Yok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?Canım bn pantolon askısı aldım. Demirliymiş hiç farketmedim. Oğlumu yatırırken kucağıma alırken sırtını acıdır mı
Hıh işte hıhMaşallah pek çikin olmuş :) kız işte ya cicileri bile ayrı güzel. Biz de papyonumuzla güzeliz
Masallah prensese kiz olunca süsleyip pusluyosun biz sadece papyon
Evet canım takma yerlerinden bahsediyorumYok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?
Hıh işte hıh
Bize anca papyon
benim ikincide oğlan birde
İlk oğlandan sonra hep kız hayali kurmuştum dükkanlara gittikçe kız kıyafetlerine bakardım hep. Yine bakmakla yetinecegim
Kilo basina 1 damla eger kan damlasindan bahsediyorsanizValla öyle dedi hatta kutunun üstüne yazdı ama daha hiç vermedim kendi drumuza kontrole gitcem yakında, sorucam cnm, sağlık ocağını hiç beğenmiyorum aile hekimimizi de sevmiyorum
Yine iyisin benim 3. De oglanYok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?
Hıh işte hıh
Bize anca papyon
İlk oğlandan sonra hep kız hayali kurmuştum dükkanlara gittikçe kız kıyafetlerine bakardım hep. Yine bakmakla yetinecegim
Belki 3. OlurYok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?
Hıh işte hıh
Bize anca papyon
Yok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?
Hıh işte hıh
Bize anca papyon
Yine iyisin benim 3. De oglan
Cnm muhallebiyi bebekler icin nasil yapiyorsunbenim ikizlerime ek gıdayı 3 öğün veriyorum ama yetmiyor galiba. normalde 9gibi yedirmem gereken öğün git gide erkene öne geliyor sütüm doyurmuyor galiba. bugun meyve srbze corbasi yediler akşamüstü yogurt yatmadan önce de muhallebilerini vericem galiba. ama porsiyonları azaltmayı düşünüyorum. ve benimkiler damla damla azcık su içiyorlar. kaç haftadır alisamadilar suyun tadına
Ayy senin durumda vahim 3 kokoss yerim yaadurunnn ben sizin yerinize boool boll süslü püslü cici bakarım yalnız bizde de büyük sıkıntı 1.5yaşından itibaren bütün cicileri istiyorlar iflas edicez iflass
1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorumCnm muhallebiyi bebekler icin nasil yapiyorsun
canım biraz rahat olmak lazım geçen yaz tatile gittiğimde bütün küçük çocuklu turistler sürekli havuz başındaydı. büyük çocuğuna da küçük cocuguna da yazık ikisinin de hem güneş görüp d vitamini alması lazım hem de eglenmesi lazım. ben kocamın iyileşmesini bekliyorum büyük kızımı her gün havuza gondercem malum kendi kulüplerinin yüzme kursları var eşim mali islerle ilgileniyor para işlerini bitirsin her gün götürecek büyüğü. öğleden sonra da denize gideriz küçükleri de alıp. valla benimkiler öğleden sonra dışarı çıkmazsak deliriyorlarHanımlar bişey sorucam bebekten dolayı bu yaz tatile çıkmıypruz ama 5 yaşındaki kızım ölüyo havuz diye, bsyramda aquaparka gidelim günlük dedik ama ben ufaklığı düşünmedim bişey olırmu tüm gün havuz bsşınds güneşe çıkarmasamda gölgede yakıyo ve çarpabiliyonapsamki
Bebekler seviyor mu cnm tadi guzel mi1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorum
Acıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.Evet canım takma yerlerinden bahsediyorum
Ayy benimde 3. Olsa oda oğlan olur gibi geliyor banaYine iyisin benim 3. De oglan
Oda oğlan olurBelki 3. Olur
Hihi bu yönden düşünürsen biz daha rahatız.durunnn ben sizin yerinize boool boll süslü püslü cici bakarım yalnız bizde de büyük sıkıntı 1.5yaşından itibaren bütün cicileri istiyorlar iflas edicez iflass
Cnm bi de biskuvi tarifini alsam1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorum
Acıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.
Ayy benimde 3. Olsa oda oğlan olur gibi geliyor bana
Oda oğlan olur
Hihi bu yönden düşünürsen biz daha rahatız.
Eşin düşünsün boşver 3 kızın alışverişide zor olur gerçekten
Ama onlarda pek bir tatlı olur yaaa.
ilk başta normal pirinç unuyla yapiyordum simdi arı mama aldım ikisini de sevdiler hatta bazen az tereyaginda nisastayla tam buğday ununu az kavurup üstüne su daha sonraları süt konulabilir sekersiz sulu helva gibi oluyor onu da severler. kaşık mamaların içeriğini bilmiyorum ama böyle yapmayı tercih ediyorum her şeyi olabildiğince ham almaya çalışıyorum kendim yapıyorumBebekler seviyor mu cnm tadi guzel mi
ayy sorma geçen gün ayakkabı almaya gittik hanimefendi ayakkabi beğenmiyor ama cantalardan da hangisini alacağını şaşırdı halbuki lisanslı hiç kullanilmayacak bi çantaya boşa para vermeyi düşünmüyordum zor biraktirdik. biz şimdiden yatırım falan yapalım 3kızın aynı anda ergenligi fena olur maaşlar yetişmezAcıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.
Oda oğlan olur
Teyzem kiz olsun diye 3.cuyu yapti oda erkek olduAcıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.
Oda oğlan olur
2 çeşit var gurme bebektekini yaptım digerini de denicemCnm bi de biskuvi tarifini alsamzahmet olmazsa.... tesekkur ederim....
2 çeşit var gurme bebektekini yaptım digerini de denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?