sana neye bakarak kız dediler merak ettimYalan anam yalaaannn benimkine her zaman arkasi kiz dediler her defasinda oglum oldu
ayy canım benim geçmiş olsun kendine çok iyi bakman lazım anneler hasta olunca ev sistemi çöküyorOf bugün İstanbul neydi ya Nasıl yağdı o sırada hastanedeydik of Nasıl ıslandım Allah tan bebeklerin yağmurlukları vardı. Su oldum su. Tabi üstümde kurudu sonra koşturmasan terledim yine su oldum. O da kurudu şuan Ateş'im var
Nasil bir duygu suan muthisss ama o zamanlar cok zordu hiiicc bisey anlayamiyordum anneligimden hep is hep ugras bitmistim resmen en rahat 3. Yu buyutuyorum ne olursa olsun bunda rahatim en azindan abiler bazen bakiyorlar tabi simdiden 3 erkegin ergenligini dusunuyorum vayy halimeYa uc tane cocuk buyutmek nasil bir duygu.. yeniden hamile kal, dogur, kucuk hali filan.. ayhh bizim bir tanede pertimiz çıktı :))
Canım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı.. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim
Ilk oglum kiza benziyordu arkasi kiz dediler oglum oldu ikinciye baktilar bundan sonra kiz dediler hatta çin takvimine gore de kiz gozukuyordu ama oglan :)sana neye bakarak kız dediler merak ettim
canım ben ikizlerimde denedim büyüğe göre daha az emdikleri için bol mineralli vitaminli beslemeye çalışıyorum digerlerine gore daha az kimyasal olduğunu düşünüyorum umarım öyledir. baya sevdiler içine biskuvi de katiyorum eğer aclarsa cok güzel yiyorlaryemeyen çocuk zor canım yaa..Allah kolaylık versin..Arımama'yı genelde bebeklerin severek yediği söyleniyor gerçi kullanmadım ben bilmiyorum tam olarak ama oşekilde forumlarda okumuştum..denedin mi canım
çin takviminde benim ilki erkek ikincisi kız görünüyordu hepsi kız olduIlk oglum kiza benziyordu arkasi kiz dediler oglum oldu ikinciye baktilar bundan sonra kiz dediler hatta çin takvimine gore de kiz gozukuyordu ama oglan :)
Bi bize tutmadi deseneçin takviminde benim ilki erkek ikincisi kız görünüyordu hepsi kız oldu
bilge de öyleydi dondurunce kiziyordu yeni yeni dönmeye başladı ilk basta döner dönmez ağlıyordu ben sırt üstüne geri ceviriyordum simdi yuzustunde biraz oyalanabiliyorOglum artik mem_meee en_neee babbab_ba diyor ama haala dönmuyor ben dönduruncede kiziyor yuzustu durmaktan nefret ediyor
Hadi yaYalan anam yalaaannn benimkine her zaman arkasi kiz dediler her defasinda oglum oldu
Olsun kiz cock iyidir vefalidir erkekler unutur anneyi babayi ilerdetabi ki değil benim ilk kızın burnunda gözünün hemen yanında damar çok belirgin. öyle olunca 2.erkek olurmuş kimi öyle gordulerse hep erkek olmuş falan filan. geldi 2şer 2şer kızlar. bana hamileligimde de hep erkek mi diye sordular ilk 6-7ay popom buyumezdi sonradan çok kilo aldigimdan büyürdü o yuzden 6-7ay bu erkek diye inatlasanlar vardı hatta ikizlerde ikisi de erkek bence rüya gördüm rüyalarım hep çıkar diyenler de oldu. yok anam nasıl bi oğlak burcuysak kocam ben ve ikizler inadına kız dogurdum
Ha haa :) saclar filan varsa oyle zannederler sacli bebeler hele de yuzu ufak defekse hep kiz derler ac ta ustlerine isesinHadi yabenim oglani goren kiz saniyoda kiz demi diyolar halbuki kiyafetinden anlasilir yani yok her goren ya kiz miydi diyo en son pipisini acikta birakcam
Aynen saclar cok yuzude minnacik burnu felan findk gbiHa haa :) saclar filan varsa oyle zannederler sacli bebeler hele de yuzu ufak defekse hep kiz derler ac ta ustlerine isesin
Ya benm anlamadigim bu cocuk.2 aylikken donuyordu sonra donmez oldu sirtustu gidip.duruyor garip bebek ortamca ohlum simdi emekliyordubilge de öyleydi dondurunce kiziyordu yeni yeni dönmeye başladı ilk basta döner dönmez ağlıyordu ben sırt üstüne geri ceviriyordum simdi yuzustunde biraz oyalanabiliyor
Benim oglanda oyle saclar dokuldu ama agiz burun minnacik kafada ufakAynen saclar cok yuzude minnacik burnu felan findk gbi
Sorma bacimm bende de o var her dogumdan sonra oluyor zamanla geciyor kayganlastirici jel flan alYa kizlar iliski sirasinda kendimi cok kasiyorm bi gitmedi bu huyum en basindan beri bide smdi kuruluk var felaket canim yaniyo napablrm ki
Ya ben ilk evlendigimizden beri böyleyim ilk bi ay yapamamstk hatta ilk gece felan kaldi smdide ara veryrz baya ayda bi felan kurulukta oldu kan gelms hatta o kadar kastm ki kendmo bacaklarma kramp girdi agriyoSorma bacimm bende de o var her dogumdan sonra oluyor zamanla geciyor kayganlastirici jel flan al
hamileyken biri de erkek olsaydı diye dusunmedim diyemem. ama özellikle doğduktan sonra onları görüp de şu farklı olsaydı diyemiyor insan. CAN onlar CANAN onlar. çok şükür yaradana. hepimiz tadiyoruz yaşıyoruz bu duyguları. kız isteyip de oğlu olan erkek isteyip de kızı olan. bunlar kesinlikle kafaya takılacak seyler değil onca evlat sahibi olamayan hatta evladını bi şekilde kaybeden insanlar varken.benim en çok korktuğum ilk kizimdan sonra kimseyi sevemem heralde diyordum bazen de ilk kızımı daha mı az severim diye. ama Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki içimize biz bile şaşırıyoruz. ben üçünü de bu kadar deli bu kadar eşit sevebilecegimi düşünmezdim hem eşit hem değil gibi.hangisini kucağıma alsam onu daha çok seviyorum o an. oyyy kuzularim uyurken gidip bakayım şunlara. bu arada seviyorum ama gece uyuyunca daha çoook seviyorum hepsiniOlsun kiz cock iyidir vefalidir erkekler unutur anneyi babayi ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?