2016 Şubat Anneleri

Ben 5 aylıkken basladım ek gıdaya. Zaman zaman yemeyi reddedıyor aglıyor, ben ısrar etmıyorum kucagıma alıp gezdırıyorum sonra yıne denıyorum. Ne çok ac ne cok tok olmamasına dıkkat edıyorum ek gıda verırken. Ayrıca bebekler duzenı sever, aynı saatlerde vermeye calısıyorum.

krestekı bakıcı ne kadar ılgılenebılırkı, bence eve kamera taktırıp evde baktırın bakıcıya. Ayrıca kreste hasta olmak ıhtımalı daha fazla, henuz cok kucuk yanı 9.5 aylık

Arkadaşlar oğlum yedi buçuk aylık oldu fakat ek gıda yemiyor günde yendiği ek gıda 2 tatlı kaşığını geçmez. Ne yapayım da yedireyim bilemiyorum artık iyice sinirlerim bozuldu.
Ben yazayım bır gunluk menuyu sana

Sabah 6-7 arası kalkıs ve emzırme+devam sutu
8-10 arası kahvaltı: tahıllı/meyvelı ya da kus uzumlu kasık maması yapıyorum(2 kasık toz mama koyuyorum) içine ya labne peynırı ya tuzu alınmıs beyaz peynır, 2-3 organık bebe bıskuvısı ve 1 tatlı kasıgı pekmek + bazen bır avuc kadar blendırdan gecırılmıs tahıllı ekmek, yarım yumurta sarısı(elımle yedrıdıyorum)

1-3 arası ogle yemegı: ya koyu sekılde yapılmıs yogurtlu tarhana corbası, ya yesık mercımek corbası(havuc+patates+yesıl mercımek+kıyma) ya sebze puresı(puturlu olarak verıyorum). Bunların ıcıne ekmek ıcı eklıyorum
4-6 arası arası: yogurt+devam sutu+emzırme(aynı anda vermıyorum)

Aksam 19-20 arası: tahıllı ya da meyvelı kasık mamasının ıcıne meyve koyuyorum(muz ve armut tavsıye ederım)

20-21 : emzırme +devam sutu

dün benim bebis de 4 kez yaptı çok şaşırdık ama normal bi kakaydi. annem üsutMuştür dedi
canım dr a gittik bugün ishaldir dedi bu kadar çok yapması için tahlil istedi akşam yaptırdık tahliltemiz görünüyor yarın vatsaptan göndereceğim dr a lokösit 2-3 yazıyor umarım önemli değildir hu değer

krestekı bakıcı ne kadar ılgılenebılırkı, bence eve kamera taktırıp evde baktırın bakıcıya. Ayrıca kreste hasta olmak ıhtımalı daha fazla, henuz cok kucuk yanı 9.5 aylık
kimseyi tanımıyorum burada daha çok yeniyiz başka bi şehire taşındık. yoksa bende ev ortamı olsun istiyorum.ama çok korkuyorum zarar verirler diye bebeğime

Sağol canım iyi normal olmasına sevindim uzun zamandır günde ya bi kez yapıyor ya da yapmıyordu bu kez öyle olunca neden diye sordum . iyi ya rahatladim şimdi
canım anne sütü alan bebekletde
Bende biraz kakası geciksin kabız mı oldu diyorum. Günde 4 5 kez kaka yapınca
canım anne sütü alan bebeklerin çok yapması sorun değilmiş

çok geçmiş olsun canım sulu muydu peki? benimki devam etmedı yapmaya. tahliller temiz ise korkma bence bazen midelerinı üsutuyorlar ondan olabiliyor.ablama akşam sorarım onun anlamını ben bilmiyorum ne demek olduğunu

benim kv de de dun 2.gun daha dersim 1saat uzadi diye okuka gotursen belki acir birakirlar seni diyor bana esime söyledim çıldırdı agzina geleni söyledi o hisimla bakiciyi ayarladik bakacagi bir ayda 3.5 saatti sonra annemler gelecekti annem hasta toparlanmayi bekliyordu dayanamadi kadin icm parçalandi sabah cocugu ilk kez gördüğü birine birakinca lafa gelince severler daha bir de ben suçlu oluyorum nite hemen yetiştirmisim kocama

tabiki söyleyecen kocana kendi olsa söylemeyecek mı sanki. Allah aşkına Toruna bakmanin lafı mı olur ya.

Kızlar,bebekleriniz günde kaç kez uyku istiyor ve Kaçar saat uyuyorlar?
Bu aralar aşırı huysuz Taşınma telaşına geldi offf...

Okula götürüp derse alayımda çekirdekten yetişsin dimi deseydin Allahım neden böyle oluyor neden kız anneleri bu kadar fedakar ve ince düşünürken erkek anneleri nasıl doğurduysa öylede baksın mantığında anlamıyorum anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…