canım bayram haftası bende dış sandım ateşi çıktı ama değilmiş viral enfeksiyon olmustu ateş geçti ama sanırım geniz akıntısı devam ediyor iştahı kapandı çünkü. bence ihmal etme salgın varmış Dr ye götür .hoş ilaç vermiyoruz da en azından ona göre davranırsin. c vitamini yoğurt falan verdim hep benbu 3. gun hala atesi 37lerde dun 38leri gördü disten ates bu kadar olmaz sanki bugün goturcez doktora burun akintisi devam ediyor öksürük de arttihaftasonu toparlanir inşallah doğru düzgün uyumuyor da garibim
götürdük canım usutmus epey ilac verdi kullanmak istemiyorum ama vericem mecbur ilerlemesinden korkuyorum inşallah tez zamanda geçercanım bayram haftası bende dış sandım ateşi çıktı ama değilmiş viral enfeksiyon olmustu ateş geçti ama sanırım geniz akıntısı devam ediyor iştahı kapandı çünkü. bence ihmal etme salgın varmış Dr ye götür .hoş ilaç vermiyoruz da en azından ona göre davranırsin. c vitamini yoğurt falan verdim hep ben
Ben vermiyorum canım çünkü kabız geçmişimiz var doktor günde en azından 3 damla vermeye başla dedi ama başka bir doktora götürdüm tahlilsiz kullanmana gerek yok dedi gün aşırı et tüketsin dedi iki aydır kıyma ve tavuk yiyor kızım 10.ayda tahlil sonucuna göre vericem eskiden yani bi kaç yıl önce demir damlası bile verilmezmis şimdi kan damlasıda çıktı tahlilsiz ezbere verin diyorlarSlm arkadaşlar sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıyormusunuz ?
Sağol canım peki ev yapımı bisküvi yapıyormu sun. Varsa tarifini verebilir misinHurmayi onceden kaynatip suyunu sogutuyorum icine 1 tatli kas. Tam bugday unu 1 yumurta sarisi koyuyorum karistirarak pisiriyorum pistikten sonra icine labne koyuyorum bu kadar
geçmiş olsun canım ver tabi allah korusun ilerlemesin .götürdük canım usutmus epey ilac verdi kullanmak istemiyorum ama vericem mecbur ilerlemesinden korkuyorum inşallah tez zamanda geçer
Benim oglum hic icmedi onu tukurdu hep doktor da pekmez ver dedi. Pazartesi kan sayimi yapıldı normal ciktiSlm arkadaşlar sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıyormusunuz ?
iştah açması için veriyorum canım ben pekmezi ama etkilemiyor malesef kan damlası pek kullanmadım ama bir haftadır kullanıyorum kansızlık var kızımda ferro sanol b kullanıyorum paraben yok onda sağlık ocağının verdiğinde paraben varSlm arkadaşım keçi boynuzu pekmezini sağlık ocağında verilen kan damlasınınyerinemi veriyorsun ?
Benimki hakkını yiyemem Allah var doğumda ve sonrasında çok baktı banada bebeğimede iki kardeş eşim ben ilk geliniyim her konuda fikrimi falan alır hiç karışmaz çok iyidir aramız aslında beni şaşırtanda bianda yan çizmesi oldu düşünüyorum kaynım daha lise son üniversiteye gidicek sanırım onun için işi bırakmayayım falan diyor ama teklifi çok mantıksız degil mi öğlene kadar kayınpeder baksın sonra kv işten gelene kadar büyük nine var 2 saat o baksın sonra kv işten gelsinde kızımı alsın bu nasıl mantık ortalıkta pert olucak yavrum
evet teklifi biraz mantıksız ortada kalacak bebiş ama yine de kv nin kıymetini bil oda işi bırakmamak için böyle bir çözüm bulmuş kendince bizimkiler emekli 2 saatmesafede hiç demiyor geliriz arada bakarız diye kızlarının çocuğuna bakmıştı zamanında ra ara gidip kb kızları ve eşim arasında çok ayrım yapıyor eşim anlamıyor küçük görümce bayramda sözlendi kuzımı hiç görmeye gelmedi ablasının kızını görmeye saatlerce mesafeye gitti benim saf kocam hamallık yaptı gelen misafirleri ârabayla getir götür yüzünü görmedim hiç nerdeyse birde eve geldik çok yoruldum bayramdan birşey anlamadım diye dert yanıyorBenimki hakkını yiyemem Allah var doğumda ve sonrasında çok baktı banada bebeğimede iki kardeş eşim ben ilk geliniyim her konuda fikrimi falan alır hiç karışmaz çok iyidir aramız aslında beni şaşırtanda bianda yan çizmesi oldu düşünüyorum kaynım daha lise son üniversiteye gidicek sanırım onun için işi bırakmayayım falan diyor ama teklifi çok mantıksız degil mi öğlene kadar kayınpeder baksın sonra kv işten gelene kadar büyük nine var 2 saat o baksın sonra kv işten gelsinde kızımı alsın bu nasıl mantık ortalıkta pert olucak yavrum
canım biberonla içmiyor kaşıkla da yemiyor kilitliyor resmen ağzını gece uyurken vermeye çalışıyorum devam sütünü çok az içiyor uyanıyor bazen hemen bırakıyor günlük 200 ml bile içmiyor ek gıda pek sevmiyor dr deneme amaçlı yüksek kalorili mama verdi bir ara ama onu hiç içmedi malesefSeni cok iyi anliyorum. Ayni seyleri yasadim. Biberonla icmek istemezdi. Ben devam sutune pekmez katiyordum biraz ama cok az ekliyordum. Sonra turkiyedeki doktor bize yuksek kalorili bir mama yazdi. Madem az iciyor bunu icsin dedi. Adini hatirliyamiyorum. Doktoruna birsor istersen.
