Canım ishal derken? Bebekler zaten cıvık yapar bizim gibi katı yapmazlar yapmamaları lazım.Canım bnm bebeğim muzu yediğin de katı kaka yapıyor ishali geçiyor. Vermediği mde yine ishal acaba sütüm ile mi alakalı kaka ile kafayı yiyecem
Evet canım çatalla ezip suyundan ekliyorum. ya taşındıım ve hala evime yerleşmedim memleketede henüz gitmedik eşimin semineri bitince gitcez bu yüzden blender yok şu an o yüzden öyle yapamıyorumCanım püremi yapıyorsun?
Öyleyse çorba yap sebze çorbası gibi. Haşla çek koyu çorba gibi ver.
benim gökçe'm de emekleme pozisyonunda kendini ileri geri yapıp itiyor yandık valla evde 3 tehlike kol gezecekBen oglumu ufak tefek sanardim, dun esimin mudurunun evine davetliydik, kadincagiz cok citi piti kucaginda devasa buyuk gozuktu gozume, kilosu masallah cok iyiymis dedi.. bende ama az gibi sanki dedim.. anne sutu aliyorsa normal, mamalar sisiriyor gereksiz yere dedi bana. Bende tabi cok mutlu oldum.. benim oglumda cok kilo almadi gibi ama boydan uzuyor Allaha sukur :) Artik kafaya takmam cunku bebegim an itibariyle emeklemeye baslamis :)) Eve gitmek icin sabirsizlaniyorummmArtik evdeki esyalari bir kaldirmak lazim Masallah tosunuma
Bilgeden naberbenim gökçe'm de emekleme pozisyonunda kendini ileri geri yapıp itiyor yandık valla evde 3 tehlike kol gezecek
benimkiler 20ocak doğumlu canım 5ayı bitirdilerCanım ne kadar çok şey veriyorsun.şubatın kaçında doğdular? Maaşallah.ben de o serbestçe yedirdiğim günleri görecek miyim ki?
Bilgeden naber
CANIM bana kaka örneğini atarmısın cıvık olsunCanım ishal derken? Bebekler zaten cıvık yapar bizim gibi katı yapmazlar yapmamaları lazım.
Ben meyveye geçtim kıvamı koyulaştı. Benzetmek kötü ama aynı krema gibi oldu. Muz yiyince katılaşması normal bizi bile etkiliyor.
ben ilk kızımı eşime postalardim o kızımı giydirirken ben rahat rahat duşumu alır çıkardımÇıkarken zor olmuyor mu ? Sen Islak o Islak.sen kendini ne zmn sarıp sarmalıyırsun? Ben de yapim öyle yol gösterin de hele ...
canım sebze sayısı arttıkça sebze çorbası güzelleşiyor cesidi artırsan alerjik bi durum yoksa. ben sebze corbasının icine kırmızı mercimek de atiyorum hatta son yaptığımın icine irmik de attım tok tutsun diyebugün patates denedim sadece patates ay
yüzünü eksitti yemedi ya. deneyecem tekrar yılmayacam. ya şeklinde mı ne tanıyor direk suratını çeviriyor
inşallah canım ya. bugun tekrar denedim sade patates gene yemedi görür görmez dudak buktu. beni ugrastracak gibi bebeğim sebze konusunda bakalım hayırlısı:)(
Maşallah canım kg alımı gayet iyi düşmemis gittikçe azalıyor çünkü kg alımı. kaç kg senin bebeğin canım merak ettimBenim kvdede zayf diyo halbuki normal ne zayf ne kilolu oyle tombl bi bebek degil ama kilo alimi iyi o istyoki etli butlu olsn
Yok canım alerjik bi durum erken midir diye pek çeşit sayısını arttırmıyorum. Dr bi tutam pirinç atabilirsin dedi. istediğiM sebzeyi atayım mı içine? yağ falan kullanıyor musun? mercimek ağır gelmez mi?canım sebze sayısı arttıkça sebze çorbası güzelleşiyor cesidi artırsan alerjik bi durum yoksa. ben sebze corbasının icine kırmızı mercimek de atiyorum hatta son yaptığımın icine irmik de attım tok tutsun diye
Yaşıyorum@sessizyazarbskn
Kuzular nerelerdesiniz?
@kralice86 @Topitikk
Kızlar hiiç gözükmüyorsunuz bebişlerinizde sizde iyisinizdir inş.
15 kilo olmasini felan bekliyolar heraldeHaha bir dediği bir dediğini tutmuyor deseneboşver sen konuşmak için konuşuyorlar
Bnde penye battaniyesini ortuyorum bacaklarına ama tepine tepine aciyoBen 1 haftadır sadece çıtçıtlı badıyle yatırıyorum kısa kollu. Üstüne Müslin bezlerden örteym dıyorum hemen rahatsz oluyor bizim ev aşırı sıcak ama o ıyıce dalınca ortuyorum bacaklarını. :)
Bizimkinde muz yiyince siyah iplik gbi seyler oluyoCanım ishal derken? Bebekler zaten cıvık yapar bizim gibi katı yapmazlar yapmamaları lazım.
Ben meyveye geçtim kıvamı koyulaştı. Benzetmek kötü ama aynı krema gibi oldu. Muz yiyince katılaşması normal bizi bile etkiliyor.
Bnde yarin denicem ne kadar yediriyosn ben tadimlik bi iki kasikAy patatesle denedim . patates havuç. patates kabak .patates kabak havuç sade patates ama hiçbirini yemiyorbaşka sebzelerde ağır gelir sanırım bunlarla basla dedi dr.
Yok canim daha ben yeni yeni tattirmaya basladim yogurt felan verdm dunde biraz tarhana yaptm verdm meyvelerden verdm bi kac kezdesenin bebis sebze yiyor mu canım
Aa arkadaşım ben artık duşa birlikte giriyorum.Bende dusakabinde yikamayi denicem kuveti cikar kaldir zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?