çok geçmiş olsun olabiliyor öyle seyler korkmayın muhtemelen progestan başlayacaktır bol su için sırt üstü yatarak dinlenin kuru incir ve kuru kayisi badem tüketinKızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(
bat ne zamandı canım kımınde yerlesme kanaması yada adet donemınde kanamalar olup gecıyormus yuregını ferah tut Allah yardımcın olsun habersız bırakma bızıKızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(
yok cnm aşılama yaptıracaktım gerek kalmadısenin aşılama mı idi yanlışmı hatırlıyorum kaçıncı gündü transfer
Canim cok gecmis olsun, gonlunu ferah tut, rabbime siginKızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(
Huhuuuu gözün aydınn
Insallah canimm bekliyoruzzzzmerhaba herkese bende tüp bebek tedavim sonucu dün itibariyle bebeğimin benimle olduğunu öğrendim çok şükürama yarın ikinci testimiz var eğer değerimiz katlanmışsa bende Rabbimin izniyle aranıza katılıp şubat annesi olmaya aday olacağım sevgiler
Canım sakin ol, daha önce kan testi yapmışmıydın? belki yerleşme kanamasıdır, haberdar et bizi mutlaka, Allah yardımcın olsun.Kızlar sat 27 nisan, dün akşam kahverengi akıntım oldu bugün de hafif kanamalarım. kan verdim bhcg değerim 56 çıktı, doktor kapısında ağlayarak bekliyorum neler oluyor bilmemek çok kötü :'(
Edelim canım, zaten evde tüm gün yalnızım, fasulyeme zarar gelmesin diye çok işte yapmıyorum :) tadını çıkarıyorum anlıyacağın :) bide yemek derdim olmasa daha güzel olacak, hergün ne pişirsem derdi bitiriyo beni :)hadi sohbet edelim nerelerdesiniz kızlaarrr
Edelim canım, zaten evde tüm gün yalnızım, fasulyeme zarar gelmesin diye çok işte yapmıyorum :) tadını çıkarıyorum anlıyacağın :) bide yemek derdim olmasa daha güzel olacak, hergün ne pişirsem derdi bitiriyo beni :)
hımmm senin işin zormuş canım, hemen kesmen lazım, hamile kadın emziriyorsa sütü bebeğini zehirlermiş.çalışıyorum 24 haziranda 2 yaşına girecek bir oğlum var rabbim bağışlasın kucagımda sırtımda karnımın üstünde sürekli oyun oynuyoruz üstüne hala emiyor nasıl kesicem bilmiyorum
evet ramazandan dolayı gündüz yavasyavas kesmiştim çünkü. zaten çalışıyorum diye 8-5 göremiyorum öğle arası da memeden kesmeyi düşündüğümden beri gitmi,yordum 2 haftadır hem uyku saatine denk geliyor diye gece çok düşkündü nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı artık dua edin banahımmm senin işin zormuş canım, hemen kesmen lazım, hamile kadın emziriyorsa sütü bebeğini zehirlermiş.
Allah kolaylık versin canım, kazaylamı oldu ikinci yoksa isteyerek mi?evet ramazandan dolayı gündüz yavasyavas kesmiştim çünkü. zaten çalışıyorum diye 8-5 göremiyorum öğle arası da memeden kesmeyi düşündüğümden beri gitmi,yordum 2 haftadır hem uyku saatine denk geliyor diye gece çok düşkündü nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı artık dua edin bana
istiyorduk ama bu kadar çabuk olacagını tahmıi etmedik..ayrıca korunmuyorsanız kaza olmuyor maalesefgAllah kolaylık versin canım, kazaylamı oldu ikinci yoksa isteyerek mi?
hayırlı olsun inş. ilk ayda mi oldu ?istiyorduk ama bu kadar çabuk olacagını tahmıi etmedik..ayrıca korunmuyorsanız kaza olmuyor maalesefg
evet çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kan değerimde güzeldir ve güzel artarhayırlı olsun inş. ilk ayda mi oldu ?
inşaellahh.. ben daha doktora gtmedm kan testi yaptırmadm . yarn gidicem inş.evet çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kan değerimde güzeldir ve güzel artar
İnşallah canım aramızda görmeyi çok isterizmerhaba herkese bende tüp bebek tedavim sonucu dün itibariyle bebeğimin benimle olduğunu öğrendim çok şükürama yarın ikinci testimiz var eğer değerimiz katlanmışsa bende Rabbimin izniyle aranıza katılıp şubat annesi olmaya aday olacağım sevgiler