- 30 Ocak 2015
- 18.753
- 21.033
- 598
- 29
Bi ay once 6850ydi suan kac blmyrm 5 aylik oldukMaşallah canım kg alımı gayet iyi düşmemis gittikçe azalıyor çünkü kg alımı. kaç kg senin bebeğin canım merak ettim
Anladim canm yarn deneyim bende dun kvde tutmstu dus basligiyla yikadk ben tek yikarken kulaklarini kapatamiyorm ama ya cok sukur bi sorun olmadi ama olur mu kiAa arkadaşım ben artık duşa birlikte giriyorum.
Hee tabi onu yıkamak için öyle yapıyorum. Yoksa birlikteyken saçımı yıkayamıyorum :/
Saçımı yıkamıyorum.
Çok tereddüt etmiştim duşun başından korkarmı diye(bizde öyle bi tane akraba var)
Çok şükür sevdi korkmadı. Önce ayaklarına tuttum. Yavaş yavaş :)
Hee kafayı da yıkarken çömeliyorum kucağıma oturtuyorum. tek elime kulağını kapatıp diğer kulağını göğsüme bastırıylrum.
Genelde serinlesin diye giryorız duşa. kafasını köpüklemiylrum amababa evdeyken köpüklüyprım.
Yazdn bizi merakta biraktinŞuan kayınpederime ve eşime aşırı sinirliyimaama buraya yazıp onların gıybetini yapıp sevap kazandırmayacağım. Allah a havale ettim offff offfff
Ay bi an gulesim geldi siparis verir gbi olmsCANIM bana kaka örneğini atarmısın cıvık olsun
Yaa bilmiyorum kulak kısmı için ben hep korkuyorum. Teyzemler de hep kulak pamuğu kullanmışlardı öyle hatırladığım için bende tereddüt edyorum, hoş onun oğlunda kulak sıkıntısı vardı bak şimdi yazarken hatırladımAnladim canm yarn deneyim bende dun kvde tutmstu dus basligiyla yikadk ben tek yikarken kulaklarini kapatamiyorm ama ya cok sukur bi sorun olmadi ama olur mu ki
Oyle tabi simdi her gun yikadgm icin sadece su tutuyorum haftada iki kez sampuanliyorm sadece ya uyku duzeniniz nasl iki saattr uyutmaya calsyrm biz yataga girene kadar uyumuyo cocuk yaa erlenden2 yatryim kendimede vakit ayiriyim diyorm ama yok bizi bekliyo resmenYaa bilmiyorum kulak kısmı için ben hep korkuyorum. Teyzemler de hep kulak pamuğu kullanmışlardı öyle hatırladığım için bende tereddüt edyorum, hoş onun oğlunda kulak sıkıntısı vardı bak şimdi yazarken hatırladım
Zaten her yıkamada diyorum millet nasıl kapatıyor kulaklarıbenim tek elim yetmiyor kulak kapamaya
Gör bak tek başına duşa girmek ne kadar zevkli olacak, hiç çıkmak istemicemsiz :)
Zaten bebeklerin kiri ne kisu tut yeter
sessizyazar bskn
Kuzular nerelerdesiniz?
@kralice86 @Topitikk
Kızlar hiiç gözükmüyorsunuz bebişlerinizde sizde iyisinizdir inş.
Bugün sürekli memedeydi sütüm kalmadı artık emmesinden. Sıcaktan olcağını sanmıyorum çünkü klima çalıştırıyoz gece gündüz yoksa uyunmuyor sıcaktan. Bir sıkıntısı var ama bilemiyorum. Diş de olabilir o zaman da yaparlarmış.Canim bence sıcaklardan kalkıyor ve serinlemek için emmek istiyor.benim bebisde daha sık kalkar oldu daha az çiş yapıyor
cok az kattım mrrcimekten ilk basta. dokunmadı canım ben de artırdım birazcık daha. pistigi zaman biraz z.yağı gezdiriyorum. sebze sayısını yavaş yavaş artircaksin. ilk basta patates kabakla yapıp 2-3gün ver 4.gün patates kabak bezelye ile yap ver sonrakindr patates kabak bezelye semizotu ile yap ver yani hangi sebzeyi bulursan tek tek dene yine de bebeğine dokunursa o sebzeden bi süre uzak durursunYok canım alerjik bi durum erken midir diye pek çeşit sayısını arttırmıyorum. Dr bi tutam pirinç atabilirsin dedi. istediğiM sebzeyi atayım mı içine? yağ falan kullanıyor musun? mercimek ağır gelmez mi?
ayy ne kadar çok kaka inceleyen varmış ben hiç bakmıyorum hatta bakamıyorum çünkü alt degistirirken savunmasız olduğumuzu bilen 2.5yaşında terörist var evdeBizimkinde muz yiyince siyah iplik gbi seyler oluyo
Ben bu saatlerde uyutmuş oluyordum ama firkan falan geç olduğunu söylemişti. Bende uzun uyur diye düşüncelerdeydim. Hoş Anca öyle denk geliyordu :/ neyse biraz dikkat ettm uyumasına imkan verrsem uyuyacak bende imkanı tanıyorum.Oyle tabi simdi her gun yikadgm icin sadece su tutuyorum haftada iki kez sampuanliyorm sadece ya uyku duzeniniz nasl iki saattr uyutmaya calsyrm biz yataga girene kadar uyumuyo cocuk yaa erlenden2 yatryim kendimede vakit ayiriyim diyorm ama yok bizi bekliyo resmen
Canim bebekler ya kati ya sivi yermis pureyle su karisik olunca napcagini bilemezmis. Bende ilk kizimda senin gibi yapmistim yemedi sonra sividan yavas yavas katiya dondum yemisti.Suan yemeside gayet iyi hic ugrastirmadi beniEvet canım çatalla ezip suyundan ekliyorum. ya taşındıım ve hala evime yerleşmedim memleketede henüz gitmedik eşimin semineri bitince gitcez bu yüzden blender yok şu an o yüzden öyle yapamıyorum
Ya aslında ben sebze ile başladım canım 3 gün boyunca sadece sebze verdim yemedi dudak buktu zorlamadim.4.gün meyve verdim sonra tekrar tekrar sebzeyi demedim yemiyor. meyveye devam ettim öyle olunca. ya ne yapmalıyım sence ya hiç sebze yemezse
Hshaayy ne kadar çok kaka inceleyen varmış ben hiç bakmıyorum hatta bakamıyorum çünkü alt degistirirken savunmasız olduğumuzu bilen 2.5yaşında terörist var evde
Yok canim huzursuz degil gayet keyfi yerinde babasına oyunlar yapiyo bi gulucukler bi gulucukler sen kucuk bebeksin 12ye kadar ne bekliyosn uyumak icinBen bu saatlerde uyutmuş oluyordum ama firkan falan geç olduğunu söylemişti. Bende uzun uyur diye düşüncelerdeydim. Hoş Anca öyle denk geliyordu :/ neyse biraz dikkat ettm uyumasına imkan verrsem uyuyacak bende imkanı tanıyorum.
İftardan sonra uyutma faslına geçiyorum. 10. En kötü ihtimalle 10,buçuk uyuyor.
Amaaaaa şu sıcaklardan sebep şaşırıyor bazen bünyesi. Bugün mesela nemli ama ev serin. Gene de zorlandı uyumakta.
Ben gündüzleri de uyumazsa hemen suya giriyorum, serinleyince hemen uyuyor. Geçen yiğenime sen giydir ben de duş alayım bari dedim. Bi baktım giydiremeden uyumuş. Bezini bağlayabilmiş sadece.yavrum nasıl uykuluysa ve suyla rahatladıysa
Nası Dalabilsinler ki Çok sıcak gerçekten. Sizin oralrı bilmem ama istanbulda eklem yerlerime reçel sürülmüş gibi hissediyorum, yapış yapış
Uyumayıp huzursuz mu oluyor yoksa keyfi yerinde mi takılıyor bu saate kadar?
Canım bence çok sıkıntı yapıyorsun. Rahat olEvet canım çatalla ezip suyundan ekliyorum. ya taşındıım ve hala evime yerleşmedim memleketede henüz gitmedik eşimin semineri bitince gitcez bu yüzden blender yok şu an o yüzden öyle yapamıyorum
Dün hiç yapmadı canım bugün yaparsa çekerim fotoCANIM bana kaka örneğini atarmısın cıvık olsun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinYaşıyorumama günler saatler yetmiyor
Kardeşimin düğün hazırlıkları başladı, misafirler falan, kıyafet derdine düştüm
Bir haftadır bakıyorum ve sonuç Toparlamam lazım olan bi minnakımsı göbeğim varmışgörümce olmak kolay değil
Canım benim ilk oğlan öyleydi. Bizde eşim ile hergün ışıkları kapatıp yatırıyorduk. O uyuduktan sonta kalkıyorduk böyle erken yatmaya alıştı.15 kilo olmasini felan bekliyolar heralde
Kizlar sizin bebekleriniz aksam kacta uyuyo bizimki biz yatmadan uyumuyo resmen yaa
V vasilema ydı canımYa ben birisyle yıkanabilir bebek bezi hakkında konuşuyordum
Bakık hafıza hatırlayamadı şimdi. E bebekte indirimde. İç bezi ile birlikte 22.90
Arkidişim oku lütfen
Olabilir canım muzun posası oBizimkinde muz yiyince siyah iplik gbi seyler oluyo
Bebeklerin kulakları çok kıvrımlı olurmuş o yüzden kolay su kaçmazmış. Bir bebek yıkama videosu izlemiştim.. hiiç kapamıyor kulaklarıAnladim canm yarn deneyim bende dun kvde tutmstu dus basligiyla yikadk ben tek yikarken kulaklarini kapatamiyorm ama ya cok sukur bi sorun olmadi ama olur mu ki
Aman hastalık olmasında canım. İyiyiz çok şükürArada bakıp biraz okuyabiliyorum su ara. Biraz yogundum. Okul misafirler sicakkkkkkkkkk)
Sen nasılsın? Oğlun nasil? :))
Canım sinek için sineklik en doğal çözümHerkese iyi aksamlar
Hanimlar yardimci olur musunuz size bikac sorum olacak
1. Bebekleri sivriden uzak tutmak icin uygulanabilecek dogal yontemler nelerdir.
2. Dun karpuz suyu vermistim ogluma bu sabah kakasinda kirmizi kirmizi biseyler vardi karpuzdan olabilir mi?
3. Bademcik iltihabi olmusum. Dr antibiyotik vermek zorundayim dedi.emzirdigimi soyledim ama ic bisey olnaz dedi. Cocukta kizariklik falan olur dedi. Dr cok rahat konustu ama benim icim rahat etmiyor. Bebege de gecebilir dedi gozum korktu. Dogal yontemlerle bunu atlatabilir miyim var mi onerileriniz?
Canım bizim ebede annestüne yapacak birşey yok ama yoğurt vereceksen en az 1 saat geçsin dedi.@mevsimMehtap Sağlık ocağındaki ebemiz komşum aynı zamanda ve çok faydasını görüyorum sağolsun ama o daha başlamamı istemiyo aslında canım meyve verdiğimi bile söylemedim kızıyo :) haftaya doktora gidelim kontrole sonrasında küçük küçük başlarım diyorum öncelikle yoğurt mayalamam lazım yalnız. Kan ilacı kullanıyorum ama düzene oturtamadım bitürlü. Emzirdikten 1 saat sonra veriliyo ve sonrasında 1 saat emzirmiyosun ya ben gak guk meme yaptığım için kan damlasına sıra gelmiyo bitürlü :) 5 ay 2 günlük olduk buarada siz nekadar oldunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?