- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Kasıkta var mı şişlik cnm? Bizim testiste var şişlik sağ da arada kayboluyo yukarı aşağı iniyo testiste ama kasıkta yok birşey. Utangaç testis dediler ama tekrar götürmek istiyorumCnm hidrosel bizde de var bu testis daha buyuk... 2 yasina kadar takip inmezse operasyon...
Canim cok gecmis olsun. Umarim sorunsuz bir sekilde atlatir duzelir bebisin. Bak neler yasamissin simdi yaninda melek yüzlün. Allahim yavrularimizi bize bagislasin. Saglikli mutlu bi omurleri olsun.Allahim hepsine sifa versin kuzularimizin. Bizim de alt kirpiklerde sikinti var. dogdugundan beri dr dr gezdik ameliyat dediler. Dunya gozde bir esterik cerrah bakti yanlis teshis koymuslar kirpikler iceri degil yukari dogru dedi. 3 ay sonra bakalim duzelme olmazsa ameliyat dedi her yuzune baktigimda icim titriuor yemin ederim insallah gerek kalmadan duzelir diye dua ediyorum hep. Allahim hepsine sifa versin. Hamilelik riskliydi kalp hastasiyim diye dogum riskli dediler dogduk kuveze girdik sut aspirasyonu sebebiyle siddetli yaralar popoda laktoz intoleransi alerji gozler desen oyle Allah im beterinden korusun. Bir dr a demistim mutsuz bir bebek diye de mutlu bebek yoktur bu aylarda demisti daha 2 aylikken hep huzursuzdu yavrum sukurler olsun mutlu bir bebek artik. Beni gordugu anda siritmaya geciyor ya dunyalar benim oluyor yaaaaa :) :)
Canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin.Teşekkür ederim. Amin. Aslında bende pek istekli değilim ameliyata ama yapıcak bişi yok. Testisi bekledik insin diye hatta normalden daha fazla bekledik ama inmiyor işte. Pipi ucu dar olduğu için en kısa zmnda sünnet ettirin demişti dr umuz. Çocuk cerrahıda bebeğede yazık iki kere o ortama girmesin iki kere narkoz almasın 6. ayı bekleyelim dedi. Biz 7 yi bitirdik. İkisi bi arada yapılacak. Zor bi ameliyat değil diyorlar ama ameliyat diye geçmesi bile yetiyo insana.
İlk bizi alacaklar inşallah. 9 gibi. Gece 3 de sonra bişi vermeyeceğiz.
Amin canim Allahim hepimizin yavrularini korusun saglik sihhat versin. Insallah canimCanim cok gecmis olsun. Umarim sorunsuz bir sekilde atlatir duzelir bebisin. Bak neler yasamissin simdi yaninda melek yüzlün. Allahim yavrularimizi bize bagislasin. Saglikli mutlu bi omurleri olsun.
Cocuk gastroenteroloji uzmani bakiyor canim kizariklik disinda baska bir belirti var mi kusma ishal mukus kan huzursuzluk vsbebeginde inek sütü alerjisi olan anneler bunu testle mi ogrendiniz hangi bölümden, testin adi ne acaba emerken bi sorun yoktu ek gidada yoğurt,mama yerken bunların degdigi yerler kızario böcek ısırmis gibi oluyor alerjiden şüpheleniyorum
Biz kullanmıyoruz canım 6.ayda kan tahlili yapıldı bakıldı seviyeye onun sonucuna göre kullanmaya gerek yok dedi bizim dr.kızlar sağlık ocağın verdiği kan ilaçını kullanan var mı
içinde paraben yazıyor, başka merka kullanan öneride bulunablir mi
İnmemiş testis ameliyatı ve sünnet olacak.canım geçmiş olsun nr ameliyatı olacak bebiş Allah şifa versin hayırlısu ile anlatırsınız inşallah dualarım sizinle
Teşekkür ederiz canım. İnmemiş testis ameliyatı ve sünnet olacak. Amin.Canim cok gecmis olsun ne ameliyati olucak bebisin, tez zamanda iyilesir Insallah
Cnm geçmiş olsun. Tek taraftamıydı. Benim oğlanında şişlik var testisinde. Ama bizim arada iniyo çıkıyor. Çocuk doktoru utangaç testis dedi ama canımı sıkıyor bu durum siz nasıl anladınız? Cerraha mı gitmek lazım?
huzursuzluk var ama aşı yapildi disler de kasiniyor ben ondan olduğunu düşünüyorum bilemedim Teşekkür ederim canim cvbin icinCocuk gastroenteroloji uzmani bakiyor canim kizariklik disinda baska bir belirti var mi kusma ishal mukus kan huzursuzluk vs
Teşekkür ederiz canım. Amin.Canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin.
Günaydın güzel annelerbenim zilli kızım 6da uyandı şuan sabah uykusunu uyuyor birde yaramaz oldu ki sormayın emerken göğüs ucunu tutup tutup çekiyor daha tam çıkmayan bir dişi var 3 4 tane olsa ne yapıcam bilmem
Allahim hepsine sifa versin kuzularimizin. Bizim de alt kirpiklerde sikinti var. dogdugundan beri dr dr gezdik ameliyat dediler. Dunya gozde bir esterik cerrah bakti yanlis teshis koymuslar kirpikler iceri degil yukari dogru dedi. 3 ay sonra bakalim duzelme olmazsa ameliyat dedi her yuzune baktigimda icim titriuor yemin ederim insallah gerek kalmadan duzelir diye dua ediyorum hep. Allahim hepsine sifa versin. Hamilelik riskliydi kalp hastasiyim diye dogum riskli dediler dogduk kuveze girdik sut aspirasyonu sebebiyle siddetli yaralar popoda laktoz intoleransi alerji gozler desen oyle Allah im beterinden korusun. Bir dr a demistim mutsuz bir bebek diye de mutlu bebek yoktur bu aylarda demisti daha 2 aylikken hep huzursuzdu yavrum sukurler olsun mutlu bir bebek artik. Beni gordugu anda siritmaya geciyor ya dunyalar benim oluyor yaaaaa :) :)
Anladım cnm çok geçmiş olsun. Çocuk doktoru pek önemsemedi ama benim içim rahat değildi zaten. Ben de göstereyim cerraha genellikle takip ediliyormuş devam ederse ameliyatmış nette okudum. Gene bi doktor da görsün. Sağol cnm.Teşekkür ederiz canım. bizimkinin pipi ucu dar diye en kısa zamanda sünnet ettirin dedi. Onun için çocuk cerrahisine gittik. Oda sağ testisi inmemiş bunun dedi. 6.ayı bekleyelim inerse sdc sünnet inmesse her ikisini hallederiz dedi. İki kere narkoz almasın boşuna dedi. Bizim soldaki öyle bi görünüyo bi kayboluyor. İçin rahat etsin diye bi cerraha götür istersen. En azından usg çekip anlar. Utangaç mı inmemiş mi diye.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda ameliyata gerek kalmadan geçip gider. Onların bi gülücüğü yetiyor insana. Bi anda herşeyi unutabiliyosun. Rabbim herkesin yavrusuna şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?