Canm maşallah prensese :)) Nerden aldığını sorabilir miyim..Merhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
düşünce gücüyle rahatlat kendini canım. ben önceden pek yaşamadım ama bu dogumumdan sonra kuruluk ve acı hissi bende de oldu. sanki açıklık daralmış gibiYa ben ilk evlendigimizden beri böyleyim ilk bi ay yapamamstk hatta ilk gece felan kaldi smdide ara veryrz baya ayda bi felan kurulukta oldu kan gelms hatta o kadar kastm ki kendmo bacaklarma kramp girdi agriyo
Bende hep evlat ayrimi yapanlara kiziyorm bende yapar miyim diyede korkyrm esim erkek cock cok istyodu kiz olsa sevmez misin dedim niye sevmeyim oda benm evladm ne farkeder dedi kizi olunca daha cok sevcek bencehamileyken biri de erkek olsaydı diye dusunmedim diyemem. ama özellikle doğduktan sonra onları görüp de şu farklı olsaydı diyemiyor insan. CAN onlar CANAN onlar. çok şükür yaradana. hepimiz tadiyoruz yaşıyoruz bu duyguları. kız isteyip de oğlu olan erkek isteyip de kızı olan. bunlar kesinlikle kafaya takılacak seyler değil onca evlat sahibi olamayan hatta evladını bi şekilde kaybeden insanlar varken.benim en çok korktuğum ilk kizimdan sonra kimseyi sevemem heralde diyordum bazen de ilk kızımı daha mı az severim diye. ama Rabbim öyle bir sevgi veriyor ki içimize biz bile şaşırıyoruz. ben üçünü de bu kadar deli bu kadar eşit sevebilecegimi düşünmezdim hem eşit hem değil gibi.hangisini kucağıma alsam onu daha çok seviyorum o an. oyyy kuzularim uyurken gidip bakayım şunlara. bu arada seviyorum ama gece uyuyunca daha çoook seviyorum hepsini
Canım eğer uykuya kalmissam aynen bizimki de kıyamet koparıyor. Termosun her zaman sıcak olsun ve cam bir şişede soğuk suyun olsun canım. Diğer türlü skinti oluyor. Benim ki gece içtiği için ben 2 .5 saatte bir kalkiyorum o acikmadan hazırlıyorum biberona saldırıyor resmen. Gündüz jse mümkün değil 4o dk uğraşıyorum içmesi için. Sıcak su, soğuk su, biberon mama.. Elinin altında olsun canım. Mama ne kullanıyorsun. Eğer gece saat başı kalkıyor ise olcusunu arttir canım. Ama mama için mi kalkıyor yoksa gazi falan olduğu için miaskiminaskiyim canım senin bebişte hiç emmiyor ya ondan soruyorum.. gece çok uyanıyor mu? Uyanınca napıyorsun mamayı hemen hazırlamaya fırsat kalıyor mu? Benimki şu şekilde: sütüm kesilmeden önce gece genellikle 3 defa uyanırdı ama biberonla gece beslenmeye başladığından beri hemen hemen her saat başı uyanıyor. Birde sabırsız hemen yaygara koparıyor elim ayağıma dolanıyor mamanın ısısını ayarını vs tutturucam diye. çok zor oluyor yaa napıcam bilmiyorum termosta suyu hazır bırakıyorum ama yinede ısısı ya soğuk ya çok sıcak kalıyor. Hemen hazırlayabilmek için mama termos biberon herşeyi odamda hazır halde bırakıyorum uyumadan önce
benim de bilge kara oldugundan hep erkek mi diye soruyorlar bilerek pembeli giydiriyorum onu yine de bu erkek mi diyen varHa haa :) saclar filan varsa oyle zannederler sacli bebeler hele de yuzu ufak defekse hep kiz derler ac ta ustlerine isesin
Bazen hic olmyo cok canim isticekte oyle 2 senedir evliyiz 3 4 kere kasmamisimdir kendimi bide ara verince oluyo sanki ilk geceyms gibi hissediyorumdüşünce gücüyle rahatlat kendini canım. ben önceden pek yaşamadım ama bu dogumumdan sonra kuruluk ve acı hissi bende de oldu. sanki açıklık daralmış gibikendi kendimi telkin ediyorum o an kocacigimla yaşadığım güzel şeyleri düşünüyorum ilk bulusmamizi tanismamizi düğünümüzü falan.
babalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))Bende hep evlat ayrimi yapanlara kiziyorm bende yapar miyim diyede korkyrm esim erkek cock cok istyodu kiz olsa sevmez misin dedim niye sevmeyim oda benm evladm ne farkeder dedi kizi olunca daha cok sevcek bence
Senin kizlari benim oglanlara aliyim ogluslarim senin damadin olsunlar kizcelerde benim gelinler al sana hem kiz hem erkek evlatbabalar kızlarına daha düşkün oluyor ben zaten erkek evladı kendim için istiyordum kızlar babalarına düşkün olacak beni yalnız bırakacaklar :))))
Benim kullandığım marka da babyneo.Babyneo markasına baktım sadece. Orda da bezlerin desenleri mayodan daha güzeldi. Ama netten bakınca bedeni olur mu olmaz mı anlayamıyorum. Biraz toplu Toprak. Yıkanabilir bezleri ise 7-15 kg arası kullanılabiliyor. Beden sorunu yaşamam diye düşünmüştüm. Geçmişi biraz kurcaladım ama denk gelemedim. Senin önerdiğin marka hangisiydi?
Aaayyy geçen gün bostancıdaki e bebeke gittim, brandiuma giderim diye düşünmüştüm ama ne kadar kafa gittyse uğramadan geri geldim. Oradan çıkış otosanayiye saptırıyor ya döndüm dolandım bir türlü çıkanadım oralardan biraz da ürktüm sanayi olunca. Kafa gittiataşehir brandium alışveriş merkezinde var. ben oradan almıştım. bi şansını dene istersen :)
hemen kertelim tabi zamane çocuklarının ne zaman kiminle evleneceği bilinmez ama olsun. gerci babaları başlık parası istiyor size 3kız pahalıya patlarSenin kizlari benim oglanlara aliyim ogluslarim senin damadin olsunlar kizcelerde benim gelinler al sana hem kiz hem erkek evlat
Abooovvvv baslik.parasii mi kaldi bu devirde neyse veririz napalimmhemen kertelim tabi zamane çocuklarının ne zaman kiminle evleneceği bilinmez ama olsun. gerci babaları başlık parası istiyor size 3kız pahalıya patlar
ablasının kocası nerde canım kuaför masrafını niye senin kocan karşılıyor eşin hiç düşünmeden harcıyorsa dediğin gibi yap hem harca hem söylemeden koy kenaraBizim.oğlan i şimdi uyuttum... Akşam 6 dan beri dogru düzgün mama almadı.. Bi yarim saat sonra verecem mamayi ,verecem mamayi :)))
Bu arada canım sıkkın.. Eşimle tartışıyoruz.. Ailesinin yanında ne kadar değişiyor. Benimle.bir laf bile etmiyor. Bugün evdeyim oglusla.ilgileniyorum. yigeni tepesinden inmiyor zaten 5 yaşını bitiriyor bu ay. Denize gittiler. Bana hiç. Birşey demedi.. Sonra ablasını aradı ben açtım.ablayi istedi musait değil dedim. Bana başka bir akrabaları hangi plaja gittiğini sordurdu ablasına. Nasıl.sinir oldum anlatamam. Söyledim falan.. 5 buçuk oldu akşam aradım bana gel diyor buraya.. Kapadım teli .. Gelince de masa kuruldu babamda geldi bugün buraya benimle dalga mı geçiyorsun giderken cagirmayip akşam çağırıyorsun dedim. Birşey diyemedi.
Yine bugün İst.dan komşumuz geldi 2 çocuğuyla bize uğradılar . ablasi da markete gidecekti onlar geldiler aşağıda arabadan iniyorlar hadi biz gidelim diyor eşime oda tamam dedi. Baktım.gidecek. nereye gidiyorsun eside geliyor dedim kaldı öyle evde..
Ya gerçekten suratım asiliyor. Çocuk kucakda zaten. İşlerim yetişmiyor dışarı çıkılacak ben afedersiniz lavaboya girmemisim hepsi çıkıyor benim.koca da dahil.. En son kalıyorum. Ya bir hazır mısın diye sorsana...
Ayrıca bu doğum parası yattı ya bize ablasının eline.cebini koydurtmuyoruz . 2 bine yakın para gitti 1 ay olacak. Bugün biraz dikkat et harcamalara dedim diye. Ben kötü oldum.
