• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Teyzem kiz olsun diye 3.cuyu yapti oda erkek oldu :KK70: sans iste bende hep oglum olsun istyodm cok sukur nasip oldu
biriyle karşılaşmıştım seminerde. kadının ikizi varmış onun 2oğlu varmış kız olur diye 3.yü yapmış o da erkek. ikizinin de 2kızı varmış erkek olur diye 3.yü yapmış o da kız :KK48: ben de hep 1.çocuğum ne olursa hep ayni cinsiyetten olacak diye hissederdim ilki kız olunca 5 de dogursam hepsi kız olacak dedim ama çifter çifter geleceklerini düşünemedim :KK51:

biriyle karşılaşmıştım seminerde. kadının ikizi varmış onun 2oğlu varmış kız olur diye 3.yü yapmış o da erkek. ikizinin de 2kızı varmış erkek olur diye 3.yü yapmış o da kız :KK48: ben de hep 1.çocuğum ne olursa hep ayni cinsiyetten olacak diye hissederdim ilki kız olunca 5 de dogursam hepsi kız olacak dedim ama çifter çifter geleceklerini düşünemedim :KK51:
Haha :D benimde ikinci yine erkek olcak gibi geliyo bide bebege bakarak bunun arkasi kiz yada erkek diyolar yaa dogru mu sencem

Babyneo markasına baktım sadece. Orda da bezlerin desenleri mayodan daha güzeldi. Ama netten bakınca bedeni olur mu olmaz mı anlayamıyorum. Biraz toplu Toprak. Yıkanabilir bezleri ise 7-15 kg arası kullanılabiliyor. Beden sorunu yaşamam diye düşünmüştüm. Geçmişi biraz kurcaladım ama denk gelemedim. Senin önerdiğin marka hangisiydi?
Babyneo mayo aldım canım ben, 5-10 kilo olan olmadı küçük geldi. 10-15 kg olan oldu.

Canım benim .. Beni yanlış anlama ama.. Bende isterim ki bebeğim beni emsin.. Gogsumden ayrılmasın.. Ama emmedigi gibi beni sutumde kesildi..
Yani.. Bir ben değilim emziremeyen.. Böyle dusunup kendimi rahatlatıyorum. Ama bana sorsalar içinde ukte kalan şey nedir diye.. Emzirmek derim.
Sende bugünlerin tadını çıkar.. Çok şükür bebeğin sağlıklı seni emiyor ve sütun var.
Ayrıca her bebek farklı.. Tabii ki biz anneler endişe ediyoruz , hep daha iyisi olsun istiyoruz ama inan kendimizi yıpratıyoruz.. Akışına bırak.. Rahat olmaya çalış. Bebeğin sağlıklı yeter bu her anneye.. Varsın bir ay geç dönsün sağına soluna baksın..
Sana bir not.. Bunları düşünen.benim evet bende çok.takiyordum kilosu zayıf.. 2 aya yakın sadece 5o gr aldı oğlum.. Hastanelerde yattık.. Haftada en az 3 gün hastanelerdeydik.. Çok.sukur daha iyiyiz..
Rabbim kotusunden sakinsin ..
Ama anladım ki ben sakin olunca yavrum da rahatladı.. O mutlu ben mutlu babamız Mutli :KK66:

Kesinlikle benimde içimde kaldı doya doya emziremedim yavrumu. Gerçekten çok mutlu oluyordum emzirirken. Ama sağlık olsun bende artık üzülmüyorum. Kısmetimiz bu kadarmış napalım..

