- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
ikiz değil canım, ben zaten 110 kiloyla hamile kaldım. benim durum fenaa yani :) ama bebişimin sağlığı çok şükür yerinde. o yüzden gerisi önemli değil.Ikız degıl demı canım pot kırmayayım sımdı
Kılolu hamılelıkle alakası yok kılon ıyı bence cok da tatlısın yuzune felan bayıldım, ben de kıloluyum hem de su an tam 100 kıloyum canım. Gobegın buyuklugu yapıyla alakalı bısey benımkı cok daha kucuk mesela ama dedıgım gıbı su an tam 100 kıloyum
boyun benden uzun ama canım benım 1.64. yanı resımde uzun cıkmıssın. Cok kılo aldınmı ve de en onemlısı sekerın ıyıyse sorun yok. Benım doktor da cok rahat sadece suyum fazla dıye sekere dıkkat et dedı, sekerım normal cıktı ama suyum fazla yanı sınırda cıktıikiz değil canım, ben zaten 110 kiloyla hamile kaldım. benim durum fenaa yani :) ama bebişimin sağlığı çok şükür yerinde. o yüzden gerisi önemli değil.
Seninde bebisininde Masallahi var tatlim, Allah nazarlardan saklasin cok yakismis hamilelik.. ben 3 gun geciyor buyumedi galiba diye triplere giriyorum :))) buyumesi cok guzel birseyaynen canım, sağlığımız yerinder olsunda göbüşün önemi yok :)
bebeğin suyu iyiymiş, şekerimde çıkmadı. bende ya da bebekte çok şükür bir sıkıntı yok. ama kilo olduğu için hareketlerim kısıtlandı. daha çabuk yoruluyorum. kasık ağrılarım çok var. ama öyle çok şikayet edecek bir dururmum yok çok şükür.boyun benden uzun ama canım benım 1.64. yanı resımde uzun cıkmıssın. Cok kılo aldınmı ve de en onemlısı sekerın ıyıyse sorun yok. Benım doktor da cok rahat sadece suyum fazla dıye sekere dıkkat et dedı, sekerım normal cıktı ama suyum fazla yanı sınırda cıktı
Benım gobek az buyudu ama sonucta daha 25. haftadayım , ısyerıne zaten zor oturuyorum masada o yuzden cok buyumesın dıye dua edıyorum
sağol canım teşekkür ederim. aslında göbiş hoşuma gidiyor. hareket ettikçe o koca göbek oradan orada sallanıyor bende mest oluyorum tabiiiiSeninde bebisininde Masallahi var tatlim, Allah nazarlardan saklasin cok yakismis hamilelik.. ben 3 gun geciyor buyumedi galiba diye triplere giriyorum :))) buyumesi cok guzel birsey
Maşallah canım :)kızlar hazır olun, bu da bizim koca göbüüş
Biz karar veremedik bir türlü.bebek için tabii ki 70 ama yatak odamız iyice daralacak,tam da kapı girişinde boşluk var.olmadı komodinlerin birini iptal etcez daha da açılsın diye.çözüm bulamadık.60 da çok kullanışlı olmaz gibi geldi.Canim ben 70 é 120 kraft aldım 3 4 yaşına kadar kullanbilsin diye
Ikız degıl demı canım pot kırmayayım sımdı
Kılolu hamılelıkle alakası yok kılon ıyı bence cok da tatlısın yuzune felan bayıldım, ben de kıloluyum hem de su an tam 100 kıloyum canım. Gobegın buyuklugu yapıyla alakalı bısey benımkı cok daha kucuk mesela ama dedıgım gıbı su an tam 100 kıloyum
ikiz değil canım, ben zaten 110 kiloyla hamile kaldım. benim durum fenaa yani :) ama bebişimin sağlığı çok şükür yerinde. o yüzden gerisi önemli değil.
10kg
Kızlar uyumlu derken doktorun sat olarak belirlediği tarihle uyumlu mu? benim 10 mayıs olarak ilk önce belirlemişti, ona göre de tahmini doğum tarihim 14 şubattı, ama şimdi o tarihe göre 1 hafta geri, kafam karıştı ya
8 kg canım
hey maşşallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Savulunnn Hatunlar :) burada 119 kg ile hamile kalmış bir tostos anne adayı var siz nesiniz ki :))
Benim göbüş de an itibariyle bu halde 27+3 üz teyzeleri oğluşumla :)
14
Biz karar veremedik bir türlü.bebek için tabii ki 70 ama yatak odamız iyice daralacak,tam da kapı girişinde boşluk var.olmadı komodinlerin birini iptal etcez daha da açılsın diye.çözüm bulamadık.60 da çok kullanışlı olmaz gibi geldi.
25+4 um ve 12 kg aldim :) 53 le hamile kaldim 65im simdi. Ama sadece bir gobis var :) boyum 1.71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?