amin canım sağolasın Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin burda da bazı arkadaşların bebişleri hasta olmuş onlara da şifa versin herkes sağlıklı sıhhatli olsun ama bebişlere kıyamıyırum küçükler derdini anlatamıyorlarsağlık olsun canım emmedigi için kendini üzme çoğu çocuk emmıyor allah onlara sağlık sıhhat versin . ben bi ara kreşte çalıştım sadece ekmek yiyen çocuklar vardı ama maşallah sağlıkları yerindeydi. hiç üzme kendini zamana bırak her şey düzelir
canım bayram haftası bende dış sandım ateşi çıktı ama değilmiş viral enfeksiyon olmustu ateş geçti ama sanırım geniz akıntısı devam ediyor iştahı kapandı çünkü. bence ihmal etme salgın varmış Dr ye götür .hoş ilaç vermiyoruz da en azından ona göre davranırsin. c vitamini yoğurt falan verdim hep ben
sagol canim biraz daha iyi ilac verdim inşallah ennkisa sürede atlatir bu hastalıkla huyu suyu değişti çocuğun bakalım eski haline döner umarımgeçmiş olsun canım ver tabi allah korusun ilerlemesin .
Evt cnm yapiyorum ama suan evde degilim eve gecince tarifi yazarimSağol canım peki ev yapımı bisküvi yapıyormu sun. Varsa tarifini verebilir misin
Tamam canımEvt cnm yapiyorum ama suan evde degilim eve gecince tarifi yazarim
Arkadaslar oglumun burnu tikali deniz suyu ve burun asprtru ile aciyorum hala ses geliyo tikali acilmiyor emzik kullaniyo onu bile istemiyo agzinda zor nefes aliyo heralde nasil acicam bogazinda balgam falanmi war ki acaba hiriltili ses geliyo boyle bise yasayan varmi
Canim doktor bize ishale maflor damla verdi. Ilac degil probiyotik mantar. 10 damla ver gunde dedi. 1 kez verdim ve hemen gecti ishali. Sen de kullan istersen. Bizim de kaka tahlili temiz cikti disten ishal olmus.Benim kuzumın ishali hala devam ediyor bu gece uykuda uyuyamadı hep uyandı kaka yapıyor bir önceki uyanmasında eşime kızdım hala salı günü yaptırdığumuz kaka tahlilini dr a göndermedi neymiş temizmiş lökosit vardı az da olsa hergün sordum gönderdinmi diye yarın dedi hep unuttum bana ver ben göndereyim dedim arabada dedi bu akşam yine dedim yemekten sonra alayım dedi ama uyudu bir önceki uyanmada kızımın altını temizlerken kızdım eşime duymuş uyandı geldi neden kızıyorsun diyor bize önem vermiyorsun dedim beni geçtim kızına böyle davranma dedim başkasının işine koşar kendi işini erteler hep unutur bugünlerde iyice unutkan zaten haksızmıyım kızmakta nerdeyse 10 güm olacak zaten zayıf kızım iyice süzüldü beslenme düzensiz su içmiyor endişe etmeye başladım
Doktora goturdum 5 tane ilac yazdi internetten baktim hic tavsiye edilen ilaclar deyil kimi uyutuyo demis kimi kusturuyo demis napcam bilmiyomCanım ihmal etme dr,a götür hırıltı varsa, ılık ıhlamur içir bide papatya kaynat odasında dyrsun buharı iyi geliyo tıkanıklığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?