Bi ara mamasını sıkıntısız içip uyuyodu. Son 2-3 haftadır huyu değişti. Gece-gündüz uyumuyor biberonu da reddetmeye başladı. 5. Ayı dolacak hala 5kilo 500 gram .. mama ve uyku yok ki kilo alsın. Canım memeyi bırakmasın elinden geldikçe çabala. Anne sütü gibisi yok ://Allah kolaylik versn canim insallah icer mamayi her zman mi byle yeni mi yapiyo benmkide bi ara memeyi almiyodu nasl uzulmstu zar zor emzryodm bide sadece emiyodu mama felan da vermyodm almasa cok uzulurdum cok sukur arada oluyo ama geciyo
Benimkide 8 kilodur canım belki 8.2 falan..Mayo da beden yazmayınca karışıyor işte. Toprak 8 kilo olmuştur heralde. Senin bebiş kaç kilo tırmık?
Benimkide oyle cok kilo almadi hic cok hareketli cunku hep 700 800 gram cok sukur kilosu normal saglikli olsunlarda ben pek takilmyrm kiloya birakrsa cok uzulurum smdilik sknti yok insallah duzene girer canim benmkide bayadir gunduz uyumuyodu uyaninca da miz miz oluyodu smdi uyaninca hemen emzryorm geri daliyo uykuyaBi ara mamasını sıkıntısız içip uyuyodu. Son 2-3 haftadır huyu değişti. Gece-gündüz uyumuyor biberonu da reddetmeye başladı. 5. Ayı dolacak hala 5kilo 500 gram .. mama ve uyku yok ki kilo alsın. Canım memeyi bırakmasın elinden geldikçe çabala. Anne sütü gibisi yok ://
ben kullanmadım ama bi ark.im kullanmıştı tek derdi çocuk yürümeye başladığında hoplaya hoplaya yürüyordukızlar acil yorumunuza gore satın alıcam hemen:) bu hoppalalar var ya kullanan oldu mu hıc. ben yurutec almak ıstemıyorum bu zıpzıplar nasıl acaba ? alsam mı yoksa gereksız mı
Cok hareketli bebegim ya, acayip hic mi durmaz bir bebek.. simdi surunuyorda yari surunuyor yari emekliyor, halida turluyor resmen. Tek hareket etmedigi zaman yattigi zaman, onda bile donuyor garip garip sekillere girip uyuyor, basini poposuna degdiricek resmen bir gorsen, boynu agriyacak diye odum kopuyor devamli kontrol ediyorum bu yuzdenYazarken bile yoruldum resmen yaa :))
O biraz daha pahalı ya alamıyorum.Canım sma denedinmi birçok bebek seviyormuş.
evet aslında şükretmem de lâzım çok şükür sağlıklı yavrum. Dua ederim bende düzene girer İnşallah. Napalım öyle böyle büyücekler baksana daha dün hepimiz birer hamiş'tik ne ara 5 aylık oldular :)Benimkide oyle cok kilo almadi hic cok hareketli cunku hep 700 800 gram cok sukur kilosu normal saglikli olsunlarda ben pek takilmyrm kiloya birakrsa cok uzulurum smdilik sknti yok insallah duzene girer canim benmkide bayadir gunduz uyumuyodu uyaninca da miz miz oluyodu smdi uyaninca hemen emzryorm geri daliyo uykuya
:))) annelerimiz öyle gerçekten. Oglusu mama icireyimm inicem çarşıya.Cok guzel bisey tavsiyr edermbenm annemde kendinden baska herkesi dusunur kardeşlerini babasini annesini beni babami ama annemi düşünen var mi yok onuda ben dusunuyrm. Bak bisy aliyorm annemede aliyim diyorm hemen
Ay çok guldumben kullanmadım ama bi ark.im kullanmıştı tek derdi çocuk yürümeye başladığında hoplaya hoplaya yürüyordu
İn canım in hava alın. Bende eşimi çok ama çok severek evlendim. Şuan onca şeye rağmen kahretsinki hâlâ seviyorum. Bebeğimle tek başıma ilgileniyorum yetmezmiş gibi anne babasından hakaret yiyorum. Hayatım, düzenim bozuldu . Çok sükür okulu geçtim. Sadece diplomayı almayı bekliyorum ailemin yanına gidip orda kalıcam. Kendim çalışır kızıma bakarım. Eşimin bugüne kadar bana zerre katkısı olmadı. Düşünüyorum hep zarar ziyan. Erkek işte nankör. Haketmiyor beni. Bensiz napıyosa yapsın şehir dışında. Sende kendini üzme o cebini düşünmüyorsa sende düşünme kenara para at ama asla bilmesin. Bende senin gibi eşimi bir kere uyardım bana: keşke bende o kadar paragöz olsam demişti. Yani ben onu düşündüm çar çur etmesin dedim oysa beni cimri belledi. Herşeyi hakediyorlar aşırıya kaçmadan sende harca kendine ve yavruna boşver o düşünsün birazda:))) annelerimiz öyle gerçekten. Oglusu mama icireyimm inicem çarşıya.