Bundan sonra kendimi düşüneceğim.. Evde kenarda birşey kalmadı. Çalışmıyorum.diye altınları, kalan son bileziği de satti. 6. Krediyi de çekti. Oğlumun kenarda 1.5oo var o kadar takisi geldi hepsi gitti.. Maaşında ekside .. Ama sormayın cookkkk zengin duruyor.. Ben zaten yok olsa bile yok demem.
Ben dikkat et dedim diye.. Bizi dusun Çalışmıyorum sen skintiya dusuyorsun dedim.diye... Surat yapıyor bana....
Ne geri kafaliyim.. Tatile geldim bir elbise aldım yanıma. Olmuyor elbiseler masraf olmasın dedim. Kendime özel birşey almiyorum. Ablasi kuaför parasını bile.ondan istiyor.
Yok arkadaş.. Bundan sonra değişecek herşey. İçimde güzel olan şeyleri hep sonduruyor.. O nu çok seviyorum. Kiyamiyorum .. Ama bakıyorum ben kiriliyorum, üzülüyorum..
Kendimi.dusunucem..
Yarın kuafore gidicem.. Kaşlarımi aldiricam.. Gerekirse elbise alicam beğendiğim. Burada abla verdi elbise günahını alamam kendi daha giymediği elbisesini bana verdi
Bundan sonra sizlere de söylüyorum kenara attigim paralardan 1 kuruşunu soylemicem. 1o TL birşey mi aldım 3o TL dicem.. Arasında ki parayı kenara aticam. Babası da birşey yapmadı oğluna..ben ogluma.yapicam Allah izin verirse.
Nisanliydik.beyaz eşyaları krediyle.aldık.. Herşeyi biz yaptık.. Babam.üzerine duseni yaptı.. Kp.birşey karışmıyor diye bende aileme.yük.olmadım..
Ya kzlar ne yazdım.ama ;( kusura bakmayın.. Öyle doldum ki bu akşam.
Sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi kimseye belli etmiyorum.. Ama.icim yangın yeri..
Benim esimde oyle yapardi kardes anne baba derken mahvolduk ne anlayissiz aileler var yaa simdi akillandi benimki 10 yil gecmis 150 bin tl para gitmis akillansan ne akillanmasan ne sinir oluyorum senin yaziyi okuyunca da aklima geldi bi kez daha sinir oldumBizim.oğlan i şimdi uyuttum... Akşam 6 dan beri dogru düzgün mama almadı.. Bi yarim saat sonra verecem mamayi ,verecem mamayi :)))
Bu arada canım sıkkın.. Eşimle tartışıyoruz.. Ailesinin yanında ne kadar değişiyor. Benimle.bir laf bile etmiyor. Bugün evdeyim oglusla.ilgileniyorum. yigeni tepesinden inmiyor zaten 5 yaşını bitiriyor bu ay. Denize gittiler. Bana hiç. Birşey demedi.. Sonra ablasını aradı ben açtım.ablayi istedi musait değil dedim. Bana başka bir akrabaları hangi plaja gittiğini sordurdu ablasına. Nasıl.sinir oldum anlatamam. Söyledim falan.. 5 buçuk oldu akşam aradım bana gel diyor buraya.. Kapadım teli .. Gelince de masa kuruldu babamda geldi bugün buraya benimle dalga mı geçiyorsun giderken cagirmayip akşam çağırıyorsun dedim. Birşey diyemedi.
Yine bugün İst.dan komşumuz geldi 2 çocuğuyla bize uğradılar . ablasi da markete gidecekti onlar geldiler aşağıda arabadan iniyorlar hadi biz gidelim diyor eşime oda tamam dedi. Baktım.gidecek. nereye gidiyorsun eside geliyor dedim kaldı öyle evde..
Ya gerçekten suratım asiliyor. Çocuk kucakda zaten. İşlerim yetişmiyor dışarı çıkılacak ben afedersiniz lavaboya girmemisim hepsi çıkıyor benim.koca da dahil.. En son kalıyorum. Ya bir hazır mısın diye sorsana...
Ayrıca bu doğum parası yattı ya bize ablasının eline.cebini koydurtmuyoruz . 2 bine yakın para gitti 1 ay olacak. Bugün biraz dikkat et harcamalara dedim diye. Ben kötü oldum.
