Asi yapilmadi daha yumurtaya alerjisi olabilir diye yapmadilar... rihinfant burun spreyi var burnunu aspratorle cektikten sonra 2 kere fislatiyorum... oglumda hirilti vardi ilacli buhar makinesi kiralayin demisti doktor gene lazim olur diye aldik biz hiriltisi kesilmisti bide sabah ondan yaptim...Canım 9. Ay aşısını yaptırdın mı. Bn onu yaptırdıktan bir hafta sonra hapşurma ve burun tıkanıklığı başladı doktora götürdük soğuk algınlığı dedi size ne ilacı verdi
Mandalina her sabah kahvaltida veriyorum canim ama ilacsiz kesilcek gibi deyil bende hic sevmiyorum ilac kullanmayi zora kalmadikcada kullanmam ama faydasi zararindan cok olacaksa kullaniyorumcanım keşke ilaç kullanmasan . suyuna bi kaç damla limon katıp verebilirsin ve günde 1 mandalina canım iyi gelir. bi de burnunu her zaman açık tutmaya çalış . iğnesiz enjektöre burun temizleme suyu doldur tuzlu suyu bi burun deliğine tazyikli bi şekilde sık öbür burun deliğinden çıkması için bekle sonra öbür burun deliğine aynı işlemi uygula canım. her yemekten önce ve uyumadan önce uygula yoksa beslenmesi etkilenir çünkü çocuklar henüz ağızdan nefes almayi bilmiyorlar canım
Bende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorumTatlim.bosver baskalrini kendinj dinle.bn hazir olmadan hamile kaldığım icin biraz endiseliyim.keske yaşına girseydi diyorum.ama kısmetyle geldi ins hayırlısı olur
Ay tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağızBende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorumoglum cok kucuk
Aynen oyle canim yaradan boyle yazmis nasip diycez.Ay tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağız
Çok geçmiş olsun canım döşünde mi vardı hırıltoAsi yapilmadi daha yumurtaya alerjisi olabilir diye yapmadilar... rihinfant burun spreyi var burnunu aspratorle cektikten sonra 2 kere fislatiyorum... oglumda hirilti vardi ilacli buhar makinesi kiralayin demisti doktor gene lazim olur diye aldik biz hiriltisi kesilmisti bide sabah ondan yaptim...
Canım hayırlı olsun. Rabbim tamamını erdirsin. Seninle mi konuşmuştuk 6 gün adetim geçti diyeAynen oyle canim yaradan boyle yazmis nasip diycez.
Hayırlı olsun inş, tebrikler ya. Ben heycanlanıyorum 2 gündür bebek haberlerine. Rabbim kolaylığını da verir inşBende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorumoglum cok kucuk
Kizlar oglum grip olduilac kullaniyorum da sizlerin onere bilecegi bisey varmi
sağolasın canım benim bugün doktora gittik.minik kızımla. yeni misafirimizin kesesini gördük çok şükür
Insaallah canm biz pek heycan yasayamadk daha cok kucuk bebeklerimizHayırlı olsun inş, tebrikler ya. Ben heycanlanıyorum 2 gündür bebek haberlerine. Rabbim kolaylığını da verir inş
Yok canim :) benimle konusmadn 3gun geckti hep gecikiodu ama bugun test yaptm cift cizgi yarn dr gidicem.Canım hayırlı olsun. Rabbim tamamını erdirsin. Seninle mi konuşmuştuk 6 gün adetim geçti diye
canım tebrik ederim ikinci hamisimız sen oldun allah sağlık versin kısmetiyle gelsin inşallahBende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorumoglum cok kucuk
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Düşününce zor ama rabbim kolaylığını verir inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Artık sırayla gelmeye başlar hamile haberleri. Bende çok arayı açmak istemiyorum. Rabbim isteyince nasip eder inşallah.Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...
Oyle tabi canim :) hepimizin hakkinda hayirlisi . saglikla gelsinlerHakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Düşününce zor ama rabbim kolaylığını verir inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Artık sırayla gelmeye başlar hamile haberleri. Bende çok arayı açmak istemiyorum. Rabbim isteyince nasip eder inşallah.
Tskler canim insaallah :)canım tebrik ederim ikinci hamisimız sen oldun allah sağlık versin kısmetiyle gelsin inşallah
Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...
İmzalarınızda hamilelik takvimi görünce ne mutlu oldum eskilere daldım hayırlısı olsun arkadaşlar.Ay tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?