Canım çok daralmissin haklı olarak.. Gez dolaş hava al biraz.. Ne istiyorsan al zayiflamayi falan bekleme. Hep biz mi dusunecegiz bosver :):))) annelerimiz öyle gerçekten. Oglusu mama icireyimm inicem çarşıya.
Senin durumuna ayrı icerliyorum zaten. Allah din iman versin onlara.İn canım in hava alın. Bende eşimi çok ama çok severek evlendim. Şuan onca şeye rağmen kahretsinki hâlâ seviyorum. Bebeğimle tek başıma ilgileniyorum yetmezmiş gibi anne babasından hakaret yiyorum. Hayatım, düzenim bozuldu . Çok sükür okulu geçtim. Sadece diplomayı almayı bekliyorum ailemin yanına gidip orda kalıcam. Kendim çalışır kızıma bakarım. Eşimin bugüne kadar bana zerre katkısı olmadı. Düşünüyorum hep zarar ziyan. Erkek işte nankör. Haketmiyor beni. Bensiz napıyosa yapsın şehir dışında. Sende kendini üzme o cebini düşünmüyorsa sende düşünme kenara para at ama asla bilmesin. Bende senin gibi eşimi bir kere uyardım bana: keşke bende o kadar paragöz olsam demişti. Yani ben onu düşündüm çar çur etmesin dedim oysa beni cimri belledi. Herşeyi hakediyorlar aşırıya kaçmadan sende harca kendine ve yavruna boşver o düşünsün birazda
Milletin lafi yuzunden bu kadar takiyoruz kiloya yoksa onemli olan saglik benm ki 3 aylikken su kadardı diye basliyolarevet aslında şükretmem de lâzım çok şükür sağlıklı yavrum. Dua ederim bende düzene girer İnşallah. Napalım öyle böyle büyücekler baksana daha dün hepimiz birer hamiş'tik ne ara 5 aylık oldular :)
Kokoshannelervebebekleri diye var facede ordan istedim kapıda ödemeli geldiCanm maşallah prensese :)) Nerden aldığını sorabilir miyim..
@sukufeurfa Aynen canm bodrum güzel ama oralarda güzeldir hep duyuyorum inşalkah gezmek nasip olur :)
Dün çok.zoruma gitti yemin ederim.Canım çok daralmissin haklı olarak.. Gez dolaş hava al biraz.. Ne istiyorsan al zayiflamayi falan bekleme. Hep biz mi dusunecegiz bosver :)
In in her fırsatı degerlendir bende esimle disari cikcam 2 gundr gec geliyo bugnde beklyrm insallah erken gelr hic bu kadar yolunu gozlememistm:))) annelerimiz öyle gerçekten. Oglusu mama icireyimm inicem çarşıya.
Niye gelinlere kotu davranirlar anlamyrm susma canim kendini ezdirme onlar kotuyse sende kotu ol bosverİn canım in hava alın. Bende eşimi çok ama çok severek evlendim. Şuan onca şeye rağmen kahretsinki hâlâ seviyorum. Bebeğimle tek başıma ilgileniyorum yetmezmiş gibi anne babasından hakaret yiyorum. Hayatım, düzenim bozuldu . Çok sükür okulu geçtim. Sadece diplomayı almayı bekliyorum ailemin yanına gidip orda kalıcam. Kendim çalışır kızıma bakarım. Eşimin bugüne kadar bana zerre katkısı olmadı. Düşünüyorum hep zarar ziyan. Erkek işte nankör. Haketmiyor beni. Bensiz napıyosa yapsın şehir dışında. Sende kendini üzme o cebini düşünmüyorsa sende düşünme kenara para at ama asla bilmesin. Bende senin gibi eşimi bir kere uyardım bana: keşke bende o kadar paragöz olsam demişti. Yani ben onu düşündüm çar çur etmesin dedim oysa beni cimri belledi. Herşeyi hakediyorlar aşırıya kaçmadan sende harca kendine ve yavruna boşver o düşünsün birazda
Bizimkide koltugun altinda girmeye calismistiBenimki uyurken bile durmuyo yaa yatagin icinde ordan oraya gidiyo en son parmakliklardan bacaklar asaga sarkmış donemeyince uyandi bagiriyodu kafasini cikarablse cikarir heraldegecende surunerek kanepenin altina gtms bi bacakla bi kol altinda kafa giremedigi icin yarisi kalms disarda yurumeye baslayinca napariz acaba
Yaa bakalim benle ne yapicak hic uzun zaman bir arada olamaedik, kuzuma doyarim ne guzel bocugumm benimHaha yerim ben onun zekasını maşallah uzay'a :) bakıcıyı kandırır seni kandıramaz annesi olaya bir anne müdahalesi şart
Uyurken bile hareket halindeler napcaz hic blmyrm bi dk durmazlar artikBizimkide koltugun altinda girmeye calismistibunlar fiziken degil karakter olarakta benziyor haaa yaw biz yanmisiz kizim yanmisizz daha bunlar yurumuyolar bile bak neler yapiyolar
Hahaaa ayy koptumm :)) gözümde canlandı biranben kullanmadım ama bi ark.im kullanmıştı tek derdi çocuk yürümeye başladığında hoplaya hoplaya yürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?