• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar 4 saatlik korkunç uçak yolculuğundan sonra nihayet İStanbuldayız.. Bebegim hiç uyumadı uçakta sürekli ağladı ishal oldu alerji oldu oFf kabus gibiydi bir daha eşim olmadan asla bebekle seyahat etmemeye yemin ettim.. Neyse bu sıcaklarda nasıl duruyo bebeişleriniz?? Benim ki gece sık kalkar emer yatardı gece 2 kez bez değiştirşrdim ikiside dopdolu.. Bu gece 1 kez zorla ben kaldırdım emzirdim bezi neredeyse kuru su falan mı verdm acaba?? Ayy nasıl alışacak bu sıcaklara :KK43:(((
Hepimiz neredeyse aynı durumdayız :( bebekler az çiş yapıyor. Birçoğumuz su vermeye başladı canım. Bu sıcaklarda yavrucaklarda yanıyordur :(
Kış bebeleri zor olacak diyorduk ama yaz daha zormuş yavv. Kışın sarıp sarmalıyorduk. Şimdi sıcak diye soysak bir türlü esintiden hasta olacak korkusu bir türlü..

Yok canim huzursuz degil gayet keyfi yerinde babasına oyunlar yapiyo bi gulucukler bi gulucukler sen kucuk bebeksin 12ye kadar ne bekliyosn uyumak icin :KK70:
bizde 9da ışıklar kapanıyor canım oyun oynamayı da bırakıyoruz biraz kendi kendilerine oynuyorlar tabi cok uykuları yoksa. sonra başlıyorlar mızmızlanmaya. en gec 9.30gibi uyumuş oluyorlar

Arkadaslar allah rizasi icin biriniz bana yardim edin.ben pazar gunu hamile oldugumu ogrendim kan degerim 64 cikti.fakat ertesi gunu kahverengi lekelenmem oldu hafif kirmiziya da dönük. Ev supurmustum temizlik falan yapmistim.korkumdan yatmaya basladim.ve cok fena karnim agriyor.doktora da gidemiyorum biraz yatayim die.progestan varmis sanirim bilgisi olan var mi cok korkuyorum hastaneye de gidemedigim icin ilac aldiricam aksam gelirken esime bilgi si olan nolur bana yardimci olsun

cok az kattım mrrcimekten ilk basta. dokunmadı canım ben de artırdım birazcık daha. pistigi zaman biraz z.yağı gezdiriyorum. sebze sayısını yavaş yavaş artircaksin. ilk basta patates kabakla yapıp 2-3gün ver 4.gün patates kabak bezelye ile yap ver sonrakindr patates kabak bezelye semizotu ile yap ver yani hangi sebzeyi bulursan tek tek dene yine de bebeğine dokunursa o sebzeden bi süre uzak durursun
tamam canım teşekkür ederim dediğin gibi tekrar deneyip yapacam

Arkadaslar allah rizasi icin biriniz bana yardim edin.ben pazar gunu hamile oldugumu ogrendim kan degerim 64 cikti.fakat ertesi gunu kahverengi lekelenmem oldu hafif kirmiziya da dönük. Ev supurmustum temizlik falan yapmistim.korkumdan yatmaya basladim.ve cok fena karnim agriyor.doktora da gidemiyorum biraz yatayim die.progestan varmis sanirim bilgisi olan var mi cok korkuyorum hastaneye de gidemedigim icin ilac aldiricam aksam gelirken esime bilgi si olan nolur bana yardimci olsun
Canım doktora git neden gitmiyorsun. Kendini yorma uzan.

Canim yerlesme kanamasidir merak etme, agrilarda normal canim.. Kanaman ne zaman siddetlenirse korkabilirsin ara ara gelen akinti seklindeki kanama bu evrede olur. Yatip dinlenmek sana kalmis tabi ;)

Good naydin kizlar bizim velet maymun stayla emeklemeye calisiyor :D Ama tam anlamiyla denemez, yada bakicinin yaninda yapmis olabilir daha cok surunuyor dizlerine cikiyor ama yuksek diye korkuyor bir kac adimda birakiyor kendini :)))

@mevsimMehtap Sağlık ocağındaki ebemiz komşum aynı zamanda ve çok faydasını görüyorum sağolsun ama o daha başlamamı istemiyo aslında canım meyve verdiğimi bile söylemedim kızıyo :) haftaya doktora gidelim kontrole sonrasında küçük küçük başlarım diyorum öncelikle yoğurt mayalamam lazım yalnız. Kan ilacı kullanıyorum ama düzene oturtamadım bitürlü. Emzirdikten 1 saat sonra veriliyo ve sonrasında 1 saat emzirmiyosun ya ben gak guk meme yaptığım için kan damlasına sıra gelmiyo bitürlü :) 5 ay 2 günlük olduk buarada siz nekadar oldunuz:)
Çok iyiymis aynı zamanda komşun olması ben kesin kafasını şisirir dururdum sorularımla :) ben kan ilacını sabah ilk uyandığında veriyorum canım aç karna verildiği için biraz düzene oturmuş bizimki. her sabah 5 yada 5 30 gibi uyanıyor emiyor tekrar uyuyor 6.35 te tam uyanıyor artık o ara veriyorum hemen yarım saat sonrada emziriyorum canım.biz 6 temmuzda 5 aylık olacaz:) 4 aylık kontrolumuzde dr ek gidiya başlamamızi söyledi 6 aylık ona göre geçmis canım.

@mevsimMehtap Sağlık ocağındaki ebemiz komşum aynı zamanda ve çok faydasını görüyorum sağolsun ama o daha başlamamı istemiyo aslında canım meyve verdiğimi bile söylemedim kızıyo :) haftaya doktora gidelim kontrole sonrasında küçük küçük başlarım diyorum öncelikle yoğurt mayalamam lazım yalnız. Kan ilacı kullanıyorum ama düzene oturtamadım bitürlü. Emzirdikten 1 saat sonra veriliyo ve sonrasında 1 saat emzirmiyosun ya ben gak guk meme yaptığım için kan damlasına sıra gelmiyo bitürlü :) 5 ay 2 günlük olduk buarada siz nekadar oldunuz:)
Can'ım kan damlası konusunda sağlık ocağı bize bir uyarıda bılunmsdı dr da sabah aç karna ver 15 20 dk sonra da doyur dedi senin söylediğin gibi bir düzen oturmaz zaten çocuk emince uyur 1 saat sonra damla için kaldırmak olmaz o bana biraz zor geldi

Canim bebekler ya kati ya sivi yermis pureyle su karisik olunca napcagini bilemezmis. Bende ilk kizimda senin gibi yapmistim yemedi sonra sividan yavas yavas katiya dondum yemisti.Suan yemeside gayet iyi hic ugrastirmadi beni
Çok teşekkür ederim canım bunu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Çorba gibi yapıp verecem bundan sonra .

Yavrum sen bir müddet meyveyle devam et bence, ıyıce alışsın sütten baska tatlara o Zaman sebzeye geçersin. İllaki yiyecek suanda bunun stresi için cook erken annem :)
:) sağol kuzum içimi rahatlattın ne bileyim ya şimdiden stres yaptım:) ay ben çok pimpirikliyım çok yaşamam bence:):):)

Back
X