askiminaskiyim askiminaskiyim canım senin bebişte hiç emmiyor ya ondan soruyorum.. gece çok uyanıyor mu? Uyanınca napıyorsun mamayı hemen hazırlamaya fırsat kalıyor mu? Benimki şu şekilde: sütüm kesilmeden önce gece genellikle 3 defa uyanırdı ama biberonla gece beslenmeye başladığından beri hemen hemen her saat başı uyanıyor. Birde sabırsız hemen yaygara koparıyor elim ayağıma dolanıyor mamanın ısısını ayarını vs tutturucam diye. çok zor oluyor yaa napıcam bilmiyorum :mad: termosta suyu hazır bırakıyorum ama yinede ısısı ya soğuk ya çok sıcak kalıyor. Hemen hazırlayabilmek için mama termos biberon herşeyi odamda hazır halde bırakıyorum uyumadan önce :KK43:

askiminaskiyim askiminaskiyim canım senin bebişte hiç emmiyor ya ondan soruyorum.. gece çok uyanıyor mu? Uyanınca napıyorsun mamayı hemen hazırlamaya fırsat kalıyor mu? Benimki şu şekilde: sütüm kesilmeden önce gece genellikle 3 defa uyanırdı ama biberonla gece beslenmeye başladığından beri hemen hemen her saat başı uyanıyor. Birde sabırsız hemen yaygara koparıyor elim ayağıma dolanıyor mamanın ısısını ayarını vs tutturucam diye. çok zor oluyor yaa napıcam bilmiyorum :mad: termosta suyu hazır bırakıyorum ama yinede ısısı ya soğuk ya çok sıcak kalıyor. Hemen hazırlayabilmek için mama termos biberon herşeyi odamda hazır halde bırakıyorum uyumadan önce :KK43:
canım çaycı kullanıyor musun?benim homend marka çaycım var ve 3 adet sıcaklığı var..biri mama için(40 derece) diğerleri çay ve bitki çayı için..ben pek mama yapmadım şimdiye kadar ama yaptıklarımda hep onu kullandım..tam ayar veriyor ve hemen hazır oluyor:KK51:

1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorum

Şu pirinç ununu kızımbi türlü yemiyor. Ne yoğurdu ne meyve püresini ne pirinç ununu ne öbürlerini hiç birini sevmedi iştahsız kızım. Kendi ayındakilere göre baya geride zaten anne sütü yokk :KK43: 9 temmuz'da 5 ayını dolduracak daha 5 buçuk kilo :KK43:

canım çaycı kullanıyor musun?benim homend marka çaycım var ve 3 adet sıcaklığı var..biri mama için(40 derece) diğerleri çay ve bitki çayı için..ben pek mama yapmadım şimdiye kadar ama yaptıklarımda hep onu kullandım..tam ayar veriyor ve hemen hazır oluyor:KK51:
Çaycım yok aslında .. ama sıkıntılı dönemler yaşıyorum canım valla şuan imkan olsa gider o homend çaycıyı nerde olsa bulurdum nimet gibi şuan o benim için :110: gel görki şuanki şartlar ah ahhh sabır ver Allahım az kaldı. Kızım büyüecek ama bende tükeneceğim bu gidişle

Çaycım yok aslında .. ama sıkıntılı dönemler yaşıyorum canım valla şuan imkan olsa gider o homend çaycıyı nerde olsa bulurdum nimet gibi şuan o benim için :110: gel görki şuanki şartlar ah ahhh sabır ver Allahım az kaldı. Kızım büyüecek ama bende tükeneceğim bu gidişle
Canim yaa ugrastiriyor desene yumurcak seni bir soguk bir sicak su alsan nasil oluyor ya da o uyanmadan saati kurup kalksan az mi iciyor ki surekli kalkiyor

Şu pirinç ununu kızımbi türlü yemiyor. Ne yoğurdu ne meyve püresini ne pirinç ununu ne öbürlerini hiç birini sevmedi iştahsız kızım. Kendi ayındakilere göre baya geride zaten anne sütü yokk :KK43: 9 temmuz'da 5 ayını dolduracak daha 5 buçuk kilo :KK43:
Akilli bebismis ki kendine kof kilo yapacak vitamin degeri dusuk besini almak istemiyor aferin ona..

yemeyen çocuk zor canım yaa..Allah kolaylık versin..Arımama'yı genelde bebeklerin severek yediği söyleniyor gerçi kullanmadım ben bilmiyorum tam olarak ama oşekilde forumlarda okumuştum..denedin mi canım:KK64:

Haha :KK70: benimde ikinci yine erkek olcak gibi geliyo bide bebege bakarak bunun arkasi kiz yada erkek diyolar yaa dogru mu sencem
tabi ki değil benim ilk kızın burnunda gözünün hemen yanında damar çok belirgin. öyle olunca 2.erkek olurmuş kimi öyle gordulerse hep erkek olmuş falan filan. geldi 2şer 2şer kızlar. bana hamileligimde de hep erkek mi diye sordular ilk 6-7ay popom buyumezdi sonradan çok kilo aldigimdan büyürdü o yuzden 6-7ay bu erkek diye inatlasanlar vardı hatta ikizlerde ikisi de erkek bence rüya gördüm rüyalarım hep çıkar diyenler de oldu. yok anam nasıl bi oğlak burcuysak kocam ben ve ikizler inadına kız dogurdum :lülülü:

canım kaç aylık oldu 4ayı geçtiyse tercihine göre muhallebi ya da kaşık maması versen olmaz mı hem sen dinlenirsin hem de bebek uyur dinlenir saat başı uyanmak onu da çok yorar seni de

Yine iyisin benim 3. De oglan
Ya uc tane cocuk buyutmek nasil bir duygu.. yeniden hamile kal, dogur, kucuk hali filan.. ayhh bizim bir tanede pertimiz çıktı :))

Canım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı :( .. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim :(

canım her çocuk kendine özel denemekten başka yolumuz yok. benim kardeşim bebekliginden beri bi tek tarhana corbasiyla bezelyeyi yemiyor annem ilk verdiginden beri almamış. cocuktur ne versek yiyecek zannediyoruz ama onların da kendi zevkleri var. ben pirinç unu muhallebisini tek vermiyorum evde yaptığım biskuvidrn katiyorum biskuvinin içinde tam buğday unu yumurta irmik süt falan var. ilk başta alerji olurlar belki diye azar azar koydum cok şükür bi sıkıntı çıkmadı. o da tadını değiştiriyor belki öyle yer senin kızın da ya da meyve püresiyle karıştırıp ver

Ya uc tane cocuk buyutmek nasil bir duygu.. yeniden hamile kal, dogur, kucuk hali filan.. ayhh bizim bir tanede pertimiz çıktı :))

Canım hoşgeldin tekrar :) Sorun yaşamana üzüldüm, biz ek gıdaya henüz başlamadık. Tepkisi ne olucak hiç bir fikrim yok, ama ek gıdadan önce biraz kilo alsaydı keşke sen sadece mama versen 6 aylık olana kadar.. İki saatte bir daya mamayı :KK43: .. Bende aldırmaya çalışıyorum ama maalesef başında değilim bakıcımız ne verdiyse o artık :/ Neyse ramazanda oğlumla olucam belki biraz kilo aldırabilirim :KK43:
canım insan yaşadığı sıkıntıları çok çabuk unutuyor ilk kızım sakindi ama hamileligim cok kötü geçmişti 5kg kaybı yasamistim onlarca seruma rağmen. gözümü acamamistim bana göre değilmiş hamilelik bi daha hayatta dogurmam buna da pismanim..... dedim daha sütten kesilir kesilmez cocuk yapma isteğim peyda oldu :KK48:

Of bugün İstanbul neydi ya Nasıl yağdı o sırada hastanedeydik of Nasıl ıslandım Allah tan bebeklerin yağmurlukları vardı. Su oldum su. Tabi üstümde kurudu sonra koşturmasan terledim yine su oldum. O da kurudu şuan Ateş'im var:kızgın:

Back
X