2016 Şubat Anneleri

Sanmiyorum cok duyuyorum az uyuyan bebek, ama birsey sorucam, gun icerisinde sinirli olmuyomu bebegin.. Uzay dunyayi zindan ediyo uyumadiginda :/

Maşallah yerim o dişleri
Benimkinde 8 diş var.sırayla alt 2 dişleri sonra üst 2 dişleri patladı her seferinde tek diş di. Geceleri çok uyandığı için her sabah dişlerini kontrol ediyordum. Sonra 4 tane birden aynı sabah görünce çok şaşırdım. Meğer dizensiz d vit vermemektenmiş. Ayrıca dişlerinin çıkarkenki ağrısını da hafifletir dedi doktor. En iyisi dişleri tek tek patlatmalarıymış.
Birde kışın güneş yok o yüzdende önemli d vit.

Ooo herkes 6lamis :)) firkan diger disler ne zaman geliyor canimcim :))

Canım somon balığının çorba olarak mı versem yoksa tavada yapıp mı

canım bi de oda çok sıcak olunca da daha sık uyanıyor benim bebegim. bebeğinin yattığı odanın ısısı nasıl

Off.bilmiyorumki oda sıcak olmuyo zor ısınıyo yatak odam, diş desem gündüzleri hiç.huysuz değil gece uyumamakta ısrarcı, yanıma yatırmayı denedim beceremedim eşimde deli yatıyo ezivericek çocuğu yatağın iki tarafıda boş mecbur ortaya lmam lazım olmadı yani , uyumaya başlar inşallah bu gece rezene ıhlamur içirip yatırıcam bakalım

canım kendi besigini sizin yatağın kenarına getir bi tarafı öyle kapat önünü de yastıklar köy. sen ortada yat bebeğin besigini tarafında olsun ben öyle yapıyorum. bi de döndüğünde siginacagi ya da yaslanabilecegi yastık gibi şeyler köy etrafina

benim bebeğimde uyumuyordu gıda alerjisi olduguna kanaat getirdi doktorumuz kakasını kontrol edin mukuslu mu cildinde arada hafif kızarıklıklar oluyor mu ?

Sanmiyorum cok duyuyorum az uyuyan bebek, ama birsey sorucam, gun icerisinde sinirli olmuyomu bebegin.. Uzay dunyayi zindan ediyo uyumadiginda :/
şüphe duyuyorum derken oglum biraz fazla uyursa şaşırıyorum anlamında söylemek istedim her çocuk farkli tabi uykusu gelince mizmizlanir ama sevmiyor uykuyu alistim ben de artik uyusun diye diretmiyorum yorulunca uyuma sinyali veriyor öyle uyutuyorum

bebisleriniz neler söylüyor arkadaşlar bizimki maşallah hevesli konusmaya bu aylarda normal mi biz ne desek tekrarliyor bazen iki kelimeyi bir arada kullaniyor ama hala yürümüyor ,erken konusan gec yürür muhabbeti varmış dogru oldugunu sanmiyorum ama

benim kız ne emekliyor ne biryerlere tutunarak durmak istiyor ne kelime tekrarlıyor :)) bir tek mama diyor. Elleriyle gel-gel yapıyor. Alkış yapıyor ve çak yapıyo başka da özelliğimiz yok kelimeleri heceleyerek söylüyorum ki tekrar etsin bön bön bana bakıyo anne kendinde misin der gibii

Benim oglan 2 aydir yuruyor ama konusmaya gelince sadece ba ba ba ba de de de de diyor bide doli doli doli diye dilini cikarta cikarta geziyor ortada

Benimkide pek hevesli konuşmaya baba dede teyze gel git ver cici bir iki bunları söylüyor hoppa hoppa diyip oynuyor dil çıkarıyor alkış bay bay yapıyor ayakta duruyor koltuğa tutunarak bir uçtan diğerine gidiyor ama yürümeyi beceremiyor daha dediğin gibi erken konuşup geç yürüyecek

Kızlar bnm oğlumun burnu sürekli kaşınıyor sizce neden olabikir
neden olduğunu bilmiyorum ama benim kızımda sürekli kaşıyor burnunu. Şöyle elini yumruk gibi yapıp burnuna koyuyo, sağa sola götürüp getiriyo burnunu. Büyüdükçe bırakır diyolar. İnşallah öyle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…