem yasaklanmaya kadar gitmişti. Hatta yasaklanan ülkeler bile var diye biliyorum. Calpol de aynı şekilde. Öksürük şuruplarının çoğunun etkisiz olduğu geçenlerde açıklandı. Zaten Öksürüğü baskılamak hiç iyi değil. Siz bilirsiniz tabiki ama kullanmamanız daha sağlıklı gibi geliyor bana. Benim oğlumda da şu an balgamlı öksürük var bol bol buhar banyosu yaptırıyorum rahatlıyor.

Doğru söylüyorsun canım bende astım olduğu için öksürükten çok korkuyorum

Evet bizde de öyle oldu 5. Gün geçmişti hastalığı

öksürüğü bastırmak istemiyorum aslında ama aşırı öksürünce benim içim acıdı boğazı tahriş oldu öksürmekten ve sesi kısılmıltı artık :/ benim kızımda balgamlı öksürükte yoktuki kuru öksürük vardı sadece bu ilacı kullanınca daha da kötü oldu herşey umarım bian önce geçer. Doğal yöntemler en iyisii

Arkadaslar dogum gunu susleri icin internetten siparis veren varmi bi cok sitede var 71 parca falan 25 lira cok ucuz ya istenilen gibi cikmazsa diye de geliyo aklima siparis veren varsa resim paylasabilirmi

Arkadaslar dogum gunu susleri icin internetten siparis veren varmi bi cok sitede var 71 parca falan 25 lira cok ucuz ya istenilen gibi cikmazsa diye de geliyo aklima siparis veren varsa resim paylasabilirmi
Ben güvenip sipariş veremedim. Gittim yerinden görerek aldım çoğu şeyi. Bazılarınıda kendim yapcam. Yalnız ben kıyafet bulamadım ya. Erkek bebek anneleri nerden aldınız? Seçenekte yok hep kızlara var güzel şeyler

Kızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sanki
Canim birde keciboynuzu pekmezi dene ben eczaneden soguk SIKIM buldum ve tavsiye ederim .. Gecmis olsun tekrar

Bu gun ciktim baktim resmen ates pahasi 1 tane ucan balona 4bucuk lira dedi sok oldum kiyafet konusunda hem fikirim kiz bebeklere ve annelerw ne guzel tutu etekler var oyle kiz annesi olasim geldi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…