2016 Şubat Anneleri

ayy canım benim geçmiş olsun kendine çok iyi bakman lazım anneler hasta olunca ev sistemi çöküyor

Nasil bir duygu suan muthisss ama o zamanlar cok zordu hiiicc bisey anlayamiyordum anneligimden hep is hep ugras bitmistim resmen en rahat 3. Yu buyutuyorum ne olursa olsun bunda rahatim en azindan abiler bazen bakiyorlar tabi simdiden 3 erkegin ergenligini dusunuyorum vayy halime

yemeyen çocuk zor canım yaa..Allah kolaylık versin..Arımama'yı genelde bebeklerin severek yediği söyleniyor gerçi kullanmadım ben bilmiyorum tam olarak ama oşekilde forumlarda okumuştum..denedin mi canım
canım ben ikizlerimde denedim büyüğe göre daha az emdikleri için bol mineralli vitaminli beslemeye çalışıyorum digerlerine gore daha az kimyasal olduğunu düşünüyorum umarım öyledir. baya sevdiler içine biskuvi de katiyorum eğer aclarsa cok güzel yiyorlar

ben yine dışardan iftardan geliyorum yok kızlar sakın evde durmayın çıkın hava alın. kucak seven bi cocugunuz varsa da ev yerine disarda kucaginizda tutun en azından hava almış olursunuz zaten bi kaç gün çıkınca arabalarına alışıyorlar dışarda gezdiğimiz sürece veya hareket olduğu sürece sesleri çıkmıyor. yine kalabalık bir grup yemekteydik eşim çocukları birine veriyor elden ele dolastiralim abiler ablalar diye diye sattık çocukları yemeğimizi yedik. zaten herkes bebisleri merak ediyor 5-10dk tutsa 1saat havadan rahat etmiş oluyoruz unutmayın cocuklar gezmeyi hep sever yeter ki uyanır uyanmaz emzirin altını temizleyin çıkın dışarı. dışarda da ek gıdasını verin havadan 2saat rahatsiniz bi de gezerken uyurlarsa ohhhhh bi kahve keyfi de ekstrası

Oglum artik mem_meee en_neee babbab_ba diyor ama haala dönmuyor ben dönduruncede kiziyor yuzustu durmaktan nefret ediyor

Oglum artik mem_meee en_neee babbab_ba diyor ama haala dönmuyor ben dönduruncede kiziyor yuzustu durmaktan nefret ediyor
bilge de öyleydi dondurunce kiziyordu yeni yeni dönmeye başladı ilk basta döner dönmez ağlıyordu ben sırt üstüne geri ceviriyordum simdi yuzustunde biraz oyalanabiliyor

Olsun kiz cock iyidir vefalidir erkekler unutur anneyi babayi ilerde

Hadi ya benim oglani goren kiz saniyoda kiz demi diyolar halbuki kiyafetinden anlasilir yani yok her goren ya kiz miydi diyo en son pipisini acikta birakcam
Ha haa :) saclar filan varsa oyle zannederler sacli bebeler hele de yuzu ufak defekse hep kiz derler ac ta ustlerine isesin

Ya kizlar iliski sirasinda kendimi cok kasiyorm bi gitmedi bu huyum en basindan beri bide smdi kuruluk var felaket canim yaniyo napablrm ki

bilge de öyleydi dondurunce kiziyordu yeni yeni dönmeye başladı ilk basta döner dönmez ağlıyordu ben sırt üstüne geri ceviriyordum simdi yuzustunde biraz oyalanabiliyor
Ya benm anlamadigim bu cocuk.2 aylikken donuyordu sonra donmez oldu sirtustu gidip.duruyor garip bebek ortamca ohlum simdi emekliyordu

Sorma bacimm bende de o var her dogumdan sonra oluyor zamanla geciyor kayganlastirici jel flan al
Ya ben ilk evlendigimizden beri böyleyim ilk bi ay yapamamstk hatta ilk gece felan kaldi smdide ara veryrz baya ayda bi felan kurulukta oldu kan gelms hatta o kadar kastm ki kendmo bacaklarma kramp girdi agriyo

Olsun kiz cock iyidir vefalidir erkekler unutur anneyi babayi ilerde
hamileyken biri de erkek olsaydı diye dusunmedim diyemem. ama özellikle doğduktan sonra onları görüp de şu farklı olsaydı diyemiyor insan. CAN onlar CANAN onlar. çok şükür yaradana. hepimiz tadiyoruz yaşıyoruz bu duyguları. kız isteyip de oğlu olan erkek isteyip de kızı olan. bunlar kesinlikle kafaya takılacak seyler değil onca evlat sahibi olamayan hatta evladını bi şekilde kaybeden insanlar varken.benim en çok korktuğum ilk kizimdan sonra kimseyi sevemem heralde diyordum bazen de ilk kızımı daha mı az severim diye. ama Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki içimize biz bile şaşırıyoruz. ben üçünü de bu kadar deli bu kadar eşit sevebilecegimi düşünmezdim hem eşit hem değil gibi.hangisini kucağıma alsam onu daha çok seviyorum o an. oyyy kuzularim uyurken gidip bakayım şunlara. bu arada seviyorum ama gece uyuyunca daha çoook seviyorum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…