2016 Şubat Anneleri

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum bu gün leke geldi yine daha adetime 9 gün var anlam veremedim.... Bakalım belli olur birkaç güne inşaallah
Sen dinlenmeye bak canım mumkunse ayaklarını yukarıya kaldırarak yat bebiş tutunmaya çalışıyor olabilir İnşallah güzel olur

Canım senin ikiz olmasın neredeyse günlük iki katı artmış gunleri doğru anladıysam eğer
tek olanlarda iki güne bir iki katı artar

Evet canım perşembe 10 pazar 108 demişsin Aklıma ikiz geldi valla Sana birsey söyleyeyim mi ben hep ikiz istemişimdir etrafima söyler dururdum Dua ederlerdi bana ikiz in olsun diye Benimki tek gibi duruyor ama olsun sağlıklı olsunda

aynen öyle çok şükür bin şükür,sonuna da hayırlısı ile sağlıkla ulaşmak nasip olsun inşallah
Cnm dr dan geliyorum simdi kan verdim.. sonuc carsamba belli olacak ama.. bu ilk kan verisim hamilelikde..
tansiyonumu da ölctü iyi cikti ama nabiz 114 dü.. heycanlimisin dedi ewt dedim.. hayirlisi artik..

Seni cok iyi anliyorum :KK43: inwAllah mucizelerimiz [QUOTE="gelir bu ay canim :KK19:senin bat ne zaman benim 17 haziran?

ins bu ay hepimiz muradimiza erelim
Benim sat 2 mayis bat 6 hazirn 35 gunde bir adet oluyorum[/QUOTE]
Merhaba canim durumlar nasil?

Evet canım perşembe 10 pazar 108 demişsin Aklıma ikiz geldi valla Sana birsey söyleyeyim mi ben hep ikiz istemişimdir etrafima söyler dururdum Dua ederlerdi bana ikiz in olsun diye Benimki tek gibi duruyor ama olsun sağlıklı olsunda
hamıle mısın yıne cnm

ilk başta karnimda batma ve doluluk hissi oldu, belimde agri hissettim ama o ara buna çok da dikkat etmemiştim beklemedigimden herhalde üşuttum falan dedim.sonra akintim olmaya başladı.o zaman vücudumu dinlemeye başladım bende.sabahlari koku hassasiyetim var ve bazen buna bağlı olarak mıdem bulanır gibi oluyor.birde goguslerim şisti.adet olacağım zaman bile bu kadar şiş hissetmezdim kendimi.
hemen hemen aynı belirtiler bende de var ama testi ne zaman yapsam bilemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum... sat 7 mayıs bat 6-7 hazıran sizce hangi gun yapmalıyım... yanı önce yapacaksam hangı gun yapmalıyım

hamıle mısın yıne cnm
Rabbim izin verirse evet canım kan pıhtılaşması çıktı bende gobekten iğne yemeye basladım perşembe iyi giderse hersey keseyi görebileceğiz inşallah Biliyor musun tekrar kaybetmekten korkuyorum
sen neler yaptın

Cnm dr dan geliyorum simdi kan verdim.. sonuc carsamba belli olacak ama.. bu ilk kan verisim hamilelikde..
tansiyonumu da ölctü iyi cikti ama nabiz 114 dü.. heycanlimisin dedi ewt dedim.. hayirlisi artik..
aynen öyle hayırlısı canım,inşallah hcg değerinde güzel gelir,sonrada sağlıkla bebiş gelir :KK68:

Arkadaşlar son sayfaları okudum genelde düşük yapanların endişeleri sizi çok iyi anlıyor
Rabbim izin verirse evet canım kan pıhtılaşması çıktı bende gobekten iğne yemeye basladım perşembe iyi giderse hersey keseyi görebileceğiz inşallah Biliyor musun tekrar kaybetmekten korkuyorum
sen neler yaptın
canım kaçıncı düşükten sonra baktılar benimde düşük ve bugün çıktı testte.. Ama korkuyorum gene aynı olur diye bu genetik falan mı

idrar testinde mi çıktı canım. Hayırlı olsun
Arkadaşlar son sayfaları okudum genelde düşük yapanların endişeleri sizi çok iyi anlıyor

canım kaçıncı düşükten sonra baktılar benimde düşük ve bugün çıktı testte.. Ama korkuyorum gene aynı olur diye bu genetik falan mı

Bende bugün idrar testi yaptım negatif :KK43: galiba benim bu ay tutmadı

Arkadaşlar benimde bat yarın test yaptım pozitif inş bende şubat annesiyim ama korkuyorum kaybetmekten bi düşüğüm var
hoşgeldin canım,benimde bir düşüğüm var ve bende korkuyorum ama rabbimin bileceği iş bu dünyada yiyecek lokması varsa nasılsa gelecek düşeceksede engel olma kudretim yok diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun

Aminnn.. cnm Rabbim isteyen herkese basta sana :) da versin... Aminn... su mubarek gunde..
canım bende hamileyim tahmini 5 haftalık testte pozitif sonucu gördüm,geçen ay düşüğüm vardı rabbim bu aya aratmadan verdi çok şükür yarın doktor kontrolüm var güzel haberler alırım inşallahh

X