2016 Şubat Anneleri

Canım bnm bebeğim muzu yediğin de katı kaka yapıyor ishali geçiyor. Vermediği mde yine ishal acaba sütüm ile mi alakalı kaka ile kafayı yiyecem
Canım ishal derken? Bebekler zaten cıvık yapar bizim gibi katı yapmazlar yapmamaları lazım.
Ben meyveye geçtim kıvamı koyulaştı. Benzetmek kötü ama aynı krema gibi oldu. Muz yiyince katılaşması normal bizi bile etkiliyor.

Canım püremi yapıyorsun?
Öyleyse çorba yap sebze çorbası gibi. Haşla çek koyu çorba gibi ver.
Evet canım çatalla ezip suyundan ekliyorum. ya taşındıım ve hala evime yerleşmedim memleketede henüz gitmedik eşimin semineri bitince gitcez bu yüzden blender yok şu an o yüzden öyle yapamıyorum

benim gökçe'm de emekleme pozisyonunda kendini ileri geri yapıp itiyor yandık valla evde 3 tehlike kol gezecek

CANIM bana kaka örneğini atarmısın cıvık olsun

Çıkarken zor olmuyor mu ? Sen Islak o Islak.sen kendini ne zmn sarıp sarmalıyırsun? Ben de yapim öyle yol gösterin de hele ...
ben ilk kızımı eşime postalardim o kızımı giydirirken ben rahat rahat duşumu alır çıkardım

canım sebze sayısı arttıkça sebze çorbası güzelleşiyor cesidi artırsan alerjik bi durum yoksa. ben sebze corbasının icine kırmızı mercimek de atiyorum hatta son yaptığımın icine irmik de attım tok tutsun diye

Yok canım alerjik bi durum erken midir diye pek çeşit sayısını arttırmıyorum. Dr bi tutam pirinç atabilirsin dedi. istediğiM sebzeyi atayım mı içine? yağ falan kullanıyor musun? mercimek ağır gelmez mi?

@sessizyazar bskn
Kuzular nerelerdesiniz?

@kralice86 @Topitikk
Kızlar hiiç gözükmüyorsunuz bebişlerinizde sizde iyisinizdir inş.
Yaşıyorum ama günler saatler yetmiyor
Kardeşimin düğün hazırlıkları başladı, misafirler falan, kıyafet derdine düştüm
Bir haftadır bakıyorum ve sonuç Toparlamam lazım olan bi minnakımsı göbeğim varmış görümce olmak kolay değil

Ya ben birisyle yıkanabilir bebek bezi hakkında konuşuyordum
Bakık hafıza hatırlayamadı şimdi. E bebekte indirimde. İç bezi ile birlikte 22.90
Arkidişim oku lütfen

Bizimkinde muz yiyince siyah iplik gbi seyler oluyo

Bende dusakabinde yikamayi denicem kuveti cikar kaldir zor oluyo
Aa arkadaşım ben artık duşa birlikte giriyorum.
Hee tabi onu yıkamak için öyle yapıyorum. Yoksa birlikteyken saçımı yıkayamıyorum :/
Saçımı yıkamıyorum.

Çok tereddüt etmiştim duşun başından korkarmı diye(bizde öyle bi tane akraba var)
Çok şükür sevdi korkmadı. Önce ayaklarına tuttum. Yavaş yavaş :)
Hee kafayı da yıkarken çömeliyorum kucağıma oturtuyorum. tek elime kulağını kapatıp diğer kulağını göğsüme bastırıylrum.
Genelde serinlesin diye giryorız duşa. kafasını köpüklemiylrum ama baba evdeyken köpüklüyprım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…