2016 Şubat Anneleri

Canim doktor bize ishale maflor damla verdi. Ilac degil probiyotik mantar. 10 damla ver gunde dedi. 1 kez verdim ve hemen gecti ishali. Sen de kullan istersen. Bizim de kaka tahlili temiz cikti disten ishal olmus.
canım bugün tekrar tahlil yaptırıp gönderdim dr a temiz dedi ilaç kullanmaya gerek yok dedi kızım günde 5-6 kez kaka yapıyor bazen sulu bazen katı oluyor sizinde öylemiydi canım dr kaka sayısı çok olduğu için ishal olabilir demişti

bizimki de kaşığı reddediyor fıncana koyup direk içiriyorum ne yiyecekse. sizde öyle deneyin ağzına biraz ekmek yada hip bisküvi verip arkasından yoğurdu fincanda içiriyorum

buhar makinesi almanız gerekebilir o baya rahatlatıyor. önce doktorunuza sorun ama.

Merhaba..

Arada okuyorum yazamiyorum
Kizim bakicida durmuyor agla agla vatliycak..alisma surecini yasayamadik 3 gunde alisilmaz zaten.napcam bilmiyom bugunde sevk aldim..rapor ariyom..bu fetö seysine kimse vermiyo

buhar makinesi almanız gerekebilir o baya rahatlatıyor. önce doktorunuza sorun ama.
Buhar makinesi var evde calistirayim doktor herseye normal olabilir cocuklarda diyo cildirtcak beni baska bi doktor ariyorum devletin aciline gittik 5 tane ilac yazdi ufacik cocuga... bu arada tutunup kalkmayi ogrendi uykusu falan cok guzeldi oynuycam diye mi meraklaniyo bilmiyorum uykuda azaldi

Canım bisküvi tarifini verecektin ya unuttun mu
Ayyy kusura bakma canim unuttum yaziyorum hemen 2 cay bard un yarim bardak irmik 2 cay bard pirinc unu 4 yemek kas tuzsuz tereyag 1 yk yogurt guzelce yogur uzun uzun seritler yap istedigin boyutta kes uzerlerine cizik at 175 derecede pisir ben icine tatlandirmak icin bisey koymuyorum etimek gibi bisey oluyor sakin icine pekmez koyarak pisirme

Çok sağol canım peki tatlandırmak için ne koyabilşrşm

Hanımlar selam,
Uzun zaman oldu yazmayalı ve okumayalı açıkçası..
Herşey yolunda sağlığımız iyi 8 aylık olduk 6 dişimizi çıktı..ateşledi grip olduk uykusuz gecelerimiz oldu halen de oluyor ama özetle iyiz..ek gıda ile sorunumuz yok gibi..maşallah yiyoruz..

Yaaa sorularım var daha doktora gitmedik ay başından önce de gidemeyiz gibi..uykularımız gündüz 3 tane..sabahtan 45 dakka ile 1 saat öğlen bazen 40 dakka bazen 1 saat bazen 1,5-2 saat hiç belli olmuyor akşam üstü de yarım saat 40 dakka arası..sabah 6 buçuk en geç 7 çeyrek te kalkıyoruz akşamları 8 ile 8 buçuk arası uyumuş oluyor..
Sabah erken kalkması beni bitiriyor orası ayrı..
Neyse akşamları yatarken ben 200 cc bebelac'ın ballı irmik koyu kıvam veriyorum biberonla hüppppp içiyor..gece ben yatarken en erken 11 buçuk bazen 12 bazen 1 De yine koyu kıvam 150 cc veriyorum hüppppp onuda içiyor..

Gece 12 ile sabah 6 buçuk arası bazen 3 de bazen 4 de kalkıyor süt veriyorum 120cc kadar iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim??
Ama genellikle gece ben yatarken besledikten sonra sabah 6 buçuğa kadar uyuyor çok nadir arada kalktığı..

Sorum şu gece o 12 de beslenmeyi ne zaman kesmeli??yani internetteki yazılar 6 aydan sonraki bebekler gece beslenmeden sabaha kadar deliksiz uyuyabilirmiş..kii benim oğlan tüm verdiğim mamaları içiyor..aç olmasa içmez sonuçta koyu kıvam veriyorum süt değil..

