- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.969
- 498
Ben gunde 3 ogun veriyorum canim balik yagi kullanmadim hic simdilik baliga basladik onu tuketiyoruzKızlar balık yağı kullanan varmı aranızda erken mi acaba hoş dr muz verdi bize balık yağı iştahıda açar belki dedi birdee kaç saat arayla birşeyler veriyorsunuz bebişlere
Canım bnm bebeğim e et verdiğinde sinirleniyor yemiyor. Bir kaç kaşık tan sonra ağlıyor neden ki.Ben gunde 3 ogun veriyorum canim balik yagi kullanmadim hic simdilik baliga basladik onu tuketiyoruz
Sevmiyordur belki ara ver sonra dene simdi daha yeni tanistigi lezzetler garipsiyorlar ama alisir ara ver tekrar deneCanım bnm bebeğim e et verdiğinde sinirleniyor yemiyor. Bir kaç kaşık tan sonra ağlıyor neden ki.
Canım mesela Bulguru da yemiyor ağzında bekletiyor acaba taneli olduğu için tiksiniyor mu bazen öğüyorSevmiyordur belki ara ver sonra dene simdi daha yeni tanistigi lezzetler garipsiyorlar ama alisir ara ver tekrar dene
Olabilir bazi bebekler puturlu seyler yemeyi sevmiyorCanım mesela Bulguru da yemiyor ağzında bekletiyor acaba taneli olduğu için tiksiniyor mu bazen öğüyor
Olabilir bazi bebekler puturlu seyler yemeyi sevmiyorCanım mesela Bulguru da yemiyor ağzında bekletiyor acaba taneli olduğu için tiksiniyor mu bazen öğüyor
Peki nasıl yedirebilirimOlabilir bazi bebekler puturlu seyler yemeyi sevmiyor
Bu ara memeye düşkünlük arttı benim kızmda gündüz 3 öğün ek gıda veriyorum uyurken emiyor birde emmeden asla uyutamıyorum doktor o emmeler azalmadan yemesi çoğalmaz dedi ama nasl ama azaltaym mümkünatı yokNe oluyor bu yavrulara yaa.benim kiz da ayni her saat uyanıyor artık. birgun dedimki kendi kendime uyanirs uyansin al emzir yatır cok büyütme kafanda. Ama öyle kolay olmadi çünkü benim kız artik uyanıyor ama bir daha uyutamiyorum yaaaa.gozumden uyku akiyor uyutmaya çalışırken. bir yandanda koca offfluyor pufluyor.sanki ben aglatiyorum.haaa bi de üst yan dişleri. çıktı. vampir gibi oldu kizim
Dün gece benim oğlanda aynıydı hiç uyumadık bizim ki nezle oldu galiba burunları tıkalı birazda ateş var. Calpol verdim. Tam dalıyor ağlayarak uyanıyor. Doktora da gitmedim biraz daha beklicem geçmezse götürcem. Neler yapabilirim evde burun spreyi sıkıp burnunu açmaya çalışıyorum ama izin vermiyor kiOff yaa iki grcedir çığlık çığlığa ağlıyo 15 dkda uyanıyo, gündüzde öyle mızmız ,!dişi hiç yok kabarıkta değil, dün burnu akıyodu nezle desem burnu tıkalıda değildi bu kadar uyuyamaması nedir uykusuz sapıtıcam
Benmkide cok emiyo yemek yemiyo dogru duzgn nasl azaltcaz ki gecen gun 3 saat emzrmedm yine yemediBu ara memeye düşkünlük arttı benim kızmda gündüz 3 öğün ek gıda veriyorum uyurken emiyor birde emmeden asla uyutamıyorum doktor o emmeler azalmadan yemesi çoğalmaz dedi ama nasl ama azaltaym mümkünatı yok
Zamnla alisacak canim bazen bizimkide istemiyor bazen ama sonra yiyor eline vermeyi denesen o zaman biraz daha mutlu oluyorlarPeki nasıl yedirebilirim
Canim ya dis ya da geniz akintisidir. Biz de gecen hafta oyleydikOff yaa iki grcedir çığlık çığlığa ağlıyo 15 dkda uyanıyo, gündüzde öyle mızmız ,!dişi hiç yok kabarıkta değil, dün burnu akıyodu nezle desem burnu tıkalıda değildi bu kadar uyuyamaması nedir uykusuz sapıtıcam
Canim benimki de asla kaşıkla yemiyor. Ben corbayi kucuk cerez kasesine koyuyorum biraz mincikliyor biraz tepesine dikiyor derken yemis oluyoruz iste. Tabi ama mama sandalyesi kafa goz falan oglumdan daha cok yemis oluyorKizim blw ci olduk hanımlarartik kaşığı görünce yanyan kaçıyor. hersey bir sabah yumurtayi haşlama degil de omlet olarak verip önüne koymamla başladı. meger kızın icinde yemekleri minciklma aşkı varmış. cok güzel yedi diye diger gunlerde de önüne birseyler koydum.daha sonra benim verdiklerimi yemez oldu birsey degi onca kafamdaki ymek tarifi corbalar su an icin yalan oldu.zira onları avuclayamiyor alsa da mama sandalyesinin bir yerlerine kaçırıyor. bizden yemek haberleri böyle. artik blw araştırmaları yapma yolu göründü bana
Birde öyle deneyim canım. Kusura bakma canım sanada çok soru sordumZamnla alisacak canim bazen bizimkide istemiyor bazen ama sonra yiyor eline vermeyi denesen o zaman biraz daha mutlu oluyorlar
Deistirdik ama oda bugun bi bahaneyle gitti..cok zordayim..ilcedeyiz kires vs yok 4 gunum kaldi..bu kadinlar olan zamanimi caldilar hele 2..sutum axaldi cekildi cok yoruldum..cocugum.maraz oldu elden ele deistikce
Ne kusuru canim istedigin zaman sorabilirsinBirde öyle deneyim canım. Kusura bakma canım sanada çok soru sordum
Çok kasmıyorum ben yemek ömür boyu yicek ama süt belli bir zamana kadar emdiği kadar emsin çok şükür kg alımıda iyileşti buaralarBenmkide cok emiyo yemek yemiyo dogru duzgn nasl azaltcaz ki gecen gun 3 saat emzrmedm yine yemedi
Teşekkür ederim canımNe kusuru canim istedigin zaman sorabilirsin
Eevet oda var bizimde kilo alimi iyi ama gece cok sık uyaniyo aciktigi icinÇok kasmıyorum ben yemek ömür boyu yicek ama süt belli bir zamana kadar emdiği kadar emsin çok şükür kg alımıda iyileşti buaralar
15 gündür aynı durumdayım sanırım diş benim bebeğimde de görünürde bir şey yok.Off yaa iki grcedir çığlık çığlığa ağlıyo 15 dkda uyanıyo, gündüzde öyle mızmız ,!dişi hiç yok kabarıkta değil, dün burnu akıyodu nezle desem burnu tıkalıda değildi bu kadar uyuyamaması nedir uykusuz sapıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?