2016 Şubat Anneleri

Benimkide oyle sadece anne diyo onun disinda bi heceleme yok yaa

Senin oglanla benmki aceleci sanirim benmkide oyle duvardan bile destek alip kalkmaya calsyoyaninda tutuncak bsy varsa kalkiyo sipa bide yorulunca yavasca popoyu yere koyuyo

Kolyeyi nereden aldınız ve fiyatı nedir?
Verazeyn.com sitesinden aldım. Piyasada sahtesi çok fazla burada sertifikasıyla gönderiyorlar bir de tavsiyeler üzerine güvenilir olduğu için burdan aldım hemen yolladılar. Çeşit tükendikçe sürekli değişiyor bizimki 85,90dı tükenmiş yenileri gelmiş. Tesadüf mü gerçekten faydası var mı bilmiyorum ama dün gece banyodan sonra takmayı unutmuşuz gece çok sık uyandı

bu kahvaltılıkları ayrı ayrı mı verıyorsunuz? bulamac mı yapıyorsunuz?

bu kahvaltılıkları ayrı ayrı mı verıyorsunuz? bulamac mı yapıyorsunuz?
Canım 2 gün öncesine kadar yumurta peynir pekmez ve ekmek içini karıştırıyordum mama gibi yağlı reçelli ekmeğidir çimdik çimdik yapıp veriyordum ama son günlerde bulamalı sevmemeye başladı herşeyi ayrı istiyor bende ayrı veriyorum

Anneler meraba, foruma girmiyordum neredeyse 2 haftadir, bugün girdim ve kehribar kolye ile ilgili paylasimlarinizi gördüm, aha dedim; yenice atesli hastalik gecirmis, istahimiz azalmis, yemek düzenimiz neredeyse allak bullak olmus ve de minnos zayiflamis haldeyken bana umut isigi oldu. Bagisikligi güclendirmesi, agiz suyu akmasini önlemesi ve dogal antibiyotik agri kesici olmasi vs. Hemen siparis verdim ama biraz daha arastirinca amerika ve kanada da bogulma ve yutma tehlikelerine karsi annelerin uyarilmasiyla ilgili yazilar da okudum. Aklim cok karisti.
Kullanan anneler ne diyorsunuz bu konuda??

Bende ilgileniyorum bu kolyeyi arastiriyorum en ucuzu 80 tl bugun markette bi bebegin boynunda gordum minik hic rahatsiz degildi ve kolye kucucuk cekistirmiyordu yani ama elleri sicak ya dedim hanim biraz grip dedi ama ona ragmen minik saglikli ve mutlu gorunuyordu yani grip filan olmasina engel degil ama belki hafif atlatiyordur sira bana geldi cok soramadim memnunuz ama daha disi yok 7.5 aylik dedi ama tosuncuktu masallah bilemedim alsam mi kilidine baktim vidali gibi gizli kilit pek kopacak gibi durmuyordu yani artik yayginlasiyor demekki kolye

Ben cidden inaniyorum bu tarz alternatif bulgulara, kizima ilk dogdugu günden beri her gün adacayi yagiyla masaj yaparim, kendim icin grip soguk alginliginda kekik yagi vazgecilmezimdir, ama kizim cok hareketli ve 1 dk yalniz birakinca parol ü bulup kabindan cikarip yalayan bi bebik o yüzden tereddüt ettim

Nerelerdesiniz kızlar,
Eskiden yarım saatte sayfalar dolardı, şimdi bakıyorum kaç gündür 2 sayfa anca olmuş demekli herkes bencilleri çözdü maşallah bize bu annelik işinide başardık bu gün asansörde yeni dogum yapmış komşuma yardım bile ettim tecrübeli anne olarak

Merhaba bende suvat annesiyle 2014 ve 2016 biraz tarif yazıyı size sabahları bulamaç tuzu alınmış peynir içine ıhlamur ve pekmez eklenip yedirilebilir.öğlen meyve yada yoğurt.isteyen meyveye dağa doyurucu olsun diye pirinç umutla yapabilir minik köfte etler yapılabilir isteyen kemik sulu çorba yapabilir bide ben muhallebisini sütle yapıyorum ama içine şeker koymadam irmik ve pirinç unu ile yapıyorum hemen sut 1 yaşına kadar yasak demeyin o verdigimiz tüm mamalar da sut tozu var doktorum öneriyor ver diyor.sebze buğulama yapabilirsiniz tüm bebislere sağlık diliyorum tarif çok var vakit yok yazmaya bu arada kızım oturuyor emeklemeye çalışıyor ama daha çok dönerek gidiyor bol bağırıp sesini dinliyor çağırın done done geliyor Sizinkiler nasıl

Merhabalar hanımlar benim bebeğim 2 nisan doğumlu mama sandalyesi ve oyun matı alıcam tavsiyeniz var mı acaba siz ne kullanıyorsunuz

bence bebekler eskisi gibi anne baba demiyor . bizim minnaktan anne baba beklerken ilk sözcüğü gel gel gel oldu:)ve el hareketi ile beraber:) herhalde bizden en çok bu sözcugü duydu:)

calisan anneler bebislerinize kim bakıyor biz kayinvalideyle anneme guvendik ama beklenmedik durumlar oldu galiba mecbur bakıcı tutucaz derslerim 8-11.30 arası süre kisa da olsa bi yabanciya emanet etmek cok zor geliyor bi de hep olumsuz şeyler duyuyorum bakicilarla ilgili sizler memnun musunuz sorun yaşayan var mi ? bu hafta 7 aylik olucak kuzum

Ben bakıcıya bırakıyorum. 4 - 5 kişiyle görüşmüştüm, onlar vazgeçmişti çok üzülmüştüm kimseyi bulamayacağım diye. Ama Allah karşıma öyle bir aile bıraktı ki kendi anneme bıraksam bu kadar aklım kalmaz. Çok iyi bakıyorlar ve çok seviyorlar şükür. Tatillerde bile arayıp soruyorlar neler yapıyor diye. İnşallah senin e karşına gönlüne göre biri çıkar. Kötü düşünme. Bebek de olsalar şimdiden başkasında mutlu olup olmadığını anlıyorsun, anlatıyorlar bir şekilde.

Keske vermeseniz ama caresiz kalmissaniz elbette bir yol arayacaksiniz bir kisinin insiyatifi yerine acaba 0-6 yas krese mi verseniz kamerali filan kresler var kamera olsun hem gorme sansiniz olur ben ikisinede gonderdim kamerali olmasi biraz daha iyi. iyi arastirmak lazim tabi en kiymetlimizi emanet edicez.

Kızlar bebeğim günde 6 kez kaka yapıyor normalmi bu acaba 3-4 gündür böyle birşeyler yer yemez yapıyor hemen zaten zorla azıcık yiyor onuda çıkarıyor hemen bazen katı bazen sulu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…