- 30 Ocak 2015
- 18.734
- 20.899
- 598
- 29
O rahatsa sende rahat ol düşünme bosver butun herseyo kadinlar dusunmek zorunda miAynen düşüncesiz oluyorlar.. Ama bu sabaha daha güzel başladım.. Kafama takmicam.. O nasıl davranıyor ise bende aynısını yapicam..
Gorsun bakalım.. Ben bizi düşünüyorum.. O ise gayet rahat..
Canim biraz muz versen biseyler vermeye baslamis miydin su icir bide su kaybetmesnGaliba oğlum ishal oldu kizlar sık emzirme dışında ne yapabilirim benim ishali kesici seyler yemem sutten ona geçerek ishale etki eder mi acaba
Allah kolaylik versn canim insallah icer mamayi her zman mi byle yeni mi yapiyo benmkide bi ara memeyi almiyodu nasl uzulmstu zar zor emzryodm bide sadece emiyodu mama felan da vermyodm almasa cok uzulurdum cok sukur arada oluyo ama geciyoYoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyormsenin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee
canım kilo alması için hangi mamayı veriyorsun?benimki de zayıfladı buaralar..ek gıdaya geçmeden önce kilo alsın istiyorumYa uc tane cocuk buyutmek nasil bir duygu.. yeniden hamile kal, dogur, kucuk hali filan.. ayhh bizim bir tanede pertimiz çıktı :))
Canım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı.. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim
sma canim.. ama pekte emdigi soylenemez, sevmiyor mamayicanım kilo alması için hangi mamayı veriyorsun?benimki de zayıfladı buaralar..ek gıdaya geçmeden önce kilo alsın istiyorum
canim ek gıda ya gecmedik arada su veriyorum daha 4-bucuk aylik oglumCanim biraz muz versen biseyler vermeye baslamis miydin su icir bide su kaybetmesn
Cok hareketli bebegim ya, acayip hic mi durmaz bir bebek.. simdi surunuyorda yari surunuyor yari emekliyor, halida turluyor resmen. Tek hareket etmedigi zaman yattigi zaman, onda bile donuyor garip garip sekillere girip uyuyor, basini poposuna degdiricek resmen bir gorsen, boynu agriyacak diye odum kopuyor devamli kontrol ediyorum bu yuzdenYoo yaptığım mamayı bitirmiyor bile. Ne zaman kalkacağı belli olmuyor bir buçuk saatte bir nadiren 2 saatte bir ama genellikle saat başı uyanıyor.. ve benim gerçekten pertim çıkıyor mamasını da içmiyor bazen deli oluyorum.
Sağol canım hemde çokk zorr napcağmı şaşırdım sütüm yok bari iştahlı olaydı kızım... arımama denemedim ama bende duymuştum.. bide onu deneyeyim inşallah sever..
5. Ayı bitircek yakında.. muhallebi, aptamilin kaşık maması,.yemedi diye sulandırıp biberonda denedim içmedi, cici bebe dâhi denedim huysuzz kabul etmiyor illa ikimizide yıpratacak da öyle büyücekk ://
Hoşbuldukk canımm :)) keşke kızımdan fırsat kalsada daha çok girsem foruma.. inan mamayı bile eskisi gibi içmiyor artık eskiden son damlaya kadar içerdi şimdi biberonun ucu ağzına değince kafasını çeviriyor aç bile olsa. nasıl bi kafası var bu kızın anlam veremiyormsenin oğlanda maşallah bazen benim kıza benzetiyorum ikiside bol saçlı ondan mıdır nedir :) bunların yedikleri saçlarına gidiyor galibaa baksana. Seninkide zayıf benimkide
her mamayı denedim canım aptamil, hero baby, bebelac diğerlerine gücüm yetmiyor. bu üç mamada da sonuç hüsran. Kızım içse ölçüyü artıtırm ama içmiyorda. Bazen açsa da içmiyor. 4 ölçek yapıyorum bitiremiyor .aslında önceden böyle değildi muhakkak etkileyen bişey var dediğin gibi belki gazı vardır yada ek gıda ağır mı geliyor nee
benimki de öyle..aptamil almıştım ama her yapmamda çöpe gitti..biberonu da sevmiyor..belki başka bi marka biberon alsam daha rahat emer alışmalı çünkü artıksma canim.. ama pekte emdigi soylenemez, sevmiyor mamayi
Cok az ezip versen sorun olmaz canim bizimkide 5 aylik 1 hafta önce biraz muz vermstm bi cay kasigi ancacanim ek gıda ya gecmedik arada su veriyorum daha 4-bucuk aylik oglum
Canım sma denedinmi birçok bebek seviyormuş.çaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.
Öff şu mamaaların küçük porsiyonlarınıda yapsalar ne güzel olurdu. Bebegin ne sevecegini bilemiyor insan. Deneme boyları olsa ne güzel olurdu.benimki de öyle..aptamil almıştım ama her yapmamda çöpe gitti..biberonu da sevmiyor..belki başka bi marka biberon alsam daha rahat emer alışmalı çünkü artık
O rahatsa sende rahat ol düşünme bosver butun herseyo kadinlar dusunmek zorunda mi
Cok guzel bisey tavsiyr edermMaalesef biz düşünüyoruz herşeyi. Ben rahat edeyim.biraz da.. Bakalım nasıl bir şeymiş rahat olmak
Hic gzel degl ben ilk ay kilo almadi sariliktan diye aldm icmedi cope attm komple bi daha mamaya gerek kalmadi allahtanCanım sma denedinmi birçok bebek seviyormuş.
Benimki uyurken bile durmuyo yaa yatagin icinde ordan oraya gidiyo en son parmakliklardan bacaklar asaga sarkmış donemeyince uyandi bagiriyodu kafasini cikarablse cikarir heraldeCok hareketli bebegim ya, acayip hic mi durmaz bir bebek.. simdi surunuyorda yari surunuyor yari emekliyor, halida turluyor resmen. Tek hareket etmedigi zaman yattigi zaman, onda bile donuyor garip garip sekillere girip uyuyor, basini poposuna degdiricek resmen bir gorsen, boynu agriyacak diye odum kopuyor devamli kontrol ediyorum bu yuzdenYazarken bile yoruldum resmen yaa :))
canim inşallah geçer gecmezse bu dedigini deneyeyimCok az ezip versen sorun olmaz canim bizimkide 5 aylik 1 hafta önce biraz muz vermstm bi cay kasigi anca
Emzrmek disinda suda icir ama havada sicak cunku su kaybediyorlar zatencanim inşallah geçer gecmezse bu dedigini deneyeyimTeşekkürler
Haha yerim ben onun zekasını maşallah uzay'a :) bakıcıyı kandırır seni kandıramaz annesi olaya bir anne müdahalesi şartYa canim bizimki bakicida simariklik yapiyor bence, onu parmaginda oynatiyor resmen cok zeki bir bebek bu :) O yuzden bazen emmiyor mu acaba diyorum.. haftaya evdeyim bakalim degisicekmi durum :)
Amin canım çok sağoll. Gerçekten yavrularımız aç kalınca bizde açız. Yeterki bişey yesin diyoruz. üzülüyoruz..annelik böyle imiş. Hepimizin evladına sağlık sıhhat versin Rabbim..Allah yardimcin olsun tez zamanda istahi artar inşallah yavrunun ilk dogdugunda oglum iki hafta emmedi mama almadi çok iyi anlıyorum seni Rabbim gücünü sabrini artirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?