Ben 5 aylıkken basladım ek gıdaya. Zaman zaman yemeyi reddedıyor aglıyor, ben ısrar etmıyorum kucagıma alıp gezdırıyorum sonra yıne denıyorum. Ne çok ac ne cok tok olmamasına dıkkat edıyorum ek gıda verırken. Ayrıca bebekler duzenı sever, aynı saatlerde vermeye calısıyorum.Em gıda olmadan gerekli vitamin vs alamaz diyorlar o yüzden korkuyorum. Ben de hiç ısrar etmiyordum Ama bugün ben okuldaydım annem ağlaya ağlaya yedirmiş. Ağlayıp ağzını açtıkça sokmuş ağzına. Böyle olsun da istemiyorum ben ağzını açmayınca hemen bırakıyordum.
krestekı bakıcı ne kadar ılgılenebılırkı, bence eve kamera taktırıp evde baktırın bakıcıya. Ayrıca kreste hasta olmak ıhtımalı daha fazla, henuz cok kucuk yanı 9.5 aylıkönceden kreşte çalıştım kısa bi süre atanmadan önce.bi arkadaş bebeklere bakıyordu 3 tanelerdi zor durumda kalınca hepimiz yardimci oluyorDuk. ama şimdi çok başka bi şehirdeyım burda nasıl pek bilgim yok eşim bakmış iyi dedi ama ben henüz tam araştırmadim. en azından kamera sistemi var ordan takip ederim düşünüyorum. ben de bırakmak istemiyorum ama yapacak başka bi şey yok maalesef
Ben yazayım bır gunluk menuyu sanaArkadaşlar oğlum yedi buçuk aylık oldu fakat ek gıda yemiyor günde yendiği ek gıda 2 tatlı kaşığını geçmez. Ne yapayım da yedireyim bilemiyorum artık iyice sinirlerim bozuldu.
canım dr a gittik bugün ishaldir dedi bu kadar çok yapması için tahlil istedi akşam yaptırdık tahliltemiz görünüyor yarın vatsaptan göndereceğim dr a lokösit 2-3 yazıyor umarım önemli değildir hu değerdün benim bebis de 4 kez yaptı çok şaşırdık ama normal bi kakaydi. annem üsutMuştür dedi
Gecmis olsun canimcanım dr a gittik bugün ishaldir dedi bu kadar çok yapması için tahlil istedi akşam yaptırdık tahliltemiz görünüyor yarın vatsaptan göndereceğim dr a lokösit 2-3 yazıyor umarım önemli değildir hu değer
sağol canımGecmis olsun canim
bisküvinin tarifini yazabilir misin canımBen evde yapiyorum canim ekmegini buskivisini labnesini evde yapiyorum
ben veriyorum canım keçi boynuzu pekmezi dr a sordum günde bir çay kaşığı dedi ama iştaahını pek etkilediğini söyleyememBurdsn biri veriyordu yanlış hatırlamıyorsam
kimseyi tanımıyorum burada daha çok yeniyiz başka bi şehire taşındık. yoksa bende ev ortamı olsun istiyorum.ama çok korkuyorum zarar verirler diye bebeğimekrestekı bakıcı ne kadar ılgılenebılırkı, bence eve kamera taktırıp evde baktırın bakıcıya. Ayrıca kreste hasta olmak ıhtımalı daha fazla, henuz cok kucuk yanı 9.5 aylık
ben almıştım bir iki kez verdim sonra iyi şeyler duymadım hipp in organik bisküvisini aldım birkaç kez ondan verdimKızlar bebeğine cici bebe veren varmı
canım anne sütü alan bebekletdeSağol canım iyi normal olmasına sevindim uzun zamandır günde ya bi kez yapıyor ya da yapmıyordu bu kez öyle olunca neden diye sordum . iyi ya rahatladim şimdi
canım anne sütü alan bebeklerin çok yapması sorun değilmişBende biraz kakası geciksin kabız mı oldu diyorum. Günde 4 5 kez kaka yapınca
çok geçmiş olsun canım sulu muydu peki? benimki devam etmedı yapmaya. tahliller temiz ise korkma bence bazen midelerinı üsutuyorlar ondan olabiliyor.ablama akşam sorarım onun anlamını ben bilmiyorum ne demek olduğunucanım dr a gittik bugün ishaldir dedi bu kadar çok yapması için tahlil istedi akşam yaptırdık tahliltemiz görünüyor yarın vatsaptan göndereceğim dr a lokösit 2-3 yazıyor umarım önemli değildir hu değer
