2016 Şubat Anneleri

siz bebeğinizi gece beslemıyor musunuz? benim bebis her saat başı emmek için kalkıyor önüne geçemedim bi türlü. suyu da kabul etmiyor gece beslenmesini kesemıyorum. ben de yastık kullanmıyordum Dr 4. aydan sonra 2 parmak kalınlığında kullanabilirsin dedi. Ben 6.aydan sonra 2 parmak kalınlığından da az bi yastık kullanıyorum o da arada

Benim ki sürekli emmek için uyanıyor çok yoruldum artık ya eskiden bu kadar kalkmazdı emzik falan veriyom ama yok illa emcek sabaha kadar on kere kalkıyo uyku düzenimiz mafoldu inşallah uzun sürmez bu durum yatmadan önce muzlu muhallebi yediriyorum gene de bi etki etmedi.

kesinlikle benimki de emzik kabul etmiyor telef oluyorum sabaha kadar emzir yatır.inşallah ya uzun sürmez kaç yaşta düzene girerkimuhallebi etki etmedı bende . her şeyi denedim ama sonuç aynı. şimdi emzirmeden pispis yöntemi mı deniyorum umarım sonuç alırım. en azından öyle dalmasini sağlarsam biraz daha rahat ederim

Gece elbette besliyorum ama her uyandığında değil. Uyanırsa ve yiyeli çok olmamışsa beşiği sallıyorum. Tekrar uyuyor. Ama uyumuş ve aradan 3 4 saat geçmişse tabi alıp emzirim. Uyur.
Bu yastık konusuda dr dan dr a değişio galiba. Ama dünya sağlık örgütüne göre yastıksız yatması en ideali.

bende beşiği sallamaya çalışıyorum ama kıyamet kopuyor mecbur besliyorum her uyanısinda:) bi kaç yıla geçer sanırım bu durum:) evet yastık kullanmak hiç iyi değil omurgasi için bende kullanmadım başlarda şimdi yok denecek kadar ince kullandığım yastik. Allah bebeklerimıze sağlık versin anne olmak zormuş en iyisini düşünmek zorundasin ona zarar vermemek için

Internetteki yazanlara cok guvenmiyorum bende 2 cocuk buyuttum 2 side belli sure gece beslendiler haa bazen tiryakilikten de kaynaklaniyor gece beslenmesi kg yapiyor eger kilosu asiriysa dikkat et
Canım hurmalı tarifinş oğlum çok beğendi teşekkür ederim. Başka kahvaltı ds ne verebilşrim.

Canım hurmalı tarifinş oğlum çok beğendi teşekkür ederim. Başka kahvaltı ds ne verebilşrim.
Bal kabagi muhallebisi yapiyorum bu ara favorisi oldu benimkinin
Onceden haslanmis balkabagi suyuyla beraber blander dan geciriyoruz icine kavrulmus tam bugday unu koyup karistirarak pisir icine labne koy
Patatesli yumurta
Patatesi rendele tereyag ile biraz kavur uzerine yumurta sarisi kir
Pankek
Yumurta sarisi biraz yogurt biraz muz elma vs bir meyve karistirip tavada pisir

geçmiş olsun canım ya ah minik kuzular hiç hasta olmasa keşke. ben evde peditus şurup bulunduruyorum son 1 aydır bi arkadaşım tavsiye etti ufak bi hastalık belirtisi görsem bile hemen verip kesiyorum tabi kışın da okadar etkili olur mu bilmem :) zararı olmayan bi şurup. ben bebekken annem görmeden tüm şişeyi içmişim de bişey olmamış düşün tadını çok seviyorum napayım hala bi kaşık kızıma bi kaşık kendime

bebişlerin hareketler arttıkça bizim de muhabbetler azaldı kızlar :) kısaca yazayım dedim hazır kızımı uyutmuşken. sorum var size. grip aşısı olan var mı aranızda? olsam mı diyorum kararsızım. ayrıca dişi henüz çıkmayan bebiş anneleri çok şanslısınız hiç üzülmeyin emzirirken ısırıp kanattıkça sizin kulaklarınızı çınlatıyorum :) her zaman ısırmıyo ama ucundan tutarsa gözümün içine baka baka kesiyo valla (bişey daha söyleyecektim sanki ama unuttum gelirse yazıcam herkese iyi geceler Allaha emanet olun

ben de aldım canım tarifi deneyeceğim teşekkür ederim :) tarçın da atılabilir biraz içine dimi? değişik tatlara alışırlar hem

Peditus veriyordum zaten ama fayda etmedi canim. Dun doktor pedufen de yazdi caprazlama veriyorum bakalim bugunumuz iyi olur insallah.

Canım çok teşekkür ederim prki çorba ve yemek olarak ne verebilirim kusura bakma çok şey sordum ama

Canım çok teşekkür ederim prki çorba ve yemek olarak ne verebilirim kusura bakma çok şey sordum ama
Ben butun sebzeleri kullaniyorum artik tavuk corbasi yapiyorum un kavurma corbasi sebzeleri degisik degisik biseyler yapiyorum 2 gundur balik corbasi yapiyorum meyveleri de filesinde veriyorum ya da eline oyle yiyor

Ben butun sebzeleri kullaniyorum artik tavuk corbasi yapiyorum un kavurma corbasi sebzeleri degisik degisik biseyler yapiyorum 2 gundur balik corbasi yapiyorum meyveleri de filesinde veriyorum ya da eline oyle yiyor
Çok sağol canım un kavurms çor9sını nasıl yapıyorsun

Çok sağol canım un kavurms çor9sını nasıl yapıyorsun
Unu daha onceden yag koymadan kavuruyorum hafif rengi donup kokusunu birakinca altini kapatiyorum kavanozlara koyuyorum her corbasina atiyorum biraz hem lezzet versin hem beslesin diye sonra 1 tatli.kas kadar kavrulmus unu cezveye koyuyorum biraz su karistirarak.pisiriyorum kaynayinca biraz pirinc atiyorum pisince altini kapatiyorum biraz da z. Yagi bu kadarcik

Çok teşekkür ederim

Bunu sade olarak yiyor mu peki benim oglum bu tarz seyleri bi meyve ya da pekmez karistirmazssm yemiyor da. Gerci bu ara disler sebebiyle agzina meme dahil hicbirsey sokmuyor orasi da ayrı da

Ay ben bunu coook kucukken yedigimi hatirliyorum memlekete giderdik koyde yaparlardi.. inanilmaz lezzetlidir un kavurma corbasii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…