- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Cok gecmis olsun canimKızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Canım alerji filan olabilir mi ya da egzamaKızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
6.hastalık degil başka birşeyde olabilir onda ateş biter döküntü çıkar dedi Bayagı incelediler. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Sadece ateş ve döküntü.
3 tüp kan aldılar idrar tahlili yaptılar bakacaklarmış. Bekliyorum dua edin ne olur tehlikeli bir durum çıkmasın.
ay Kıyamam minosa çok geçmiş olsun hem de kocaman kocamanlär .yedirdiGin bi şey dokunMuş olabilir mi? benim bebekte yumurtanın beyazını yedirince kırmızı noktalar oldu ama bu denli değildi.tekrar geçmiş olsun canım. tahlil sonuçları ne zaman çıkacak. peki kendi nasıl huzursuz mu ?Kızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
Canim cok gecmis olsun. Insallah tahliller iyi cikar kotu bisey degildir. Allahim korusun yavrularimizi. Umarim guzel iyi haberlerinizi aliriz. Duacinizim canim
Oyy amaninn kuzucuk, gecmis olsun ins tez zamanda kurtulur. Yegenim de olmustu 6.hastalik. bi sorayim ablama nasil gecmis
firkan canım benim çok geçmiş olsun rabbim bu yakışıklı minik adama acil şifalar versin dualarım sizinle
Cok gecmis olsun canim
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Canım alerji filan olabilir mi ya da egzama
Çok saolun kızlar.ay Kıyamam minosa çok geçmiş olsun hem de kocaman kocamanlär .yedirdiGin bi şey dokunMuş olabilir mi? benim bebekte yumurtanın beyazını yedirince kırmızı noktalar oldu ama bu denli değildi.tekrar geçmiş olsun canım. tahlil sonuçları ne zaman çıkacak. peki kendi nasıl huzursuz mu ?
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Ay bebekler hastalanmasın. Çpk zor oluyor birşey anlatamıyorlar. Bizimkinn süreklş yanakları kızarıyor. Nemlendirşci kullandığım haldeÇok saolun kızlar.
Mikrobik bir hastalıkmış ve bulaşıcıymış. 6.hastalık degilmiş. Kan degerlerinde hastalığı yüksek çıktı. Abisi haftasonu midegribi bir rahatsıxlık geçirmişti. Mide bulantısı ateş. Bu hastalık minikde bu şekilde tepki vermiş dedi.
Allahtan idrarda kan falan çıkmadı öyle olsa tehlikeli oluyormuş.
Bebegim huzursuz tabi akşam üstü de istifra etti. Biraz rahatladı minicikler bu hastalıkları nasıl kaldırıyor ya. İnsan kıyamıyor.
@mevsimMehtap canım bebek eğer aletjik degilse yediği şey dokununca böyle olmuyor. Az kırmızı benekler çıkıyor. Yumurta beyazı son derece alerjik bir besin. Her ne kadar bazı doktorlar 8.aydan sonra verebilirsiniz deselerde yaşına kadar vermemek daha iyi olur.
geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an evvelKızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
Bende sadece kahvaltisina katmistim meyve puresine de katiyim bari. Peki normalde suyla hazirlaniyor oyle toz seklinde koyuluyormu bilmiyorum. Senin bebis kac kilo cnm?
Sagol canım. Seninkininde cildi hassas demekki .. düzelir inş.Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Ay bebekler hastalanmasın. Çpk zor oluyor birşey anlatamıyorlar. Bizimkinn süreklş yanakları kızarıyor. Nemlendirşci kullandığım halde
Sagol canım.geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an evvel
Amin canım. İnsanlar anlayışsız en önemlisi duygusuzlar canım. İnşallah bebeğim hemen iyileşir. Rabbim engelli annelerine güç ve sabır versinBugün engelli ve hastalıklı çocukların annelerinin neler hissettiğini az çok anladım.
Sokakda hastanede insanların oğluma acıyarak bakışı..
ayy yavrum ne oldu bu çocuğa lafları...
kendi çocuklarının kollarından tutarak ayy o tarafa oturma başka tarafa geç deyişleri...
Bütün bunlar sadece benek benek kabartılar için...
Ya engelli ve hastalıklı olan bebekler çocuklar... ya onlara yöneltilen bakışlar laflar...
Allah hepsinin yardımcısı olsun ve böyle münasebetsiz anlayışsız insanlara da biraz empati duygusu versin.
Geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam nasıl kabarmış vücuduÇok saolun kızlar.
Mikrobik bir hastalıkmış ve bulaşıcıymış. 6.hastalık degilmiş. Kan degerlerinde hastalığı yüksek çıktı. Abisi haftasonu midegribi bir rahatsıxlık geçirmişti. Mide bulantısı ateş. Bu hastalık minikde bu şekilde tepki vermiş dedi.
