• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım 9. Ay aşısını yaptırdın mı. Bn onu yaptırdıktan bir hafta sonra hapşurma ve burun tıkanıklığı başladı doktora götürdük soğuk algınlığı dedi size ne ilacı verdi
Asi yapilmadi daha yumurtaya alerjisi olabilir diye yapmadilar... rihinfant burun spreyi var burnunu aspratorle cektikten sonra 2 kere fislatiyorum... oglumda hirilti vardi ilacli buhar makinesi kiralayin demisti doktor gene lazim olur diye aldik biz hiriltisi kesilmisti bide sabah ondan yaptim...

canım keşke ilaç kullanmasan . suyuna bi kaç damla limon katıp verebilirsin ve günde 1 mandalina canım iyi gelir. bi de burnunu her zaman açık tutmaya çalış . iğnesiz enjektöre burun temizleme suyu doldur tuzlu suyu bi burun deliğine tazyikli bi şekilde sık öbür burun deliğinden çıkması için bekle sonra öbür burun deliğine aynı işlemi uygula canım. her yemekten önce ve uyumadan önce uygula yoksa beslenmesi etkilenir çünkü çocuklar henüz ağızdan nefes almayi bilmiyorlar canım
Mandalina her sabah kahvaltida veriyorum canim ama ilacsiz kesilcek gibi deyil bende hic sevmiyorum ilac kullanmayi zora kalmadikcada kullanmam ama faydasi zararindan cok olacaksa kullaniyorum

Tatlim.bosver baskalrini kendinj dinle.bn hazir olmadan hamile kaldığım icin biraz endiseliyim.keske yaşına girseydi diyorum.ama kısmetyle geldi ins hayırlısı olur
Bende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorum :( oglum cok kucuk :(

Bende bugun ogrendm canm.oglum 15 subat dogumlu ve testle 2ye hamile.oldugumu bugun ogrendim saskinim ne yapicagimi bilmiyorum :KK43: oglum cok kucuk :KK43:
Ay tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağız

Asi yapilmadi daha yumurtaya alerjisi olabilir diye yapmadilar... rihinfant burun spreyi var burnunu aspratorle cektikten sonra 2 kere fislatiyorum... oglumda hirilti vardi ilacli buhar makinesi kiralayin demisti doktor gene lazim olur diye aldik biz hiriltisi kesilmisti bide sabah ondan yaptim...
Çok geçmiş olsun canım döşünde mi vardı hırılto

Canım öncelikle tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Bi mesajında küçüğünü emzirmeden kesmeden bahsetmişsin. Bebeğini memeden kesmene gerek yok canım. Daha çok küçük. Eskiden korkarlarmış bişey olur diye ama hiçbişey olmuyor çok şükür. Birçok arkadaşım doğuma kadar emzirdi. Hatta doğumdan sonra ikisini bir emzirdiler. Internetten TANDEM EMZİRME diye araştır. Hikayeleri oku. Bilimsel olarak hiç bi sıkıntı olmuyo zaten. Sadece kadın doğum dr una gittiğnde düşük riskin var derse bi tek o zmn emzirmeyi kestiriyolar. Şimdiki dr lar bile kesmene gerek yok diyor.

sağolasın canım benim bugün doktora gittik.minik kızımla. yeni misafirimizin kesesini gördük çok şükür

Canım öncelikle tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Bi mesajında küçüğünü emzirmeden kesmeden bahsetmişsin. Bebeğini memeden kesmene gerek yok canım. Daha çok küçük. Eskiden korkarlarmış bişey olur diye ama hiçbişey olmuyor çok şükür. Birçok arkadaşım doğuma kadar emzirdi. Hatta doğumdan sonra ikisini bir emzirdiler. Internetten TANDEM EMZİRME diye araştır. Hikayeleri oku. Bilimsel olarak hiç bi sıkıntı olmuyo zaten. Sadece kadın doğum dr una gittiğnde düşük riskin var derse bi tek o zmn emzirmeyi kestiriyolar. Şimdiki dr lar bile kesmene gerek yok diyor.

Merhaba kızlaar uzun zaman oldu girmeyeli. Hamile arkadaşlara Alkah kolaylık versin nasıl olursa olsun aralarında kaç yaş olursa olsun 2.hamilelik daha zor çünkü dinlenme lüksü olmuyor belki beni hatırlarsınız 2.5yaşında kızım varken ikiz kızlarımı doğurdum siz de ikiz büyütür gibi olacaksınız herkes nasıl başaroyorsa siz de başarırsınız rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Bizde durumlar biraz düzelmeye başladı 20ocakta geldi ikizlerim ve ilk 4ay annem de ben de nerdeyse hiç uyumadık şimdi ise uyku durumları belli değil ama yine de idare ediyoruz. Öğretmen olduğum için eylülde işe başladım 3yaşındaki kızım da kreşe başladı hafta içi biraz rahatladım ama bi de okul yorgunluğu geldi. Şu an ikizler emiyor ve ben yazmaya fırsat buldum. İkizler ayaklandı bile. Gökçe 5aylıkken bilge 7aylıkken emeklemeye başladı ama bilge bi iki gündür 5-6adım desteksiz yürümeye başladı. Çok şükür hemen hemen her şeyi yiyorlar artık. Herkese sağlıklı mutlu günler :super:

Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Düşününce zor ama rabbim kolaylığını verir inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Artık sırayla gelmeye başlar hamile haberleri. Bende çok arayı açmak istemiyorum. Rabbim isteyince nasip eder inşallah.

Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Düşününce zor ama rabbim kolaylığını verir inşallah. Vardır bunda da bir hayır. Artık sırayla gelmeye başlar hamile haberleri. Bende çok arayı açmak istemiyorum. Rabbim isteyince nasip eder inşallah.
Oyle tabi canim :) hepimizin hakkinda hayirlisi . saglikla gelsinler

Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...

Ay tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağız
İmzalarınızda hamilelik takvimi görünce ne mutlu oldum eskilere daldım hayırlısı olsun arkadaşlar.
Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inş. Bu arada benim doğum tarihimde 26 Temmuz :KK200::KK200:

Back