- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Buna sevındım canım bu sekılde oldugunu bılmıyordum ben. 37de dogum olursa toplam 16 hafta ızın oluyor o zaman. Calısan olmak cok zor ya en ınce ayrıntısına kadar dusunmek zorundayız
Evde zaten kizim hic bir sey yaptirmiyor ocagin 15inden once dogar benimkiler zatenben cok zor dayaniyorum artik
Bu aylarda odem.normal artk Canm nerde.olduğu farkeder mi blmyrm benm henuz hiç odem olmadı tuzu azaltablrsn oluşmaması icinKızlar ayak bileklerinin üst tarafında kaval kemiği üzerinde ödem olan var mı?
Bende hafif ödem oluşmuş ama başka şikayetim yok baş Ağrı'sı tansiyon yüksekliği gibi. Doktoru bilgilendirmem gerekir mi sizce? Yoksa aynı ayaktaki şişlikler gibi kaval kemiği üzerindeki ödem de normal midir? Tüm gün ayakta duruyorum çünkü.
Kızlar ayak bileklerinin üst tarafında kaval kemiği üzerinde ödem olan var mı?
Bende hafif ödem oluşmuş ama başka şikayetim yok baş Ağrı'sı tansiyon yüksekliği gibi. Doktoru bilgilendirmem gerekir mi sizce? Yoksa aynı ayaktaki şişlikler gibi kaval kemiği üzerindeki ödem de normal midir? Tüm gün ayakta duruyorum çünkü.
Evet Can'ım benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj işleminden sonra yapıldı bu gebeliğimde ise test yapıldı bir sıkıntı yok çok şükürKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olupta iğnesi ni yaptıran oldu mu
Bu aylarda odem.normal artk Canm nerde.olduğu farkeder mi blmyrm benm henuz hiç odem olmadı tuzu azaltablrsn oluşmaması icin
genelde sağlık ocakları hamileleri çağırdıklarında yaptıkları ilk kontrollerde ayaklara bakarlar,
ödem yada varis oluşmış mu, ama doktorlar bakıyor mu bilmıyorum bana bir kere tek varmı diye sormuştu dilersen bilgi ver.
Bi sağlık ocağına git içinde şüphe kalmasn daha ödem.olsmadi bendede oldu desem olmadıÜüf valla paranoyak oldum bu gebelik zehirlenmesi yüzünden( internette şişlik ayak bileğinin üst tarafına çıkarsa tehlikeli diyor. Valla ne düşüneceğimi şaşırdım
Kızlar bugn kontrole gttm bebegm kilosu 1230 gram normal demi.Sizinkiler nasl 28+3deyz
bende bugün gittim canım 28+1 kilosu 1000kğ seninki maşallah çok iyi ☺Benim 28 de 1090 di canım. Bence iyi :)
İyi sevndm.o zaman :) çokta kilolu olmasına gerek yok tabi bide onun doğumu varBenim 28 de 1090 di canım. Bence iyi :)
Üüf valla paranoyak oldum bu gebelik zehirlenmesi yüzünden( internette şişlik ayak bileğinin üst tarafına çıkarsa tehlikeli diyor. Valla ne düşüneceğimi şaşırdım
Benmki kilolu mu dogcak nebende bugün gittim canım 28+1 kilosu 1000kğ seninki maşallah çok iyi ☺
Canım ben acıyı sadece şu yüzden azalttim. Acı iştahimi arttırıyor. Yoksa dibine vurucam da işteKorkuttular acı yeme fazla diye ondan korktumama çok sukur iyiyim su anda, ay birde rüya gordum bu gece doğum yapmistim. Etkisinde kaldım sanirim
Çok güzelmiş Nette ki resminden bile daha bi güzel. Nerden ne kadardır?Bugün Kargolar bana çalıştı :) ptt aras yurtiçi hepsinde birer kargom vardı :)
Webanne den aldığım pamuklar kremler falan geldi.
hastane çıkışımız geldi çok şükür :) malı çok güzel. Aldığım en kaliteli ürün diyebilirim.
Tobby markası. Eki Görüntüle 1690797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?