• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum. :KK43:

Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..

5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://

Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyorm :KK70: senin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide :deli:
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee:110:
Allah kolaylik versn canim insallah icer mamayi her zman mi byle yeni mi yapiyo benmkide bi ara memeyi almiyodu nasl uzulmstu zar zor emzryodm bide sadece emiyodu mama felan da vermyodm almasa cok uzulurdum cok sukur arada oluyo ama geciyo

Ya uc tane cocuk buyutmek nasil bir duygu.. yeniden hamile kal, dogur, kucuk hali filan.. ayhh bizim bir tanede pertimiz çıktı :))

Canım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı :KK43: .. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim :KK43:
canım kilo alması için hangi mamayı veriyorsun?benimki de zayıfladı buaralar..ek gıdaya geçmeden önce kilo alsın istiyorum:kk77:

Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum. :KK43:

Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..

5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://

Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyorm :KK70: senin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide :deli:
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee:110:
Cok hareketli bebegim ya, acayip hic mi durmaz bir bebek.. simdi surunuyorda yari surunuyor yari emekliyor, halida turluyor resmen. Tek hareket etmedigi zaman yattigi zaman, onda bile donuyor garip garip sekillere girip uyuyor, basini poposuna degdiricek resmen bir gorsen, boynu agriyacak diye odum kopuyor devamli kontrol ediyorum bu yuzden :P Yazarken bile yoruldum resmen yaa :))

benimki de öyle..aptamil almıştım ama her yapmamda çöpe gitti..biberonu da sevmiyor..belki başka bi marka biberon alsam daha rahat emer alışmalı çünkü artık:KK43:
Öff şu mamaaların küçük porsiyonlarınıda yapsalar ne güzel olurdu. Bebegin ne sevecegini bilemiyor insan. Deneme boyları olsa ne güzel olurdu.

Maalesef biz düşünüyoruz herşeyi. Ben rahat edeyim.biraz da.. Bakalım nasıl bir şeymiş rahat olmak
Cok guzel bisey tavsiyr ederm:D benm annemde kendinden baska herkesi dusunur kardeşlerini babasini annesini beni babami ama annemi düşünen var mi yok onuda ben dusunuyrm. Bak bisy aliyorm annemede aliyim diyorm hemen

Cok hareketli bebegim ya, acayip hic mi durmaz bir bebek.. simdi surunuyorda yari surunuyor yari emekliyor, halida turluyor resmen. Tek hareket etmedigi zaman yattigi zaman, onda bile donuyor garip garip sekillere girip uyuyor, basini poposuna degdiricek resmen bir gorsen, boynu agriyacak diye odum kopuyor devamli kontrol ediyorum bu yuzden :p Yazarken bile yoruldum resmen yaa :))
Benimki uyurken bile durmuyo yaa yatagin icinde ordan oraya gidiyo en son parmakliklardan bacaklar asaga sarkmış donemeyince uyandi bagiriyodu kafasini cikarablse cikarir heralde :D gecende surunerek kanepenin altina gtms bi bacakla bi kol altinda kafa giremedigi icin yarisi kalms disarda yurumeye baslayinca napariz acaba :D

kızlar acil yorumunuza gore satın alıcam hemen:) bu hoppalalar var ya kullanan oldu mu hıc. ben yurutec almak ıstemıyorum bu zıpzıplar nasıl acaba ? alsam mı yoksa gereksız mı

Eklentiler

• Bright-Starts-Aktivite-Merkezi-Hoppala-Playful-Pals--36262.webp
    Bright-Starts-Aktivite-Merkezi-Hoppala-Playful-Pals--36262.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Ya canim bizimki bakicida simariklik yapiyor bence, onu parmaginda oynatiyor resmen cok zeki bir bebek bu :) O yuzden bazen emmiyor mu acaba diyorum.. haftaya evdeyim bakalim degisicekmi durum :)
Haha yerim ben onun zekasını maşallah uzay'a :) bakıcıyı kandırır seni kandıramaz annesi olaya bir anne müdahalesi şart :D

Allah yardimcin olsun tez zamanda istahi artar inşallah yavrunun ilk dogdugunda oglum iki hafta emmedi mama almadi çok iyi anlıyorum seni Rabbim gücünü sabrini artirsin
Amin canım çok sağoll. Gerçekten yavrularımız aç kalınca bizde açız. Yeterki bişey yesin diyoruz. üzülüyoruz..annelik böyle imiş. Hepimizin evladına sağlık sıhhat versin Rabbim..

Back
X