• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Günaydın, bugün de başka bir soru ile karşınızdayım. Kaşık mamasını -aptamil, bebelac vb- ne kadar sıklıkla veriyorsunuz? Ben her akşam uykusundan hemen önce veriyorum, sebze ya da pişmiş bir şey versem rahatsız eder diye tedirgin oldum. Gaz sıkıntımız yok ama sindirim problemi var, kabız tedavisi görüyor bebeğim. Aynı zamanda kaşık mamasını da azaltmak istiyorum. Sizde durumlar nedir?

Ya kizlar yokmu anadolu yakasinda olup dr tavsiyesi yapabilecek olan oglum hasta dr a goturmem lazim. Ama iyi bi dr olsun istiyorum gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum. Gider gitmez antibiyotigi dayiyorlar hemen
Ben cevizlide vera hastanesi Aylin hanıma götürüyorum. Çok tatlı bir bayan kolay kolay antibiyotik degil ilaç bile vermiyor.
Bebişim yine hasta pzrts ateşlendi bu sabah döküntü döktü götürdüm heryerine baktı 6.hastalık denen hastalık olabilir ateş bitince döküntü ile sona erer , başka hiçbir şeyi yok dedi. Yarın sabaha kadar ateş devam ederse gel kan tahlili yapalım boşuna ilaç vermeyelim dedi.
İlla vermek mi gerekiyor acaba? Hiç yemese. Şimdi alsak, kalan çöpe gidecek yemediğimiz için. Asla yiyecek atamam ben de. Ne yapacağımı bilemedim.
Canım ekmekde b vitamini var diye vermek ve kendimizinde yemesi gerekiyormuş ama beyaz ekmek degil ;) bebişede az vermek iyi olur diye düşünüyorum.
Günaydın, bugün de başka bir soru ile karşınızdayım. Kaşık mamasını -aptamil, bebelac vb- ne kadar sıklıkla veriyorsunuz? Ben her akşam uykusundan hemen önce veriyorum, sebze ya da pişmiş bir şey versem rahatsız eder diye tedirgin oldum. Gaz sıkıntımız yok ama sindirim problemi var, kabız tedavisi görüyor bebeğim. Aynı zamanda kaşık mamasını da azaltmak istiyorum. Sizde durumlar nedir?
Ben günde 1 kere akşamları veriyorum canım. Bazen çok nadir sabah kahvaltıda veriyorum ama çok nadir. Daha çok blw tarzı besleniyor. Kilo alımı aman aman çok olmadığı için vermeye devam edecegim. Kilo alımı fazla olursa devam etmem.

Ben yogurt veriyodum kasik mamasini sevmeye basladi veriyorum yatmadan.. bence hic bir sakincasi olamaz, bebekler icin ozel uretilmis neticede. Bir yasina kadar ben bayagi kucuk bebek muamelesi yapmaya devam edicem :)

Merhaba anneler, size bi konuda danisayim istiyorum.
Dogum sonrasi kilolarinizla nasilsiniz? Son bi kac kilo ama cidden tikandim ne yapsam gitmiyor. Beslenmede de asiri yemiyorum ama. Siz neler yapiyorsunuz? Yardim lütfen

Merhaba anneler, size bi konuda danisayim istiyorum.
Dogum sonrasi kilolarinizla nasilsiniz? Son bi kac kilo ama cidden tikandim ne yapsam gitmiyor. Beslenmede de asiri yemiyorum ama. Siz neler yapiyorsunuz? Yardim lütfen
Ben de gecen aylarda verdim 5 kilo falan ama dedigin gibi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gr veremedim. Sanirim bir donemde onlar gidecek hizlica. Mesela ben bu ay kilo vermedim ama sıkılastm pantolonlardan biliyorum cunku

Ben cevizlide vera hastanesi Aylin hanıma götürüyorum. Çok tatlı bir bayan kolay kolay antibiyotik degil ilaç bile vermiyor.
Bebişim yine hasta pzrts ateşlendi bu sabah döküntü döktü götürdüm heryerine baktı 6.hastalık denen hastalık olabilir ateş bitince döküntü ile sona erer , başka hiçbir şeyi yok dedi. Yarın sabaha kadar ateş devam ederse gel kan tahlili yapalım boşuna ilaç vermeyelim dedi.

Canım ekmekde b vitamini var diye vermek ve kendimizinde yemesi gerekiyormuş ama beyaz ekmek degil :KK66: bebişede az vermek iyi olur diye düşünüyorum.

Ben günde 1 kere akşamları veriyorum canım. Bazen çok nadir sabah kahvaltıda veriyorum ama çok nadir. Daha çok blw tarzı besleniyor. Kilo alımı aman aman çok olmadığı için vermeye devam edecegim. Kilo alımı fazla olursa devam etmem.
Cok saol cnm simdilik evimin yakinindaki dr a goturdum biraz usutmus bronslari dolmus dedi dr balgam sokucu verdi. Boyu 71 cm dedi kilosu 7500 mus. Hic kilo almamis 7 ayindan beridir evde olcuyordum hatta bigun once olctum 8100 cikmisti niye orda oyle cikti anlamadim. aslinda ek gida yiyor ama gunduzleri beni pek emmiyor uyurken emziriyorum daha cok devam sutu aldim sma markasi vereyim dedim icmiyor ne yapacagimi sasirsim. Bir anne olarak da cok uzuluyorum. Tavsiye edebilecegin bisey var mi kilo almasi icin?

