2016 Şubat Anneleri

Kizlar melisa cayi diye de geciyo ogul otuda uyku uyumayan bebeklere veriyolarmis bi deneyin isterseniz faydasini gorursunuz insallah

Bu arada ne pekmezi veriyorsun belirli bir marka filanmi yoksa ev yapimi filanmi aliyorsun?
Canım bulabilirsen ev yapımı al markettekilerde şeker oluyor. Köylü pazarlarında bulabilirsin. Benim ananem yapıyor doğal kara üzüm pekmezi çok güzel oluyor oğlumada içiriyorum arada.

Ben bugün yaptırdım. Kan da aldılar. Değerimiz biraz düşük çıktı. Kan damlası düzenli vermiyordum. Artık vericem. Kilo da almamış fazla canım sıkıldı biraz
ya bende bugün yaptıracaktim saat 2.30 da gittim yapmadılar canlı aşı olduğu için açıldıktan 6 saate kadar yapılabiliyorMuş benim haberim yoktu geç gittim. haftaya perşembe sabah gitCez artık.ya benim bebekten kan almadılar bahsetmediler bende unuttum sormayı. neyse haftaya perşembe sorarım artık.kan damlası ve d vitamini Aksatmamak gerek aslında ama illa atladıgimız günler oluyor ne yazık ki. üzme kendini dış falan çıkartti ise bebeğin ondan almamıştir .

keşke öyle bi şey bulsam bende verirdim canım. peki kuru üzüm pekmezi yerine Kurtulmuş üzüm versek o ise yaramaz mi ki? bi de harnup pekmezi çok iyi kan yapar derler ama onun da şeker katılmamisinı bulmak zor olur

Ah ah daha ilk i bile çıkmadı :/

Kabızlık sorunu yoksa ilaç kullanmak daha doğru bence. Çünkü pkmzini aldığım kadın kendi evine yapmıştı, az şeker var içinde malesef.

Kuru üzüm değil canım siyah üzümden yapıyorlar galiba. Kuru üzüm yiyemezler daha bence çünkü onun da siyahı faydalı ama o da çekirdekli oluyor mağlum henüz zor yer minikler.. harnup biraz ağır gelebilir diye düşünüyorum daha yoğun üzüme göre zaten bir yaşından sonra belki

Köylü pazarları oluyor bulunduğun yerde varsa bakabilirsin. Kara üzüm bulabilirsen olur tabi cnm onun için de kan yapar derler. Harnup pekmezi saraçoğlunun sitesinde görmüştüm doğal soğuk sıkım yazıyordu. Mutlaka pekmezde vardır. Evet aşı canlı aşı öğlen çağırdı bizi de. Kanı parmaktan aldılar basit bir işlem hemen söylüyorlar sonucu. Ben pek düzenli veremedim ondan sanırım. Şimdi 1 yaşına kadar düzenli kullancaz. 1 yaşında tam kan sayımı yapılcakmış.

Kabızlık sorunu yoksa ilaç kullanmak daha doğru bence. Çünkü pkmzini aldığım kadın kendi evine yapmıştı, az şeker var içinde malesef.
O katmış olabilir cnm. Ama ben yapılışını gözümle gördüğüm için ve ananem yaptığı için biliyorum hiç şeker koymuyor. Koyanlar elbet vardır. O yüzden güvenilir yerden almak lazım. İlacı aksattım ama şimdi düzenli kullancam demir eksikliği önemli bir durum gelişimi için.

anladım canım ya ben Çekirdeksiz kuru üzüm veriyorum yiyor küçük küçük minik parçalar halinde veriyorum.taze üzümde veriyorum yani ikisinde de

evet köylü pazarı kuruluyor bi bakayım teşekkür ederim. her sabah vermeye çalış canım bi de c vitamini olan meyvelerle vermeye çalış emilimi daha iyi olur. yani bi meyvenin içine ekleyebilirsin. bizde haftaya kaldık bakalım. ateş yaptı mı aşı canım?

Selam cefakar analar ne hallerdesiniz? Bizim üstten bi diş daha patladı ve hastayız bu sefer fena öksürüğü var kuzumun uyutmuyor bile doğru dürüst nasıl gecicek bilmiyorum ıhlamur falanda veriyorum şurupları da var tabii ama o öksürdükce bende fena oluyorum buarada yeşil mercimek vereniniz oldu mu ben iki haftadr kırmızı mercimek çorbası veriyorum bugünde yeşil yapıcam kimyonla verenler olmuş gaza karşı bi fikriniz varmı anneler?

Yok çok şükür yapmadı. Evet meyvelerle emilimi kolay oluyormuş öyle vermeye çalışıyorum. Tam vericem ya emzirmiş oluyorum ya yoğurt yemiş oluyor sonra vereyim derken kalıyor işte. Bundan sonra daha dikkat edicem

Bizim diş de patladı patlıcak bir haftadır huysuz patlasada rahatlasak. Yeşil mercimek bende hiç vermedim ama denemek lazım artık. Kimyon hiç kullanmıyorum gaz sıkıntısı yok artık. Aslında konsa iyi olur ama elim alışmamış :)

ben bu ara kivi, muz, mandalina ve balkabağı yediriyorum. besin alerjimiz olmadı çok şükür.
Akşamları biberona limonlu su veya nar suyu yapıyorum. bazen içine ufacık sarımsak dilimliyorum. ve tabii seyreltiyorum. oynarken elinde olsun arada içsin diye.
Avokado yedireniniz var mı? bebekler genelde tadını seviyormuş.

ben çok istiyorum ama bizim markette yok. akşam pazarda soracağım

Canım bn verdim avokado ama sevmedi bizimkisi.

kgsine göre arttırıyor muyuz damla sayısını canım?

Ben iri kan üzümünu agzimda birazcik ezdikten sonra veriyorum severek yiyor debeyebilirsin. Kan ilacini benim bebegim hic almadi bende vermedim dogrusu. Kan sayiminda sinirda cikti doktor pekmez ve etle takviye yap dedi. Gunluk cay kasigi pekmezi yedigi biseylere katiyorum

Ben veriyorum canim sorun olmadi cok sukur. Bir de öksürük icin kaynamis suya corek otu atip demlendir suyunu icir cok faydasini gordum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…