- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Hiç kere uyuyor diye bi cevap vermek istiyorum 2.diş patladı üç gündür afakanlar bastı benimkini çok uykusu olsa bile yatağa koyar koymaz 10dk olmadan uyanıyor öncesinde günde 3 uyku uyuyordu sabah ve öğleden sonra 40 50 dk arası öğlende 2 saate yakın uyurduKızlar,bebekleriniz günde kaç kez uyku istiyor ve Kaçar saat uyuyorlar?
Bu aralar aşırı huysuzTaşınma telaşına geldi offf...
Kızlar,bebekleriniz günde kaç kez uyku istiyor ve Kaçar saat uyuyorlar?
Bu aralar aşırı huysuzTaşınma telaşına geldi offf...
Tabiki canim 2 cay bard tam bugday unu yarim cay bard irmik 2 cay bard pirinc unu 4 yk tuzsuz tereyag 1 yk yogurt butun malzemeleri karistr yogur yuvarlayarak uzun seritler yap kes uzerini ciz 175 derecede pisir
sende de mi gece kalkmalar var canım maşallah benim bebis her saat başı kalkıyor hiç bi çözümde bulamadım. sabah kalkıp ise gitmesi var bi de bununSabah 6.30 da kalkiyor kahvalti yaptiriyorum altini temizliyorum biraz oynuyorum 9 gibi yatiyor 1.5 saat uyuyor sonra 10.30 dan 15 e kadar uyumak bilmiyor sonra uyuyor 17 de uyaniyor saat 22 civarida gece uykusuna yatiriyorum gece bin defa kalkmalar var bide
tabiki söyleyecen kocana kendi olsa söylemeyecek mı sanki. Allah aşkına Toruna bakmanin lafı mı olur ya.
2 yıl once eltinin kızına bakti ee o büyükmus benim yavrum yattigi yerde oynuyor kendi kendine kayinpeder hasts onu one sürüyor danki 24 saat sende kalsin demisim Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin yawrum grip olmus cok fena dış krizi bi yandan bu hafta cok berbatti gecmek bilmiyor sanki o kadar yorgunum kiOkula götürüp derse alayımda çekirdekten yetişsin dimi deseydin Allahım neden böyle oluyor neden kız anneleri bu kadar fedakar ve ince düşünürken erkek anneleri nasıl doğurduysa öylede baksın mantığında anlamıyorum anlayamıyorum
Canim pekmez pisirildigi zamn kanserojen madde aciga cikiyor o yuzden icine degilde yedirirken koyman daha iyi olur ama meyve yumurta katabilirsin mesela elma yakisirchocolate19 canım bu bisküviye hurma püresi,pekmez falan katsak ii olurmu yoksa bozulurmu sence, besleyiciliğini arttırsak diye
Surekli kalkiyor ac oldugu icinde degil yuzumu gozumu parmakliyo sacimi cekiyor senin is daha zor canim ben gunduz yarim saat kestiriyorum ilac gibi geliyor bugun buyuklerim uyutmadi sinirliyim yasende de mi gece kalkmalar var canım maşallah benim bebis her saat başı kalkıyor hiç bi çözümde bulamadım. sabah kalkıp ise gitmesi var bi de bununne zaman değişecek acaba uyku düzeni
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin2 yıl once eltinin kızına bakti ee o büyükmus benim yavrum yattigi yerde oynuyor kendi kendine kayinpeder hasts onu one sürüyor danki 24 saat sende kalsin demisim Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin yawrum grip olmus cok fena dış krizi bi yandan bu hafta cok berbatti gecmek bilmiyor sanki o kadar yorgunum ki
Hepsi iyiler cok sukur buyukler okullu oldular kucuk onlar olmadan mutsuz aglak bisey oldu 3 unu birden sunnet yaptirdim iyilestilerNerede oldugumu ben bile bilmiyorum. Çok yoğun başladı okul.Sanki her şey başımda gibi. Bazen bebeğim den dolayı yasal haklarım olduğu unutuluyor vs.
