Böyle düşünen kadınlar geçici bi süre bir araya gelip maddi ve psikolojik olarak güçlenene kadar bir arada durmalılar kendi hayatlarını kurmadan önce.e biraz cesaret lazım ve hazır olmak....ben de bilmiyorum nasıl bu kadar büyük bi risk ile evlendim.bir ara Boşanma kararı almıştım dediğim gibi istemedi.şimdi nasılsa çocuk var ya benim de yumuşak karnım tabii ayrılmak daha zor,istediğini sayıyor.bi de demez mi keşke o zmn boşansaydık...yavrumun mama sabdalyesinden bir ona bir bana bakışlarını görsen için acır.tanıyamıyırum.bıktırdı artık.biliyorum ki bıgün olmazsa yarın seneye 10 sene 20 sene sınra bilmiyorum bi gün bitecek...çünkü böyle yürümez...hayat zorlaşıyor bu şekilde olmaz.Aynen bu durumdayim bende cocuk seni kapidan gelince görüp seviniyo ya onun icin duruyorm ama cok az kaldi dedim diyorum bosanalim diye kabul etmiyo bakalım nereye kadar gitcek nasl asik olmusum boyle bi insana hayret ediyorm
lütfen güçlü ol canım seni sindirmesine izin verme. zayıf olan kendisi asıl sana böyle yaparak kendini var ediyor çünkü o bir hiç. ne yazikki aşağı yukarı benim eşimde öyle ve ben çok kavgalar ettim halende ettiğim oluyor kendimi zayıf göstermıyorum onsuzda dimdik ayakta durakbilecegımı gösteriyorum 5 çocuğum olsa dahi ayrılmanin benim için zor olmayacağını kavgalar ile ancak maalesef anlattım ona. aynı şekilde bende ağladığımda kötü laflar duyuyorum ama dedigim gibi kavga ede ede davranışları biraz değişti. biraz benden korkar çekiNir oldu. korkmasi hoş mu tabi değil ama başka çare bırakmadıDediğim gibi bununla kalsa keşke,ben bunlara kızınca başka şeylere saldırıyor.bu evlilikten hiç umudum yok.bir yaz ayrılmaya çalışmıştım.eşeklik ettim ayrılmayalım demişti ve bir şekilde biz barıştık.şimdi çocuk da oldu biliyor ayrılığın zor olduğunu bunu kullanıyor ve hakaret ediyor aşağılıyor.bebeğimin önünde ağladığımda onun da ağlamaya başlamasını unutmayacağım.bana ağır laflar edince sinir krizi geçirdim.ben hiç böyle çocuk büyütmeyi hayal etmemiştim.öğretmenim ve ailesince üzülen öğrencilerim ile dert ortağı oldum hep.onlarla ağladım güldüm...çocuklar dünyadır gelecektir.çok utanıyorum kızımdan özür diliyorum onun gözü önünde bu hale gelip Zayıf davrandığım için...ona böyle bi hayat sunduğum için....hatalı seçimlerden çocuklar mağdur oluyor.bin kere özür dilesem yine az yavrumdan...ağlamamalıydım kendime hakim olmalıydım kendimi mahfedercesine savrulmamalıydım.beni bu hale getirdiği için ve Çocuğum Şahit olduğu için nefret ediyorum ondan.göresim yok...ben yerde ağlarken onun koltukta oturup bilmiş konuşarak ellerini kavuşturmasını unutmayacağım!
Kesinlikle katlyrm cok sukur annem babam arkamda babam her zaman diyo kapim acik ne zaman istersen cik gel sanada bakarim çocuğunada diye bi cesaret etsem ahhBöyle düşünen kadınlar geçici bi süre bir araya gelip maddi ve psikolojik olarak güçlenene kadar bir arada durmalılar kendi hayatlarını kurmadan önce.e biraz cesaret lazım ve hazır olmak....ben de bilmiyorum nasıl bu kadar büyük bi risk ile evlendim.bir ara Boşanma kararı almıştım dediğim gibi istemedi.şimdi nasılsa çocuk var ya benim de yumuşak karnım tabii ayrılmak daha zor,istediğini sayıyor.bi de demez mi keşke o zmn boşansaydık...yavrumun mama sabdalyesinden bir ona bir bana bakışlarını görsen için acır.tanıyamıyırum.bıktırdı artık.biliyorum ki bıgün olmazsa yarın seneye 10 sene 20 sene sınra bilmiyorum bi gün bitecek...çünkü böyle yürümez...hayat zorlaşıyor bu şekilde olmaz.
Aktivite masası aldım. Aynı zamanda emekleme arkadaşı da oluyor. Oynamıyor pek. Üstüste geçirmeli halkalardan aldım, sadece ağzına atıyor, ben geçirince de yıkıyor. Başka ilgilenmiyor. Ama şunu sevdi. Daha uzun süre vakit geçiriyor tam manasıyla oynamasa da.Arkadaslar bebeklerinizin severek oynadigi oyuncak varmi gelisiminide katkida buluncak oneriniz varmi
Artik tv unitesine cikiyor ve iniyor.. koltuktan iniyor cikamiyor fazla yuksek kaliyor.. ama en onemlisi artik bir yerden dusmuyor :))Kertelim kertelim uzay gibi akıllı bebe nerden bulucaz biz erkenden emekledi oturdu tutunup kalktı daha neler yapıyordur şimdi kimbilir maşallah ona uzay&inci yakıştı bak
Yurume arkadasi aldim korkuyo ondan ellerimi tutacak ille oyun halisini 3 aylikti aldim 6 aya kadar kullandi sonra yuzune bile bakmadi bi yerlere tutunup yurumek daha cazip geldi yaramaz toplar diye bi oyuncak var bu aralar gozume takilan oynamassa diye tereddutde kaldigimdan almadimAktivite masası aldım. Aynı zamanda emekleme arkadaşı da oluyor. Oynamıyor pek. Üstüste geçirmeli halkalardan aldım, sadece ağzına atıyor, ben geçirince de yıkıyor. Başka ilgilenmiyor. Ama şunu sevdi. Daha uzun süre vakit geçiriyor tam manasıyla oynamasa da.
