- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
benimde 2 gün yattı sıpam, 3cü gün hafif tık yaptı o kadar, sanırım şeker onları biraz sersemletiyor,
birde yerleri daraldığı için eskisi gibi hareketlenme olmayabiliyormuş
normal canım artık bu tür ağrılar sürekli olacak
hamilelik sendromuna hoşgeldinbende de son 1 haftadır cok yoğun yaşanıyor. ilk başlarda korktum ama sanırım artık alıştım sende sıkma kendini doğuma hazırlanıyoruz :)
bnm de persembe günü agrım oldu karnımda özellıkle sandalyede uzun otrduktan sora oluyo sanırsam eğilince bile artıyodu.cumartesı de agrım oldu yatınca hfflıyodu kmklerım arkama dgru ağrıyodu.duramadık açılma falan olur dıye hstaneye gttık o zamn gecmiştı hoş agrım.nst ye bgladılr bişey çıkmadı .olacak demkkı boyle agrılar.ıkı gebeliğimde olmamıştı herbırı farklı oluyo demkki...
Canım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstıAh tabi bir de en önemlisi çalışan annelerin hesabı. İzne çıkar çıkmaz doğarsa kalan haftalar da doğum sonrasına aktarılıyor. O yüzden 38 de doğsa biraz daha bebeğimle vakit geçirebilmiş olucam.2hafta kar kardır
@so1982
Bu arada erkek gününü bekler diye boşuna söyleniyor :) keyfine göre demek ki :)
Göğüs ucu çatlak kremi. Lansinosh aldım.
Islak mendil yerine de başta pamuk kullanmaya biyetliyim.
Emzirme atleti aldım. Denemedim ama malı çok güzel geldi bana.
Otri bebe burun aspiratörü ve yedeklerini fizyolojik sıvısını aldım bir de.
Benim bildiğim yanmıyor hatta atıyorum Allah korusun erken dopum yaptın hiç izne cıkmadan al sana tertemiz 16 hafta :)Canım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı
Canım aylar tam 4 hafta degilki ondan kayıyor biraz. Ben 26 haftalık kontrole gittiğimde artık 6. Ayını doldurmuşsun hayırlı olsun dedi.
Öyle kolu bacagı gözüküyor derken karnın yamuk yumuk hareket ediyor canım. Benim gayet net gözüküyor tekme degilde itiklerken çok komik oluyor karnının bir tarafı yamuluyor dışa doğru çıkıyor düzeliyor. Birde poposunu ittirdiği zaman karnın komple yamuk duruyor
daha alt muayene olmadığım için belki rahatım, düşününce ıyyy sıkıcı bi durum
bi daha ki kontrol 2 hafta sonra, bi an önce şu ağda işimi yapsamda kurtulsam
kendim yapmazdım şimdi hiç yapamıyorum kuaföre gitmek zorundayım
Slm anneler
İki haftadır tansiyonla başım dertte.
140_100 civarı çıkıyor sürekli.
Ama daha kötüsü nabız atış sayımın fazla olması. En iyi oldugum zamanlarda bile 100ün üstünde. 130larda halsizlik, nefes alamama hissi oluyor. Drum tuzu kes, suyu bol iç, yorma kendini demekten başka bişey önermedi.
Akşamları nar suyu içiyorum, büyük tansiyonum 120lere düştü ama hala küçük tansiyonum 95_100 altına inmedi.
Forumlarda preeklamsi olabilir yazıyor. Pimpirikleniyorum ama protein kaçağım yok şükür.
Bu tansiyon neyin ne si?
Normal de hiç tansiyon problemim yoktu.
Sizler ne durumdasınız? Nabzı kontrol altına almak için önereceğiniz birşey olabilir mi?