Bunun dışında bakıcı ayarladım. Ama icim içimi yiyor. Yok çok zor. Kv kp bahane etti vs kp gelmek istemiyor. Kv normal şekilde kalmadı. Mecburen bakıcı ayarladım. Salı günü başlayacak. Gurbette olmak çok Zormus... bugün çok yorgun yüreğim. Oğlumu tanımadığım birine nasıl bırakacağım bilmiyorum(
Sen nasılsın canım. Senin oğlanlar nasıl :) umarım ucude iyidir
Birde elti kızına baktı seninkine mırın kırın yapıyor pes pes bu insanları anlamıyorum ya benim annemle aramda yarım saat mesafe var ama çooooook trafikli yollar her akşam git gel 2 saate kesin çıkar e hergün görmeyincede benim yüreğim dayanmaz annem ben gelir gider bakarım ama kv altlı üstlü oturuyorsun laf yapar sen arada kalırsın dedi önceden konuştuğumuzda tabi ozaman kv ben bakcam diye atıp tutuyor dün bende eşime dedim annem bakar senin annen işi bırakmayacaksa dedim ben tek çocuğum annem bebeğim için deliriyor ikinci çocuğum olsa bu kadar severim ha sen ha o diyor2 yıl once eltinin kızına bakti ee o büyükmus benim yavrum yattigi yerde oynuyor kendi kendine kayinpeder hasts onu one sürüyor danki 24 saat sende kalsin demisim Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin yawrum grip olmus cok fena dış krizi bi yandan bu hafta cok berbatti gecmek bilmiyor sanki o kadar yorgunum ki
Hepsi iyiler cok sukur buyukler okullu oldular kucuk onlar olmadan mutsuz aglak bisey oldu 3 unu birden sunnet yaptirdim iyilestiler
canım teşekkür ederim önceden bazen sulu bazen normal yapıyordu bugün suluydu hep ve kızım hep iştahsız zorla birşeyler veriyorum birde su içmesi lazım ama oda herşey gibi zorla ya ağzını açmıyor ya gargara yapıp dışarı çıkarıyorçok geçmiş olsun canım sulu muydu peki? benimki devam etmedı yapmaya. tahliller temiz ise korkma bence bazen midelerinı üsutuyorlar ondan olabiliyor.ablama akşam sorarım onun anlamını ben bilmiyorum ne demek olduğunu
ne güzel inşallah bütün bebekler hep emer inan emmesini o kadar çok istedimki neler yapmadım ama malesef emmedi ve devam sütünüde sevmiyor çokaz içiyor dr anne sütü alanlar için normal dedi ek gıdaya zaten 6. ayda başlatıyor dr umuz içini ferah tut benim kızum emerken hep çok sulu yapıyorduevet hala anne sütü alıyor bebeğim ama ek gıdaya da başladık
benim kv de de dun 2.gun daha dersim 1saat uzadi diye okuka gotursen belki acir birakirlar seni diyor bana esime söyledim çıldırdı agzina geleni söyledi o hisimla bakiciyi ayarladik bakacagi bir ayda 3.5 saatti sonra annemler gelecekti annem hasta toparlanmayi bekliyordu dayanamadi kadin icm parçalandi sabah cocugu ilk kez gördüğü birine birakinca lafa gelince severler daha bir de ben suçlu oluyorum nite hemen yetiştirmisim kocama
canım herkes kv ler böyle malesef benimki doğumdan önceki akşam geldi eşimin zoruyla 10 gün kaldı kızının doğumuna 1 ay kala gitti çocuk 2 aylık oldu öyle geldi benim kuzımı görmeye bile gelmedi 2 saat nmesafede biz ayağına götürdük bayramda ama kızım durmadı onda e haklı hiç görmedi yavrum onunda pek umrunda değil zatende evde misafirler varkensahte sevgi gösterileri falan filan işte hepsi aynı benimde annem bakacak ama bel fıtığı var tansiyon var zorlanacak ama çok istiyor bakmayı kv hiç gelirim bende demediOkula götürüp derse alayımda çekirdekten yetişsin dimi deseydin Allahım neden böyle oluyor neden kız anneleri bu kadar fedakar ve ince düşünürken erkek anneleri nasıl doğurduysa öylede baksın mantığında anlamıyorum anlayamıyorum
