Dularimy seninle insallah sagsalim kucagina alirsin bebisiniInsallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
sen duyma kimseyi, herkes çok biliyor, profesyonel kesiliyolar.Olduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
- aaaaa karnın ne kadar büyük senin ya
-kızım ha bire yiyormusun acayip kilo almışsın, dikkat et daha 2 ay var
- sen simdiden boyleysen bakalim doğuma nasıl olacaksin
- bak bak nasılsa karnı büyümüş kendin gibi bebeği de kilolu doguracaksin
- yok ya normal doğum olmaz sezeryan ile alınır
vs. Vs.
güzel haberlerini bekliyoruz.Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
akşam kayınvalidemi terslememek için kendimi çok zor tuttum. haftada bir gidiyoruz ziyaretlerine. beni görünce tepkisi şu oldu: ay kızııımmm 9 aylık gibi olmuşsun çok şişmişsin vitamin ilaçlarını kullanıyomusun hala? vitaminler şişirmiş beni heralde 30. haftaya girmiş olmamın hiç etkisi olamaz zaten dimi. daha 2 aylık hamileyiz ya biz.. ya sabııırr çektim tepki vermedim ama nasıl dayandım bilmiyorum. çarşıda pazarda tanıdıklarım daha hamile olduğun belli değil kız nerde saklıyosun diyolar kaynanacığımın tepkisine bak birde. ay hormonlarımız zaten ayrı alıngan yaptı bizi biliyorum ama kalp kırmadan hayırlısıyla bitirsek bu zor dönemi çok iyi olcak. kaldı ki eski kıyafetlerim oluyor hala hiç ekstra şişmedim kollarım bacaklarım aynı.. ben anlamıyorum bu insanları yaa o abuk sabuk yorumlarla ne kazanıyolar bizi üzmek dışında. anne ve kaynana arasındaki farkı çok iyi anladım ama bu dönemde. kendi annem her gördüğünde önce beni sonra göbeğimi öpüyo, kaynanam çok şişmişsinnnnn :) ayyy aklıma geldikçe çıldırıyorum of amma dolmuşum yaaaOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
- aaaaa karnın ne kadar büyük senin ya
-kızım ha bire yiyormusun acayip kilo almışsın, dikkat et daha 2 ay var
- sen simdiden boyleysen bakalim doğuma nasıl olacaksin
- bak bak nasılsa karnı büyümüş kendin gibi bebeği de kilolu doguracaksin
- yok ya normal doğum olmaz sezeryan ile alınır
vs. Vs.
anladım seni zaten :)Canım ıste benım dedıgım ıslak mendıl degıl ıslak pamuk. Benım aldıgım ıslak havluları ılk zamanlar kullanma dedı arkadasım. Ben de pamuk aldım onu ıslatıp kullaırım dedım ama hazırları daha pratık oluyormus. Yoksa ben de pamuk aldım yanı bebeklere özel. Islak mendıllerımı de bıraz buyudugunde kullanıcam .
Kundagi önermiyorlar canım hatta kizarlar hastanede kalça cikikligi yapar diye .hastanede yapmiycam ben ama evde kolu bacağı sabit olsun sıçrayarak uyanmasin diye gevşek bir kundak yapicam süt pompan varsa goturebilirsin bazı hastanelerde olmuyor göğüs ucunu çıkarmak için yada süt gelsin diye kullanılıyor bazenbende oyle yapıcam
bebek bakım cantası aldım ona kıyafetlerını ,battanıyesını felan koyarım anca sıgar
kendıme de mınıcık bı valızım var ona gecelıklerı, terlık corap vs koyarım
bır tane kundagım var onu da gotursemmı acaba
ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş:)
Benim de karın kısmı geriden geliyor dört gün . Buz 1 mayıs belirlemistik ama ben hep iki uç gün sonra diye dusunuyorum. 1mayista tatildeydik :) o gün olamaz :)
Evet benimde geç dölllenme oldu. bebek haftalarca görünmedi. 2 hafta geri yani o yüzden.
ama bebekte sorun yok geç döllenme olsada suanki haftasıyla uyumlu gayet :)
Kızlar uyumlu derken doktorun sat olarak belirlediği tarihle uyumlu mu? benim 10 mayıs olarak ilk önce belirlemişti, ona göre de tahmini doğum tarihim 14 şubattı, ama şimdi o tarihe göre 1 hafta geri, kafam karıştı yaEvet canım doğru hatırlıyorsun hafta sonu farklı bir doktora gittik ara kontrol bebisi görelim diye eşimin arkadaşı oda neden yaptirmadiniz gebelikte şeker çok önemli ve hiç zararı yok falan dedi benim annemde şeker hastası bide onuda söyleyince mutlaka en azından 50 gr yaptır dedi bizde dün çalıştığımız hastanede yaptiralim dedik ki benim açlık tokluk ve hbA1c normal çıkmıştı ona rağmen dün yükleme sonrası tokluğum yüksek çıktı malesef cuma günü 100 gr yaptıracağız artik
Hakkınızda en hayırlısı olsun.. Rabbim yardımcınız olsun.. Aklı huyu kendi güzel hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana Allahım..Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
Kızlar uyumlu derken doktorun sat olarak belirlediği tarihle uyumlu mu? benim 10 mayıs olarak ilk önce belirlemişti, ona göre de tahmini doğum tarihim 14 şubattı, ama şimdi o tarihe göre 1 hafta geri, kafam karıştı ya
Gunaydin arkadaşlar
Ya bi sorunum var
Dundendir sag gogus altindaki kaburgam cok feci aciyor.saga yatamadgm gibi durduk yerde de agiriyo.sizde de basladi mi kaburga agrisi.of şimdiden boyle baski varsa son aylari dusunemiyorum
Kundak dedıgım ebebkten aldım canım bebegı sıkan bırsey degıl, ayak kısmı yer kol kısmı var yerlestırıp yandan bı cıtcıtı var gecırıyosun ama bebek oyle sıkı kalmıyor. Hastanede kızıyolarsa onu goturmem evde uyuturken kullanırım . 2 polar bır penye batanıye koyarım o zaman kundak yerıneKundagi önermiyorlar canım hatta kizarlar hastanede kalça cikikligi yapar diye .hastanede yapmiycam ben ama evde kolu bacağı sabit olsun sıçrayarak uyanmasin diye gevşek bir kundak yapicam süt pompan varsa goturebilirsin bazı hastanelerde olmuyor göğüs ucunu çıkarmak için yada süt gelsin diye kullanılıyor bazen
benım gobegım de tam bu kadar hem de ben daha 25+ dayımBu da bizim göbüşümüz 26+6yım totalde 11 kilo aldım 61dim 72yim
huzurunmeraklisi canım bence göbüşün çooooooook normal:)
canım merhaba,
sanırım 2 haftayı geçti sağ gögüs altından sırtıma kadar nerdeyse her öğleden sonra yatana kadar aynı ağrıyı çrkiyorum, normal olduğu söyleniyo akşama kadar sandalyede oturuyorum. perşembe şeker yüklemesi yaptırcam ogün sorucam doktoruma
yara gibi de acıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?