2016 Şubat Anneleri

Kızlar balık yağı kullanan varmı aranızda erken mi acaba hoş dr muz verdi bize balık yağı iştahıda açar belki dedi birdee kaç saat arayla birşeyler veriyorsunuz bebişlere
Ben gunde 3 ogun veriyorum canim balik yagi kullanmadim hic simdilik baliga basladik onu tuketiyoruz

Bu ara memeye düşkünlük arttı benim kızmda gündüz 3 öğün ek gıda veriyorum uyurken emiyor birde emmeden asla uyutamıyorum doktor o emmeler azalmadan yemesi çoğalmaz dedi ama nasl ama azaltaym mümkünatı yok

Dün gece benim oğlanda aynıydı hiç uyumadık bizim ki nezle oldu galiba burunları tıkalı birazda ateş var. Calpol verdim. Tam dalıyor ağlayarak uyanıyor. Doktora da gitmedim biraz daha beklicem geçmezse götürcem. Neler yapabilirim evde burun spreyi sıkıp burnunu açmaya çalışıyorum ama izin vermiyor ki

Benmkide cok emiyo yemek yemiyo dogru duzgn nasl azaltcaz ki gecen gun 3 saat emzrmedm yine yemedi

Canim ya dis ya da geniz akintisidir. Biz de gecen hafta oyleydik

Canim benimki de asla kaşıkla yemiyor. Ben corbayi kucuk cerez kasesine koyuyorum biraz mincikliyor biraz tepesine dikiyor derken yemis oluyoruz iste. Tabi ama mama sandalyesi kafa goz falan oglumdan daha cok yemis oluyor

Deistirdik ama oda bugun bi bahaneyle gitti..cok zordayim..ilcedeyiz kires vs yok 4 gunum kaldi..bu kadinlar olan zamanimi caldilar hele 2..sutum axaldi cekildi cok yoruldum..cocugum.maraz oldu elden ele deistikce

Sakın ol canım. Rabbim hayırlı olanı gönderir. Benim ilk anlastigim son gün arayi başka iş bulduğunu söyledi ki ben şok oldum. O başlayacak diye kv gönderdim filan. Hemen bir arkadaşın aracılığı ile birini buldum. Şükur daha iyi oldu gibi. Bir haftadır onunla beraberiz.

Rabbim yardımcın olsun. Çok zor canım. Sütüm benim de azaldı ki çok sutum vardı

Benmkide cok emiyo yemek yemiyo dogru duzgn nasl azaltcaz ki gecen gun 3 saat emzrmedm yine yemedi
Çok kasmıyorum ben yemek ömür boyu yicek ama süt belli bir zamana kadar emdiği kadar emsin çok şükür kg alımıda iyileşti buaralar

15 gündür aynı durumdayım sanırım diş benim bebeğimde de görünürde bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…