2016 Şubat Anneleri

İmzalarınızda hamilelik takvimi görünce ne mutlu oldum eskilere daldım hayırlısı olsun arkadaşlar.
Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inş. Bu arada benim doğum tarihimde 26 Temmuz
Senin gibi araştıran bir kızım olsa hic fena olmaz hani ama oglana da varım

Şimdiki minişler böyle aceleci galiba benimkide kendi taytay duruyordu. Bugun tek bir elinden tutarken yürüdü sonra bir cesaret kendi benim elimi bıraktı 2.3 adım attı

Evet canim corba yaptim tavuk suyuyla arpacik limonda sktim banyo yaptirdim bide burnunu acip yatirdim onu hasta gormek cok uzuyo beni ya en kisa zamanda atlatir insallah yavrucum

kızlar bebeğinde çoklu gıda alerjisi olan var mı?
Benim oglumda alerji var ama daha tam olarak netlestiremedik bu gun alerji testi yapilacakti ama hasta oldu kiyamadim goturmeye ama havuc ve patlican yapiyo gozlemledigim kadariyla ... sen neden sordun canim senin kuzucuktadami var

Senin gibi araştıran bir kızım olsa hic fena olmaz hani ama oglana da varım

tebrikler canıö :))

Şimdiki minişler böyle aceleci galiba benimkide kendi taytay duruyordu. Bugun tek bir elinden tutarken yürüdü sonra bir cesaret kendi benim elimi bıraktı 2.3 adım attı

maşallah :)) Rabbim hep güzel olana yürümeyi nasıl etsin.

Sagol canm insaallah :) sezeryan oldugu icin saniri. 38 haftada alirlar

tebrikler canım :)

Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...

bugün yaklaşık iki yıl önce sezeryan doğum yapan arkadaşım normal doğum yaptı canım. senin de yaklaşık iki yıl olacak düşün normal bilee oluyorsa sezeryan da sıkıntı inşallah olmaz... rabbim kolay bir hamilelik yaşatsın :))

Kizlae bueaya bu haneri bu kadar erken verecegimi hiç ummazdim.soklardayim gulsemmi.aglasam mi bilmiyorum. elim ayağım boşaldı. Adetim bir hafta gecikmisti şimdi test yaptım. ve hamileyim

hayırlısı canım benim... korunarak demişsin korktum ben de...

Herkese merhaba.. Öncelikle hamile anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleri..
Patlıcan bildiğim kadarıyla çok alerjik bir sebze. Alerjisi olmayan çocukta bile tepkiler olabiliyormuş.
Bende sizlere birşey sorcam. Benim kız günde dört beş kere ürperir gibi titriyor. Doktor tuvaletini yaparken olabilir demişti ama içim rahat etmiyor. Videoya çekin bakalım dedi. Ama saniyelik bir şey denk getiremiyorumki.. Aranızda bu duumu yaşayan var mı?

benimki de yapıyor sanki arada ama çok ciddiye almadım. enseden üfleyince , rüzgar olunca filan yapıyor sanki

Benimkinde de oluyor ama bikac gunde bir canim. Yani bizde de olur ya icimiz titrer ben oyle düşünmüştüm ama seninki surekli oluyorsa onu bilemem

Insaallah canm aslinda ben normal istiordm 2yi ama sure kisa kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…