2016 Şubat Anneleri

Gunaydin .kizlar..bebisleriniz gece kaka yapiyormu..bizimki bi ara yapmiyordu..2 gundur gece kalkiyor zirt birt.meme agizda olcak bide kaka yapacak.2 kere kaka yapti dun gece..dokunan biseyler oldugundanmi yapiyo acaba.sut urünlerinden supheliyim ama peynir yogurt veriyorum.kaka disinda bariz bi sorun olmadi.cevremdekiler doyuyordur..vucut o saatte istiyordur takma diyor

Anladim canim. Canim benim doktorum ilac ismi yaziyor aliyorum gecmisti mesela, direk gel demiyor.. gecmezse gel diyor.

Nişasta olsa ne olacakki canım nedenmiş?
Tahıllı mamanın üzerindede 6 aydan itibaren diyor. Bir sakıncası olacagını sanmam
O zaman korkma annesi sadece çok çok yumuşak birşey verme. Parmak batacak kadar pişiriyorum. Çokda iyiyiyor maşallah.
Sert olan şeyleri yutamayayınca çıkarır. Sadece panik yapma kendi çıkarmasına izin ver. Çıkaramayıp morarırsa sen ters çevirip vuracaksın ilk yardım videoları var nette..

İrmiği sebzeye nasıl katıyorsunuz? Sebzeyle pişen suya mı katıyorsunuz? Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar.

Anladim canim. Canim benim doktorum ilac ismi yaziyor aliyorum gecmisti mesela, direk gel demiyor.. gecmezse gel diyor.

İşte devlette doktor tel yok ozeldeli doktorları hiç beğenmedim. Bu doktorunuz ozeldeydi devlete geçti kötü oldu böyle durumlar için.

Kızlar 3-4gündür kızım geceleri çok uyanıyor hem de ağlayarak.. Acaba aç mı kalıyor dedim dün akşam sütüme bikac kaşık toz mama katıp icirdim uyku arasında ama pek bi etkisi olmadı yine..hep memede durmak istiyor halbuki alıştırmadım da memede uyusun diye..napcam bilemedim
Bu arada kuzum sürü nmeye başladı poposu yer görmesin hemen kaçmaya başlıyor

Canım hoşgeldin tekrar..hayırlısı olsun her zaman inşallah yaşadıklarının etkisini kısa zamanda atarsin
İnsanları boşver ay çok zayifmis bilmem ne milletin ağzı durmaz hiç.. Benim bebegimin leylek gibi boyu var kilosu da iyi ama boyu uzun olduğundan kilolu durmuyor millet ay bu zayifmis diyor..boyunu görmüyor musunuz diyorum ama zayıf diyorlar tekrar..zayıf dedikleri bebek de 8 kilo yani..boşver milleti..sağlığı yerindeyse hele hiiiiiccc yani

Kizlar kızım gece gunduz dirduk yere kaynar su dökülmüş gibi haykirarak ağlıyor. hic boyle görmemistim onu.dis mi acaba ya cik yoruldum. bir tuvalete gidemedim yaa

Kizlar kızım gece gunduz dirduk yere kaynar su dökülmüş gibi haykirarak ağlıyor. hic boyle görmemistim onu.dis mi acaba ya cik yoruldum. bir tuvalete gidemedim yaa
Canım ek gıda veriyorsan arada bir ağlıyorsa gaz sıkışması olabilir mi acaba yedirdiklerini bir gözden geçir birde büyük parçalı veriyorsan parçaları küçült inşallah düzelir

Ameliyat günümüz belli oldu. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Şimdilik tek sıkıntımız ameliyat günü 6 saat aç kalması lazım. Onu nasıl yapıcaz bilmiyorum. Emerek uyuyor. Emzik almıyor. Çok zorlanırsak sabah erkenden gelirsiniz serum takarız belki işe yarar dedi.
Hayırlısıyla atlatsak inşallah. Dua edin.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin afedersin ama ben son günlerde çok karışıgım ne ameliyatı oluyor bebeğin birde aç kalması ameliyat saati ile ilgili ameliyat saatini sabah erken saatlere alabilirlerse senin için çok iyi olur

bizde de aynı durum var canım ortasi içe göçmeye başladı.

6. Ay aşılarımızı olduk gıcık oluyorum şu aşılara yavrum öyle huzursuz arada bağırıyor japon çizgi filmleri gibi yaşlar dışkırıyor güzel gözlerinden

Teşekkür ederim. Amin. Aslında bende pek istekli değilim ameliyata ama yapıcak bişi yok. Testisi bekledik insin diye hatta normalden daha fazla bekledik ama inmiyor işte. Pipi ucu dar olduğu için en kısa zmnda sünnet ettirin demişti dr umuz. Çocuk cerrahıda bebeğede yazık iki kere o ortama girmesin iki kere narkoz almasın 6. ayı bekleyelim dedi. Biz 7 yi bitirdik. İkisi bi arada yapılacak. Zor bi ameliyat değil diyorlar ama ameliyat diye geçmesi bile yetiyo insana.
İlk bizi alacaklar inşallah. 9 gibi. Gece 3 de sonra bişi vermeyeceğiz.

Kızlar merhaba benim çok büyük bir problemim var çarsamba günü iş başı yapıcam ve kızıö ne biberon alıo ağzına nede suluğunu alıo normalde su da içiodu sulukta bugün dısarıdaydım ben gelene kadar hiçbir şey yememiş normalde mama devam sütü kesinlikle içmio kendi sütümüde içmemiş napcamı bilemez haldeyim emmeden de uyumuo aglayıp duruo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…