Evet yiyor benimki kavrulmus un tadina bayiliyor o yuzden kullanmaya calisiyorumBunu sade olarak yiyor mu peki benim oglum bu tarz seyleri bi meyve ya da pekmez karistirmazssm yemiyor da. Gerci bu ara disler sebebiyle agzina meme dahil hicbirsey sokmuyor orasi da ayrı da
Evet genellikle nerdeyse hep tam bugday unu kullaniyorum gecen nane koydum icine onu da begendi cesitlemek bizim elimizde bende kuzu etinden bulyon yaptim corbalarina atiyorum nasil oturtabildiniz mi siz ek gida isinichocolate19 .. ben genelde tarhana, mercimek, sebze kuzu eti ile ve yayla corbasi veriyorum.. senin tarifide uygulucam bazen evde yeterince malzeme olmadiginda farkli birsey vermek iyi olabilir.. tam bugday undan olurmu bu dedigin acaba merak ettim :)
Valla kuzum herşey yiyo yemeklere tuz atmadan ayırıyorum yiyo artık :)Evet genellikle nerdeyse hep tam bugday unu kullaniyorum gecen nane koydum icine onu da begendi cesitlemek bizim elimizde bende kuzu etinden bulyon yaptim corbalarina atiyorum nasil oturtabildiniz mi siz ek gida isini
Sağolasın canım benim bebişlerimiz hep iyi olsunkeryneia canim cok guzel cikmissiniz allah saglikli mutlu uzun omurler versin
Masaallah tosuncuga afiyet olsun bende oyle yari blw oluyor balik olarak cupra dil baligi hamsi palamut denedik baliga bayiliyor bide asiri cay icmek istiyor babasi bir kez vermis o gunden beridir cay icin agliyorchocolate19 Canım ben balıkta yedirmeye başladım, balık olarak çubra ve levrek.. Her turlu corba, makarna, dolma, kofte, sabah yogurt icinede tahil ve yumurtanin sarisini katiyorum, tuzsuz peynir.. Ara ogunlerde yogurt ve meyve, salatalik yiyo artik. Yari blw yari kendim yediriyorum.. Bu ay ek gidayla min 750-800 gr aldi Masallah :) Kasik aldim ucu silikon olan bir sure sonra ona yedirtmeyi dusunuyorum.. Bakalim ne olucak :))
Baaaak ya :))) tam türk erkeği, çaysız hayatmı olurmuş ahaha meyve çayı yap ver ne olucakMasaallah tosuncuga afiyet olsun bende oyle yari blw oluyor balik olarak cupra dil baligi hamsi palamut denedik baliga bayiliyor bide asiri cay icmek istiyor babasi bir kez vermis o gunden beridir cay icin agliyor
Bizdede durum benzer canm iki disi çkti sonra hafif hastanlandí suan odada kesinlikle yalníz kalmyor basíyor çíglígí emeklemede yok hala hep tutup yúrútmek istiyor gece uykular ilk disten beridir 40 dk bir uyanarak bölük pörçük ilk hafta isyanlarda gezdim ama bu uyku haline alstm artk 3 kg verdim bu ay tek sevindirici durum bu oldu benim içinSelam kızlar.
Bebekler büyüyünce yazacak pek vakit olmuyor.
Bizde durumlar hiç eskisi gibi degil. Minikken uysal olan bebek hep öyle devam etmiyormuş.
Benim uysal uyumlu minnoşum oldukça mızmız gece saat başı uyanan gündüz sadece kestirmekle yetinen mızmız devamlı ağlayan annesi odada olmazsa durmayan bir bebek oldu.
Ek gıda ile çok şükür problemimiz yok. Maşallah herşeyi yiyor. Yoğurt bile yemeye başladı.
Büyük oğlan 1.sınıfa başladı. Saat 9 da çıkıyor 5 de geliyor. O zaman arasında o kadar yoruluyorum ve bunalıyorum ki anlatamam. Abisi gelince biraz daha yküm hafifliyor. En azından abisine bakarak oyalanıyor.
Bebeklerin birçoğu aynıdır eminim tam diş çıkarma ve etrafı keşfetme dönemi..
Benimki 1 ay önce emeklemeden kalkıp sıralamaya koltuktan koktuğa geçmeye başlamıştı. Düşmesin diye hep peşinde hep peşinde..
Son 1 haftadır emeklemeye başladıda az biraz rahatladım en azından ağlasada mızıldasada arkamdan geliyor.
Bende karnı tok ve sıkıntısı yoksa hep kucagıma almıyorum. Bırakıyorum gelsin peşimden oyalansın diye..
Bizden haberler böyle.. herkes iyidir inş.
Öpüldünüz.
Deistirdik ama oda bugun bi bahaneyle gitti..cok zordayim..ilcedeyiz kires vs yok 4 gunum kaldi..bu kadinlar olan zamanimi caldilar hele 2..sutum axaldi cekildi cok yoruldum..cocugum.maraz oldu elden ele deistikceCanim bakıcı degistirsen belki sevmedi enerji tutmadı
Kg vermen iyi olmuş canım. Darısı başıma..Bizdede durum benzer canm iki disi çkti sonra hafif hastanlandí suan odada kesinlikle yalníz kalmyor basíyor çíglígí emeklemede yok hala hep tutup yúrútmek istiyor gece uykular ilk disten beridir 40 dk bir uyanarak bölük pörçük ilk hafta isyanlarda gezdim ama bu uyku haline alstm artk 3 kg verdim bu ay tek sevindirici durum bu oldu benim için
Aynen öyle canım valla ben normalde çok sabırsız bi insanım hemen parlarım dayanamam ama kızım tahammül seviyeme ayrı bir boyut kazandırdı resmen ama hiç unutamıyorum ikinci dişin patladığı gece uykusuzluktan sapıtmıstım yataktan kalkarken başım döndü ve yeri öptüm annelik hallerinde daha başımıza neler gelecek bakalımKg vermen iyi olmuş canım. Darısı başıma..
Ayy inş biran önce şu dişler patlarda yavrucuklar rahatlar.
Ayy aynı benimki de böyle mızmızlanmıyor direk çığlık atarak bagırıyor.
Bunalıyorum ama ona daha çok üzülüyorum ne derdi varda anlatamıyorlar minişler.
Allah saglık versin de gerisine bir şekilde alışıyor insan..
Ne oluyor bu yavrulara yaa.benim kiz da ayni her saat uyanıyor artık. birgun dedimki kendi kendime uyanirs uyansin al emzir yatır cok büyütme kafanda. Ama öyle kolay olmadi çünkü benim kız artik uyanıyor ama bir daha uyutamiyorum yaaaa.gozumden uyku akiyor uyutmaya çalışırken. bir yandanda koca offfluyor pufluyor.sanki ben aglatiyorum.haaa bi de üst yan dişleri. çıktı. vampir gibi oldu kizimAynen öyle canım valla ben normalde çok sabırsız bi insanım hemen parlarım dayanamam ama kızım tahammül seviyeme ayrı bir boyut kazandırdı resmen ama hiç unutamıyorum ikinci dişin patladığı gece uykusuzluktan sapıtmıstım yataktan kalkarken başım döndü ve yeri öptüm annelik hallerinde daha başımıza neler gelecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?