- 20 Haziran 2012
- 4.835
- 4.065
- 448
hey maşallahh canımmmmm :)kızlar hazır olun, bu da bizim koca göbüüş
senin ikiz olduğu için öyle sanırım. Ben de öğretmenim aksine çok enerjik oluyorum. Sınıf öğretmeniyim çok fazla oturmuyorum ben de 5 gün 6 saat okuldayım ama şükür şimdilik hiç bir sorunum yok. Hareket oluyor spor oluyor. Ben dönemi kapatıcam inşallah. zaten tatile girdiğimiz gün 36+3 oluyoruz. Tabi bunlar benim düşüncem Allah izin verirse böyle yapıcam.Calisan anneler anne adaylari ben artik dayanamiyorum ikiz tasidigimdan mi okulda oldugum surece surekli ayakta oldugumdan midir bilemem cok halsiz dusuyorum basim donuyor olu balik gibi bakiyorum bugun 1.sinavimi yaptim kelebek sistemi cok daha fazla yordu okuyup e-okula gecip 2hafta icinde izne ayrilmayi dusunuyorum siz ne kadar daha calismayi dusunuyorsunuz
hahahaha maşallahım var dimihey maşallahh canımmmmm :)
kızlar hazır olun, bu da bizim koca göbüüş
amin canım inşallah
maşallah ne de güzel nüyümüş annesiii :)
Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallahhh....
Canim ben 70 é 120 kraft aldım 3 4 yaşına kadar kullanbilsin diyePark yatağı 60a 120 mi 70 e 120 mi alalım karar veremiyoruz.son ay alcam gerçi ama hala 60 bebeğe ilerde dar gelir mi ki diyorum.2 yıl kullanılır sonuçta.siz naptınız?
kızlar hazır olun, bu da bizim koca göbüüş
sakın strese girme, ben kilolu annelerdenim, bebişde iri bebek olacak dediler.bak ya şimdi strese gircem ben küçüğüm ama
sakın strese girme, ben kilolu annelerdenim, bebişde iri bebek olacak dediler.
o yüzden benim göbek biraz fazla :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)takılıyorum kuzu maşallah size. dr bana normal dedi. ben arkadaşlarımla kıyaslıyorum kendimi, küçük gibi geliyo ama sağlığımızda kilo alımımızda iyi şükür
Canim cok gecmis olsun.. Tum dualarimiz seninle, Allah bebegini korusun, umarim gecici birseydir canim.. ama doktorun sebebi hakkinda bahsetmedimi? Beginde kitleler olabilicegini ve zamanla gecebilicegini okumustum dilerim buda gecici birseydir..Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bugün kontrole gittim.. 26+2 deyiz..başı halen yukarıda dönmemiş.. Ama doktor döner dedi ilk doğum normal olduğu için zaten daha kolaymis dönmesi..
Ayrıca dönmezse de makattan normal doğum yapma şansım da var.. :) sol tarafına yat dedi..bir dahaki kontrol 31 haftada olucak..
Şimdilik 33cm 906 gr oğlum :)))
Masallah canimm senin gobusun Masallahi varmis :))kızlar hazır olun, bu da bizim koca göbüüş
mınık bır valızım var demıstım ya hıc canta vs karıstırmadan o valıze hazırlamaya karar verdım. Mınık ve tekerleklı hem hazırlaması da kolay. On tarafta cebı de var. Icını guzelce bır sılerım. hazırladıgım kıyafetlerı de seffas posetlere koyar oyle koyarım dıye dusunuyorum. Bu hafta hastane ıcın koyacagım kıyafetlerı hazırlamayı dusunuyorum. Valızımın resmını paylasırım sızınle
aynen canımmm... sağlıklı olsun gerisi mühim değil :)hahahaha maşallahım var dimi
hahahaha maşallahım var dimi
aynen canım, sağlığımız yerinder olsunda göbüşün önemi yok :)Masallah canimm senin gobusun Masallahi varmis :))
aynen, bebişler sağlıklı olsun kilo zamanla gider :)aynen canımmm... sağlıklı olsun gerisi mühim değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?