2016 Şubat Anneleri

Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
Dularimy seninle insallah sagsalim kucagina alirsin bebisini

sen duyma kimseyi, herkes çok biliyor, profesyonel kesiliyolar.
abartı bi göbeğin yok, bide sen beni görsen :)

Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
güzel haberlerini bekliyoruz.

akşam kayınvalidemi terslememek için kendimi çok zor tuttum. haftada bir gidiyoruz ziyaretlerine. beni görünce tepkisi şu oldu: ay kızııımmm 9 aylık gibi olmuşsun çok şişmişsin vitamin ilaçlarını kullanıyomusun hala? vitaminler şişirmiş beni heralde 30. haftaya girmiş olmamın hiç etkisi olamaz zaten dimi. daha 2 aylık hamileyiz ya biz.. ya sabııırr çektim tepki vermedim ama nasıl dayandım bilmiyorum. çarşıda pazarda tanıdıklarım daha hamile olduğun belli değil kız nerde saklıyosun diyolar kaynanacığımın tepkisine bak birde. ay hormonlarımız zaten ayrı alıngan yaptı bizi biliyorum ama kalp kırmadan hayırlısıyla bitirsek bu zor dönemi çok iyi olcak. kaldı ki eski kıyafetlerim oluyor hala hiç ekstra şişmedim kollarım bacaklarım aynı.. ben anlamıyorum bu insanları yaa o abuk sabuk yorumlarla ne kazanıyolar bizi üzmek dışında. anne ve kaynana arasındaki farkı çok iyi anladım ama bu dönemde. kendi annem her gördüğünde önce beni sonra göbeğimi öpüyo, kaynanam çok şişmişsinnnnn :) ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorum of amma dolmuşum yaaa

anladım seni zaten :)
benimde etrafımda sürekli zor olur onunla mı baş edeceksin diyen var. ama gittiği yere kadar

https://tr.pinterest.com/pin/302374562457429425/ bu arada paylaşşmayı unutmuşum...

Kundagi önermiyorlar canım hatta kizarlar hastanede kalça cikikligi yapar diye .hastanede yapmiycam ben ama evde kolu bacağı sabit olsun sıçrayarak uyanmasin diye gevşek bir kundak yapicam süt pompan varsa goturebilirsin bazı hastanelerde olmuyor göğüs ucunu çıkarmak için yada süt gelsin diye kullanılıyor bazen

ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş:)

canım park yatakla ahşap beşiğin ölçüsü farklı olursa 2 tane mi yatak almak gerekiyor masraf olmasın diye beşiğin ölçüsünde park yatak alsam olmaz mı ki? beşik 70*130 böyle park yatak var mı? kullanışlı olmaz mı? ya da illa ayrı yatak alcaksam park yatağın yatağı nasıl olmalı? bi de bi yere giderken park yatağı katlayıp götürcez ama yatağını nasıl götürcez? bu konuda hiç bilgim yok kara kara düşünüyorum arabaya nasıl sığcak

Normal besik olculeri ile park yatak olculeri bildiğim kadari ile farkli okuyor besikler daha ufak 6aya kadar kullanilabiliyor..yatak olcusu 60*130 varsa bak ama alma ona gore park yatak olcusu var mi bilmiyorum..ilk once beşik mi park yatak mi ona karar ver en sonda olçusune gore yatak alırsın..

Ama park yatak alırken üzeri beşik tarzı olanlar var öyle al 2 kademeli hem aşağı hem yukarıda..
Yatağında bir yere gittiğinizde arabaya alacaksınız cnk bizde öyle yapardık..

Benim de karın kısmı geriden geliyor dört gün . Buz 1 mayıs belirlemistik ama ben hep iki uç gün sonra diye dusunuyorum. 1mayista tatildeydik :) o gün olamaz :)

Evet benimde geç dölllenme oldu. bebek haftalarca görünmedi. 2 hafta geri yani o yüzden.
ama bebekte sorun yok geç döllenme olsada suanki haftasıyla uyumlu gayet :)

Kızlar uyumlu derken doktorun sat olarak belirlediği tarihle uyumlu mu? benim 10 mayıs olarak ilk önce belirlemişti, ona göre de tahmini doğum tarihim 14 şubattı, ama şimdi o tarihe göre 1 hafta geri, kafam karıştı ya

Hakkınızda en hayırlısı olsun.. Rabbim yardımcınız olsun.. Aklı huyu kendi güzel hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana Allahım..

ileri geri olur çok fazla kafaya takma onu canım..

benim sat a göre şuan 27 haftalık olması gerekiyordu 13 mayıs son adet günümdü. ama bu tarihe göre geri dolayısıyla ultrasonda görünen haftasına göre değerlendirdi doktor. Geç döllenme olduğundan.

Gunaydin arkadaşlar
Ya bi sorunum var
Dundendir sag gogus altindaki kaburgam cok feci aciyor.saga yatamadgm gibi durduk yerde de agiriyo.sizde de basladi mi kaburga agrisi.of şimdiden boyle baski varsa son aylari dusunemiyorum

canım merhaba,

sanırım 2 haftayı geçti sağ gögüs altından sırtıma kadar nerdeyse her öğleden sonra yatana kadar aynı ağrıyı çrkiyorum, normal olduğu söyleniyo akşama kadar sandalyede oturuyorum. perşembe şeker yüklemesi yaptırcam ogün sorucam doktoruma

Kundak dedıgım ebebkten aldım canım bebegı sıkan bırsey degıl, ayak kısmı yer kol kısmı var yerlestırıp yandan bı cıtcıtı var gecırıyosun ama bebek oyle sıkı kalmıyor. Hastanede kızıyolarsa onu goturmem evde uyuturken kullanırım . 2 polar bır penye batanıye koyarım o zaman kundak yerıne

yara gibi de acıyor dimi

sat ı cok kafaya takmayın benım d egec dollenmedne dolayı 1 hafta gec belırledı doktorum. O belırledıgı tarıhe uygun gıdıyorsa sorun yokdur. 24 mayıs belırledı benı ve 24 mayısa uyumlu gıdıyorum. onemlı olan doktorun soyledıgıdır

Bugün kontrole gittim.. 26+2 deyiz..başı halen yukarıda dönmemiş.. Ama doktor döner dedi ilk doğum normal olduğu için zaten daha kolaymis dönmesi..

Ayrıca dönmezse de makattan normal doğum yapma şansım da var.. :) sol tarafına yat dedi..bir dahaki kontrol 31 haftada olucak..

Şimdilik 33cm 906 gr oğlum :)))

mınık bır valızım var demıstım ya hıc canta vs karıstırmadan o valıze hazırlamaya karar verdım. Mınık ve tekerleklı hem hazırlaması da kolay. On tarafta cebı de var. Icını guzelce bır sılerım. hazırladıgım kıyafetlerı de seffas posetlere koyar oyle koyarım dıye dusunuyorum. Bu hafta hastane ıcın koyacagım kıyafetlerı hazırlamayı dusunuyorum. Valızımın resmını paylasırım sızınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…