Canım bn verdim balgam filan söktürücü olduğu için öksürüğü artırıyor bn yarım ölçek veriyordumKızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sankicanım bn
Ama balgamı çıkaramıyor bu sefer dahada kötü oluyo sizde de mi böyle?Canım bn verdim balgam filan söktürücü olduğu için öksürüğü artırıyor bn yarım ölçek veriyordum
Evet bizde de öyle oldu 5. Gün geçmişti hastalığıAma balgamı çıkaramıyor bu sefer dahada kötü oluyo sizde de mi böyle?günde 3 defa 1 çay k. Veriyorum
Kızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sanki
Canım bn verdim balgam filan söktürücü olduğu için öksürüğü artırıyor bn yarım ölçek veriyordum
Evet bizde de öyle oldu 5. Gün geçmişti hastalığı
Doğru söylüyorsun canım bende astım olduğu için öksürükten çok korkuyorumKızlar peditus bir dönem yasaklanmaya kadar gitmişti. Hatta yasaklanan ülkeler bile var diye biliyorum. Calpol de aynı şekilde. Öksürük şuruplarının çoğunun etkisiz olduğu geçenlerde açıklandı. Zaten Öksürüğü baskılamak hiç iyi değil. Siz bilirsiniz tabiki ama kullanmamanız daha sağlıklı gibi geliyor bana. Benim oğlumda da şu an balgamlı öksürük var bol bol buhar banyosu yaptırıyorum rahatlıyor.
Evet bizde de öyle oldu 5. Gün geçmişti hastalığı
öksürüğü bastırmak istemiyorum aslında ama aşırı öksürünce benim içim acıdı boğazı tahriş oldu öksürmekten ve sesi kısılmıltı artık :/ benim kızımda balgamlı öksürükte yoktuki kuru öksürük vardı sadece bu ilacı kullanınca daha da kötü oldu herşeyKızlar peditus bir dönem yasaklanmaya kadar gitmişti. Hatta yasaklanan ülkeler bile var diye biliyorum. Calpol de aynı şekilde. Öksürük şuruplarının çoğunun etkisiz olduğu geçenlerde açıklandı. Zaten Öksürüğü baskılamak hiç iyi değil. Siz bilirsiniz tabiki ama kullanmamanız daha sağlıklı gibi geliyor bana. Benim oğlumda da şu an balgamlı öksürük var bol bol buhar banyosu yaptırıyorum rahatlıyor.
Ben güvenip sipariş veremedim. Gittim yerinden görerek aldım çoğu şeyi. Bazılarınıda kendim yapcam. Yalnız ben kıyafet bulamadım ya. Erkek bebek anneleri nerden aldınız? Seçenekte yok hep kızlara var güzel şeylerArkadaslar dogum gunu susleri icin internetten siparis veren varmi bi cok sitede var 71 parca falan 25 lira cok ucuz ya istenilen gibi cikmazsa diye de geliyo aklima siparis veren varsa resim paylasabilirmi
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.Kizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Ben bir gideyim 2017 ekim annelerine bakayim
Aminn Allah razi olsun :)Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
eneee biri dahaKizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Masallah artik iki hafta icinde bitmistir olayi :))) biz sokaktada yuruyoruz ama cisimleri almaya calisip emekleme pozisyonuna geciyoroğlum düşmeden koridordan solana kadar uzunn yürüdü
Canim birde keciboynuzu pekmezi dene ben eczaneden soguk SIKIM buldum ve tavsiye ederim ..Kızlar hastalanınca bebeğine "Peditus" verilen oldu mu? Kuru Öksürük ,burun akıntısı falan vardı. Ağır mı geliyor bu ilaç anlamadm öksürüğü azalacağına dahada arttı sanki
Hayırlı olsun inşaallahKizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alıp insallahKizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
maşallah size canim.peki bi yere tutunmadan kalkıp yürüyebiliyor muMasallah artik iki hafta icinde bitmistir olayi :))) biz sokaktada yuruyoruz ama cisimleri almaya calisip emekleme pozisyonuna geciyordikkat etmek lazim
Bu gun ciktim baktim resmen ates pahasi 1 tane ucan balona 4bucuk lira dedi sok oldum kiyafet konusunda hem fikirim kiz bebeklere ve annelerw ne guzel tutu etekler var oyle kiz annesi olasim geldi resmenBen güvenip sipariş veremedim. Gittim yerinden görerek aldım çoğu şeyi. Bazılarınıda kendim yapcam. Yalnız ben kıyafet bulamadım ya. Erkek bebek anneleri nerden aldınız? Seçenekte yok hep kızlara var güzel şeyler
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin arkadasimKizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?