2016 Şubat Anneleri

Bizim dr da 50 faktör alın demiş hepsi bir alem bunların

kızlaaar baksanıza biz anne sütü ile besleniyoruz ek gıdaya da 6cı ayda gecmeyi planlıyorum
ama içimden havalar sıcak arada su ver diye geçiriyorum sizce vermelimiyim ve ne kadar vermleyim
Can'ım benimki mama ilke besleniyor çok azda anne sütü ama ben sadece anne sütü alsa da verirdim ki bizim dr su vermeyin dediği halde veriyorum ben başlarda günde bürkaçkez 5-6 çay kaşığı veriyordum şimdi yine günde 2-3 kez 20-30cc kadar veriyorum benimki başlarda akmıyordu ama şimdilerde önce mama sanıp ittiriyordu biberonu su olduğunu anlayınca bir çekişi bar sopanın görmen lazım

Benim kvdede zayf diyo halbuki normal ne zayf ne kilolu oyle tombl bi bebek degil ama kilo alimi iyi o istyoki etli butlu olsn
Amaan bu kvlere yaranılmaz boşver saglıklı olsun. Maşallah kg alımı da iyi. Takma
Maşallah tosununa bebekler aç kalmıyorsa uykuları normalse bencede az kg alsınlar. Hiç problem degil.
Çıkarken zor olmuyor mu ? Sen Islak o Islak.sen kendini ne zmn sarıp sarmalıyırsun? Ben de yapim öyle yol gösterin de hele ...
Anakucagı yada anadizi varsa içine havlusunu koy canım. Onuda duşakabinin hemen yanına koy. Yıkadıktan sonra bebişi koy havlusuna sar. Sonrada sen bornozunu giy. ben öyle yapıyorum. Bakıyorum havluluyken oyalanıyorsa ben giyiniyorum. Oyalanmıyorsa mızıldıyorsa onu giydiriyorum sonra kendim giyiniyorum

Kiz maşallah bizim bebislere.benimki de kac gunlerdir geri viteste takiliyordu.bugun öne atıp ilerlemeye başladı. Ama bana kizinca daha hızlı emekliyor sinirinden

Canım ben havalar ısınmaya başladığından beri veriyorum. Çünkü aşırı bi sıcaklık var. Ve bazen ağlamasının tek sebebi bu oluyo. Sdc susadığı için emzirsem bu seferde çok geliyor. Kusuyor devamlı. Su için özel bi biberon aldım. Onla hem dişlerini kaşıyor hemde su içiyor. Bebek çekmeden su gelmediği için elinde rahatlıkla bırakıyorum.
kızlaaar baksanıza biz anne sütü ile besleniyoruz ek gıdaya da 6cı ayda gecmeyi planlıyorum
ama içimden havalar sıcak arada su ver diye geçiriyorum sizce vermelimiyim ve ne kadar vermleyim

oyle yapiyorm canim hazir su veryrm zaten ictigi kadar iciyryrm

Laf anlatabilsem gecende gorumcemdeyz ustnde sadece citcitli body var altina bisey giydir nazar deger diyo cock zyfsa nasil nazar degcek

Haha bir dediği bir dediğini tutmuyor desene boşver sen konuşmak için konuşuyorlar
Canım bnm bebeğim muzu yediğin de katı kaka yapıyor ishali geçiyor. Vermediği mde yine ishal acaba sütüm ile mi alakalı kaka ile kafayı yiyecem

bende mini biberon bakıyorum sen hangisini kullanıyorsun

Aynen canim dun sadece citcitli bodyle daha iyi uyudu sanki

Ben 1 haftadır sadece çıtçıtlı badıyle yatırıyorum kısa kollu. Üstüne Müslin bezlerden örteym dıyorum hemen rahatsz oluyor bizim ev aşırı sıcak ama o ıyıce dalınca ortuyorum bacaklarını. :)

bugün patates denedim sadece patates ay
yüzünü eksitti yemedi ya. deneyecem tekrar yılmayacam. ya şeklinde mı ne tanıyor direk suratını çeviriyor
inşallah canım ya. bugun tekrar denedim sade patates gene yemedi görür görmez dudak buktu. beni ugrastracak gibi bebeğim sebze konusunda bakalım hayırlısı:)(

Canım püremi yapıyorsun?
Öyleyse çorba yap sebze çorbası gibi. Haşla çek koyu çorba gibi ver.

Canim bence sıcaklardan kalkıyor ve serinlemek için emmek istiyor.benim bebisde daha sık kalkar oldu daha az çiş yapıyor

canım Nasıl bir biberon benim de tam olarak tarif ettiğin şeye ihtiyacım var çünkü benim aldığımdan o çekmese de dökülüyor markasını yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…