2016 Şubat Anneleri

Merhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız

Eklentiler

• IMAG1985.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 117
Maşallah canım.ne kadar tatlı.

Oyy maşallah çok tatlı olmuş. Etegine ba-yıl-dım

Ben boyle ise yaaa bir kanguru siparisi verdim geri iade olmus neymis evde yokmusuz yalaaaannn evden ciktigim yokk ben ciksam esimin dukkan asagida offf

Masallah

Oyy maşallah maşallah... Ha bu genç kız olmusss.. Yerim onu beeeennnn. Annesiiu..tü tü tüüü masallahhh

22 canm. Bodrumdayım bende
Ewt yaşın baya küçükmüş. Bodruma geçen yıl gezmeye geldık. Bence hiç olumsuz düşünme yaşın küçük bebeğin büyüyünce beraber gezwrsinix genç çıtır bır anne olacaksın:))) ayrıca bodrum güzel. Benim durumum daha kötü. Lütfen pozıtıf ol şartların cok ıyı. :)))

Maşallah pek çikin olmuş :) kız işte ya cicileri bile ayrı güzel. Biz de papyonumuzla güzeliz

Bizimkisi 14 subat dogumlu tam 4.5 aylik :)

Masallah prensese kiz olunca süsleyip pusluyosun biz sadece papyon

Canim ezersen iyice bisey olmaz ben bi emzik aldim icine koyuyosn meyveyi kesip cekirdgini felan cikarip eline veriyorm emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…