ayy senindemi canım benim kızımda gözümü burnumu yüzümü parmaklıyor saçımı yoluyır gece sabahta uyanınca benim gözlerim kapalıysa yine aynısını yapıyorSurekli kalkiyor ac oldugu icinde degil yuzumu gozumu parmakliyo sacimi cekiyor senin is daha zor canim ben gunduz yarim saat kestiriyorum ilac gibi geliyor bugun buyuklerim uyutmadi sinirliyim ya
Em gıda olmadan gerekli vitamin vs alamaz diyorlar o yüzden korkuyorum. Ben de hiç ısrar etmiyordum Ama bugün ben okuldaydım annem ağlaya ağlaya yedirmiş. Ağlayıp ağzını açtıkça sokmuş ağzına. Böyle olsun da istemiyorum ben ağzını açmayınca hemen bırakıyordum.
canım benim kızımda çok iştahsız emmeyi bıraktı devam sütünü uykuda çok az içiyor günlük içmesi gereken miktarın yarısını bile içmiyor ek gıdazorla birkaç kaşık psikolojim bozuldu çok zayıf çünkü beslenmiyor en son alerji testi yaptırdım birşey çıkmadı gastro bölümüne götürdüm birşeyi yok dedi sana kreşte söylenenleri söyledi ama kızım 10 saat aç kaldı banamısın demedi yine zorla biaz yedirdim ne yapsam bilmiyorum birde ishal şimdi beslenme çok düzensizBen ilk oglumda cok zorluk cektim. Cok istahsiz bir cocuk. Hep %3 percentil oldu. Zorladim, TV karsisinda yedirdim, rusvet verdim. Yani yapilmayacak herseyi yaptim. Yine istedigi kadar yedi. O iki yasinda iken amerikaya geldik. Burada krese basladi. Kreste asla israr etmediler.beni bu konuda uyardilar.o bir birey istedigi kadar yer acikip acikmadigini o bilir. Karismayin sakin dediler. Bir Ogun yemezse acikir sonra yer, alternative sunmayin dediler. Gercekten dediklerini yaptim cunku her yolu denemistim bir bu kalmisti. Oglum duzeldi istahi daha iyi. Istedigi seyleri yiyor takilmiyuorum hic herseyi tam olsun dive. Kilo bile aliyor artik. Simdi ikinci oglumda asla Ayni hataya dusmuycem.
geçmiş olsun canım umarım gribi çok çabuk atlatır dışıde sorunsuz çıkarır. boşver takma erkek aileleri ilginç oluyor amin kimseye muhtaç etmesin allah2 yıl once eltinin kızına bakti ee o büyükmus benim yavrum yattigi yerde oynuyor kendi kendine kayinpeder hasts onu one sürüyor danki 24 saat sende kalsin demisim Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin yawrum grip olmus cok fena dış krizi bi yandan bu hafta cok berbatti gecmek bilmiyor sanki o kadar yorgunum ki
ay aynen benimkide öyle bütün yüzüm tırmik içinde bi de bazen kalkıp oynuyor çok Gülesim geliyo. benimki illa emiyo bende aç olduğu için sanmıyorum alışkanlık haline gelmiş ondan diye düşünüyorum. senin 3 oğlun vardı di mi allah bağışlasinSurekli kalkiyor ac oldugu icinde degil yuzumu gozumu parmakliyo sacimi cekiyor senin is daha zor canim ben gunduz yarim saat kestiriyorum ilac gibi geliyor bugun buyuklerim uyutmadi sinirliyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?