evet hala anne sütü alıyor bebeğim ama ek gıdaya da başladıkcanım anne sütü alan bebekletde
canım anne sütü alan bebeklerin çok yapması sorun değilmiş
Tabiki canim 2 cay bard tam bugday unu yarim cay bard irmik 2 cay bard pirinc unu 4 yk tuzsuz tereyag 1 yk yogurt butun malzemeleri karistr yogur yuvarlayarak uzun seritler yap kes uzerini ciz 175 derecede pisirbisküvinin tarifini yazabilir misin canım
Sağol güzelim. peki eline veriyor musun kendi yiyebiliyor mu? ellerine sağlıkTabiki canim 2 cay bard tam bugday unu yarim cay bard irmik 2 cay bard pirinc unu 4 yk tuzsuz tereyag 1 yk yogurt butun malzemeleri karistr yogur yuvarlayarak uzun seritler yap kes uzerini ciz 175 derecede pisir
Eline vermedim hic bogazinda kalabilir kahvaltida veriyorum genellikleSağol güzelim. peki eline veriyor musun kendi yiyebiliyor mu? ellerine sağlık
benim kv de de dun 2.gun daha dersim 1saat uzadi diye okuka gotursen belki acir birakirlar seni diyor bana esime söyledim çıldırdı agzina geleni söyledi o hisimla bakiciyi ayarladik bakacagi bir ayda 3.5 saatti sonra annemler gelecekti annem hasta toparlanmayi bekliyordu dayanamadi kadin icm parçalandi sabah cocugu ilk kez gördüğü birine birakinca lafa gelince severler daha bir de ben suçlu oluyorum nite hemen yetiştirmisim kocamaI ISIK27 aynı sorundan müzdaribiz benim kv ben bakarım diye gezdi durdu ortalıkta şimdi ben artık iş aramaya baslıyayım falan dedim birkaç kez oldu oda yarım ağızla bak tabi ben zaten 3.30da çıkıyorum işten babanda vardiyeli e sende 6 da çıkarsın en geç öyle bi iş bak diye bana akıl veriyor ben şok tabi emekli değil ama günleri dolu eşime dedim bana gelirde ben işi bırakmayayım babanla dönüşümlü bakarız diye bikez daha desin cevabını vericem dedim ortalıkta rezil olacak yavrum ayrıca ne kadar severse sevsin bir dede ne kadar ilgili bir şekilde bakabilir iyice tepem attı haksızmıyım siz söyleyin 1 yasında bebekle dede ne kadar ilgili olabilir
tabiki söyleyecen kocana kendi olsa söylemeyecek mı sanki. Allah aşkına Toruna bakmanin lafı mı olur ya.benim kv de de dun 2.gun daha dersim 1saat uzadi diye okuka gotursen belki acir birakirlar seni diyor bana esime söyledim çıldırdı agzina geleni söyledi o hisimla bakiciyi ayarladik bakacagi bir ayda 3.5 saatti sonra annemler gelecekti annem hasta toparlanmayi bekliyordu dayanamadi kadin icm parçalandi sabah cocugu ilk kez gördüğü birine birakinca lafa gelince severler daha bir de ben suçlu oluyorum nite hemen yetiştirmisim kocama
Okula götürüp derse alayımda çekirdekten yetişsin dimi deseydin Allahım neden böyle oluyor neden kız anneleri bu kadar fedakar ve ince düşünürken erkek anneleri nasıl doğurduysa öylede baksın mantığında anlamıyorum anlayamıyorumbenim kv de de dun 2.gun daha dersim 1saat uzadi diye okuka gotursen belki acir birakirlar seni diyor bana esime söyledim çıldırdı agzina geleni söyledi o hisimla bakiciyi ayarladik bakacagi bir ayda 3.5 saatti sonra annemler gelecekti annem hasta toparlanmayi bekliyordu dayanamadi kadin icm parçalandi sabah cocugu ilk kez gördüğü birine birakinca lafa gelince severler daha bir de ben suçlu oluyorum nite hemen yetiştirmisim kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?