2016 Şubat Anneleri

Yanımda eşim yoksa yatırıyorum öbür türlü ezeriz diye korkuyorum. Gerçekten sabırla bekliyorum o günleri. Ben ki öğlenlere kadar deliksiz uyuyandım. Ahh ahh nerde öğlen bir iki saat kesintisiz uyumak bile hayal oldu. Dün eşim de nasıl olduysa farketmiş sık kalktığını normalde pireler uçuşur :)) bu çocuk bu gece ne çok uyandı dedi sabah. Ben her gece böyleyim de sen duymuyorsun dedim.

Merhaba arkadaslar 22 subat 2016 dogumlu bi kizim var bu 2.dogumum ve adet duzensizligim var suan 40 gun oldu hala olnadim kizim emmiyor bu arada bnm gibi olan var mi. Dr a gidecegim artik

bu gece beni epey şaşırttı oğlum
emzirdim 21.30 da uyudu 23.30da uyandı emzirmedim emzik verdim uyudu
12.10 da uyandı emzik verdim uyudu saat 01:30 da uyandı emziği kendi kendine ağzına koydu uyudu 6.20 de uyandı
uyudu 7.30 da tam uyandı 12.30 da emzirdim uyudu
gece uykuları 2 saatte bir olunca bu günki beni de dinlendirdi :)

Anlıyorum canım. İnan yalnız degilsin. Benimkide çok kalkıyor. En az kalktığı sayı 4... Ençok 12 ye çıkmışlığımız var. Bu günler geçecek den başka bir söz yok. Allah yardımcımız olsun.
Emzik alışkanlığı bu yüzden güzel işte.. Ahh ahh benimki almadı emzik. İnş senin oğluş böyledevam eder canım.
Kizlar ikili tarama testimizi de olduk cok şükür. Not:tesadüf forma filan diren olsa forumlar karisti galiba dicek Neyse buraya haber vermeyi istedi cNim. Bebis erkege benziyor bakalim ne olacak
Sevindim canım hayırlısı ile alırsın kucagına inş.

Kizlar ikili tarama testimizi de olduk cok şükür. Not:tesadüf forma filan diren olsa forumlar karisti galiba dicek Neyse buraya haber vermeyi istedi cNim. Bebis erkege benziyor bakalim ne olacak
hayırlısı olsun hakkınızda :) nasıl bi duygu. İlk defa gibi mi yoksa daha mı rahat geçiyor bu hamilelik

hayırlısı olsun hakkınızda :) nasıl bi duygu. İlk defa gibi mi yoksa daha mı rahat geçiyor bu hamilelik
Hamile degilim gibi.hatta bugun karda arabs yolda kaldi eşime diyorum ki dur bn az bi iteyim arkadan arabayi... Eşim artik hamile oldugunu hatirla filan diyor. Kizima hamile kalir kalmaz eşyalar almistim bunda oyle acele etmiyorum.asermem hic olmamıştı zaten. Yani bu bebis daha spontane gelisiyor ama bugun sunu cok farkettim.kızım hastanede akranlarina az buyuklerine filan hep guluyor ama karsidaki yabani çocuklar annelerinin etegine yapisip bu niye bana guluyor gibisinden yüz vermiyorlardi.o an anladim ki benim kizim gibi çocuk seven birisine yakin zamanda bir kardes gelmesi cok ii olacak.cunku cok yalniz garibim.apt de bile hic cocuk yok.

Merhaba arkadaslar 22 subat 2016 dogumlu bi kizim var bu 2.dogumum ve adet duzensizligim var suan 40 gun oldu hala olnadim kizim emmiyor bu arada bnm gibi olan var mi. Dr a gidecegim artik
Test yaptıysan korkma ya da eminsen. Emzirme döneminde düzensizlikler oluyor 52 gün geçti ve bugün oldum ben de

Merhaba çok uzun yazamam size şunu söylemek istiyorum2014 Şubat ve 2016 Şubat doğumlu çocuklarım var oglum 2014 yılında doğdu forumları okurken bunalıma girdiğim çok zaman oldu çünkü oğlun hecelemedi alkış byby yapmadı çok taktım ağladım hatta bir ara ogrendi unuttu sonra forumlarda yazdım geçmişe bak istersen suan oğlum 3 yaşına girecek ve mükemmel konuşuyor yasitlarindan çok önde fazla takma Göz kontağı varmı seni tanıyor mu bunlar önemli bide kızım sadece mama diyor konuşmuyor çirkin felan olmuyor çoook mutluyuz Kasmiyorum oğlumu sıktıgïm gibi mutlu ol takma benim geçmiş yazılarıma profilde bak selamlar

ayy yazık ya çocuk olmaması kötü olmuş dediğin gibi iyiki kardeş geliyo minnaka.. Kendi kızımdan biliyorum çocukları gördüğü gibi yüzü gülüyor. Kucuk bi kuzenim , kızım onun kucağındayken bana bile gelmez o derece.. Bu arada eşin doğru söylemiş canım hamile olduğunu unutma her hamilelik kutsaldır. Tadını çıkar. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanıda nasip etsin

evet ya 1 sene bitti ve hızlı geçti sanki allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

