2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebeğim günde 6 kez kaka yapıyor normalmi bu acaba 3-4 gündür böyle birşeyler yer yemez yapıyor hemen zaten zorla azıcık yiyor onuda çıkarıyor hemen bazen katı bazen sulu yapıyor
dün benim bebis de 4 kez yaptı çok şaşırdık ama normal bi kakaydi. annem üsutMuştür dedi

Arkadaşlar oğlum yedi buçuk aylık oldu fakat ek gıda yemiyor günde yendiği ek gıda 2 tatlı kaşığını geçmez. Ne yapayım da yedireyim bilemiyorum artık iyice sinirlerim bozuldu.
zorlama canım elbette yiyecek. neleri sevdiğine odaklan sürekli ondan ver sonra içine farklı şeyler ekle. benim bebis yiyodu da hastalandı iştahı kapandı . şimdi bazen kaşık ile yemek istemıyor bazen sadece elimle yedirdigimde yiyor. belki senin bebeğinin de bu şekilde şifreleri vardır

Canım bnm bebeğim her gün 4. 5 kaka yapıyor doktara sordum normal dedi
Sağol canım iyi normal olmasına sevindim uzun zamandır günde ya bi kez yapıyor ya da yapmıyordu bu kez öyle olunca neden diye sordum . iyi ya rahatladim şimdi

Yaa, cidden sevindim. Tecrübelerinize ihtiyacim var. Ins biz de rahat kullanabiliriz. Peki rahatlama vs etkilerini görmeye basladiniz mi?:)
Cnm salyası çok akmıyordu zaten ama yutuyordu o da öksürtüyordu şimdi kesildi. Bir iki gündür yine sık uyanıyor 2-3 saate bir ama takmasak daha mı kötü olurdu bilmiyorum geçen gün duştan sonra unutmuşuz takmayı saat başı bazen daha kısa uyandı çok bağırdı uykuya dalmakta zorlandı belli çok ağrısı vardı hiç istememe rağmen calpol vermek zorunda kaldık yani tesadüf mü etti kolyeden mi kesin konuşmak zor ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum fayda ettiğine inanıyorum

Canım kreşte nasıl olacak birebir ilgi? Kalabalık değil mi? Ortam nasıl acaba? Ana okulu ok ama kreş durumunu öğretmen olmama rağmen bilmiyorum.araştırmadım da...

Canım kreşte nasıl olacak birebir ilgi? Kalabalık değil mi? Ortam nasıl acaba? Ana okulu ok ama kreş durumunu öğretmen olmama rağmen bilmiyorum.araştırmadım da...
önceden kreşte çalıştım kısa bi süre atanmadan önce.bi arkadaş bebeklere bakıyordu 3 tanelerdi zor durumda kalınca hepimiz yardimci oluyorDuk. ama şimdi çok başka bi şehirdeyım burda nasıl pek bilgim yok eşim bakmış iyi dedi ama ben henüz tam araştırmadim. en azından kamera sistemi var ordan takip ederim düşünüyorum. ben de bırakmak istemiyorum ama yapacak başka bi şey yok maalesef

Canım Çorbanın içine bisküvi koy. Kayısı ile irmiği haşla blendar dan çek yer bunu. Çorbayı ekmekle ver
Denerim ama çok umudum yok herşeyi tadımlık yiyor ve bırakıyor. İştah açıcı birşeyler yapmam lazım. Keçiboynuzu dediler ama küçük değil mi ki onun için de

Benim ki de yemiyor. Israr etmiyorum. He kadar isterse. Daha cok kucukler tatlar yeni. Simdi israr edip yemekten sogutmak istemiyorum. Ilk oglumda oyle bir hata yaptim 3 yasinda hala inatlasiyor. Meme yada mama veriyorum.
Em gıda olmadan gerekli vitamin vs alamaz diyorlar o yüzden korkuyorum. Ben de hiç ısrar etmiyordum Ama bugün ben okuldaydım annem ağlaya ağlaya yedirmiş. Ağlayıp ağzını açtıkça sokmuş ağzına. Böyle olsun da istemiyorum ben ağzını açmayınca hemen bırakıyordum.

Slm kizlar biz de dis donemindeyiz. Cumadan beri ishaldi saatte bir bez degistrdik nerdeyse hemde bayagi su gibi ve mukusluydu. pazartesi doktora gotrdum kaka testi falan yapildi cok sukur bir sorun yok sadece dise bagli ishal. Onceden cok guzel yiyen bebegim simdi agzini kitliyor memeyi bile cok az emiyor. Once 2 ust dis cikti bu hafta da 2 alt cikti ard arda. Doktor haslanmis patates ve pirinc unu yedir bol bol da su ver endise etme dedi.

Bebegim yumurtayi yemiyor onceleri 2 gunde bir az da olsa yiyordu ama disten dolayi simdi 1 cay kaşığıni ancak yiyor. Bir de benim ki illa kasik elimde olsun istiyor. 1 kaşık bisey yemeye heryerimiz batiyor. Kasim onun elinde bir elini de tabaktan tutuyor birlikte alip agzina götürüyoruz tabi onun da ne kadari agzina girerse.

Denerim ama çok umudum yok herşeyi tadımlık yiyor ve bırakıyor. İştah açıcı birşeyler yapmam lazım. Keçiboynuzu dediler ama küçük değil mi ki onun için de
Ben havucu cok kullaniyorum 3 gundur istahi iyi gibi canim havuc puresi havuclu muhallebi herseye havuc koymaya basladim belki faydasi olur

Onun eline baska bir kasik vermeyi denedinmi ben oyle yapiyorum elimdekine sarildikca elimdekini veriyorum digeriyle yediriyorum donusumlu olarak iki kasikla.yediriyorum bide yuzune ufleyince agzini aciyor

Ek gıdayımı reddedıyor? Benımkı tam 7 aylık kılosu 7800 boyu 69.5 cm. Bız 5 aylıkken basladık ek gıdaya. Devam mamasıda mı ıcmıyor pekı? Kasık mamaları denedınmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…