- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Tamam canim insallah sever oglum :)çok iyi olur canım hem daha pratik olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim insallah sever oglum :)çok iyi olur canım hem daha pratik olur
Arkadaslar bebeklerinizin severek oynadigi oyuncak varmi gelisiminide katkida buluncak oneriniz varmi
Ben cevizlide vera hastanesi Aylin hanıma götürüyorum. Çok tatlı bir bayan kolay kolay antibiyotik degil ilaç bile vermiyor.Ya kizlar yokmu anadolu yakasinda olup dr tavsiyesi yapabilecek olan oglum hasta dr a goturmem lazim. Ama iyi bi dr olsun istiyorum gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum. Gider gitmez antibiyotigi dayiyorlar hemen
Canım ekmekde b vitamini var diye vermek ve kendimizinde yemesi gerekiyormuş ama beyaz ekmek degil bebişede az vermek iyi olur diye düşünüyorum.İlla vermek mi gerekiyor acaba? Hiç yemese. Şimdi alsak, kalan çöpe gidecek yemediğimiz için. Asla yiyecek atamam ben de. Ne yapacağımı bilemedim.
Ben günde 1 kere akşamları veriyorum canım. Bazen çok nadir sabah kahvaltıda veriyorum ama çok nadir. Daha çok blw tarzı besleniyor. Kilo alımı aman aman çok olmadığı için vermeye devam edecegim. Kilo alımı fazla olursa devam etmem.Günaydın, bugün de başka bir soru ile karşınızdayım. Kaşık mamasını -aptamil, bebelac vb- ne kadar sıklıkla veriyorsunuz? Ben her akşam uykusundan hemen önce veriyorum, sebze ya da pişmiş bir şey versem rahatsız eder diye tedirgin oldum. Gaz sıkıntımız yok ama sindirim problemi var, kabız tedavisi görüyor bebeğim. Aynı zamanda kaşık mamasını da azaltmak istiyorum. Sizde durumlar nedir?
Ben yogurt veriyodum kasik mamasini sevmeye basladi veriyorum yatmadan.. bence hic bir sakincasi olamaz, bebekler icin ozel uretilmis neticede. Bir yasina kadar ben bayagi kucuk bebek muamelesi yapmaya devam edicem :)Günaydın, bugün de başka bir soru ile karşınızdayım. Kaşık mamasını -aptamil, bebelac vb- ne kadar sıklıkla veriyorsunuz? Ben her akşam uykusundan hemen önce veriyorum, sebze ya da pişmiş bir şey versem rahatsız eder diye tedirgin oldum. Gaz sıkıntımız yok ama sindirim problemi var, kabız tedavisi görüyor bebeğim. Aynı zamanda kaşık mamasını da azaltmak istiyorum. Sizde durumlar nedir?
Baktm ama sanirim suan oynayacagi gibi bisey yok cunki oglum agzina goturuyo herseyi :)selam cnm
2014 şubat annesiyim yazdığım bloğumda her aya denk gelecek aktiviteler paylaştım istersen bakabilirsin.
cekirdekaile0506 yazarsan çıkar
Ben de gecen aylarda verdim 5 kilo falan ama dedigin gibi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gr veremedim. Sanirim bir donemde onlar gidecek hizlica. Mesela ben bu ay kilo vermedim ama sıkılastm pantolonlardan biliyorum cunkuMerhaba anneler, size bi konuda danisayim istiyorum.
Dogum sonrasi kilolarinizla nasilsiniz? Son bi kac kilo ama cidden tikandim ne yapsam gitmiyor. Beslenmede de asiri yemiyorum ama. Siz neler yapiyorsunuz? Yardim lütfen
Cok saol cnm simdilik evimin yakinindaki dr a goturdum biraz usutmus bronslari dolmus dedi dr balgam sokucu verdi. Boyu 71 cm dedi kilosu 7500 mus. Hic kilo almamis 7 ayindan beridir evde olcuyordum hatta bigun once olctum 8100 cikmisti niye orda oyle cikti anlamadim. aslinda ek gida yiyor ama gunduzleri beni pek emmiyor uyurken emziriyorum daha cok devam sutu aldim sma markasi vereyim dedim icmiyor ne yapacagimi sasirsim. Bir anne olarak da cok uzuluyorum. Tavsiye edebilecegin bisey var mi kilo almasi icin?Ben cevizlide vera hastanesi Aylin hanıma götürüyorum. Çok tatlı bir bayan kolay kolay antibiyotik degil ilaç bile vermiyor.