Cok saol cnm simdilik evimin yakinindaki dr a goturdum biraz usutmus bronslari dolmus dedi dr balgam sokucu verdi. Boyu 71 cm dedi kilosu 7500 mus. Hic kilo almamis 7 ayindan beridir evde olcuyordum hatta bigun once olctum 8100 cikmisti niye orda oyle cikti anlamadim. aslinda ek gida yiyor ama gunduzleri beni pek emmiyor uyurken emziriyorum daha cok devam sutu aldim sma markasi vereyim dedim icmiyor ne yapacagimi sasirsim. Bir anne olarak da cok uzuluyorum. Tavsiye edebilecegin bisey var mi kilo almasi icin?

Canım benim oğlanda öyle yiyo ve emiyo kg az alıyo
Bende devam sütü alıcam yediği şeylere toz halinde kat sulandırmadan benimkide içmiyo çünkü kahvaltusıns kst bi iki ölçek, meyvesine kat vs sütü içmiş gibi yani

Ben de gecen aylarda verdim 5 kilo falan ama dedigin gibi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gr veremedim. Sanirim bir donemde onlar gidecek hizlica. Mesela ben bu ay kilo vermedim ama sıkılastm pantolonlardan biliyorum cunku
Detoks gibi biseyler mi yapsam diyorum bir günlük fln ama süt meselesi de olunca cekiniyorum. Hareket desek onu da yapiyorum ama belki de dediginiz gibi bi zamani vardir. Neredeyse bebikim 1 yasina gelicek, kurtulamadim kilolarimdan:110:

Canım benim oğlanda öyle yiyo ve emiyo kg az alıyo
Bende devam sütü alıcam yediği şeylere toz halinde kat sulandırmadan benimkide içmiyo çünkü kahvaltusıns kst bi iki ölçek, meyvesine kat vs sütü içmiş gibi yani
Bende sadece kahvaltisina katmistim meyve puresine de katiyim bari. Peki normalde suyla hazirlaniyor oyle toz seklinde koyuluyormu bilmiyorum. Senin bebis kac kilo cnm?

Kızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.

Eklentiler

• 20161103_065126.jpg
    20161103_065126.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 92
Canım benimkide son 2 ay 800 gr almış. Az dedi doktor ama hiç kg almasa devam sütüne başlatırdım demişti.
Ablamın kızıda kilo almıyır diye 2 yaşına kadar devam sütü verdi. Sade içmiyorsa mamalara kahvaltılara çorbalara kat. Sıvı şeylere toz halşnde katabilirsin ama katılaştırıyor duruma göre biraz su da eklesin.
Birde ablam birkaç mama denemesinden sonra bebelac kullandı. O iyi kilo aldırdı canım.
Sende dene mamaları hangisi kg aldırırsa onu kulanırsın.

Kızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.
Canim cok gecmis olsun. Insallah tahliller iyi cikar kotu bisey degildir. Allahim korusun yavrularimizi. Umarim guzel iyi haberlerinizi aliriz. Duacinizim canim:dua:

Oyy amaninn kuzucuk, gecmis olsun ins tez zamanda kurtulur. Yegenim de olmustu 6.hastalik. bi sorayim ablama nasil gecmis

Cnm cok gecmis olsun. Umarim onemli bisey degildir. Benimki de hasta Rabbim butun minislere sifa versin.
Canım benimkide son 2 ay 800 gr almış. Az dedi doktor ama hiç kg almasa devam sütüne başlatırdım demişti.
Ablamın kızıda kilo almıyır diye 2 yaşına kadar devam sütü verdi. Sade içmiyorsa mamalara kahvaltılara çorbalara kat. Sıvı şeylere toz halşnde katabilirsin ama katılaştırıyor duruma göre biraz su da eklesin.
Birde ablam birkaç mama denemesinden sonra bebelac kullandı. O iyi kilo aldırdı canım.
Sende dene mamaları hangisi kg aldırırsa onu kulanırsın.
Cnm ne yapacagimi sasirdim. Ben aliyor saniyordum evde olcuyordum almis gozukuyordu en son dr a gidince orda olctu durum bu sok oldum. Yeterli besleyemiyorum diye cok vicdan yapiyorum

firkan firkan canım benim çok geçmiş olsun rabbim bu yakışıklı minik adama acil şifalar versin dualarım sizinle

S sarakelebekim L Lavyer2012 kızlar bende son 6 kg veremiyorum bir türlü nişanmdan ve düğünmden önce nesfit yemistim günde iki öğün ve çok etkisi olmuştu bana sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi gidip aldm hemen bence sütü etkilemez artk ya zaten ek gıdada alıyorlar ben başladım gitti kg da gider inşallah :KK6::KK73:

Samantha16 Samantha16 bi yerden baslamak gerek evet, esii kiyafetlerimi giyebilmek cok güzel ama eski formuma da dönmem lazim:KK49:
Hem cimcime artik daha cok ek besin istiyo, emmek istemiyo cogu zaman.
Ac karnina sirkeli balli su kürü varmis. Onu arastiriyorum simdi. :KK45:

Back