Şu an tam yine oğlumun bişeyine takılmıştım ki yazınızı gördüm. İnanın çok mutlu oldum bi diyorum ki oğlumda hiçbişi yok rahat olayım 1 saat sonra yine internetten bişiler okumaya ya da evham yapıp doktor araştırmaya başlıyorum. Arık oğlumla güzel oyun bile oynayamaz oldum hep stresliyim hadi şunu yap oğlum bunu yap ooof yapmıyor beceremiyor işte kesin bi sorun var diye diye bebeğimi de mutsuz ediyorum kendim de en güzel günlerimi zehir ediyorum o kadar çok şey okudum ki şimdi neyi görsem kötü şeylere yoruyorum. Örneğin geçen hafta bi yazı okumuştum işte Allah korusun otizmli çocuklar öyle havaya atılıp tutulmaktan çok korkarmış boşluk hissinden dolayı. Ben de hatta rahatlamıştım çünkü oğlumu çok atarız havaya çok güler eğlenir ama bişi oldu oğlum 2 gündür havaya atılmaktan çok korkuyor direkt aklıma okuduklarım geldi yeniden evham yaptım durup dururken noldu bu çocuğa diye Oğlumun göz Teması çok çok iyi bin şükür. Dilerim sizin yavrunuz gibi hiçbir sorunu yoktur. Şimdi okuyacağım mesajlarınızı çok teşekkür ederim. :)

Emzik alışkanlığı bu yüzden güzel işte.. Ahh ahh benimki almadı emzik. İnş senin oğluş böyledevam eder canım.

bugunde tam tersi sabah 5 de uyandı 7 de uyudu 8.30 da uyandı

uyuuuuumaaaakk istiyoruuuuummmm

bebegimin ilk partisi diye facede bir sayfa var ordan sipariş verdim herşeyi set halinde incelersen orda kafes resmi de var içinde kızımın resmi olan minik hediyelik güzel bişey

canim seni tekrar burda gormek ne guzel.. bak oglusuma teyzesi :)

Cnm merak ettim oğlunun sana karşı tavırları nasıl? Mesela ilgilimi sana karşı. Sen olmayınca seni arıyor mu? Seni görünce tepkisi nasıl? Ben de bi ara bu konuya takıldım boşvermiştim ama arada gene kafama takılıyor. Benim oğlanda bana karşı ilgisiz daha doğrusu babaya da öyle. Buraya da yazmıştım hatta. Mesela bir yere gitmek için evden ayrılıyorum arkamdan ağlamıyor öylece bakıyor. Geri dönüyorum hiç tepki vermiyor. Sabahtan akşama kadar dursun aramaz. Anca acıkınca uykusu gelince arıyor beni. Benimde bu durum canımı sıkıyor. Düzelir diye bekliyorum ama aynı. Annem büyüdükçe aklı erdikçe arar diyor ama akılları eriyor herşeye büyüdüler. Bakıyorum başka çocuklara anneyi arıyorlar biz de yok öyle birşey. Ben de ilgileniyorum aslında, çalışmıyorum da birde çalışsam hepten unutcak heralde. Başka birşeyimiz yok ama çok şükür. İsmiyle seslenince bakıyor. Bizim yaptıklarımıza karşılık veriyor. Birde hiç kucakta durmayı sevmiyor. Kim kucağına alırsa alsın anında kendini çeviriyor dışarıya doğru. İttiriyor eliyle. Bizim de böyle bir sorunumuz var takip ediyorum.

deviti hala 3damla.mi veriyorsynz arkadaşlar bir de 11aydir hala regl olmadim hamile değilim doktor adet söktürücü tarlusal verdi ama emzirirken kullanilmaz diyor acikcasi icmeye guvenemedim var mi aranizda kullanan

deviti hala 3damla.mi veriyorsynz arkadaşlar bir de 11aydir hala regl olmadim hamile değilim doktor adet söktürücü tarlusal verdi ama emzirirken kullanilmaz diyor acikcasi icmeye guvenemedim var mi aranizda kullanan
ben çok önceden kullanmıştım ama emzirirken kullanma bence.her sabah aç karna soğan suyu iç o da adet söktürüyor ben denedim. ben adet oluyordum da şimdi gecikti ya umarım hamile degilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…