- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
dün benim bebis de 4 kez yaptı çok şaşırdık ama normal bi kakaydi. annem üsutMuştür dediKızlar bebeğim günde 6 kez kaka yapıyor normalmi bu acaba 3-4 gündür böyle birşeyler yer yemez yapıyor hemen zaten zorla azıcık yiyor onuda çıkarıyor hemen bazen katı bazen sulu yapıyor
zorlama canım elbette yiyecek. neleri sevdiğine odaklan sürekli ondan ver sonra içine farklı şeyler ekle. benim bebis yiyodu da hastalandı iştahı kapandı . şimdi bazen kaşık ile yemek istemıyor bazen sadece elimle yedirdigimde yiyor. belki senin bebeğinin de bu şekilde şifreleri vardırArkadaşlar oğlum yedi buçuk aylık oldu fakat ek gıda yemiyor günde yendiği ek gıda 2 tatlı kaşığını geçmez. Ne yapayım da yedireyim bilemiyorum artık iyice sinirlerim bozuldu.
Canım bnm bebeğim her gün 4. 5 kaka yapıyor doktara sordum normal dedidün benim bebis de 4 kez yaptı çok şaşırdık ama normal bi kakaydi. annem üsutMuştür dedi
Sağol canım iyi normal olmasına sevindim uzun zamandır günde ya bi kez yapıyor ya da yapmıyordu bu kez öyle olunca neden diye sordum . iyi ya rahatladim şimdiCanım bnm bebeğim her gün 4. 5 kaka yapıyor doktara sordum normal dedi
Bende biraz kakası geciksin kabız mı oldu diyorum. Günde 4 5 kez kaka yapıncaSağol canım iyi normal olmasına sevindim uzun zamandır günde ya bi kez yapıyor ya da yapmıyordu bu kez öyle olunca neden diye sordum . iyi ya rahatladim şimdi
o da normal canım 2 3 güne kadarBende biraz kakası geciksin kabız mı oldu diyorum. Günde 4 5 kez kaka yapınca
Cnm salyası çok akmıyordu zaten ama yutuyordu o da öksürtüyordu şimdi kesildi. Bir iki gündür yine sık uyanıyor 2-3 saate bir ama takmasak daha mı kötü olurdu bilmiyorum geçen gün duştan sonra unutmuşuz takmayı saat başı bazen daha kısa uyandı çok bağırdı uykuya dalmakta zorlandı belli çok ağrısı vardı hiç istememe rağmen calpol vermek zorunda kaldık yani tesadüf mü etti kolyeden mi kesin konuşmak zor ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum fayda ettiğine inanıyorumYaa, cidden sevindim. Tecrübelerinize ihtiyacim var. Ins biz de rahat kullanabiliriz. Peki rahatlama vs etkilerini görmeye basladiniz mi?:)
Canım kreşte nasıl olacak birebir ilgi? Kalabalık değil mi? Ortam nasıl acaba? Ana okulu ok ama kreş durumunu öğretmen olmama rağmen bilmiyorum.araştırmadım da...bakıcı tutmadim canım şimdilik annem bakıyor. ama 2 ay bakacak sadece o zamanda 9.5 aylık olacak kreşe verecem . bakıclar için ben de hep kötü şeyler duydum. kreşte çalışan bi arkadaşım bakıcıya verme dedi bakıcı ile büyüyen çocuklar illa bi sorun yaşamış diyor. Eşimde bakıcı olayina pek sıcak bakmıyor
önceden kreşte çalıştım kısa bi süre atanmadan önce.bi arkadaş bebeklere bakıyordu 3 tanelerdi zor durumda kalınca hepimiz yardimci oluyorDuk. ama şimdi çok başka bi şehirdeyım burda nasıl pek bilgim yok eşim bakmış iyi dedi ama ben henüz tam araştırmadim. en azından kamera sistemi var ordan takip ederim düşünüyorum. ben de bırakmak istemiyorum ama yapacak başka bi şey yok maalesefCanım kreşte nasıl olacak birebir ilgi? Kalabalık değil mi? Ortam nasıl acaba? Ana okulu ok ama kreş durumunu öğretmen olmama rağmen bilmiyorum.araştırmadım da...
Ben evde yapiyorum canim ekmegini buskivisini labnesini evde yapiyorumKızlar bebeğine cici bebe veren varmı
Denerim ama çok umudum yok herşeyi tadımlık yiyor ve bırakıyor. İştah açıcı birşeyler yapmam lazım. Keçiboynuzu dediler ama küçük değil mi ki onun için deCanım Çorbanın içine bisküvi koy. Kayısı ile irmiği haşla blendar dan çek yer bunu. Çorbayı ekmekle ver
Em gıda olmadan gerekli vitamin vs alamaz diyorlar o yüzden korkuyorum. Ben de hiç ısrar etmiyordum Ama bugün ben okuldaydım annem ağlaya ağlaya yedirmiş. Ağlayıp ağzını açtıkça sokmuş ağzına. Böyle olsun da istemiyorum ben ağzını açmayınca hemen bırakıyordum.Benim ki de yemiyor. Israr etmiyorum. He kadar isterse. Daha cok kucukler tatlar yeni. Simdi israr edip yemekten sogutmak istemiyorum. Ilk oglumda oyle bir hata yaptim 3 yasinda hala inatlasiyor. Meme yada mama veriyorum.
Burdsn biri veriyordu yanlış hatırlamıyorsamDenerim ama çok umudum yok herşeyi tadımlık yiyor ve bırakıyor. İştah açıcı birşeyler yapmam lazım. Keçiboynuzu dediler ama küçük değil mi ki onun için de
Ben havucu cok kullaniyorum 3 gundur istahi iyi gibi canim havuc puresi havuclu muhallebi herseye havuc koymaya basladim belki faydasi olurDenerim ama çok umudum yok herşeyi tadımlık yiyor ve bırakıyor. İştah açıcı birşeyler yapmam lazım. Keçiboynuzu dediler ama küçük değil mi ki onun için de
Onun eline baska bir kasik vermeyi denedinmi ben oyle yapiyorum elimdekine sarildikca elimdekini veriyorum digeriyle yediriyorum donusumlu olarak iki kasikla.yediriyorum bide yuzune ufleyince agzini aciyorBebegim yumurtayi yemiyor onceleri 2 gunde bir az da olsa yiyordu ama disten dolayi simdi 1 cay kaşığıni ancak yiyor. Bir de benim ki illa kasik elimde olsun istiyor. 1 kaşık bisey yemeye heryerimiz batiyor. Kasim onun elinde bir elini de tabaktan tutuyor birlikte alip agzina götürüyoruz tabi onun da ne kadari agzina girerse.
Ek gıdayımı reddedıyor? Benımkı tam 7 aylık kılosu 7800 boyu 69.5 cm. Bız 5 aylıkken basladık ek gıdaya. Devam mamasıda mı ıcmıyor pekı? Kasık mamaları denedınmı.Can'ım bebeğin ne kadarlık oldu. Ben hiçbirşey yediremiyorum artık sütüm de yetmiyor iki aydır hiç kilo almadı üstüne bir de kilo verdi. Sadece meme emmek istiyor sütüm de yemiyor artık. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?