2016 Şubat Anneleri

benimde 2 gün yattı sıpam, 3cü gün hafif tık yaptı o kadar, sanırım şeker onları biraz sersemletiyor,
birde yerleri daraldığı için eskisi gibi hareketlenme olmayabiliyormuş

Şekerden Canım araştırdım şimdi cok üzüldüm ne haldede yavrum oynayamıyor ((( saol canım

normal canım artık bu tür ağrılar sürekli olacak

hamilelik sendromuna hoşgeldin bende de son 1 haftadır cok yoğun yaşanıyor. ilk başlarda korktum ama sanırım artık alıştım sende sıkma kendini doğuma hazırlanıyoruz :)

Sağolun kızlar hamilelik sendromu mu ? Oyyyy hayırlı olsun :d

Canım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı

Benim bildiğim yanmıyor hatta atıyorum Allah korusun erken dopum yaptın hiç izne cıkmadan al sana tertemiz 16 hafta :)

Gercı dogru ben o kadar ayrıntılı dusunmemıstım. 26 hafta 6 ay edıyorsa benım daha bır haftam var 6. ayımın bıtmesıne

Ahh evet şu genital bölge temizliği can sıkıcı ben hep kuaförde hallediyordum en son dayanamamıştım 2 kez jilet denedim beceremedim eşim de ben asla yapamam yanlışlıkla keserim dedi, kuaförüm de korkma halletcem ben diye gazlıyo:) bu hafta gitcem bakalım

Canım preeklamsi de proteın kacagı hemen olmayabılır. Once tansıyon yukselır ılerleyen haftalarda kacak olabılır ama ılla tansıyon yuksek dıye preeklamsi olacak dıye bırsey yok. Yalnız cok dıkkat etmen lazım. Ben de rısk altındayım bebege gıden damarladan bırınde kan akısı az yanı preeklamsi adayıyım bende

Ocak 15e kadar çalışıyorum ya da bir hafta öncesine kadar. 37. Hafta işte... Ama çok yorgun geliyorum. Evde hiçbir şey yapasim yok. Okul işlerini aralık sonunda bitirmeyi planlıyorum her ihtimale karşı.

Ücretsiz izin almış olabilirler.

Bende resmen erteleye erteleye bi hal oldum kuaförü.. Son aylarda hormanal tüyler yavaşlayacak ya öyle bi zamanda halledeyim ki bide doğum öncesi halledeyim 2 defada atlatayım die uğraşıyorum kendimce:) seyreldi zaten iyice şükür

Erken doğum olursa canım kalanı sonra kullanırsınız. 37 de doğdu 3 hafta eklenir iznine

Uctetsiz izin almislardir canim ucretsiz izin ben de alicam ama ancak 2.donemi kapatabilirim ucretsiz izin alinca maas almamayi gectim emekliligi pasaport zamanini herseyi etkiliyor sagolsun herkes yardimci oluyor ama ben hemen yoruldugum icin yetmiyor

Erken doğum olursa canım kalanı sonra kullanırsınız. 37 de doğdu 3 hafta eklenir iznine

Buna sevındım canım bu sekılde oldugunu bılmıyordum ben. 37de dogum olursa toplam 16 hafta ızın oluyor o zaman. Calısan olmak cok zor ya en ınce ayrıntısına kadar dusunmek zorundayız

Idareciler de bilgisiz oldugundan yakabilirler ama kanunda geciyor aktarmak zorundalar hic bi sey soylemeden dilekcene o kanun maddesini de ekle canim oyle olunca karsi cikmazlar

çekilin çekilin ben personelciyim evet canım eğer erken doğum olduysa iznin doğum sonrasına aktarılır ))

Ocak 15e kadar çalışıyorum ya da bir hafta öncesine kadar. 37. Hafta işte... Ama çok yorgun geliyorum. Evde hiçbir şey yapasim yok. Okul işlerini aralık sonunda bitirmeyi planlıyorum her ihtimale karşı.
Evde zaten kizim hic bir sey yaptirmiyor ocagin 15inden once dogar benimkiler zaten ben cok zor dayaniyorum artik

Hahah süpersin :) benimde hormonlar fena, sürekli istekliyim

İnsallah öyle olur.. Saka maka kafamda ciddi bi sorun
Canım soğuma derken bebiş olunca sen anne oluyorsun gögüslerin süt dolu oluyor vee geceleri 15-20 kez uyanıp gündüzde uyuyamayıp deli serseme dönüştüğün için araya biraz soğukluk giriyor. Ama bu problem olmuyor. Bebek az büyüyüp uykulara daha rahat alışınca normale yavaş yavaş dönüyorsun.
Birde önemli olan şu cünüplük durumu varya.. kimi emzirmek istemiyor.. ondanda biraz soğukluk girebiliyor ama eşlerin bize bakışında fıstık hatun yerine anne hatun kalıpları birazcık oturabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…