Bebişim yine hasta pzrts ateşlendi bu sabah döküntü döktü götürdüm heryerine baktı 6.hastalık denen hastalık olabilir ateş bitince döküntü ile sona erer , başka hiçbir şeyi yok dedi. Yarın sabaha kadar ateş devam ederse gel kan tahlili yapalım boşuna ilaç vermeyelim dedi.
Canım ekmekde b vitamini var diye vermek ve kendimizinde yemesi gerekiyormuş ama beyaz ekmek degil bebişede az vermek iyi olur diye düşünüyorum.
Ben günde 1 kere akşamları veriyorum canım. Bazen çok nadir sabah kahvaltıda veriyorum ama çok nadir. Daha çok blw tarzı besleniyor. Kilo alımı aman aman çok olmadığı için vermeye devam edecegim. Kilo alımı fazla olursa devam etmem.
Cok saol cnm simdilik evimin yakinindaki dr a goturdum biraz usutmus bronslari dolmus dedi dr balgam sokucu verdi. Boyu 71 cm dedi kilosu 7500 mus. Hic kilo almamis 7 ayindan beridir evde olcuyordum hatta bigun once olctum 8100 cikmisti niye orda oyle cikti anlamadim. aslinda ek gida yiyor ama gunduzleri beni pek emmiyor uyurken emziriyorum daha cok devam sutu aldim sma markasi vereyim dedim icmiyor ne yapacagimi sasirsim. Bir anne olarak da cok uzuluyorum. Tavsiye edebilecegin bisey var mi kilo almasi icin?
Detoks gibi biseyler mi yapsam diyorum bir günlük fln ama süt meselesi de olunca cekiniyorum. Hareket desek onu da yapiyorum ama belki de dediginiz gibi bi zamani vardir. Neredeyse bebikim 1 yasina gelicek, kurtulamadim kilolarimdanBen de gecen aylarda verdim 5 kilo falan ama dedigin gibi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gr veremedim. Sanirim bir donemde onlar gidecek hizlica. Mesela ben bu ay kilo vermedim ama sıkılastm pantolonlardan biliyorum cunku
Bende sadece kahvaltisina katmistim meyve puresine de katiyim bari. Peki normalde suyla hazirlaniyor oyle toz seklinde koyuluyormu bilmiyorum. Senin bebis kac kilo cnm?Canım benim oğlanda öyle yiyo ve emiyo kg az alıyo
Bende devam sütü alıcam yediği şeylere toz halinde kat sulandırmadan benimkide içmiyo çünkü kahvaltusıns kst bi iki ölçek, meyvesine kat vs sütü içmiş gibi yani
Canım benimkide son 2 ay 800 gr almış. Az dedi doktor ama hiç kg almasa devam sütüne başlatırdım demişti.Cok saol cnm simdilik evimin yakinindaki dr a goturdum biraz usutmus bronslari dolmus dedi dr balgam sokucu verdi. Boyu 71 cm dedi kilosu 7500 mus. Hic kilo almamis 7 ayindan beridir evde olcuyordum hatta bigun once olctum 8100 cikmisti niye orda oyle cikti anlamadim. aslinda ek gida yiyor ama gunduzleri beni pek emmiyor uyurken emziriyorum daha cok devam sutu aldim sma markasi vereyim dedim icmiyor ne yapacagimi sasirsim. Bir anne olarak da cok uzuluyorum. Tavsiye edebilecegin bisey var mi kilo almasi icin?
Canim cok gecmis olsun. Insallah tahliller iyi cikar kotu bisey degildir. Allahim korusun yavrularimizi. Umarim guzel iyi haberlerinizi aliriz. Duacinizim canimKızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.
Oyy amaninn kuzucuk, gecmis olsun ins tez zamanda kurtulur. Yegenim de olmustu 6.hastalik. bi sorayim ablama nasil gecmisKızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.
Cnm cok gecmis olsun. Umarim onemli bisey degildir. Benimki de hasta Rabbim butun minislere sifa versin.Kızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
Cnm ne yapacagimi sasirdim. Ben aliyor saniyordum evde olcuyordum almis gozukuyordu en son dr a gidince orda olctu durum bu sok oldum. Yeterli besleyemiyorum diye cok vicdan yapiyorumCanım benimkide son 2 ay 800 gr almış. Az dedi doktor ama hiç kg almasa devam sütüne başlatırdım demişti.
Ablamın kızıda kilo almıyır diye 2 yaşına kadar devam sütü verdi. Sade içmiyorsa mamalara kahvaltılara çorbalara kat. Sıvı şeylere toz halşnde katabilirsin ama katılaştırıyor duruma göre biraz su da eklesin.
Birde ablam birkaç mama denemesinden sonra bebelac kullandı. O iyi kilo aldırdı canım.
Sende dene mamaları hangisi kg aldırırsa onu kulanırsın.