Bundan sonra kendimi düşüneceğim.. Evde kenarda birşey kalmadı. Çalışmıyorum.diye altınları, kalan son bileziği de satti. 6. Krediyi de çekti. Oğlumun kenarda 1.5oo var o kadar takisi geldi hepsi gitti.. Maaşında ekside .. Ama sormayın cookkkk zengin duruyor.. Ben zaten yok olsa bile yok demem.
Ben dikkat et dedim diye.. Bizi dusun Çalışmıyorum sen skintiya dusuyorsun dedim.diye... Surat yapıyor bana....
Ne geri kafaliyim.. Tatile geldim bir elbise aldım yanıma. Olmuyor elbiseler masraf olmasın dedim. Kendime özel birşey almiyorum. Ablasi kuaför parasını bile.ondan istiyor.
Yok arkadaş.. Bundan sonra değişecek herşey. İçimde güzel olan şeyleri hep sonduruyor.. O nu çok seviyorum. Kiyamiyorum .. Ama bakıyorum ben kiriliyorum, üzülüyorum..
Kendimi.dusunucem..
Yarın kuafore gidicem.. Kaşlarımi aldiricam.. Gerekirse elbise alicam beğendiğim. Burada abla verdi elbise günahını alamam kendi daha giymediği elbisesini bana verdi
Bundan sonra sizlere de söylüyorum kenara attigim paralardan 1 kuruşunu soylemicem. 1o TL birşey mi aldım 3o TL dicem.. Arasında ki parayı kenara aticam. Babası da birşey yapmadı oğluna..ben ogluma.yapicam Allah izin verirse.
Nisanliydik.beyaz eşyaları krediyle.aldık.. Herşeyi biz yaptık.. Babam.üzerine duseni yaptı.. Kp.birşey karışmıyor diye bende aileme.yük.olmadım..
Ya kzlar ne yazdım.ama ;( kusura bakmayın.. Öyle doldum ki bu akşam.
Sırf o üzülmesin diye hiç bir şeyi kimseye belli etmiyorum.. Ama.icim yangın yeri..
ben kendimi kayserili bilirdim benim koca benden daha kayserili çıktıAbooovvvv baslik.parasii mi kaldi bu devirde neyse veririz napalimm
Birer paket leblebiye alirik kizlari corum leblebisiben kendimi kayserili bilirdim benim koca benden daha kayserili çıktı
O elini cebine atmsz. Eşim arttırmaz.. İst.a gitti gelicem dedi 2 güne bayramdan sonraya kaldı. Gerçekten düşünmüyor. Ben aralık ayında calisicam. Biz nasıl gecinicez. O düşünmüyor. Çok düşündüm ben bu zamana kadar. 7 aydır Çalışmıyorum kenarda birşey kalmadıablasının kocası nerde canım kuaför masrafını niye senin kocan karşılıyor eşin hiç düşünmeden harcıyorsa dediğin gibi yap hem harca hem söylemeden koy kenara
Babam, biz ev alırken kredi çekti 25 bin bize verdi. Kp kızlarının altinini aldı 2o bin evin tadilatı tapu masrafları falan harcandı. 1oo bin biz kredi çektik.yetmedi ben 1o bin cektim- babam bilmiyor- annem bileziklerini verdi..Benim esimde oyle yapardi kardes anne baba derken mahvolduk ne anlayissiz aileler var yaa simdi akillandi benimki 10 yil gecmis 150 bin tl para gitmis akillansan ne akillanmasan ne sinir oluyorum senin yaziyi okuyunca da aklima geldi bi kez daha sinir oldum
Amaann yaa bence sen ciddi ciddi gizlice bi para at kenara esin para harcamayi.bilmiyorBabam, biz ev alırken kredi çekti 25 bin bize verdi. Kp kızlarının altinini aldı 2o bin evin tadilatı tapu masrafları falan harcandı. 1oo bin biz kredi çektik.yetmedi ben 1o bin cektim- babam bilmiyor- annem bileziklerini verdi..
Diyor ki sen ise başla babama yardım edicem altın parası için.
Aklıma geç geldi o an demedim. Sen öyle birşey yap... Babama söylerim seni
. adam kredi çekti . istemem sizden dedi.. Ki kp de öyle dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?