Ben cok tahilli veya cavdar veriyorum ..Ekmek veriyor musunuz bebeklere? Bizim evde ekmek yenmez, ben de boş kilo yapmasın diye vermiyorum. Ne yapmalı?
Ben cok tahilli veya cavdar veriyorum ..
Valla canim biz kendimiz yedigimiz icin ben bebege veriyorum.. yogurt ile guzel gidiyor hani :)) vermek zorunda degilsin ki zatenİlla vermek mi gerekiyor acaba? Hiç yemese. Şimdi alsak, kalan çöpe gidecek yemediğimiz için. Asla yiyecek atamam ben de. Ne yapacağımı bilemedim.
ben veriyorum canım bebeklerin ihtiyaçları var ve ekmekte B vitaminleri var bildiğim kadarıyla. bi de ekmek iştah yapıyor:)Ekmek veriyor musunuz bebeklere? Bizim evde ekmek yenmez, ben de boş kilo yapmasın diye vermiyorum. Ne yapmalı?
siz kendiniz az bi hamur mayalayıp pişirin olmaz mı?İlla vermek mi gerekiyor acaba? Hiç yemese. Şimdi alsak, kalan çöpe gidecek yemediğimiz için. Asla yiyecek atamam ben de. Ne yapacağımı bilemedim.
siz kendiniz az bi hamur mayalayıp pişirin olmaz mı?
Tam tahıllı ekmekler bebekler için çok faydalı ben kahvaltıda ve çorbaların yanına veriyorum. bir dilim ayırıp kalanını dondurucuya atabilirsin. Hergün bir dilim çıkarıp kullanırsın. Kendin yapabilirsen daha da güzel :) ben pek beceremiyorum mayalama işini :)Onu düşünmemiştim. Aslında çok iştahlı, ne versem yiyor. Ekmek de yemeyiversin, ilerde alışmasın diye de düşündüm ama mayalamayı becerirsem az miktarda yedirebilirim. Saol.
Canım şu ayakta oynadıkları müzikli 4 bacaklı oyuncak çok seviyor benim kızım bi de onun tutup yürüteçli olanından aldım henüz tutup yürümüyor ama müzkili yeri çıkartılabiliyor.. Benimki ingilizce alfabe şarkılar falan bi sürü şey var benimki bayılıyorArkadaslar bebeklerinizin severek oynadigi oyuncak varmi gelisiminide katkida buluncak oneriniz varmi
Oyuncagin ismi ne peki bakayim bu arada arkadaslar monozebra kartlari diye bisey buldum arastirirken 0.12 ay cocuk gelisiminde kullaniliyomus siyah beyaz renklerden olusan hayvan resimleri hangi karti gosterirsen uzerindeki hayvan hakkinda biseyler anlatiyosun muzikle falan 2 aylik bebeklerde bile etki gosterdigi yazilmis bizler sanirim gec kaldik ben almak yerine evde kendim yapacagim cok basit bir is gibi gozukuyor zeka gelisimine faydasi varmis dil gelisiminide olumlu yonde etkiler sanirim sizlerde arastirin bebeklerle oynaya bilecegimiz bir oyun cikar hde kendi el emegimiz olur ne dersinizCanım şu ayakta oynadıkları müzikli 4 bacaklı oyuncak çok seviyor benim kızım bi de onun tutup yürüteçli olanından aldım henüz tutup yürümüyor ama müzkili yeri çıkartılabiliyor.. Benimki ingilizce alfabe şarkılar falan bi sürü şey var benimki bayılıyor
evet canım yapılabilir . ben çocuk gelişimı okudum lisede bu oyun kartlarından yapmıştık . resmi kartona çiziyorsun sonra daha sağlam olnası için kesip mukavvaya yapıstırıyosun .Oyuncagin ismi ne peki bakayim bu arada arkadaslar monozebra kartlari diye bisey buldum arastirirken 0.12 ay cocuk gelisiminde kullaniliyomus siyah beyaz renklerden olusan hayvan resimleri hangi karti gosterirsen uzerindeki hayvan hakkinda biseyler anlatiyosun muzikle falan 2 aylik bebeklerde bile etki gosterdigi yazilmis bizler sanirim gec kaldik ben almak yerine evde kendim yapacagim cok basit bir is gibi gozukuyor zeka gelisimine faydasi varmis dil gelisiminide olumlu yonde etkiler sanirim sizlerde arastirin bebeklerle oynaya bilecegimiz bir oyun cikar hde kendi el emegimiz olur ne dersiniz
Renkli cikti alsam nasil olur ki acabaevet canım yapılabilir . ben çocuk gelişimı okudum lisede bu oyun kartlarından yapmıştık . resmi kartona çiziyorsun sonra daha sağlam olnası için kesip mukavvaya yapıstırıyosun .
çok iyi olur canım hem daha pratik olurRenkli cikti alsam nasil olur ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?