2016 Şubat Anneleri

Beni bayılttılar ama çok istiyordum hatta çıkarken göreyim diye. Ondan uyandırıp gösterdiler. Ben keserken anlamadım ama çekiştirince çok canım yandı dayanamadım.
Ben orayo hatrlamiyorm iste hayal meyal agladigini duydum sanki getirdiler yuzume dokundurdular ama tam hatrlamyrm

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

Oyy kiyamam ben ona benimkide bugn emzirirken daliyoms tamtelefonum caldi konsnca korktuda nasil agladi dudagini buze buze
Arkadaşlar okuyunca fark ettim benimkide aşıdan gelince birkaç gün hep sıçradı geçen onunla konuşuyorduk birden telefon çaldı korktu ağladı sonrasında da birkaç gün sıçradı demek ondanmış kutucuğum benim meleklerimiz küçücükler arkadaşlar

Evet canm herseyden etkileniyorlar

Babyneo markasına baktım sadece. Orda da bezlerin desenleri mayodan daha güzeldi. Ama netten bakınca bedeni olur mu olmaz mı anlayamıyorum. Biraz toplu Toprak. Yıkanabilir bezleri ise 7-15 kg arası kullanılabiliyor. Beden sorunu yaşamam diye düşünmüştüm. Geçmişi biraz kurcaladım ama denk gelemedim. Senin önerdiğin marka hangisiydi?

Cnm bn decavit hiç içmedim demir ilacını da 6. Ayım da içmeye başladım

Emmeyi hic srma memeye asik
Aynen
benimkileri 4.5 ayliktan beri azar azar tutarak otuttruyorum. arada destekli oturtayim diyorum durmuyo sıpalar
Bizimkide canı istemeyince yorulunca atıyo kendini
büyük kızım 5.5 aylikken dönmüştü şu an 1sn oturmuyo yerinde. azıcık otursa diye gözünün içine bakıyoruz
O zaman ben sukredeyim suan bekleyim daha iyi
Çok haklısın canım. Çok çok geçmiş olsun.bilmediğim bir şehirde eşimle tek başımıza halletmeye çalışıyoruz herseyi.o yüzden bazen böyle düşüncelerim oluyo malesef yorgunluk is güç aha da böyle oluyomşükretmek gerek her zaman
Valla veriyorum..
Cam rendede rendeleyip porselen kaşığıyla yediriyorum.. Hatta üc seferdir kabak ile pirinci başlayıp veriyorum..
O mutlu ben mutlu :)) biberondan daha iştahlı yiyor oğlum
Bende veriyorum yavaştan sularından azcık zaten ne olcak ki dr sormadım daha ama veriyorum yani
Bi ara muz tattirdim döküntü oldu vücudunda.az ver dene önce canim
decavitı bende çok düzenli içmedim canım zaten bol kilo yaptı başka ise yaramıyor tabi bu benim fikrim ama demir hapı çok önemli ihmal etme.içtikten sonra hemen ağzına zeytin falan at bulanmazsin

Canım şöyleki kan tahlili yaptırdıysan ve vitaminin düşük çıkmışsa içmen lazım. Demir hapınıda mutlaka veriyorlar çünkü hamileliğin ileledikçe senin depoların azalıyor ve kansızlık olabiliyor. O demir hapı doğumdan sonra bile devam edebşlşyor kaçarı yok. Doğumdan sonra benin degerlerim düzelmişti kesti doktrum ama düzelmezse devam etmek gerekiyor bir süre..
Vitamin için herşeyi yesende vitaminin düşük çıkabiliyor canım.

Kartalda oturuyorum caddedekine bakmıştım. Hoş başka nerde var onu da bilmiyorum ama yakın illerdeki arkadaşlara sordurdum bulamadılar
Bayram üstü kesin tükenmiştir
ataşehir brandium alışveriş merkezinde var. ben oradan almıştım. bi şansını dene istersen :)

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya kızım 5ay 13gunluk oldu Dr ek gıdaya başlama kilo alımı iyi dedi
Ama dün sağlık ocağındaki Dr meyve puresinden başla dedi sizler neler yapıyorsunuz önce neyden basladiniz
Korkuyorum bide boğazına fln kaçar diye

Bide evde sadece kiraz kalmış yağmur yağıyor bebisle cikamamda verebilirmiyim kiraz

Canim 9 damla dediğine emin misin cok fazla , bize 4 dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…