Bizde 9 damla dedi canım doktor da 7 damla defiCanim 9 damla dediğine emin misin cok fazla , bize 4 dediler
Maşallah canım.ne kadar tatlı.Merhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
Oyy maşallah çok tatlı olmuş. Etegine ba-yıl-dımMerhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
Canım bn pantolon askısı aldım. Demirliymiş hiç farketmedim. Oğlumu yatırırken kucağıma alırken sırtını acıdır mıOyy maşallah çok tatlı olmuş. Etegine ba-yıl-dım
MasallahMerhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
Oyy maşallah maşallah... Ha bu genç kız olmusss.. Yerim onu beeeennnn. Annesiiu..tü tü tüüü masallahhhMerhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
Ewt yaşın baya küçükmüş. Bodruma geçen yıl gezmeye geldık. Bence hiç olumsuz düşünme yaşın küçük bebeğin büyüyünce beraber gezwrsinix genç çıtır bır anne olacaksın:))) ayrıca bodrum güzel. Benim durumum daha kötü. Lütfen pozıtıf ol şartların cok ıyı. :)))22 canm. Bodrumdayım bende
Maşallah canım.ne kadar tatlı.
Oyy maşallah çok tatlı olmuş. Etegine ba-yıl-dım
Masallah
Teşekkür ederiz teyzeleriOyy maşallah maşallah... Ha bu genç kız olmusss.. Yerim onu beeeennnn. Annesiiu..tü tü tüüü masallahhh
O bende de oluyor bazen inadına gelmiyo uykun. Baktım gece gündüz yazıon ne ara uyuyo acaba diyom :)Ay bgn cocugu 9da uyuttm bende gram uyku yok 2de anca uyudm 3 bucukta kalkti uykuyu alms heralde 5 bucuga kadr zor uyuttm
Maşallah pek çikin olmuş :) kız işte ya cicileri bile ayrı güzel. Biz de papyonumuzla güzelizMerhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
SasirdimBizde 9 damla dedi canım doktor da 7 damla defi
Benim oglumda aynını yapıodu ama bugun yedıgını görünce çok şaşırdım zamanla oluo sanırım. Bayram sonrası düzenli başlıcaö ek gıdaya. Senın bebiş kaç aylık. Bizimki beş aylık olacak insh
Valla öyle dedi hatta kutunun üstüne yazdı ama daha hiç vermedim kendi drumuza kontrole gitcem yakında, sorucam cnm, sağlık ocağını hiç beğenmiyorum aile hekimimizi de sevmiyorumCanim 9 damla dediğine emin misin cok fazla , bize 4 dediler
Ay yok ya dun uykum gelmedi bugnde uyusada uyusam diye gözünün icine bakiyormO bende de oluyor bazen inadına gelmiyo uykun. Baktım gece gündüz yazıon ne ara uyuyo acaba diyom :)
Masallah prensese kiz olunca süsleyip pusluyosun biz sadece papyonMerhaba güzel anneler çok giremiyorum ama takip ediyorum yinede forumu biz tatilden geldik çok şükür sorunsuz bir 15 gün geçirdi kızim çokta eğlendi şimdi bayram için yine seyahat edeceğiz önce büyük babaannenin koyune bayram sonu da kendi yigenimin sünnet i var oraya gideceğiz buda net ten sipariş verdiğimiz bayram cicileri kızımın bi maşallah inizi alırız
Canim ezersen iyice bisey olmaz ben bi emzik aldim icine koyuyosn meyveyi kesip cekirdgini felan cikarip eline veriyormMerhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya kızım 5ay 13gunluk oldu Dr ek gıdaya başlama kilo alımı iyi dedi
Ama dün sağlık ocağındaki Dr meyve puresinden başla dedi sizler neler yapıyorsunuz önce neyden basladiniz
Korkuyorum bide boğazına fln kaçar diye
Memnun degilsen bencede gitme canim bide kendi doktorunuza sorValla öyle dedi hatta kutunun üstüne yazdı ama daha hiç vermedim kendi drumuza kontrole gitcem yakında, sorucam cnm, sağlık ocağını hiç beğenmiyorum aile hekimimizi de sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?