2016 Şubat Anneleri

Hareketler arttıkça uğramalarım azaldı anneler valla hep bi derdim olunca geliyorum hayırsız komşu misali kusura bakmayın :) öncelikle hasta miniklerimize şifalar diliyorum Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Size bi konuda danışmak istedim adım adım diye bir site var nette bulabileceğiniz ve bebeklerin aylık gelişimine uygun aktiviteler oyunlar kitaplar gönderiyorlar abonelik ile. Nette çok araştırdım aslında kötü yorumlar da var çok güzel dönüşler de. 9 aylıkken başlanıyor 48 aya kadar ama başlangıç 12 aylık abone oluyosun örneğin ve beğenirsen memnunsan sonra yine alıyosun falan. Aylık ücreti 54 lira yıllık 648 liraya geliyor. Şimdi ne oynasak diye sürekli tıkanıp gereksiz oyunlarla ilgisini dağıtmamak için abone oldum bu ay gelecek ama iyi mi yaptım kötü mü bilemedim müsait olduğunuzda bi inceler misiniz?

Duydum bu siteyi, 1 yaşında bebeği için yeni başladı bir arkadaşım hatta. Ama bana tuzlu geldi. İnternette araştırınca da ayına göre evde oynanabilecek, evdeki malzemelerle kurulabilecek oyunlar var. Ben o nedenle abone olmadım ama dediğin gibi memnun kalanlar var.

Canım çok geçmiş olsun yazık kuzuyaa..tez zamanda iyileşir inşallah

Tüm hasta bebişlere acil şifalar inşallah.
Bizde çok hasta olduk malesef. Öksürük burun tıkandı hepsi alerji kökenliymiş. Bronşlar tıkanmış. Hava cihazı ve ilaçları kullandık. Antibiyotik şurup verdi ama oğluma içiremedik hep tükürdü yada kustu. Sonunda kontrole gittiğimizde iğne yazdı. Hamdolsun iki gündür iyiyiz. Sadece alerji için akşamdan bir ilacımız var. Ek gıda hala hayal. Yaşımızı bekliyoruz. ☺

Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin.

Merhaba. Bende bu ay başladım adım adım setine. Ben abone olmadım. Olmayı düşünmüyorum d&r larda satılıyor oradan aldım. Evet biraz tuzlu ama benim kız çok ilgi gösterdi devam etmeyi düşünüyorum. Geçenlerde birisi siyah beya kartlardan bahsetmişti. 9. Ay setinin içinden o kartlarda çıkıyor.

Kızım 9 ay 10 günlük oyüzden 10 aylık olanla başladık biz bu gün geldi kargomuz bayıldım içinden çıkanlara iyiki almışım dedim pahalı olsa da. Ama abone olursan 9 lira daha az ödersin canım devam etmeyi düşünüyorum dedin diye diyorum 108 TL fazla Ödemiş olursun 12 ayda. Ama arada alırım dersen sen bilirsin elbette. Nereye harcamıyoruz ki 5 paket sigara parası sigara içen ailelerde baktığın zaman. Hayırlı bir şey için harcıyorsun en azından

ben bahsetmistim siyaah beyaz kartlardan yaptim ben evde 7 tane falan hayvan resmi cikartirip mukavvaya yapistirdim anlatiyorum ogluma tek tek sonra soruyorum balik nerde falan buluyor cok hosuma gitti benim:) siz denediniz mi nasil tepki verdi

ben bahsetmistim siyaah beyaz kartlardan yaptim ben evde 7 tane falan hayvan resmi cikartirip mukavvaya yapistirdim anlatiyorum ogluma tek tek sonra soruyorum balik nerde falan buluyor cok hosuma gitti benim:) siz denediniz mi nasil tepki verdi
Evet hergün 10 dakika kadar kartlarla vakit geçiriyoruZ. Şarkılar söylüyor ve ya hayvan resmiyse sesini çıkarıyorum. Kızımın verdiği tepkiler ilgisini çektiğini gösteriyor. Bende mutlu oluyorum:) ama hiç sizin dediğiniz gibi yapmadık( balık nerede?) gibi. Onuda denicem artık. Teşekkürler...Ne zamanki kartlar ağıza gitmeye başlıyor dikkati dağıldığunı anlıyorum başka bişey yapmaya başlıyoruz.:)

Oglum da agzina goturmeye calisiyo vermeyince sinir olup bagiriyo.. deneyin bencede buldugunu gormek nasil mutlu etti beni anlatamam ya :)) sanirim hafife aliyoruz minikleri cok sasirtti beni:)

Birde arkadaslar yaramaz toplar diye bi oyuncak var alan varmi onu aranizda?

Anneler yarin 9 aylik tam kan alimina gidecegiz.yapan varmı nasıl geçti

Ilk oglumda 9 aydan itibaren kullandim. Cok memnun kaldim. Onlar sayesinde oglum kitaplara ilgilibir cocuk oldu. Kucuk olduklarina bakmayin Bu tip aliskanliklar com kucukken ediniliyor.

Tamam canim sagolasin

Bunalmayin lutfen. Madem evdesiniz cocukla bjrlikte mutlka disarda bir aktivite yapin her gun yarim saat bile olsa. Park yuruyus filan. Birakin kalsin bulasiklar temizlik filan. Madem esiniz anlayisli degil kendinizi rahatlamaniz lazim. Ben careyi Boyle buldum.

Anneler yarin 9 aylik tam kan alimina gidecegiz.yapan varmı nasıl geçti
Ya canım bizde eşimle onu konuşuyorduk bu akşam biz 7 aylıkken gitmiştik iki ay sonra gelin demişti tam kan sayımı için eşim diyor çocuk ozaman 7 ay 1 haftalktı biz bidahaki ay gidicez diye inatlaşıyor şuanda kızım 9ay 3 günlük bu hafta gitmemz gerek değil mi ay dolduktan sonra diyoruz sonuçta 9 aylk diye valla kocam benim kafamıda çorba etti doktorunda kartnı kaybettim arayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…