2016 Şubat Anneleri

Kızlarr merhabalar herkese;
Epey mesaj birikmiş 600 küsür

İnş herkes iyidir. Bizim oyun halımız geldi ( bondigo) Çok sevdik, pek eğleniyoruz. Tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler..

Bu arada civilimden 100 liraya 20 lira hediye çekim var. 2 temmuza kadar geçerli. Ben kullanmyacam. Burdan bi arkadaş bi yardım için hediye çeki sormuştu sanki. O arkadaş veya ihtiyacı olan bi arkadaş bana özelden ulaşabilir mi ?

Kıyamam sana canım benım bu dönemde insan daha fazla ilgi beklıyor cunku Bebek'le uğraşmaktan zaten kendımızı unutuyoruz hadi esın tatıl matil diye daldı gitti ablası da uyarmıyormu hadi esın gidiyor ablası senle takılıp hc degılse cocukla ilgilenemiyor mu biz mi anormalız ben anlamadım ınsanlar ne çöl bencil

Yok hayır..
Haberim bile yok ,, kızını hazırlamış denize gideceklerinden. Ben uyutursam yarım saat carsiya indik sadece 1 -2/ kere.. Oda evw kahvaltılık ve market için.
Eşime gore ben anormalim

babalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))
hiç öyle deme canım niye yanlız kalasın ben anneciydiim mesela hiçte değişmedi kız evlat iyidir benim de 2 tane daha kızım olsa ne sevinirdimAllah evlatlarımızı hhayırlı yetiştirmeyi nasip etsin hepimizr

Yahu sinir oluuyorum böyle yapan kocalara çocuğun senin biraz da sen ilgilensen ne olacak sanki babamızını evinden getirdik al biraz tut oyna ilgilen biz de biraz kendimize bakalım işimizi yapalım
yetiştirmekle alakalı bi durum bu diye düşünüyorum..benm kp eve gelince her işi yapar çok şükür eşiişmde öyle bana zaman bırakır ilgilenir kızımızla..olması gereken de bu zaten

babalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))
Aynen canim benmde erkek cocuk istememin tek nedeni ama benim oglan babayi gorunce nasil seviniyo dun gece emzrmek icin aldm babayi gordu o karanlıkta onu izledi meme felan emmedi essek

Canim ne kadar dolmussun malesef ailelerinin yaninda birqz degisiyolar biz dusunuyorz ama onlar dusunmuyo sonra uzulen biz oluyorz bosver ne istyosan al ben o konuda hic taviz veremiyorum kendi cunku cok para harciyo kiyafete cok para yatiriyo kendine bisey alinca banada almadan gelmiyo yoksa konuşur dururum

Cnm kolayliklar diliyorum...

Arkadaslar... esim bayramdan sonra sirnak'a gidiyor 2 yil tayini oraya cikti..... bugun kadir gecesi esim ve tum guvenlik gucleri icin dualarinizi eksik etmeyin olur mu¿ esimin adi caner dualarinizda yer vermeniz dilegiyle.... Allah tum dualarimizi kabul eylesin... Allah teroristlere izin vermesin.... Kadir geceniz mubarek olsun...

Allah yardımcınız olsun canım dualarimiz bütün guvenlik güçleri için

Canim yaa ugrastiriyor desene yumurcak seni bir soguk bir sicak su alsan nasil oluyor ya da o uyanmadan saati kurup kalksan az mi iciyor ki surekli kalkiyor
Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.

yemeyen çocuk zor canım yaa..Allah kolaylık versin..Arımama'yı genelde bebeklerin severek yediği söyleniyor gerçi kullanmadım ben bilmiyorum tam olarak ama oşekilde forumlarda okumuştum..denedin mi canım
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..
canım kaç aylık oldu 4ayı geçtiyse tercihine göre muhallebi ya da kaşık maması versen olmaz mı hem sen dinlenirsin hem de bebek uyur dinlenir saat başı uyanmak onu da çok yorar seni de
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyorm senin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee

Akilli bebismis ki kendine kof kilo yapacak vitamin degeri dusuk besini almak istemiyor aferin ona..
çaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.

Ya kendi evimiz deyken ilgilenir herşeyi yapar.. Ama burada değişti.. Burada da ilgisiz değil bebeğe karşı.. Bana karşı soğuk davranıyor.

Aynen düşüncesiz oluyorlar.. Ama bu sabaha daha güzel başladım.. Kafama takmicam.. O nasıl davranıyor ise bende aynısını yapicam..
Gorsun bakalım.. Ben bizi düşünüyorum.. O ise gayet rahat..

Ya canim bizimki bakicida simariklik yapiyor bence, onu parmaginda oynatiyor resmen cok zeki bir bebek bu :) O yuzden bazen emmiyor mu acaba diyorum.. haftaya evdeyim bakalim degisicekmi durum :)

çaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.
Allah yardimcin olsun tez zamanda istahi artar inşallah yavrunun ilk dogdugunda oglum iki hafta emmedi mama almadi çok iyi anlıyorum seni Rabbim gücünü sabrini artirsin

Galiba oğlum ishal oldu kizlar sık emzirme dışında ne yapabilirim benim ishali kesici seyler yemem sutten ona geçerek ishale etki eder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…