Bebegim huzursuz tabi akşam üstü de istifra etti. Biraz rahatladı minicikler bu hastalıkları nasıl kaldırıyor ya. İnsan kıyamıyor.
@mevsimMehtap canım bebek eğer aletjik degilse yediği şey dokununca böyle olmuyor. Az kırmızı benekler çıkıyor. Yumurta beyazı son derece alerjik bir besin. Her ne kadar bazı doktorlar 8.aydan sonra verebilirsiniz deselerde yaşına kadar vermemek daha iyi olur.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz 6. Hastalığı geçirdik. Evet doktorun dediği gibi ateş bittikten sonra döküntüler başlıyor.Kızlar minnoşumda böyle kırmızı döküntüler oldu. Dün bu kadar yoktu tektüktü doktor 6.hastalık olabilir ama yarına kadar ateşi düşmezse gel demişti. Ateşi var ve bu sabah böyle kalktı. Yine götürdüm. Cild doktorunuda çağırdı.
Evet maalesef öyle birde hastayken kendini tutamıyor illa bebege yaklaşıyor.Geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam nasıl kabarmış vücuduatlatırsınız inşallah bir an önce. Evde okula giden çocuk oldu mu çok zor eve hep hastalık ve mikrop ister istemez taşınıyor
Sagol canım evet öyleymiş. Döküntü sonrası ateş devam ettiği için doktorda çok endişelenmiş hatta sonuçu takip etmiş. Ben daha gidip sonucu almadan çıkınca hemen bakmış tehlikeli bir durummu diye... sagolsun bana sonra söyledi yoksa baştan söylese çok evham yapardım. böyle döküntülü ve ateşli adı belli olmayan hastalıklar tehlikeli olabiliyormuş.Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz 6. Hastalığı geçirdik. Evet doktorun dediği gibi ateş bittikten sonra döküntüler başlıyor.
alerjik bi bebek değil canım . bende vermiyorum açıkçası yumurta beyazını kek yapmıştık ondan biraz verelim dedik öyle oldu. Çok geçmiş olsun bebeğine ciddi bi şey olmadığına sevindim. keşke onlar yerine biz hasta olsakÇok saolun kızlar.
canım bence sağlıklı beslenmek kg den çok daha önemli doğru düşünüyorsun . boşuna şisirmek ne işimize yarayacakki. benim bebeğim tombul bi bebek değil boyu uzuyor kg alımı bazen iyi bazen az. ama içim rahat sağlıklı besliyorum ve emiyor çok şükür . mama ile şisırmek istemedim ben açıkçası herkes bana tepki gösterdi neden vermiyorsun diye. sutum olmasa tabiki verirdim ama var çok şükür ki ek besine de başladık o yüzden vermek istemedimfirkan çok geçmiş olsun canım , P Pitifull valla bende kg alımına sinir oluyorum masallah gayet güzel yiyo kıymalı tavuklu bi öğün hazırlıyorum, kahvaltıyı tahıllı falan yapıyorum, yoğutt meyve , akşamları muhallebi , aralarda sık sık emiyo, gece sabahs kadar saat bası emiyo sonuç 100 gr 300 gr vx alıyo mama versek çoktan şişerdi de dr verdirmedi, bende rn aizından saglıklı besliyırum die teselli ediyorum kendimi , canı ssgolsun hasta olmasın da napayım
Baktim ama
Baktm ama sanirim suan oynayacagi gibi bisey yok cunki oglum agzina goturuyo herseyi :)
Cok tesekkur ederim oneriniz icin deniycem mutlaka10. ayınız şuanda 1 ay sonra itibari ile güzel aktiviteler oluyor..
şuanda ise ; pet şişeler ile duyusal etkinlik yapabilirsiniz hem dokunur ( balona koyun mesela ) hemde seslerini dinler
Canım kusura bakma uzun zamandır girmedim oyüzden görmedim yazdığını. Şurubun kutusunu atmışım bakamıyorum ama bu bebeklere de verilebilen bi şurup tek çeşidi var diye biliyorum ama prospektüste ona benzer bi açıklama hatırlıyorum da 6 yaş yazmıyodu daha küçük bi yaştı o da önlem amaçlı sanırım. 2 çay kaşığına kadar veriyorum doktor verdiği için benBenim aldigim peditusda 6 yasin altindaki cocuklarda kullanilmamalidir diyor. 12 yas dedim 6 yasmis baktim simdi bana yanlis ilac vermis ya doktor ya eczacisizde bakabilir misiniz iyiki vermemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?