Şaşırdım yani..Deneyimliler yardım edin..
Şahsen bende ilk kez anne olmadım ama çocuktan çocuğa çok değişiyor..

Hee birde yastıkla yatıran var mı aranızda??

Internetteki yazanlara cok guvenmiyorum bende 2 cocuk buyuttum 2 side belli sure gece beslendiler haa bazen tiryakilikten de kaynaklaniyor gece beslenmesi kg yapiyor eger kilosu asiriysa dikkat et

Selamm arkadaslar,ozlemisim burayi ne zamandir girmemistim.Okudum biraz gecmisi masallah bebiklere hnepsinde ayri marifetler Benim kizim da 8 aylik oldu.Yememiz icmemiz fena degil guzel,uyku duzenimiz de idare ediyooo.Yurutecle evin her yerini geziyo masallah,oturma isi tamam emekleme de ya geri geri,ya oturararak ilerliyo Buyuyorlar velhasil kelam,sasirtici biz hizla hemde ...

Benim 5 6 yi geciyordu ve hep su gibiydi cajim. Mafloru 2 kez kullaninca düzeldi hemen.

Kizlar disti atesdi cok sukur atlattik derken geniz akintisi basladi simdi de. Geniz akintisi oksuruk yapiyor ve en onemlisi de emmeyi reddediyor. Varsa bildiginiz bir cozum beni aydinlatin lutfen. Doktor bi sprey verdi 3 gun kullanilacak gecmezse antibiyotik başlayacağız dedi

Off aynı benim kızımı anlatmışsın 2.diş çıktı ateş huysuzluk hat safhada o geçti hırıltı başladı burnu hep tıkalı gibi yavrum emerken çok zorlanıyor bizede doktor sekrol diye bi şurup verdi ve sabah akşam aspiratörle temizle dedi inşallah en kısa zamanda iyileşir miniklerimiz geçmiş olsun senin kuzunada canım

Merhaba..

Arada okuyorum yazamiyorum
Kizim bakicida durmuyor agla agla vatliycak..alisma surecini yasayamadik 3 gunde alisilmaz zaten.napcam bilmiyom bugunde sevk aldim..rapor ariyom..bu fetö seysine kimse vermiyo

Canim bakıcı degistirsen belki sevmedi enerji tutmadı

Rabbim tüm bebelere şifa versin.
Bizde ilk 10 gün önce dişten diye tahmin ettiğimiz bi ateş oldu. En fazla 38.1 i gördük. diş ateşi 38.5 u geçmezmiş. O gün be sonraki günlerde sdc uyurken öksürme başladı. Dr a gittik salı günü. Bişeyi yok dedi sdc diz arkası kulak arkası poposu ve koltukaltı kızarık die alerji dr una yolladı. Testler negatif çıktı ama anane elini alkollü mendille silmişti eli kızardı kabardı. 1 yaşa kadar ek gıda verme dedi. Yada çok az arada dedi. Sonra öksürük iice arttı. Öksürürken boğuluyodu bebem resmen çok korktuk. Pazartesi yi zor ettik. Dün yine gittik dr umuza boğaz kızarmış öksürük fena zatürre başlangıcı deyip ventolin sekron ve amoklavin verdi. Tabi oğlum kaşık gördümü kaçmanın yollarını arıyor. Anlıyor artık. İçmemek için yırtıo kendini. Haftaya kontrol e gideceğiz inşallah.

Bebekler 2 yaşa kadar yastıksız yatmalı omurga sağlığı için.
Gece beslenmesi çok gibi geldi. Her kalktığında mama veya süt yerine sdc su teklif edin. Çünkü illa acıktı diye değil susamış bile olabiliyolar. Tabi birde bunu alışkanlık ediniyorlar. Bu kadar yeseniz siz uyur musunuz?
Tabi internette yazan herşeye inanılmaz. Tecrübe arttıkça anlıyorsunuz zaten.

Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum

Cok gecmis olsun canim. Herseyde oldugu gibi bunda da hepimiz ayni surecten geciyoruz sanki. Rabbim kolay gecirsin ve son olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…