Aynen.. Bu bizi düşünmüyor...Amaann yaa bence sen ciddi ciddi gizlice bi para at kenara esin para harcamayi.bilmiyor
Bizim.oğlan i şimdi uyuttum... Akşam 6 dan beri dogru düzgün mama almadı.. Bi yarim saat sonra verecem mamayi ,verecem mamayi :)))
Bu arada canım sıkkın.. Eşimle tartışıyoruz.. Ailesinin yanında ne kadar değişiyor. Benimle.bir laf bile etmiyor. Bugün evdeyim oglusla.ilgileniyorum. yigeni tepesinden inmiyor zaten 5 yaşını bitiriyor bu ay. Denize gittiler. Bana hiç. Birşey demedi.. Sonra ablasını aradı ben açtım.ablayi istedi musait değil dedim. Bana başka bir akrabaları hangi plaja gittiğini sordurdu ablasına. Nasıl.sinir oldum anlatamam. Söyledim falan.. 5 buçuk oldu akşam aradım bana gel diyor buraya.. Kapadım teli .. Gelince de masa kuruldu babamda geldi bugün buraya benimle dalga mı geçiyorsun giderken cagirmayip akşam çağırıyorsun dedim. Birşey diyemedi.
Yine bugün İst.dan komşumuz geldi 2 çocuğuyla bize uğradılar . ablasi da markete gidecekti onlar geldiler aşağıda arabadan iniyorlar hadi biz gidelim diyor eşime oda tamam dedi. Baktım.gidecek. nereye gidiyorsun eside geliyor dedim kaldı öyle evde..
Ya gerçekten suratım asiliyor. Çocuk kucakda zaten. İşlerim yetişmiyor dışarı çıkılacak ben afedersiniz lavaboya girmemisim hepsi çıkıyor benim.koca da dahil.. En son kalıyorum. Ya bir hazır mısın diye sorsana...
Ayrıca bu doğum parası yattı ya bize ablasının eline.cebini koydurtmuyoruz . 2 bine yakın para gitti 1 ay olacak. Bugün biraz dikkat et harcamalara dedim diye. Ben kötü oldum.
Bundan sonra kendimi düşüneceğim.. Evde kenarda birşey kalmadı. Çalışmıyorum.diye altınları, kalan son bileziği de satti. 6. Krediyi de çekti. Oğlumun kenarda 1.5oo var o kadar takisi geldi hepsi gitti.. Maaşında ekside .. Ama sormayın cookkkk zengin duruyor.. Ben zaten yok olsa bile yok demem.
Ben dikkat et dedim diye.. Bizi dusun Çalışmıyorum sen skintiya dusuyorsun dedim.diye... Surat yapıyor bana....
Ne geri kafaliyim.. Tatile geldim bir elbise aldım yanıma. Olmuyor elbiseler masraf olmasın dedim. Kendime özel birşey almiyorum. Ablasi kuaför parasını bile.ondan istiyor.
Yok arkadaş.. Bundan sonra değişecek herşey. İçimde güzel olan şeyleri hep sonduruyor.. O nu çok seviyorum. Kiyamiyorum .. Ama bakıyorum ben kiriliyorum, üzülüyorum..
Kendimi.dusunucem..
Yarın kuafore gidicem.. Kaşlarımi aldiricam.. Gerekirse elbise alicam beğendiğim. Burada abla verdi elbise günahını alamam kendi daha giymediği elbisesini bana verdi
Bundan sonra sizlere de söylüyorum kenara attigim paralardan 1 kuruşunu soylemicem. 1o TL birşey mi aldım 3o TL dicem.. Arasında ki parayı kenara aticam. Babası da birşey yapmadı oğluna..ben ogluma.yapicam Allah izin verirse.
Nisanliydik.beyaz eşyaları krediyle.aldık.. Herşeyi biz yaptık.. Babam.üzerine duseni yaptı.. Kp.birşey karışmıyor diye bende aileme.yük.olmadım..
Ya kzlar ne yazdım.ama ;( kusura bakmayın.. Öyle doldum ki bu akşam.
Sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi kimseye belli etmiyorum.. Ama.icim yangın yeri..
