Yoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyorm

senin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide

her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee