2016 Şubat Anneleri

Bende dun yatak odasina gttm isigi kapattm emzrdm iyice dalsin diye kucagimdada bekledm yataga koydum gozler acildi kulagini kapatamadigim icin uzuluyodn iyi oldu bunu duydgm

bizde 9da ışıklar kapanıyor canım oyun oynamayı da bırakıyoruz biraz kendi kendilerine oynuyorlar tabi cok uykuları yoksa. sonra başlıyorlar mızmızlanmaya. en gec 9.30gibi uyumuş oluyorlar
Ay insallah bizimkidr duzenr girer peki misafirlige felan gittiginizdr nasil oluyo

Kendi kendine ilac kullanma direk doktora git bebege noldugunu nerden bilceksin

Smdilerde pek sesi cikmiyo yaa bakalm
Smdilerde pek sesi cikmiyo yaa bakalm
Bence de hiç sesi çıkmasın. benimkide hep ufak diyor bebeğe neymiş oğlunun yüzü yani eşimin benim bebisin iki katıymis sanki yarıştıriyoruz:) foto gösterdi eşim hiç de tombul falan değil bende dayanamadım kv ye dedim. yoo gördüm fotosunu zayıfmis diye:)

Bende dun yatak odasina gttm isigi kapattm emzrdm iyice dalsin diye kucagimdada bekledm yataga koydum gozler acildi kulagini kapatamadigim icin uzuluyodn iyi oldu bunu duydgm
Yok öyle kandırmak çok kurnaz onlar varya çook yatak odasına gittin ama eşin içerdeydi demi kimi kandırıyorsun sen
Çok fenalar kız biz eşim ile yatıp onu yatırmazsam kalkıyordu benim cadolozda bizde bütün ışıkları kapatıyorduk eşim otursa bile sessiz içerde oturuyordu.
Kız bunlar fena hee seninkide kolay kanmayacak haberin ola

@mevsimMehtap canım ben 1 gün verdim muz o zaman bişey olmadı. Ama 2 gün arka arkaya nektari verdim. Oda kabız yapıyor.dün karpuz verdim. Dün yapmadı hiç kaka bu sabah yaptı. Bugün kayısı vereyim diyorum

Ya tatlim bazilari yapi olarak kafalari buyuk.. ben bu durumun kiloyu dogrudan etkiledigine eminim.. mesela bizimkinin kafasi ufak, ona gore kilosuda buyuk kafali bir bebege nazaran daha az.. E birde tombul degiliz.. kaldiki cok fazla almasini ben hic istemiyordum, bana gore saglikli olmasi yeterli. Tabi tecrubesiz oldugumuz icin acaba sagligini etkilermi vs kafamizda bir suru soru isareti olusuyor, ama tecrube ettikten sonra gereksiz oldugunu anladim Bundan sonra ne olur gorucez

Kizlar bizim ufaklik artik playstationin cd'sini cikarip alabiliyor, (gizli bir dugmesi var nasil bulduysa artik ).. kumandalarin kapagini acabiliyor, kazara yaninda olmasam belki pilleride cikarip emicekti.. Allahim cok tirstim dun. Kumandalara seffaf kilif bulmam gerekicek.. bu arada kablolari kesvetmeye calisiyor zaten ortada pek kablo yok ama joicestickin kablosuna takti kafayi bizde kaldirdik tabi .. Suan ogrenme evresinde oldugu icin sanirim cok hizli ilerliyor sanki hersey. Birden bir ataga girdi bebek, kaldik oyle..

Iyi demissin bende diyorum valla kiloyu napcak cocuk iyi bisey mi sağlıklı olduktan sonra her hastaligin basi kilo

Canım senin ki emeklemeye mi başladı

Evet ya cok fena sipa ugrastircak biizi o inat ediyosa bende ederim

Aynen kafasi buyuk oluncada kilolu duruyo çocuklar esimin kuzeninin cocugun un fotosunu gordu dun kvde kiloluyms diyo halbuki ayni kilo dogdu bnm oglanla

Canım senin ki emeklemeye mi başladı
Yoook kiz.. yani yanimda surunuyor ama bir garip ayaklarinin ustune basarak atiyor kendini ileri... Maymun gibi oglum bir garip hareketler yapiyor gorseniz yerelere yatarsiniz :))).. ama dizlerinin ustune cikinca bir iki adim gidiyor sonra birakiyor kendini yere Ben bir iki hafta icinde emeklemeye baslar diyorum, bakalim neler olucak :)

Kilo bitti simdide kafalarami söylenmeye basladilar erkek bebek saca kuvvet verirmis bizim oglanin saci varken kafasi minnos duruo kestirdim meger kafasi buyukmus kvlide sustu simdide askere mi gidio dio sinir kadin

canım ben şöyle bir yöntem buldum. bebek küvetinin içine battaniye koydum. üzezrine de bebeğin havlusunu koyuyorum. banyoya sokuyorum, banyo taburesine oturup kucağıma havlu koyuyorum bebişide onun üzerine. havlu olduğu için kaymıyor. güzelce yıkadıktan sonra hazırladığım küvetin içine bırakıyorum. o arada bende bi duş alıyorum. sonra birlikte çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…