Yok hayır..Kıyamam sana canım benım bu dönemde insan daha fazla ilgi beklıyor cunku Bebek'le uğraşmaktan zaten kendımızı unutuyoruz hadi esın tatıl matil diye daldı gitti ablası da uyarmıyormu hadi esın gidiyor ablası senle takılıp hc degılse cocukla ilgilenemiyor mu biz mi anormalız ben anlamadım ınsanlar ne çöl bencil
hiç öyle deme canım niye yanlız kalasınbabalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))
Yahu sinir oluuyorum böyle yapan kocalaraBizim.oğlan i şimdi uyuttum... Akşam 6 dan beri dogru düzgün mama almadı.. Bi yarim saat sonra verecem mamayi ,verecem mamayi :)))
Bu arada canım sıkkın.. Eşimle tartışıyoruz.. Ailesinin yanında ne kadar değişiyor. Benimle.bir laf bile etmiyor. Bugün evdeyim oglusla.ilgileniyorum. yigeni tepesinden inmiyor zaten 5 yaşını bitiriyor bu ay. Denize gittiler. Bana hiç. Birşey demedi.. Sonra ablasını aradı ben açtım.ablayi istedi musait değil dedim. Bana başka bir akrabaları hangi plaja gittiğini sordurdu ablasına. Nasıl.sinir oldum anlatamam. Söyledim falan.. 5 buçuk oldu akşam aradım bana gel diyor buraya.. Kapadım teli .. Gelince de masa kuruldu babamda geldi bugün buraya benimle dalga mı geçiyorsun giderken cagirmayip akşam çağırıyorsun dedim. Birşey diyemedi.
Yine bugün İst.dan komşumuz geldi 2 çocuğuyla bize uğradılar . ablasi da markete gidecekti onlar geldiler aşağıda arabadan iniyorlar hadi biz gidelim diyor eşime oda tamam dedi. Baktım.gidecek. nereye gidiyorsun eside geliyor dedim kaldı öyle evde..
Ya gerçekten suratım asiliyor. Çocuk kucakda zaten. İşlerim yetişmiyor dışarı çıkılacak ben afedersiniz lavaboya girmemisim hepsi çıkıyor benim.koca da dahil.. En son kalıyorum. Ya bir hazır mısın diye sorsana...
Ayrıca bu doğum parası yattı ya bize ablasının eline.cebini koydurtmuyoruz . 2 bine yakın para gitti 1 ay olacak. Bugün biraz dikkat et harcamalara dedim diye. Ben kötü oldum.
Bundan sonra kendimi düşüneceğim.. Evde kenarda birşey kalmadı. Çalışmıyorum.diye altınları, kalan son bileziği de satti. 6. Krediyi de çekti. Oğlumun kenarda 1.5oo var o kadar takisi geldi hepsi gitti.. Maaşında ekside .. Ama sormayın cookkkk zengin duruyor.. Ben zaten yok olsa bile yok demem.
Ben dikkat et dedim diye.. Bizi dusun Çalışmıyorum sen skintiya dusuyorsun dedim.diye... Surat yapıyor bana....
Ne geri kafaliyim.. Tatile geldim bir elbise aldım yanıma. Olmuyor elbiseler masraf olmasın dedim. Kendime özel birşey almiyorum. Ablasi kuaför parasını bile.ondan istiyor.
Yok arkadaş.. Bundan sonra değişecek herşey. İçimde güzel olan şeyleri hep sonduruyor.. O nu çok seviyorum. Kiyamiyorum .. Ama bakıyorum ben kiriliyorum, üzülüyorum..
Kendimi.dusunucem..
Yarın kuafore gidicem.. Kaşlarımi aldiricam.. Gerekirse elbise alicam beğendiğim. Burada abla verdi elbise günahını alamam kendi daha giymediği elbisesini bana verdi
Bundan sonra sizlere de söylüyorum kenara attigim paralardan 1 kuruşunu soylemicem. 1o TL birşey mi aldım 3o TL dicem.. Arasında ki parayı kenara aticam. Babası da birşey yapmadı oğluna..ben ogluma.yapicam Allah izin verirse.
Nisanliydik.beyaz eşyaları krediyle.aldık.. Herşeyi biz yaptık.. Babam.üzerine duseni yaptı.. Kp.birşey karışmıyor diye bende aileme.yük.olmadım..
Sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi kimseye belli etmiyorum.. Ama.icim yangın yeri..
Aynen canim benmde erkek cocuk istememin tek nedenibabalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))
Canim ne kadar dolmussun malesef ailelerinin yaninda birqz degisiyolar biz dusunuyorz ama onlar dusunmuyo sonra uzulen biz oluyorz bosver ne istyosan al ben o konuda hic taviz veremiyorum kendi cunku cok para harciyo kiyafete cok para yatiriyo kendine bisey alinca banada almadan gelmiyo yoksa konuşur dururumBizim.oğlan i şimdi uyuttum... Akşam 6 dan beri dogru düzgün mama almadı.. Bi yarim saat sonra verecem mamayi ,verecem mamayi :)))
Kendimi.dusunucem..
