• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben baska hamilelik dusunemiyorum:eek: :KK35: 1kizim var simdi ikizler dogacak ins.uc cocugumuzolacak ben hakkimi astim bile darisi basiniza :anneadayı:
Saol canim ama ben erkek bebek olasiligini artirmanin %80 yolunu buldun diye bilirim canim insallah rabbim kismet eder de denerim tutar:KK48:

Nasıl buldun canım
Canim simdi soyle dinde bi hadis bile var eger esin senden once orgazm olursa bebek kiz sen ondan once olursan bebek erkek oluyor almanyada bile arastirilmis ve %90 dogru oldugu soyleniyor. Erkek kiz annelerine sordum ve hepsi evet ogle dedi ben kendimden bile dogru oldugunu anladm:KK48:

Canım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorum

@melekeskisi
Benim de adetim düzensizdi bir önceki ay, yaklaşık 10-15 gün arası sürmüştü, o yüzden sat net değildi, doktor belirledi, ama şimdi doktorun belirlediği tarihe göre bir hafta geriden geliyor bebişim, gelişiminde çok şükür bi sıkıntı yok, geç döllenme olmuştur dedi dr, sizinde bebişlerinizde böyle geriden gelme gibi bir durum varmı arkadaşlar

Benim de karın kısmı geriden geliyor dört gün . Buz 1 mayıs belirlemistik ama ben hep iki uç gün sonra diye dusunuyorum. 1mayista tatildeydik :) o gün olamaz :)

Canım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorum

@melekeskisi
Benim de adetim düzensizdi bir önceki ay, yaklaşık 10-15 gün arası sürmüştü, o yüzden sat net değildi, doktor belirledi, ama şimdi doktorun belirlediği tarihe göre bir hafta geriden geliyor bebişim, gelişiminde çok şükür bi sıkıntı yok, geç döllenme olmuştur dedi dr, sizinde bebişlerinizde böyle geriden gelme gibi bir durum varmı arkadaşlar

Evet benimde geç dölllenme oldu. bebek haftalarca görünmedi. 2 hafta geri yani o yüzden.
ama bebekte sorun yok geç döllenme olsada suanki haftasıyla uyumlu gayet :)

Ben stoklamıycam canım sımdılık yenıdogan alıcam bır buyuk paket cunku hemen buyuyorlarmıs sonra fazla gelebılır. Bıttıkce aldırırırım esıme

ebebekte vardı ama farklı bır markaydı almadım. Hepsıburadadan bakıyorum da burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs alayım dıyorum

Pekı bu gogus kalkanı gogus ucu vs ıcın daha erken mı sımdıden mı alsak bılemedım

Daha sut pompası da var ama bu ay cok acıldım:KK43:

Bır de kendıme gecelık almam lazım.

attığın linki gördüm canım, sağolasın. inceleyip bende alayım bari. o bir şey değil evde yer kalmadı :)

bu iki ay bende açıldım, kart ödeme yapınca maaş kalmıyor :confused:

Hanımlar arkadasımdan ogrendıgıme gore ılk basta ıslak pamuk kullanmak lazımmı

ben dırek pamuk almıstım onu ıslatarak kullanacaktım ama oyle zor olmusmus, unıbaby ıslak pamukları varmıs hazır
bır de 5lı canbebe ıslak havlu almıstım ama onu bıraz buyuyunce kullanmak daha ıyıymıs, cıltlerı cok hassas oluyomus

valla ne kadar zor olursa olsun. sonuçta ıslak mendil, içerikleri ne olduğu belli değil. ben şahsen çok muhtaç olmadığım sürece bırak yüzümü elimi bile silmiyorum. :KK59:
evet hassas olmadığım konular çok ama bu konuda hassasım işte :KK17:
bende pamuk aldım. ilk dünyaya alışma süresinde ıslak pamuk ve zeytinyağı kullanmayı hedefliyorum. sonrasında mecburen bir yol bulacağım tabiki :KK51:

bu arada gün içinde gördüğüm bir diy vardı onu paylaşacağım bulabilirsem. ıslak mendili evde kendin pamuk ile yapıp kaba koyma fikri :KK39:

Canim simdi soyle dinde bi hadis bile var eger esin senden once orgazm olursa bebek kiz sen ondan once olursan bebek erkek oluyor almanyada bile arastirilmis ve %90 dogru oldugu soyleniyor. Erkek kiz annelerine sordum ve hepsi evet ogle dedi ben kendimden bile dogru oldugunu anladm:KK48:
Anladım canım.

Canım kontrole gittin mi

Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa... :KK43:
Topitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.

Evet doğrudur. benim annem bu yöntemle tüm çocuklarının cinsiyetlerine karar vermiş.sözde bende uygulayacaktım ama tohumun atıldığı gün herşey tamamen doğaçlama gelişti:oops:

Ay sabah sabah nasıl Guldum maşallah yaa bunun bir nimet olduğunu bilin lütfen :KK43: evlenmeden önce ne heveslerle almıştım bnde geceliklerimi vs ama hepsi çekmecede kutularında duruyor :KK43: hiç aklıma gelmezdi vajinismus olcagm . zaten hamile kalmış olmam bi mucize şuanda bnada dua edin olur mu normal doğum yapayım da geçsin bu illet bende esimle evlendiğinden bise anlayayım :KK43: zavallı kocammm :KK43:

Ben de sendenim :( hiç aklıma gelmezdi. Sukur astim sayilir ama yine de :( yazık eşime. O bir şey olmayacağına emin ama ben korkuyorum.

Topitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.
aynen bende canım. ihmal etmemek lazım. hormonlardan dolayı zaten isteksizlik uzaklaşma hantallaşma oluyor diye geri duruyoruz. onlara da yazık yaaa.

Tabii ki hayirlisi olsun hepimiz icin nasip kismet meselesi suan kizima duydugum su sevgiyi hic kimseye deyismem amma her anne gibi ben de bi kiz bi erke evlat isterim Rabbim isteyen her kese nasip eder insallah
Amin canım. Rabbim gönlüne göre versin

Ay sabah sabah nasıl Guldum maşallah yaa bunun bir nimet olduğunu bilin lütfen :KK43: evlenmeden önce ne heveslerle almıştım bnde geceliklerimi vs ama hepsi çekmecede kutularında duruyor :KK43: hiç aklıma gelmezdi vajinismus olcagm . zaten hamile kalmış olmam bi mucize şuanda bnada dua edin olur mu normal doğum yapayım da geçsin bu illet bende esimle evlendiğinden bise anlayayım :KK43: zavallı kocammm :KK43:
Valla benimde onlar olmadan olmuyo gibi geliyor eşime...başkası eşi yanında olunca tahrik olur... Bak bitirdi bile eşim coktan :KK43: bazen diyorum biraz sorunlu olsam kıymetli mi olurdum

aynen bende canım. ihmal etmemek lazım. hormonlardan dolayı zaten isteksizlik uzaklaşma hantallaşma oluyor diye geri duruyoruz. onlara da yazık yaaa.
Bizde adam aksine korkuyor iki canlisin diyor tabii ki oluyor da bi kac gun aralikla bende hamilelik baslarinda sorun yasadigim icjn

Back
X