Anladim canim. Canim benim doktorum ilac ismi yaziyor aliyorum gecmisti mesela, direk gel demiyor.. gecmezse gel diyor.Yağlı olduğunu hep düşündüm ama insan bilemiyorum. Usutt sanirim. Hep yerlerde sonucta.
Canım gecen ay doktora gidemedik ben de eylül basini bekliyordum gitmek için. Mukusa ek gıda ile bitecek diyordu bitmişti... Tekrar basladi. Usuttu sanırım. Doktoru ozelde degil maalesef tel yok soak için. Ozeldeli doktorlar felaket
Bence geç canım. Ben çok olmuştum 4 e geceli. 8500 filan kilosu
hmm kandan reflü tahlili olduğunu bilmiyordum bir ara gittiğim dr lardan biri tahlilsiz reflü demişti nükleer ortamda belli olur reflü falan gibi birşey demiştiKan da herseyine baktılar
Nişasta olsa ne olacakki canım nedenmiş?Canımfirkan arımama ben ilk kızımda kullanmıştım ama şimdi oğlumun dr u kesinlikle arımama verme nişasta var içinde diğer mamalardan verebilirsin dedi bide tahıllı mama versekmim7.aydan sonramıydı yoksa bilginiz varmı
O zaman korkma annesi sadece çok çok yumuşak birşey verme. Parmak batacak kadar pişiriyorum. Çokda iyiyiyor maşallah.teşekkür ederim canım . evet dış varmış gibi çiğneyerek yutuyor verdiğim yiyecekleri. hatta annemler eline salatalık verincede koparıp çiğneyerek yutuyordu çok büyük parçaları ise ağzından dışarı atıyordu. korkuyorum denemeye genedetekrar teşekkür ederim
Can'ım ben sebzelerle birlikte atıyorum sebzeler başlanırken o da pişiyor 1-2 çay kaşığı yeterli fazla koyma çünkü çok oluyorİrmiği sebzeye nasıl katıyorsunuz? Sebzeyle pişen suya mı katıyorsunuz? Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar.
Anladim canim. Canim benim doktorum ilac ismi yaziyor aliyorum gecmisti mesela, direk gel demiyor.. gecmezse gel diyor.
Can'ım ben sebzelerle birlikte atıyorum sebzeler başlanırken o da pişiyor 1-2 çay kaşığı yeterli fazla koyma çünkü çok oluyor
Canım hoşgeldin tekrar..hayırlısı olsun her zaman inşallah yaşadıklarının etkisini kısa zamanda atarsinMerhaba Herkese
Ben uzun suredır yoktum benı hatırlarmısınız bılmem.
Oglum 6 ay 10 gunluk oldu. Ben cok can sıkıcı olaylar yasadım bu surecte, bosandım da zaten. Detayına gırmek ıstemıyorum cunku yenı yenı unutmaya ve yenı hayatıma adapte olmaya basladım ama yenı dogum yapmıs bı kadının kaldıramayacı seyler yasandı dıyebılırım. Neyse zaten gecmıs gecmıste kaldı
Ogluma tek basıma bakıyorum, ıznım bıttı ustune yıllık ıznımı ve sut ıznımı toplu kullandım ve 3 ay da ucretsız ızın aldım. Ekım sonu ıse baslıyorum. Bakıcı bakıyordum fakat ben sabahın 6sında evden cıktıgımdan yatılı bakıcı bulmam gerektı, yatılı bakıcı ucretlerı 2500tl cıvarı mumkun degıl veremem. Yaza kadar malesef eskı kayınvalıde ve annem donusumlu bakacam. Sonrasında ne yapıcam bılmıyorum ama sımdıden dusunup canımı sıkmak ıstemıyorum. Eskı kayınvalıdeyle de mesafelı bır ılıskı yurutecegım yoksa psıkolojık olarak daha cok yıpranırım
Bız ek gıdaya 5. ayda basladım cunku kılo alımı azdı. Şu an 68cm ama kılosu 7500gram.
Ben sabahları sunları verıyorum
Patates haslıyorum ıcıne ya tuzsuz peynır ya labne ve pekmez koyuyorum(yumurtaya daha baslamadım)
Tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne labne ya da peynır ve pekmek (bazen de ekmek) koyuyorum
Oglen karısık sebze puresı verıyorum ama tel suzgecten gecıyorum, blendırla yaparsam tamamen pure yapmadan hafıf puturlu olmasına dıkkat edıyorum. Yanında gunluk sutten kendı yaptıgım yogurtu verıyorum.
Aksam da yıne tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorum. Kılo alımı bu ay ıyı olursa meyveyı ayrı verıcem, kasık mamasını sevsın dıye meyvelı yapıyorum.
Sımdılık tek bakıyorum yoruluyorum ama olsun oglum ıyı gelıyo, kımseyı ıstemıyorum yanımda. Eskı esım de haftada ıkı uc kez gelıp evde goruyor.
Bebısım henuz hasta olmadı dıslerı de cıkmadı:)
Canım ek gıda veriyorsan arada bir ağlıyorsa gaz sıkışması olabilir mi acaba yedirdiklerini bir gözden geçir birde büyük parçalı veriyorsan parçaları küçült inşallah düzelirKizlar kızım gece gunduz dirduk yere kaynar su dökülmüş gibi haykirarak ağlıyor. hic boyle görmemistim onu.dis mi acaba ya cik yoruldum. bir tuvalete gidemedim yaa
Nişasta olsa ne olacakki canım nedenmiş?
Tahıllı mamanın üzerindede 6 aydan itibaren diyor. Bir sakıncası olacagın
firkan canım nişasta şeker demekmiş şekerden dolayı önermiyolarmış, bende cicibebe veriyodum onada hayır dedi ama hipp in organik şekersiz bisküvisi var ondan alıcam yoksa bisküvi katmazsam yopurt yemiyo
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin afedersin ama ben son günlerde çok karışıgım ne ameliyatı oluyor bebeğin birde aç kalması ameliyat saati ile ilgili ameliyat saatini sabah erken saatlere alabilirlerse senin için çok iyi olurAmeliyat günümüz belli oldu. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Şimdilik tek sıkıntımız ameliyat günü 6 saat aç kalması lazım. Onu nasıl yapıcaz bilmiyorum. Emerek uyuyor. Emzik almıyor. Çok zorlanırsak sabah erkenden gelirsiniz serum takarız belki işe yarar dedi.
Hayırlısıyla atlatsak inşallah. Dua edin.
bizde de aynı durum var canım ortasi içe göçmeye başladı.Selam kızlar oyun parkı kullanan annelere bir sorum olacak oğlumu oyun parkına yatırdığımda ortası içine göçüyor sizinkilerde o şekilde mi yoksa yatak biraz ince geldi bana ondan olabiliri mi bir ihtimalde bizim yatağın altınla kumaş onun üstünde iki Demir çıta var ben yatağın altına ince bir sunta mı kestireyim yoksa kalın bir yatak mı alayım ne dersiniz
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin afedersin ama ben son günlerde çok karışıgım ne ameliyatı oluyor bebeğin birde aç kalması ameliyat saati ile ilgili ameliyat saatini sabah erken saatlere alabilirlerse senin için çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?