Cnm kolayliklar diliyorum...Çaycım yok aslında .. ama sıkıntılı dönemler yaşıyorum canım valla şuan imkan olsa gider o homend çaycıyı nerde olsa bulurdum nimet gibi şuan o benim içingel görki şuanki şartlar ah ahhh sabır ver Allahım az kaldı. Kızım büyüecek ama bende tükeneceğim bu gidişle
Birer paket leblebiye alirik kizlari corum leblebisi
Allah yardımcınız olsun canım dualarimiz bütün guvenlik güçleri içinArkadaslar... esim bayramdan sonra sirnak'a gidiyor 2 yil tayini oraya cikti..... bugun kadir gecesi esim ve tum guvenlik gucleri icin dualarinizi eksik etmeyin olur mu¿ esimin adi caner dualarinizda yer vermeniz dilegiyle.... Allah tum dualarimizi kabul eylesin... Allah teroristlere izin vermesin.... Kadir geceniz mubarek olsun...
Babyneo mayo aldım canım ben, 5-10 kilo olan olmadı küçük geldi. 10-15 kg olan oldu.
Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.Canim yaa ugrastiriyor desene yumurcak seni bir soguk bir sicak su alsan nasil oluyor ya da o uyanmadan saati kurup kalksan az mi iciyor ki surekli kalkiyor
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..yemeyen çocuk zor canım yaa..Allah kolaylık versin..Arımama'yı genelde bebeklerin severek yediği söyleniyor gerçi kullanmadım ben bilmiyorum tam olarak ama oşekilde forumlarda okumuştum..denedin mi canım
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://canım kaç aylık oldu 4ayı geçtiyse tercihine göre muhallebi ya da kaşık maması versen olmaz mı hem sen dinlenirsin hem de bebek uyur dinlenir saat başı uyanmak onu da çok yorar seni de
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyormCanım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı.. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor neeCanım eğer uykuya kalmissam aynen bizimki de kıyamet koparıyor. Termosun her zaman sıcak olsun ve cam bir şişede soğuk suyun olsun canım. Diğer türlü skinti oluyor. Benim ki gece içtiği için ben 2 .5 saatte bir kalkiyorum o acikmadan hazırlıyorum biberona saldırıyor resmen. Gündüz jse mümkün değil 4o dk uğraşıyorum içmesi için. Sıcak su, soğuk su, biberon mama.. Elinin altında olsun canım. Mama ne kullanıyorsun. Eğer gece saat başı kalkıyor ise olcusunu arttir canım. Ama mama için mi kalkıyor yoksa gazi falan olduğu için mi
çaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.Akilli bebismis ki kendine kof kilo yapacak vitamin degeri dusuk besini almak istemiyor aferin ona..
Ya kendi evimiz deyken ilgilenir herşeyi yapar.. Ama burada değişti.. Burada da ilgisiz değil bebeğe karşı.. Bana karşı soğuk davranıyor.Yahu sinir oluuyorum böyle yapan kocalaraçocuğun senin biraz da sen ilgilensen ne olacak sanki babamızını evinden getirdik al biraz tut oyna ilgilen biz de biraz kendimize bakalım işimizi yapalım
yetiştirmekle alakalı bi durum bu diye düşünüyorum..benm kp eve gelince her işi yapar çok şükür eşiişmde öyle bana zaman bırakır ilgilenir kızımızla..olması gereken de bu zaten
Canim ne kadar dolmussun malesef ailelerinin yaninda birqz degisiyolar biz dusunuyorz ama onlar dusunmuyo sonra uzulen biz oluyorz bosver ne istyosan al ben o konuda hic taviz veremiyorum kendi cunku cok para harciyo kiyafete cok para yatiriyo kendine bisey alinca banada almadan gelmiyo yoksa konuşur dururum
Ya canim bizimki bakicida simariklik yapiyor bence, onu parmaginda oynatiyor resmen cok zeki bir bebek bu :) O yuzden bazen emmiyor mu acaba diyorum.. haftaya evdeyim bakalim degisicekmi durum :)Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyormsenin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee
Allah yardimcin olsun tez zamanda istahi artar inşallah yavrunun ilk dogdugunda oglum iki hafta emmedi mama almadi çok iyi anlıyorum seni Rabbim gücünü sabrini artirsinçaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?