Pfffff doğum öncesi depresyona girdim galiba kendimi dinlemekten
Calisan anneler anne adaylari ben artik dayanamiyorum ikiz tasidigimdan mi okulda oldugum surece surekli ayakta oldugumdan midir bilemem cok halsiz dusuyorum basim donuyor olu balik gibi bakiyorum bugun 1.sinavimi yaptim kelebek sistemi cok daha fazla yordu okuyup e-okula gecip 2hafta icinde izne ayrilmayi dusunuyorum siz ne kadar daha calismayi dusunuyorsunuz
doktorunla ve müdürünle konuş işlerini kolaylaştırmaları gerek
valla eşimin okulunda 2 hanım var, gecen yıl doğum iznindeydiler 1 sene yoklardı,
bu sene de yoklar , seneye Allah kerim bence yine gelmezler tabi bunu nasıl başarıyolar bilmıyorum ama 2 yıldır yok onlar
Bende resmen erteleye erteleye bi hal oldum kuaförü.. Son aylarda hormanal tüyler yavaşlayacak ya öyle bi zamanda halledeyim ki bide doğum öncesi halledeyim 2 defada atlatayım die uğraşıyorum kendimce:) seyreldi zaten iyice şükürAhh evet şu genital bölge temizliğican sıkıcı ben hep kuaförde hallediyordum en son dayanamamıştım 2 kez jilet denedim beceremedim eşim de ben asla yapamam yanlışlıkla keserim dedi, kuaförüm de korkma halletcem ben diye gazlıyo:) bu hafta gitcem bakalım
Canım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı
Uctetsiz izin almislardir canim ucretsiz izin ben de alicam ama ancak 2.donemi kapatabilirim ucretsiz izin alinca maas almamayi gectim emekliligi pasaport zamanini herseyi etkiliyor sagolsun herkes yardimci oluyor ama ben hemen yoruldugum icin yetmiyordoktorunla ve müdürünle konuş işlerini kolaylaştırmaları gerek
valla eşimin okulunda 2 hanım var, gecen yıl doğum iznindeydiler 1 sene yoklardı,
bu sene de yoklar , seneye Allah kerim bence yine gelmezler tabi bunu nasıl başarıyolar bilmıyorum ama 2 yıldır yok onlar
Erken doğum olursa canım kalanı sonra kullanırsınız. 37 de doğdu 3 hafta eklenir iznine
Idareciler de bilgisiz oldugundan yakabilirler ama kanunda geciyor aktarmak zorundalar hic bi sey soylemeden dilekcene o kanun maddesini de ekle canim oyle olunca karsi cikmazlarCanım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı
çekilin çekilin ben personelciyimCanım bu bılgı kesın mı? Yanı 37ye kadar calıstık dıyelım ızne cıktık 38de de dogum olursa toplamda 15 haftamı ızın kullanbılcez. Bazı yerlerde de kullanılmayan o 2 hafta yanar dıyor kafam karıstı
Evde zaten kizim hic bir sey yaptirmiyor ocagin 15inden once dogar benimkiler zatenOcak 15e kadar çalışıyorum ya da bir hafta öncesine kadar. 37. Hafta işte... Ama çok yorgun geliyorum. Evde hiçbir şey yapasim yok. Okul işlerini aralık sonunda bitirmeyi planlıyorum her ihtimale karşı.
Hahah süpersin :) benimde hormonlar fena, sürekli istekliyimTopitikk canım benim eşim de kızımıza bişey olur diye son zamanlarda ilişki olayını bitirme taraftarıydı ancak benim azgınlığım, doyumsuzluğum ve kudurukluğum neticesinde devam ediyo
Ayy o iş olmazsa ben ne yaparım daha bunun lohusalığı filan var, çok uzun sürer, dayanamam
Kızımızı taşıyan benim, koruyan Allah dedim, dr yasaklamadı, atla yatağa dedim, zorla şaaptırttım
Canım soğuma derken bebiş olunca sen anne oluyorsun gögüslerin süt dolu oluyor vee geceleri 15-20 kez uyanıp gündüzde uyuyamayıp deli serseme dönüştüğün için araya biraz soğukluk giriyor. Ama bu problem olmuyor. Bebek az büyüyüp uykulara daha rahat alışınca normale yavaş yavaş dönüyorsun.İnsallah öyle olur.. Saka maka kafamda ciddi bi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?