2016 Şubat Anneleri

senin ikiz olduğu için öyle sanırım. Ben de öğretmenim aksine çok enerjik oluyorum. Sınıf öğretmeniyim çok fazla oturmuyorum ben de 5 gün 6 saat okuldayım ama şükür şimdilik hiç bir sorunum yok. Hareket oluyor spor oluyor. Ben dönemi kapatıcam inşallah. zaten tatile girdiğimiz gün 36+3 oluyoruz. Tabi bunlar benim düşüncem Allah izin verirse böyle yapıcam.

sakın strese girme, ben kilolu annelerdenim, bebişde iri bebek olacak dediler.
o yüzden benim göbek biraz fazla :)

takılıyorum kuzu maşallah size. dr bana normal dedi. ben arkadaşlarımla kıyaslıyorum kendimi, küçük gibi geliyo ama sağlığımızda kilo alımımızda iyi şükür

Canim cok gecmis olsun.. Tum dualarimiz seninle, Allah bebegini korusun, umarim gecici birseydir canim.. ama doktorun sebebi hakkinda bahsetmedimi? Beginde kitleler olabilicegini ve zamanla gecebilicegini okumustum dilerim buda gecici birseydir..

Benım doktor cokmu umursamaz anlamadım aslında ıyı bır doktor ama hıc bana kafayı asagıda yukarıda tarzında bırsey demedı

Iste tam bu boyda bız valızım var. Daha buyugu gereksız bence bebek kıyafetlerı zaten kucucuk seyler.

Eklentiler

• valızJPG.webp
    7 KB · Görüntüleme: 77
hahahaha maşallahım var dimi

Ikız degıl demı canım pot kırmayayım sımdı

Kılolu hamılelıkle alakası yok kılon ıyı bence cok da tatlısın yuzune felan bayıldım, ben de kıloluyum hem de su an tam 100 kıloyum canım. Gobegın buyuklugu yapıyla alakalı bısey benımkı cok daha kucuk mesela ama dedıgım gıbı su an tam 100 kıloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…